Su 1aydır böyle oglum devamlı uyaniyo ağlıyor huzursuz gündüz bişi yok anlamıyorum nniye bole yapiyo isede baslicamşimdiden çok yorgunum
Canim ek gidaya halen gecemedik ins yer. Yoksa kilo kaybedecekzerenim 9 aykontrolüne gittiniz mi
boy ve kilosunu ogrenebildin mi kiscenin
Bende aynı dertten şikayetçiyim. Geçen gafta işe başladım oğlum her yarım saatedebir uyanıyor. Benimki memeyide bıraktı emmiyor. Sürekli ayakta sallıyorum. Son bir aydır böle önceden pışpışlardım yada emerdi uyurdu. Şimdi illa ayakta sallanacak su veriyorum mama veriyorum sallıyorum uyuyor. Ben mahvoldum bu hafta sadece gece 4:30-06:00 arası uyuyorum sadece bu saatler arasında uyanmıyor. Bende zaten 6 da kalkıp buçukta çıkıyorum daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. Cuma dr a gidicez bakalım dr ne diycek. Biz de dişte var 6 tane neyin derdi bilmiyorum. Ben artık ayağımda uyuyorum ık dedikçe sallıyorum ayak bileklerim çok ağrıyorSu 1aydır böyle oglum devamlı uyaniyo ağlıyor huzursuz gündüz bişi yok anlamıyorum nniye bole yapiyo isede baslicamşimdiden çok yorgunum
en güzeli benceO kadar çok zeynebim diyorum ki :))))
Çok güzelmiş ikisininde adiİsim konusu geçmiş benim iki çocuğum var büyüğü kız 24 aylık almina nisa küçüğü erkek 14 şubat doğumlu yusuf emre
ama yinede kilosu iyi zerenCanim ek gidaya halen gecemedik ins yer. Yoksa kilo kaybedecekgecen ay 8720 g 69 boydu. Bu ay 8750 boy 70 olduk. Sadece 30 g almis. Bu ay sadece meme emdi. Dr umuz bi sekilde yedir dedi sut yeterli olmaz sadece hayatini idame ettirir o kadar dedi. Cok üzülüyorum. Bizde durumlar böyle.
keping en zor dönem basliyokızlar diş felan yok hala bizde..bu arada sabah kanepede uyukluyordum,kızımda yerde oynuyordu..bir gözümü açtım kanepeden tutmuş ayağa kalkmış beni seviyor
çok şaşırdım ya..normalde kanepenin bir ucundan diğer ucuna yürüyordu ama ayağa kalkamıyordu,işim iyice zorlaştı..ne güzel abisiyle yerde oynuyordu ben iş yaparken şimdi güvenemem..neyse 2 aya kalmaz yürür inşallah..abisi 11 aylıkken yürümüştü..bu arada kızımın adı elif oğlumun adı fatih..adıyla yaşasın bebişlerimiz
keping en zor dönem basliyo
muhammed emirim iki aydır ayağa kalkiyo düşme sayısını soylemim
ne kadarda dikkat ederek edelim saniyelik bişey oluyo yine dusuyolar
bari yuruselerdi daha az düşerler di belki
kızının ve oğlunun adı çok guzel
amin keping im Rabbimize emanetler bizler bi yere kadar koruyabiliyoruzAllahım korusun onları canım benim..inşllah yürürlerde rahat ederiz..bizim birde abimiz var,o başlı başına tehlike kızım için
amin..herkese selamlar ve iyi haftalar,
biz dün akşam epey bir terslik yaşadık, anlaştığımız bakıcı akşam arayıp kursiyer olarak gittiği dans kursunda ayağına çivi topuklu ayakkabı giymiş bir bayanın bastığını ve sonrasında ayağının incindiğini, doktorun da uzun bir süre çalışamayacağını söylediğini, ama kesin durumun mr çekildikten sonra belli olacağını anlattı. biz eşimle şaşırıp öylece kalakaldık. ben de, biz yeni bir arayışa girelim mi yoksa bekleyelim mi ne demek istiyor, diye tekrar arattırdım. o da mr çekilmediği için henüz belli olmadığını söylemiş. kötü düşünmek istemiyorum ama çok manidar geldi bana durum. annem var sağolsun iyi ki var, o geldi yine torununa bakmaya...
iş durumum hala belli değil, ücretsiz iznim bitti 2 haftadır eski şubeme gelip gidiyorum ama asıl görev yerim hala belli değil, çok canım sıkılıyor, talep ettiğim yerlerde norm kadro yok diye geri dönüş oldu, ya eski şubemde çalışıcam ya da eve uzak bir şubede. ben de sırf çocuğu emzirebilmek için eski şubemi tercih ettim ama yöneticim hala uygunluk vermedi, kaç gündür dokuz doğurarak bekliyorum. hayat zehir oldu resmen, hiç bir seyden zevk almıyorum, aile hayatımız bile bu meselenin artık neredeyse 1 aydır sürmesinden dolayı bozuldu. eşim de duygusal olarak çok yıprandı ben de çok yıprandım. istifa edip kurtulmak istiyorum ama olmuyor işte...çıkmazdayım, Allahım sana güveniyorum nolur benim gibi zordaki kullarına yardım et
sağol canım yaa,amin..
lip üzülmek te haklısın canım ama hayırlısı boyleymis
belki o kadınla kızın anlasamayacakti
bi kapı kapanır biri açılır.
ins hakkınızda hayırlısı olur
is ve bakıcı konusunda
sabır
zaten bankacılık zor iş, Allah gönlünüze göre versin inşallahherkese selamlar ve iyi haftalar,
biz dün akşam epey bir terslik yaşadık, anlaştığımız bakıcı akşam arayıp kursiyer olarak gittiği dans kursunda ayağına çivi topuklu ayakkabı giymiş bir bayanın bastığını ve sonrasında ayağının incindiğini, doktorun da uzun bir süre çalışamayacağını söylediğini, ama kesin durumun mr çekildikten sonra belli olacağını anlattı. biz eşimle şaşırıp öylece kalakaldık. ben de, biz yeni bir arayışa girelim mi yoksa bekleyelim mi ne demek istiyor, diye tekrar arattırdım. o da mr çekilmediği için henüz belli olmadığını söylemiş. kötü düşünmek istemiyorum ama çok manidar geldi bana durum. annem var sağolsun iyi ki var, o geldi yine torununa bakmaya...
iş durumum hala belli değil, ücretsiz iznim bitti 2 haftadır eski şubeme gelip gidiyorum ama asıl görev yerim hala belli değil, çok canım sıkılıyor, talep ettiğim yerlerde norm kadro yok diye geri dönüş oldu, ya eski şubemde çalışıcam ya da eve uzak bir şubede. ben de sırf çocuğu emzirebilmek için eski şubemi tercih ettim ama yöneticim hala uygunluk vermedi, kaç gündür dokuz doğurarak bekliyorum. hayat zehir oldu resmen, hiç bir seyden zevk almıyorum, aile hayatımız bile bu meselenin artık neredeyse 1 aydır sürmesinden dolayı bozuldu. eşim de duygusal olarak çok yıprandı ben de çok yıprandım. istifa edip kurtulmak istiyorum ama olmuyor işte...çıkmazdayım, Allahım sana güveniyorum nolur benim gibi zordaki kullarına yardım et
İşi bırak kafan rahat etsin,diyicem amaa... önce çalışıp sonra eve kapanmak hem de bir bebekle... çok zor geliyor ve iş hayatını özlüyorsun sonra...Eğer tekrar işe dönebilme gibi bir şansın varsa şimdi istifa et bebeğini büyüt ilerde tekrar başla,her ikiniz için de en iyisi...herkese selamlar ve iyi haftalar,
Canim kopek dişleri daha problemlidir onlar geliyor olmasin çünkü sizde sanirim zira onlardaBende aynı dertten şikayetçiyim. Geçen gafta işe başladım oğlum her yarım saatedebir uyanıyor. Benimki memeyide bıraktı emmiyor. Sürekli ayakta sallıyorum. Son bir aydır böle önceden pışpışlardım yada emerdi uyurdu. Şimdi illa ayakta sallanacak su veriyorum mama veriyorum sallıyorum uyuyor. Ben mahvoldum bu hafta sadece gece 4:30-06:00 arası uyuyorum sadece bu saatler arasında uyanmıyor. Bende zaten 6 da kalkıp buçukta çıkıyorum daha ne kadar dayanırım bilmiyorum. Cuma dr a gidicez bakalım dr ne diycek. Biz de dişte var 6 tane neyin derdi bilmiyorum. Ben artık ayağımda uyuyorum ık dedikçe sallıyorum ayak bileklerim çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?