Cok afedersiniz ohaaaa demek istiyorumkızlar bir şey sormak istiyorum,
bizim topikteki bebeklerden yürüyen var mı?
benim çevremde en erken yürüyen 9 aylık bebek var, demin okudum 2013 aralık anneleri topiğinde bir bebek 6 aylıkken yürümüş, hatta konuşuyor ve 1-2-3 diye sayabiliyormuş. üstün zekalı olduğunu düşünüyorlar. etrafta hiç böyle bir şey görmediğim için inanması zor geliyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
keşke yardımcı olabilseydim ama bilmiyorum daha fazlasını canım bide çok küçükler çok uzun süren tekerlemelerden sıkılıyorlar mesela şuraya bir kuş konmuş yapıyorum muhammed sallamıyor beni sadece gıdıklanmak hoşuna gidiyor :) bide bu ara bir şeyleri saklıyorum bulmasını istiyorum mesela yastığın altına yada eşarbımı çıkarıyorum onun üstüne örtüyorum muhammed nerde diyorum açıp gülüyorReyyan saol canim
keşke yardımcı olabilseydim ama bilmiyorum daha fazlasını canım bide çok küçükler çok uzun süren tekerlemelerden sıkılıyorlar mesela şuraya bir kuş konmuş yapıyorum muhammed sallamıyor beni sadece gıdıklanmak hoşuna gidiyor :) bide bu ara bir şeyleri saklıyorum bulmasını istiyorum mesela yastığın altına yada eşarbımı çıkarıyorum onun üstüne örtüyorum muhammed nerde diyorum açıp gülüyor
kızlar benim oğlum daha yeni yeni tutunup kalkıyor yani yürümek bize uzak ama 9. ayda yürüyen bebekte var bu aylarda en fazla anne,baba dede mama diyorlar nasıl sayı sayıyor anlamadım ben...
Kızlar Günaydın Nasılsıniz size bişey sorucam konuyu degistiricem amasimdi malum bir cocukla kendimizden geçtik çok yoğunum yorgunuz kocalarla eski hayat kalmadı kırk yılın basida olsa nasıl korunuyosunuz çünkü suan Allah korusun bi daha hamile kalsam çok zor istemem ama aldiramam da yani önlem almak lazım
canım ben hiç birşeyi zorla öğretmiyorum bırak yapmasın zaten bilinçli yapmıyor canı isterse byby yapıyor ne için yaptığını bilmiyor ki ben şunun yapıyorum inan hiçbirini bilinçli öğretmedin mesela babası giderken byby yapıyorduk hadi oğlum diye bir sabah beni taklit etti meselasürekli gel gel yapıyordum 6. ayında kendiliğinden gel gel yaptı dans ederiz arada müzik açıksa elimle şakkıdı yapıyordum baktım oda yapıyor çocuk gördüğünü kapıyor kimseyi mennun etmek için bişey öğretemem ki alışıda onure edin bebekleri diyor dr bende güzel bişey yapınca alkış yaptım bir kaç gün sonra kendiliğinden yaptı bide bu aralar ağzında bir dünya laf elini kaldırıyor bişeye kızıyor anlamıyorum neden...Bend
Bende baş baş burun burun diye ogretmeye calisiyorum karsimda gülüyor.hala alkis yapmiyor. Yaptirmaya calisincada ciglik atiyorbende oyuncak saklıyorum buluyo.en cok yuzumu yada onun yuzunu mendille örtüyorum onu acmayi seviyor.bide babasinin kucagindayken saklambac oynuyoruz beni bulmaya calisiyor cok sevimli oluyor. bu alkisi nasıl ogretsem acaba.ogretmesem nolur.herseyi yapmak zorundalar mi.millet alkış yapip yapmadığını bile soruyor
Benim kizin saclari gozune girmeye basladi.ne yapmaliyim sizce.babasi kes diyor.ama kiyamiyorum zaten uc tel saci var. Saclarimiz az ama gozune giriyor
Biz de 7 aylikken doktor kontrolune gittigimizde bas cevresi alt sinirda demisti ama eller ve ayaklar da minik oldugu icin minyon yapili olabilir takip edelim demisti doktor. Gecen hafta saglik ocagina gittim ebemiz unuttu olcmeyi ben hatirlattim 42.5 cikti yani yine az. Acaba bingildagi kapandi mi d vitaminini keseyim mi dedim bakti kapanmamis zihinsel sorunlar goruyor musun dedi hayir deyince kibar yapili bi cocuk olacak galiba ama sen yine de cocuk doktoruna bi sor dedi. Ben de hala doktora gidemedimben blmiyorum canım başka türlüyse bilen arkadaşlar vardır sanırım kızlar 2 aydır muhammedin baş ölçüsü aynı çıkıyor sorun olur mu dr soramadım daha doğrusu aynı olduğunu evdeki kağıda bakınca anladım
% 100 guvenli ve garantili bir yontem var canim. kocadan uzak duruyosun,kardes kardes yatiyosunuz :)) tabii sipalar uyumaya izin verirse :)))) saka bir yana cok dikkatli olmak gerek. bir arkadasim bebisi 1 yasindayken hamile kaldi kiz resmen kafayi yedi.hala da cok zorlaniyor....Kızlar Günaydın Nasılsıniz size bişey sorucam konuyu degistiricem amasimdi malum bir cocukla kendimizden geçtik çok yoğunum yorgunuz kocalarla eski hayat kalmadı kırk yılın basida olsa nasıl korunuyosunuz çünkü suan Allah korusun bi daha hamile kalsam çok zor istemem ama aldiramam da yani önlem almak lazım
canım bizimkinin bıngıldağı kapandı dr d vitamini kullananlarda erkek kapanır dedi ama d vitamini 15. aya kullan dedi bilmiyorum ki kullanmak mı iyi kullanmamak mi bide d vitaminin değiştirdi dişi yok diye inşallah sorun olmadan büyürler sağol canım..Biz de 7 aylikken doktor kontrolune gittigimizde bas cevresi alt sinirda demisti ama eller ve ayaklar da minik oldugu icin minyon yapili olabilir takip edelim demisti doktor. Gecen hafta saglik ocagina gittim ebemiz unuttu olcmeyi ben hatirlattim 42.5 cikti yani yine az. Acaba bingildagi kapandi mi d vitaminini keseyim mi dedim bakti kapanmamis zihinsel sorunlar goruyor musun dedi hayir deyince kibar yapili bi cocuk olacak galiba ama sen yine de cocuk doktoruna bi sor dedi. Ben de hala doktora gidemedim
bizimkinin de cok saci yok ama onleri sivri uzayip gozune giriyordu. babasi gecen hafta onleri azicik kesecekti guya bizim sipa rahat durmayip cok agladi. babis de saclarini yamuk yumuk kesti. kuzucum cok komik oldu. :))) keseceksen de dikkatli kes :))Benim kizin saclari gozune girmeye basladi.ne yapmaliyim sizce.babasi kes diyor.ama kiyamiyorum zaten uc tel saci var. Saclarimiz az ama gozune giriyor
d vitamininin bir zarari yok hatta faydasi cok. gecen tv de canan karatay anlatti. bebeklere d vitamini az bile veriliyor. gunde 15-20 damla bile verilebilir dedi. ben yine de o kadar vermiyorum. drumuz 5-6 damla ver dedi.canım bizimkinin bıngıldağı kapandı dr d vitamini kullananlarda erkek kapanır dedi ama d vitamini 15. aya kullan dedi bilmiyorum ki kullanmak mı iyi kullanmamak mi bide d vitaminin değiştirdi dişi yok diye inşallah sorun olmadan büyürler sağol canım..
Bu gibi durumlarda genelde herkesin dedigi lafi soyleyeyim o zamancanım bizimkinin bıngıldağı kapandı dr d vitamini kullananlarda erkek kapanır dedi ama d vitamini 15. aya kullan dedi bilmiyorum ki kullanmak mı iyi kullanmamak mi bide d vitaminin değiştirdi dişi yok diye inşallah sorun olmadan büyürler sağol canım..
biz dogdu dogali kullandigimiz tek vitamin d vitamini ama hapini kullaniyoruzd vitamininin bir zarari yok hatta faydasi cok. gecen tv de canan karatay anlatti. bebeklere d vitamini az bile veriliyor. gunde 15-20 damla bile verilebilir dedi. ben yine de o kadar vermiyorum. drumuz 5-6 damla ver dedi.
reyyan nasi kesdirdiniz kisbiz kestirdik zaten hemen uzadı biraz da gürleşti çok dökülmüştü kel hali az saçlı halinden daha yakışıklı oldu :)
iste bunun cesaret edemiyombizimkinin de cok saci yok ama onleri sivri uzayip gozune giriyordu. babasi gecen hafta onleri azicik kesecekti guya bizim sipa rahat durmayip cok agladi. babis de saclarini yamuk yumuk kesti. kuzucum cok komik oldu. :))) keseceksen de dikkatli kes :))
bu aylarda kapanmasimi lasimmisBiz de 7 aylikken doktor kontrolune gittigimizde bas cevresi alt sinirda demisti ama eller ve ayaklar da minik oldugu icin minyon yapili olabilir takip edelim demisti doktor. Gecen hafta saglik ocagina gittim ebemiz unuttu olcmeyi ben hatirlattim 42.5 cikti yani yine az. Acaba bingildagi kapandi mi d vitaminini keseyim mi dedim bakti kapanmamis zihinsel sorunlar goruyor musun dedi hayir deyince kibar yapili bi cocuk olacak galiba ama sen yine de cocuk doktoruna bi sor dedi. Ben de hala doktora gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?