- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
Sagol canm aynen cok zorSari kantaron mu ?? Ayrıntılı bilgi ve tarif rica edeyim :))) Bu aralar antidepresan a feci ihtiyacım vaaaaaaaar
benim kız kıpır kıpır çubuk kraker yiyor yav :)) sanki içerde hep çubuk yemiş, o kadar da becerikli :)))
Anaaam çok geçmiş olsun. Bebişle hastalık çok zor bilirim. Bol ıhlamur. Pek mümkün olmasa da dinlenmek şart...
canim biz daha olmadik biz 2 aralikta olucaz.kızlar 9 aylık olduk bugün maşallah.aşıdan geldik..9.ay kızamık aşısı olan var mı
Bizde bugun oldukkızlar 9 aylık olduk bugün maşallah.aşıdan geldik..9.ay kızamık aşısı olan var mı
Ben de kime sorsam aman yapma hemen cok zor diyo bana kalirsada 3-4 yasina gelince dusunuyorum allah nasip ederse tabi.bende senin gibu dusunuyorum canm kizimla gezmek tozmak sinema,tiyatroya gitmek istiyorum allahim insallah nasip ederKizlar ya 2. yi ne zaman yapmak mantikli. Arkadasimla gorustuk 4 cocuk yapacak kendlsl :) birinci kiz 2 yasinda, ikincisini de 3 ay sonra dogurcak ins. Walla hemen yap diyo. Ben 4 yas dusunuyorum. Kizima zaman ayirmak onunla doyasiya oynamak eglenmek istiyorum. Sizce???
Ben de kime sorsam aman yapma hemen cok zor diyo bana kalirsada 3-4 yasina gelince dusunuyorum allah nasip ederse tabi.bende senin gibu dusunuyorum canm kizimla gezmek tozmak sinema,tiyatroya gitmek istiyorum allahim insallah nasip eder
bi nasip işi galiba zerenim şu yıl olsun deriz belki hemen olmaz yada bi aksilik çıkabilir. o yüzden ben kesin şu kadarda yaş aralığı olsun diyemiyorumKizlar ya 2. yi ne zaman yapmak mantikli. Arkadasimla gorustuk 4 cocuk yapacak kendlsl :) birinci kiz 2 yasinda, ikincisini de 3 ay sonra dogurcak ins. Walla hemen yap diyo. Ben 4 yas dusunuyorum. Kizima zaman ayirmak onunla doyasiya oynamak eglenmek istiyorum. Sizce???
canım benim kızımında burnu 1 hafta tıkandı aktı huzursuzdu geçer dedim dedim sonra burun acıcı serum suyu veriliyo ya yenidogumunda tek kulanımlık onlarla actım 2.gün genzine indi herelde öksürdü 3günde öksürünce az az gmtürdüm doktora balgam sökücü ve agrı kesici verdi ateşi yoktu ama agrı kesici ateş düşürücü hergün kulandım 1 cay kaşıgı 3.gün hiçbişeyi kalmadı eger daha zorlanırsa bebegin götür istersen iyi geldi bize şurup ilk defa ilaç kullandık hasta olup bida olmaz inşallahArkadaşlar benim ufaklığın manasız ağlamasıyla ilgili mesajıma yanıt veren herkese çok teşekkür ederim, bi türlü cevap veremedim iş güç derken... bebekim ufak bi nezle geçiriyo ağlamalar da ondanmış sanırım, burnu tıkalı sadece başka bi sorunu yok... bi de diş çıkaracak belli ki yani o ağlamasın da kim ağlasın :) burnunu açmaya çalışıyorum zor bela ama bugün sonunda daha keyifli bir şekilde uykuya daldı..
o değil de benim minnak emeklemiyo, kendi etrafında dönerek ilerliyo ama emeklemek istemiyo, eğer bi oyuncağa ulaşamıyosa en yakınında ne varsa onu alıyo, tembel sanırım :) biraz da şehlalık var, bakalım birinci yaşındaki check upta göreceğiz gözlerinde bir sorun var mı.. ciddi bi sorun olduğunu sanmıyorum ama... neyse demem o ki sekiz buçuk aylık artık ve emeklemiyo ya da yürümeye çalışmıyo yani sıralamıyo, bi şekilde ilerliyo ama çok da uğraşmıyo, tabii ki bebekler değişik değişik ama ne bileyim kafamı kurcalamıyo da değil.. kilolu belki ondan diyorum.. amaaaaan iki kilo yanağını öpeyim onun yürür elbet de kafaya takacak bi şey bulmazsam zaman geçmiyo demek :)
sevgiler selamlar herkese..
Ayni dusunceler benim zihnimi kurcaliyor.benimki de emeklemiyor ayni sekilde.ben yine takilmazdim da gerzek aile buyukleri simdi de buna takti yok baska bebek varmis da yasiti, emekliyormus o niye emeklemiyormus...Arkadaşlar benim ufaklığın manasız ağlamasıyla ilgili mesajıma yanıt veren herkese çok teşekkür ederim, bi türlü cevap veremedim iş güç derken... bebekim ufak bi nezle geçiriyo ağlamalar da ondanmış sanırım, burnu tıkalı sadece başka bi sorunu yok... bi de diş çıkaracak belli ki yani o ağlamasın da kim ağlasın :) burnunu açmaya çalışıyorum zor bela ama bugün sonunda daha keyifli bir şekilde uykuya daldı..
o değil de benim minnak emeklemiyo, kendi etrafında dönerek ilerliyo ama emeklemek istemiyo, eğer bi oyuncağa ulaşamıyosa en yakınında ne varsa onu alıyo, tembel sanırım :) biraz da şehlalık var, bakalım birinci yaşındaki check upta göreceğiz gözlerinde bir sorun var mı.. ciddi bi sorun olduğunu sanmıyorum ama... neyse demem o ki sekiz buçuk aylık artık ve emeklemiyo ya da yürümeye çalışmıyo yani sıralamıyo, bi şekilde ilerliyo ama çok da uğraşmıyo, tabii ki bebekler değişik değişik ama ne bileyim kafamı kurcalamıyo da değil.. kilolu belki ondan diyorum.. amaaaaan iki kilo yanağını öpeyim onun yürür elbet de kafaya takacak bi şey bulmazsam zaman geçmiyo demek :)
sevgiler selamlar herkese..
Haksever hangi surubu verdi doktor peditus mu?canım benim kızımında burnu 1 hafta tıkandı aktı huzursuzdu geçer dedim dedim sonra burun acıcı serum suyu veriliyo ya yenidogumunda tek kulanımlık onlarla actım 2.gün genzine indi herelde öksürdü 3günde öksürünce az az gmtürdüm doktora balgam sökücü ve agrı kesici verdi ateşi yoktu ama agrı kesici ateş düşürücü hergün kulandım 1 cay kaşıgı 3.gün hiçbişeyi kalmadı eger daha zorlanırsa bebegin götür istersen iyi geldi bize şurup ilk defa ilaç kullandık hasta olup bida olmaz inşallah
canım benim kızımında burnu 1 hafta tıkandı aktı huzursuzdu geçer dedim dedim sonra burun acıcı serum suyu veriliyo ya yenidogumunda tek kulanımlık onlarla actım 2.gün genzine indi herelde öksürdü 3günde öksürünce az az gmtürdüm doktora balgam sökücü ve agrı kesici verdi ateşi yoktu ama agrı kesici ateş düşürücü hergün kulandım 1 cay kaşıgı 3.gün hiçbişeyi kalmadı eger daha zorlanırsa bebegin götür istersen iyi geldi bize şurup ilk defa ilaç kullandık hasta olup bida olmaz inşallah
Ayni dusunceler benim zihnimi kurcaliyor.benimki de emeklemiyor ayni sekilde.ben yine takilmazdim da gerzek aile buyukleri simdi de buna takti yok baska bebek varmis da yasiti, emekliyormus o niye emeklemiyormus...
Kara kara dusunuyorum bu bebis 1 yasinda yurumezse ne depresyonlara sokacaklar diye...galiba anne olmanin bir getirisi de etrafa kulak tikamayi ogrenmek olacak zamanla...kaldi ki insanlar nelerle ugrasiyor, losemili cocuklarinin basinda bekliyor. Oturup buna uzulmekten utanirim. Yine basa donuyorum, kimsenin cocuguna yorum yapmayacagim, kendi cocuguma da yorum yaptirmayacagim. Hatta oyle tepkiler verecegim ki aman bu biraz delimserek buna bulasmayalim diyecekler.bu isin baska cozumu yoj. Dedigin gibi daha wc egitimi var, kredi var, okulu dersi var...Yaa sorma daha el kadar bebe kıyaslamalar başladı.. hayır ben hayatının hiçbir döneminde kendisini başkalarıyla kıyaslayan bir çocuk olsun istemiyorum. Daha bunun okulu var, sınavı var bilmem nesi var zaten yeterince kıyaslayacak kendisini.. Emeklemek istemiyosa emeklemesin, hazır olunca emekler , yürür, fizyolojik bir sorunu yok diyorum ama 'ay bak şunun bebeği de aynı ayda gel yapıyo, git yapıyo, atlıyo zıplıyo', artık diyorum zaten 'he canım benim bebe biraz yavaş anasına çekmiş demek' ama bi yandan kötü de hissediyorum. höfff, bebeğin kendisinden çok çevredekilerin yaşattığı zorluklar beni benden alıyor. Ay niye ağlıyo, ay niye şişko, aman çok yedi aman emeklemiyo.. hayır tam tersi olsa da ay bu hiçbişeye ağlamıyo, anne baba umrunda değl, ay niye zayıf aman yemedi, ay çok hareketli, ay işin çok zor derler.. hiçbir şeyden memnun olmayan bir kalabalık var hepimizin etrafında.. ilk iki ay benim bebek sürekli uyurdu, sesi soluğu çıkmazdı mis gibi, ben de ne güzel rahat bi bebek derdim o dönem de böyle etrafta bir sürü insan 'daha duuur o çok uykusuz bırakacak sizi, bekleeeee' derlerdi, ne var uykusuz kalayım mı istiyosun, çocuk hayatımı zindana mı çevirsin yani... sonra çok ağladığı bi dönem oldu gaz maz o zaman da 'ay bu çok huysuz hiç dışarı çıkarmıyosunuz yabani olcak' ki biz bu bebeği iki aylıkken uçakla oralara buralara götürdük, sürekli dışarlarda onla bunlaydı, hayır el kadar bebe o kadar karakter tahliline ne gerek varsa anam.. aman içimi boşalttım nasıl canımı sıktılarsa :)
Amanınnn hoş geldin.. Özelden msj attım :))Merhaba anneler cok uzun zamandır sizden uzaklaştım. Sehir değişikliği. Is hayati...
son iki sayfaya göz atabildim. Dişlerden bahsedilmis. Bizde de hic dis yok. 29ocak dogumluyuz. Ama masallah yememiz iyi cok sukur.
sosyoloji artik balikesirdeyim:)
kızlar dün çok kötü birşey oldu..düdüklü tencere patladı..Allahtan kelepçeliydi tencere..karacanındı..mutfakta ben kızıma,babasıda oğluma yemek yediriyorduk..nasıl korktuk anlatamam..ocağın yanında oğlum oturuyordu..eğer tencere kaliteli olmasaydı ortalık savaş alanına dönecekti..Allahım korudu,facianın eşiğinden döndük.kızlar insan hayatı inanın pamuk ipliğine bağlı..bir kez daha anladım bunu..Rabbim hepimizi belalardan korusun..bu arada lütfen bol bol sadaka verin..
buda düdüklü tencere patlama videosu..bu şekilde olabilirdi bizim patlama ve oğlum demeye dilim varmıyor yanıklar içinde kalabilirdi...Allahım sen büyüksün..
QUOTE]
Çok çok geçmiş olsun canım yaa. Zaten kullanırken hep tedirgin olurum..
Çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmissinizkızlar dün çok kötü birşey oldu..düdüklü tencere patladı..Allahtan kelepçeliydi tencere..karacanındı..mutfakta ben kızıma,babasıda oğluma yemek yediriyorduk..nasıl korktuk anlatamam..ocağın yanında oğlum oturuyordu..eğer tencere kaliteli olmasaydı ortalık savaş alanına dönecekti..Allahım korudu,facianın eşiğinden döndük.kızlar insan hayatı inanın pamuk ipliğine bağlı..bir kez daha anladım bunu..Rabbim hepimizi belalardan korusun..bu arada lütfen bol bol sadaka verin..
buda düdüklü tencere patlama videosu..bu şekilde olabilirdi bizim patlama ve oğlum demeye dilim varmıyor yanıklar içinde kalabilirdi...Allahım sen büyüksün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?