ÇOK SIKMAKTAN ÇENE VE DİŞLERİN ARIDINI nı duymustum bi arkadaşımın dişleri arıyodu doktor demişti. ozamanlar çok sıkıntıları vardı onun ondandı galibakızlar dün gittim dişçiye sol yanım apse doldu saglık ocanın hapalrı işe yaramadı meger geçicek bieşy değilmiş agır antibiyotik verdi dişçi öçarşambaya ameliyatlalaıcakalr yirmilik dişimi ve benim ödüm kopuyo ilacımda agır 5 gün kullanıcam 1000lik emiziirp içiyorum 3 saat emzirmiyorum sonra böle kullanıcam 5 gün sonrada ameliyatta narkoz vericek uyuşturcak orayı 2-3 saatte o zman emzirmezsin dedi ama ben o gün emzirmim diyorum emn azından gece ye kadar emzirmem( offf çok zormuş yüzüm robot gb yarısı benim değil resmen zonkluyo intihap alttan bütün damagımıs armış inci dişlerimvardı ( bide dişçi dedidiki çok mu sıkıyosun kendini 25 yaşındaki insanın dişleri bu kadar olmaz dedi üstlerini törpülemişin dedi ((
hepimizde aynı sıkıntılar. mesela biz de su anuyumak için 2 yi bekliyozCanım sanki kendi yaşadıklarımı okudum biraz sıkıntılı geçiyor bu aralar beni takip ediyor işleri yetiştiremiyorum genel işleri hemde...Dinlenemiyorum of demiyorum fakat kendim çok yıpranıyorum abisi sever 5 dakika babası sever 3 dak.. Yaw bi ihtiyacın yapman gereken var mı diyen olmuyor baktım işte şu kadar deyip geçiliyor 8 den beri şu saat olmuş oturmadan yine akşam oldu yatınca dinlenicem yine...
ooo demek ameliyatlikmis haksever cok gecmis olsunkızlar dün gittim dişçiye sol yanım apse doldu saglık ocanın hapalrı işe yaramadı meger geçicek bieşy değilmiş agır antibiyotik verdi dişçi öçarşambaya ameliyatlalaıcakalr yirmilik dişimi ve benim ödüm kopuyo ilacımda agır 5 gün kullanıcam 1000lik emiziirp içiyorum 3 saat emzirmiyorum sonra böle kullanıcam 5 gün sonrada ameliyatta narkoz vericek uyuşturcak orayı 2-3 saatte o zman emzirmezsin dedi ama ben o gün emzirmim diyorum emn azından gece ye kadar emzirmem( offf çok zormuş yüzüm robot gb yarısı benim değil resmen zonkluyo intihap alttan bütün damagımıs armış inci dişlerimvardı ( bide dişçi dedidiki çok mu sıkıyosun kendini 25 yaşındaki insanın dişleri bu kadar olmaz dedi üstlerini törpülemişin dedi ((
biricikm ikiye kadar hicmi uyumuyo yasirhepimizde aynı sıkıntılar. mesela biz de su anuyumak için 2 yi bekliyozikiden sonra da sabaha kadar on defa kalkıyo
esimde evlemeden önce uyurken dislerini cok gicirtadirmisÇOK SIKMAKTAN ÇENE VE DİŞLERİN ARIDINI nı duymustum bi arkadaşımın dişleri arıyodu doktor demişti. ozamanlar çok sıkıntıları vardı onun ondandı galiba
gündüz farklı saatlerde parçaç parça uyuyo ama gece uykumuz ne yazık ki ikiyi buluyor yani düzene koyamıyom .saati gelmeden yatırırsam gözleri kapalı olarak sabaha kadar tekmeler havada uçuşuyo, kıvranıyo mızmızlanıyobiricikm ikiye kadar hicmi uyumuyo yasir
herkes oğluma musab diyo oysa ben yasiri sanki daha çok seviyorum bari ikisini diyin diyorum o da yokbiricikm ikiye kadar hicmi uyumuyo yasir
kızlar dün gittim dişçiye sol yanım apse doldu saglık ocanın hapalrı işe yaramadı meger geçicek bieşy değilmiş agır antibiyotik verdi dişçi öçarşambaya ameliyatlalaıcakalr yirmilik dişimi ve benim ödüm kopuyo ilacımda agır 5 gün kullanıcam 1000lik emiziirp içiyorum 3 saat emzirmiyorum sonra böle kullanıcam 5 gün sonrada ameliyatta narkoz vericek uyuşturcak orayı 2-3 saatte o zman emzirmezsin dedi ama ben o gün emzirmim diyorum emn azından gece ye kadar emzirmem( offf çok zormuş yüzüm robot gb yarısı benim değil resmen zonkluyo intihap alttan bütün damagımıs armış inci dişlerimvardı ( bide dişçi dedidiki çok mu sıkıyosun kendini 25 yaşındaki insanın dişleri bu kadar olmaz dedi üstlerini törpülemişin dedi ((
canim cok gecmis olsun.kızlar dün gittim dişçiye sol yanım apse doldu saglık ocanın hapalrı işe yaramadı meger geçicek bieşy değilmiş agır antibiyotik verdi dişçi öçarşambaya ameliyatlalaıcakalr yirmilik dişimi ve benim ödüm kopuyo ilacımda agır 5 gün kullanıcam 1000lik emiziirp içiyorum 3 saat emzirmiyorum sonra böle kullanıcam 5 gün sonrada ameliyatta narkoz vericek uyuşturcak orayı 2-3 saatte o zman emzirmezsin dedi ama ben o gün emzirmim diyorum emn azından gece ye kadar emzirmem( offf çok zormuş yüzüm robot gb yarısı benim değil resmen zonkluyo intihap alttan bütün damagımıs armış inci dişlerimvardı ( bide dişçi dedidiki çok mu sıkıyosun kendini 25 yaşındaki insanın dişleri bu kadar olmaz dedi üstlerini törpülemişin dedi ((
geçmiş olsun Allah şifa versn. ben de kan ilacı ve demire hiç dikkat edemiyrm bazen birkaç gün hiç vermiyorum. idrar tahlili vermek için de bikaç kez denedik poşet hep sızdırdı. ben de oğlumun idrar yolu enfeksiyonundan şüpeleniyorm.ama inan tüm bunların bizim bakamamamızla alakası yokanneler moralim çok bozuk yaaa kızıma genel bi tahlil yaptırdık kan ve idrar tahlili demir depoları neredeyse boş çıktı acil kan ilacına başlıyoruz ayrıca çok fazla idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim çok kötü bakamıyor muyum kızıma diyorum ona baktıkça ağlayasım geliyor ya
biricik yaşının hem söylenmesi daha kolay hemde kulağıma daha hoş geldiherkes oğluma musab diyo oysa ben yasiri sanki daha çok seviyorum bari ikisini diyin diyorum o da yoksenin şu an Yasir diye hitap etmen çokhoşuma gitti yasakhayalim
geçmiş olsun.anneler moralim çok bozuk yaaa kızıma genel bi tahlil yaptırdık kan ve idrar tahlili demir depoları neredeyse boş çıktı acil kan ilacına başlıyoruz ayrıca çok fazla idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim çok kötü bakamıyor muyum kızıma diyorum ona baktıkça ağlayasım geliyor ya
birickm bizde hiç öyle leke be çıkmadı.kızlar sizlere bir şey sormak istiyorm az önce oğlumun vücudunda isiliğe benzer döküntüler gördm dün ona ilk defa keırmızı et verdm sabah da kahvaltıda ceviz verdm acaba bunlardan biri alerji mi yaptı yoksa evimiz cok sıcak o da çok terliyo da ondan mı anlamadm sizde aynı durum oldu mu hiç
kollarında ve boynunda var hafif kızarık döküntüler bugün fark ettim. az önce baktım azıcık azalmış anlamadm ki ben debirickm bizde hiç öyle leke be çıkmadı.
terliyo sa ordanda olabilir.isilik olduğuna eminmisin
kızamık aşısı yaptırdıysanız etkileyebilir ebe bize öyle söyledi aşıdan bir hafta sonra döküntü olabilir dedi benim oglum çok beyaz tenli sizinki normalden fazla belli olabilir korkma dedikollarında ve boynunda var hafif kızarık döküntüler bugün fark ettim. az önce baktım azıcık azalmış anlamadm ki ben debakalım yarına geçer mi
ÇOK SIKMAKTAN ÇENE VE DİŞLERİN ARIDINI nı duymustum bi arkadaşımın dişleri arıyodu doktor demişti. ozamanlar çok sıkıntıları vardı onun ondandı galiba
ooo demek ameliyatlikmis haksever cok gecmis olsun
ah canlari saolsun ama gercekten zormus yaw bebekle ugrasmakama herseye degiyo valla baktimda sacimda 4 bestane beyaz varrr benim sikintimda istahsizlik.. herkesin bebekle sorunu baska sende bu uyku sorunu yuzunden dislerinden oluyosun
esimde evlemeden önce uyurken dislerini cok gicirtadirmisadamda dis kalmiycakmis evlendikten sonra bi sene daha yapti ondan sonra hic gicirdartmadi
anneler moralim çok bozuk yaaa kızıma genel bi tahlil yaptırdık kan ve idrar tahlili demir depoları neredeyse boş çıktı acil kan ilacına başlıyoruz ayrıca çok fazla idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim çok kötü bakamıyor muyum kızıma diyorum ona baktıkça ağlayasım geliyor ya
iyi akşamlar arkadaşlar ne çok konu konuşulmuş oglum emir berkeden anca vakit bulabiliyorum oglum uyuyunca yada biraz bişeyle oyalanınca kızıma ders çalıştırıyorum bu yıl 1 sınıfa başladı
lip annenin bakması en iyisi nacizane fikrim yatak olarak park yatak alabilirsin dolabın fazlaysa götür ama bence dolaba gerek yok sonra insan o malzemeleri napıcanı şaşırıyor mama sandalyeside ben butik bebede falan görmüştüm kumuştan dikilmis sandalyeye takılan pıratik modellervar hem evde kullan hem at çantaya restoran park ev gezmesi çok kullanışlı bence onları düşünebilirsin
biricikim benim oglumda 1 ay önce tahlil yaptırdık kansız çıktı sabah 10 akşam 10 damla fergofen kullanıyorum üzülme yani herkezde olabilen bir durum
haksever damdan düşenin halinden damdan düşen anlar ben öldüm diş agrısından geçenyıl doguma bir gün kala dişim agrımaya başladı sabaha kadar uyumadım dişçi mudahale edemem dedi o agrıyla doguma girdim agrı kesiciler falan biraz geçti ama hep agrıdı geceleri uyumadım dayandım çocum küçük ilaca maruz kalmasın diye oglum 7 aylıkken birde 20lik çürüdü sagımla yesem biri solumla yesem biri 20 li çektirdim agrıyana kanal tedavisi ve dolgu ve hep yanlızdım oglumada kızımada baktım agrılarada dayandım 20 lik dişimin biri ameliyatlık onuda bir ara yaptırıcam artık çenemi çok agrıtıyor
offffff elleri kirilsinya kızlar milliyeti okuyordum orda bir haber vardı..çok kötü oldum..elim ayağım tutmaz oldu izlerken..kızlar eğer içinizde maddi imkanı iyi olupta çalışanlar varsa nolursunuz çocuklarınız kreşe başlayana kadar erteleyin,kendiniz bakın yavrularınıza..
http://www.milliyet.com.tr/bakici-dehseti-yere-firlatti-/dunya/detay/1973370/default.htm
hala elim ayağım titriyor..gözümden yaşlar boşalıyor..yavrum benim ne hale gelmiştir..Allahın belası birde kızın üstüne çıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?