- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
sen kızını bilirsin hangi yatak onun için rahat olacaksa ona göre davran.aslında yer yatağında ii olur.bence en rahat ve tehlikesi yer .ben bi yere gittiğimde hep yerde yatiriyom mesala.ok canım, mama sandalyesi kullanıoz yeni bir tane alınacak. peki sizce park yatak mı alayım normal yatağı alıp yere mi koyalım?
Canım desene iştahı düzelmiş,iyi besleniyorki sık kaka yapıyor...benim kız hala aynı çok kabız oluyor,çoğunlukla 7-8 günde bir yapıyor ve katı kıvamlı,memeyi bırakmıştı zaten biberonla içtiği süt 100cc...ek gıda yok...kislar Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyo:)
oğlum kesin 5 kez yapıyo.yedigi ne görede rengi kıvamı da değişiyor
ooo kabızlık çok zorCanım desene iştahı düzelmiş,iyi besleniyorki sık kaka yapıyor...benim kız hala aynı çok kabız oluyor,çoğunlukla 7-8 günde bir yapıyor ve katı kıvamlı,memeyi bırakmıştı zaten biberonla içtiği süt 100cc...ek gıda yok...
9aylık kilosunu hala ölçmedim,ne hevesim var ne de zamanım...
öyle mor renk oglumda da oldu reyyan ben hep değişik bişey yediklerinden kaynaklandığını düşünüyorumevet yedikleri ile rengi değişiyor ama mor görünce afalladım sonra hurma aklıma geldi :) çok yemeyen çok kilo almayan ama fırfır hareketli bir oğlum var yani sorun yok kiloyu artık takmıyorum ilerde nasıl olsa vermek için uğraşacak :)
Ay bende Ceylan yazmisim duzelttimBenim ceylin açık net nick ortada ceylin
kislar hafızami bi deniycem bebeklerinizin adlarını dogrumu bilecem diye
yanlışımda olursa söyleyin
lip-nisa
taube-mina
cnmkzm-Dila
reyyan-muhammed
mb-muhammed
sosyoloji-ezgi
selinceylin-Ceylin
haksever in nar kızını yazmama bile gerek yok
gül -ak-yusuf emre
kislar in nickini hatırlasam bide
şimdilik hatirladiklarim bunlar
keping-fatih
hasanpinar-mehmet ali
sonra hatirladim
oğlum bi kaç güne kadar günde mutlaka bi bazen de iki kere yapardı ama son bi haftadır iki üç güne bi yapıyo. bu az beslendiği anlamına mı geliyo bilmiyomkislar Bebekleriniz günde kaç kere kaka yapıyo:)
oğlum kesin 5 kez yapıyo.yedigi ne görede rengi kıvamı da değişiyor
aaa değişik bi adı var oğlunun ama çok guzelCOK HOŞMUŞ biz de yazalım bari Musab Yasir
valla ben nekadar yerse veriyorum .kızlar bebekler büyüdükçe yemek sayısını ve miktarını arttırıyor musunuzçünkü benim sayı ve miktar hep aynı. bi de bizi yarın kızamık aşısına çağırdılar sizler yaptınız mı.minikleri rahatsız etti mi
oğlum dan örnek verim birickm tesadüf bilmiyorum ama bi aydır günde 5 kere yapıyo bu ayki kilo alımı iydi.oğlum bi kaç güne kadar günde mutlaka bi bazen de iki kere yapardı ama son bi haftadır iki üç güne bi yapıyo. bu az beslendiği anlamına mı geliyo bilmiyom
Bu arada keping kiscen in oğlunu yazmisim halbuki kızı subat bebeği ydi.
:)
şimdi hatırladım adida elifti
Masallahin var canim, harikasinkislar hafızami bi deniycem bebeklerinizin adlarını dogrumu bilecem diye
yanlışımda olursa söyleyin
lip-nisa
taube-mina
cnmkzm-Dila
reyyan-muhammed
mb-muhammed
sosyoloji-ezgi
selinceylin-Ceylin
haksever in nar kızını yazmama bile gerek yok
gül -ak-yusuf emre
kislar in nickini hatırlasam bide
şimdilik hatirladiklarim bunlar
keping-fatih
hasanpinar-mehmet ali
sonra hatirladim
Sen yazinca hatirladim canim, çok sağol.insben ikisinide vermedim pinar ama verenleri duydum okudum mesla lip hurmali mahallebi tarifi yazmisti
Evde yas hurma var onu da deneyeyim canim çok sağol.ben iki hurmayı da verdim hani şu yaş olan varya onu rendeledim verdim çok sevdi bide geçenlerde hacı teyzelere eşim gitmiş bize zemzem ve hurma göndermiş hacı hurmasını da küçük küçük doğrayıp verdim ama kaka rengi resmen mor çıktı korktum sonra aklıma hurma yapmıştır diye geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?