2014 Şubat Anneleri

haksever düşünüyorum zeynep neden bu kadar çok uyanıyor diye.

Bi ara oglumda öyleydi ama geri düzeldi.

hani bi huzursuzluk olmasa uyanmaz diye dusunuyorum

çünkü bi bebek neden bu kadar sık uyanirki

kakasini rahat yapiyomu gazı varmi

her uyandığında bişey verme hiç denedinmi öyle

çok tok kendi uyumayabilir

mesala ben sadece bi uyandığında içerse biberon veriyorum güzel uyur sürekli uyanmaz

İyi bir annesin canim biliyorum insan bazen herşeyden vazgecesi geliyor. Gecen günkü esimle benim tartisma konumu yasamissin. Ayni durum, bana birde demez mi delirmissin sen diye bende bagirdim seninde insan ligin yok bir kalbe ihtiyacın var. Düşün kayinvalidem hastaydi iki uç haftadir Hem ona bakiyorum, hem okula git ders anlat, hem yemek yap, temizlik yap, camasir, bulasik ve en önemlisi hic yerinde durmayan oğlum.beyefendi sadece oğlumu sevsin ve ise gitsin.üstelik gece uykusu da haram.boyle bir duruma tabi bünye dayanamıyor o gün okulda bayilacak gibi oldum. Ayaklar ayri yere gövde ayri yere gidiyordu. Yine de ben delirmisim sadece guluyorum simdi ama çok kirildim.telafisi de yok bu durumun. Anneligimin birde kotu olduğunu söyledi, gerçi hoş kimsenin ne dediği umrumda değil ama üzüldüm . anne ligi kimse bana öğretmeye kalkma sin dedim. Onu ben bilirim. O çok istediğim için bana allah imin hediye si. Allah onu bana vermiş ya bitti. O yüzden yasadiklarimiz birer ders bizim için. Allah bu derslerde yardimcimiz olsun.

canim cok gecmis olsun hersey ustüste gelmis..seni anliyorum canim allah yardimcin olsun..

zeynep iyi cnaım bişey olmadı çok şükür ilk bi kızardı ama çok şükür amuk gb yumuş elleri :) cok yedigi için uyumuyo belki bilmiyorum ama bişi ymeedende tekrar uyumuyoki ya sallıcan saatlerce sütüm yok zaten içse içse bütün gece kalksa benden 100 cc süt çıkmaz bi yatarken bide sabaha akrsı amam yapıyorum oda 120ccşer ne denesem uyumuyo dala dala gündüz daha iyi uyuyo ne bilim ya yat kalk ya kalk bazen ona bile şükrettiriyo hiç uyumayıp mum ederek diş çıkarıyo tamam ama onun dişler tamamlanana kadar ben çürücem :) nasıl kardeş yapcaz bilmiyorum bidaha bunalrı göze alabilirmiyim bilemiyrum

canim cok gecmis olsun hersey ustüste gelmis..seni anliyorum canim allah yardimcin olsun..

saol canım bizi bizden başka kim aalr cocugunu byütmüşler bile anlamıyo belki bizde unutucaz bu günler geçicek güzel günler gelicek bebekelrimize falişyetler yaptırıcaz takıp takıştırcaz sülenicez gezicez park bahjçe inş yaza o günler gelicek

1. aynen canım dün akşam 1 saat salaldı beli baca kopmuş hala demiyoki alah ayrdımcın olsun Canım diye benimde anneliğimi begen miyo malesef cocuk gelişimi öğretmeniyim yıllardur cocuk istiyoruz ya hişç böyl hayal etmemiş (

şükür ole çok Yanmamis eli

bide gece uykusu düzelse sende oda daha mutlu ve olursunuz

bu kocalara bakmayın çoğu ayni

benimki ne şunu yap yetişemedim dedim bi kaç kere 2 veya 3 çocuğu olan nası yetişiyor sen birinde yetişemedin diyo

gelde bunu yapma

kolay sanıyorlar

pes görüyorlar nası zor olduğunu dahada

inanmıyorlar yada işlerine ole geliyo

anneler özel biaşı varmış menenjit ne düşünüyorsunuz
Canım eşime is yerindeki arkadaşı söylemiş bebeği 1 yaşlarında sanırım 2 doz menenjit aşısı yapılmış doktoru eğer hacdan gelen kimseyle kalabalikla hacdan gelenlerle muhattap olduysa 3 dozu yaptırın demiş ordan gelen bi mikrop varmış heralde yok suriyeliler yok hac ne yapacağımızı şaşırdık .Bugün misafir gelecek bana 44 yaşında bi bayan çocuğu olmuyo ceylini çok Seviyo sap sap opuyo eşim tembihledi opturme minciklamasin çocuğu söyle diye ne dicem ama gelen ellerini yikamadan hop oturup sevmeye basliyo dolmuşlarla gelecekler bir sürü mikrop hadi el yikatirimda sevme opme diyemem ki

canım o şekilde düşünürsek benimki napsın mecburen okula geliyor beslenme için arada ya da çok ağlıyor bazen o zaman geliyor teneffüste beni görüp gidiyorlar öğrenciler sevmek istiyor ben de konuştumöğrencilerimle öpmüyorlar dokunmuyorlar ama gene de kalıyordur mikroba maruz of şaştım kaldım dr um da mutlaka yaptırın ben birkaç hastamı kaybettim deyince korktum ya

Günaydın canım, damla kullanmadan demir oranını koruyabilmen çok iyi olmuş çünkü damla kabızlık yapıyor. Kızını Allah korumuş canım, biz de bir keresinde tam kafa üstü düşecekken son anda yakaladık, annemle konuşmaya dalmışız ufaklık yataktan atlamaya kalktı, off o gün ben de kendime gelemedim hiç. Allahım kazalardan, hastalıklardan korusun yavrularımızı, hepimizi...

en iyisini yapmışsın valla ne güzel uzun süre evdesin.
çalışmak kötü hala alışamadım ne zaman alışıcam bilmiyorum
benim durumum daha da vahim speedyim, daha beklemedeyim çalışacağım şube ve birim belli olmadı kurbanlık koyun gibi bekliom, 2 haftadır eski şubeme gidip geliyorum, tek avantajı evime çok yakın oluşu, öğlen 1 saatlik arada eve gidip yemek yiyip kızı emziriyorum, akşam da 4 buçukta çıkıyorum, ama başka şubeye verirlerse hepsi hayal olur, offf....

canım bizim doktor da "1 yaşında çok fazla aşı var bu yüzden menenjit aşısını 13. ayda öneriyoruz", dedi. Eczaneden parayla alınıp yaptırılacakmış.Rota aşısını da yaptırdık biz, mecbur bunu da yaptırıcaz

canım günaydın sen öğretmen olduğun için maksimum özen göstermen gerekiyor tabi, ama korkma benim de annem öğretmendi, bir şey olmadı çok şükür. bağışıklık sistemini güçlendir, vitaminini eksik etme, her teneffüste sınıflar havalanırsa sıkıntı olmaz

kereviz çok faydalıymış canım bebekler için, bu şekilde köfte içinde vermek çok mantıklı başka türlü yedirmek biraz zor çünkü malum herkesin sevdiği bir sebze değil

tsk lip

kiscem odada kalorifer yakmiyorum uyku Tulumu kullanmiyorumince pijama giydirrim sadece ince battaniye örterim acayip kafası terler yattığı yer su dökülmüş gibi

günaydın canım, dün mesela annem de öğlen uykusunda bizim kızın üstünü fazla örtmüş, uyandığında terliydi. odası güneş aldığı için öğlenleri sıcak oluyor. hele yazın çok terliyordu antalya sıcak oluyor malum.
biz de kızın odasını taşıdık geçenlerde. bizim yatak odasının yanında çocuk odasında uyuyordu normalde, ama ben güneş gören büyük oturma odası var oraya çocuk odası takımı aldım 1 aydır mobilyasını havalandırıyordum. Birkaç gün önce de bebek yatağını o odaya taşıdım, biraz tereddüt ettim sesini duyabilir miyiz diye ama gece o sessizlikte gayet iyi duyuluyor.

maşallah kilosu çok iyi boyu da öyle, diş çıkarırken memeye çok düşüyorlar , ben gece 3-4 saat memede pışpışladığımı bilirim canım,

kislar ne güzel paylaşımlar yaziyosunuz

ama oğlum uyumadi uyusun hepsini okudum yaw lasim olacak tarif var saklama koşulları varelleriniz dert gormesin

he işte böyle olsun topik

lip iyi ki geldin canlandi topik

sağol canım, ben burayı çok seviyordum ama evde internet olmadığı için doğumdan sonra pek gelememiştim, şimdi işe başlayınca vakit oldukça paylaşım yapmaya çalışıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…