2014 Şubat Anneleri

Canım bence park yatak al daha korunakli döndü mu düştümu bi çocuklu misafir gelse annene komşusu çocuğa mi baktı yanına mi oturdu üstüne mi düştü park yatak rahat rahat güvenli.gunluk damlalarini suruplarini tırnak makasina kadar annene koycan yani nerdeyse herseyini kres yaşına gelene kadar annende büyüsün.peki ben ne yapayım anaokulu öğretmeniyim eski is yerim Şubat gibi başla ise dedi kayinvaldem ben bakarım çalış diyo ama evi uzak hergün bana gelcek gitcek kış günü kendisi dağınık benim evde b.k goturcek işten gelcem yorgun argin bide ev toplucam arada bizde kalcak kendi cocugundam uzak elin çocuklarına bakcam onun için calismicam şimdilik fikrim bu

ok canım, mama sandalyesi kullanıoz yeni bir tane alınacak. peki sizce park yatak mı alayım normal yatağı alıp yere mi koyalım?
sen kızını bilirsin hangi yatak onun için rahat olacaksa ona göre davran.aslında yer yatağında ii olur.bence en rahat ve tehlikesi yer .ben bi yere gittiğimde hep yerde yatiriyom mesala.

kapıyı açık bırakıyorum uyaninca gelsin diye

kislar Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyo:)

oğlum kesin 5 kez yapıyo.yedigi ne görede rengi kıvamı da değişiyor
Canım desene iştahı düzelmiş,iyi besleniyorki sık kaka yapıyor...benim kız hala aynı çok kabız oluyor,çoğunlukla 7-8 günde bir yapıyor ve katı kıvamlı,memeyi bırakmıştı zaten biberonla içtiği süt 100cc...ek gıda yok...
9aylık kilosunu hala ölçmedim,ne hevesim var ne de zamanım...

kislar hafızami bi deniycem bebeklerinizin adlarını dogrumu bilecem diye

yanlışımda olursa söyleyin

lip-nisa
taube-mina
cnmkzm-Dila
reyyan-muhammed
mb-muhammed
sosyoloji-ezgi
selinceylin-Ceylin
haksever in nar kızını yazmama bile gerek yok

gül -ak-yusuf emre

kislar in nickini hatırlasam bide

şimdilik hatirladiklarim bunlar

keping-fatih

hasanpinar-mehmet ali

sonra hatirladim

Son düzenleme:
ooo kabızlık çok zor

çalışıyorsun kolay değil cnmkzm
bende halen ugrayarak yediriyorum

ama ilk baştan beri oğlum en az yine iki günde bir yapardi

öyle kabızlık sorunumuz olmadi

öyle mor renk oglumda da oldu reyyan ben hep değişik bişey yediklerinden kaynaklandığını düşünüyorum

COK HOŞMUŞ biz de yazalım bari Musab Yasir

kislar Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyo:)

oğlum kesin 5 kez yapıyo.yedigi ne görede rengi kıvamı da değişiyor
oğlum bi kaç güne kadar günde mutlaka bi bazen de iki kere yapardı ama son bi haftadır iki üç güne bi yapıyo. bu az beslendiği anlamına mı geliyo bilmiyom

kızlar bebekler büyüdükçe yemek sayısını ve miktarını arttırıyor musunuz çünkü benim sayı ve miktar hep aynı. bi de bizi yarın kızamık aşısına çağırdılar sizler yaptınız mı.minikleri rahatsız etti mi

valla ben nekadar yerse veriyorum .

artir Sam yemezki ogluma bağlı miktar yani

Yasir yiyo sa artir miktari

oğlum bi kaç güne kadar günde mutlaka bi bazen de iki kere yapardı ama son bi haftadır iki üç güne bi yapıyo. bu az beslendiği anlamına mı geliyo bilmiyom
oğlum dan örnek verim birickm tesadüf bilmiyorum ama bi aydır günde 5 kere yapıyo bu ayki kilo alımı iydi.

Bu arada keping kiscen in oğlunu yazmisim halbuki kızı subat bebeği ydi.
:)
şimdi hatırladım adida elifti

Masallahin var canim, harikasin

Evde yas hurma var onu da deneyeyim canim çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…