- 7 Mayıs 2014
- 626
- 280
- 158
Oku oku yeni bitirdim walla
Reyyan o eline bir bir yaptigin oyunu anlatir misin. Ben bilmiyorum da.. duydum annem yigenime oynatiyodu ama net bilmiyorum
kızlar allah yardımcınız olsun anlayışsız eş zor ablamda aynı sıkıntıyı çekti çok iyi biliyorum ama sizde şunu dikte edin bu çocugu ne leylek getirdi nede ben tek başıma yaptım deyin gerekirse bir gün boyunca süt vermek dışında bebeğinizi eşinize emanet edin baksın dünya kaç bucak öğrensin...ev hanımı yada anne demek kölelik değildir...
Reyyan o eline bir bir yaptigin oyunu anlatir misin. Ben bilmiyorum da.. duydum annem yigenime oynatiyodu ama net bilmiyorum
sağol hakseverim, hayırlısı olur inşallah düzeni kurarız. annem de tabii bize gelmekten kendi evine bakamıyor ki napsın kadıncağız. ona artık arada bir temizlikçi almak lazım. doğru söylüyorsun çok sakınılan çocuk daha çok hasta oluyor. bir de bizim komşunun bebeği bronşit oluyormuş, doktoru demiş ki "yağmur ve kar olmadıkça her gün dışarı çıkarılmalı, odası günde birkaç kez havalandırılmalı". bebek arabasını da annemlere götürmemiz lazım, mama sandalyesi işini nasıl yapsam ki, evdeki getir götür zor olur, yeni bir tane mi almalı yoksa başka bir çözüm yolu mu
Ikeada cok cok uyguna var. Park yatak kullaniyorum yatak odamizda. Bi sorun olmadi. Park yatak alirken genis olmasina dikkat et.
anneler moralim çok bozuk yaaa kızıma genel bi tahlil yaptırdık kan ve idrar tahlili demir depoları neredeyse boş çıktı acil kan ilacına başlıyoruz ayrıca çok fazla idrar yolu enfeksiyonu çıktı moralim çok kötü bakamıyor muyum kızıma diyorum ona baktıkça ağlayasım geliyor ya
Yok canim ya. Oyle dusunme. Benim de 1 aydir kizim 30 g aldi. Yediremiyorum. Ama napıyım elimden geleni yapmaya çalışıyorum uzulup ağlıyorum bi taraftanda kimse acliktan ölmedi deyip teselli ediyorum kendimi. Bide O zaman burdaki tum anneler kötü bakiyo yada bakamiyor. Cunku her bebegin ayri ayri sorunlari var. Kimi yemez kimi uyumaz kimi kilo almaz kimi düşer vs vs. Canini sikma bebbekle hayatta hersey olağan. Elimizden geleni yapiyoruz..
ya kızlar milliyeti okuyordum orda bir haber vardı..çok kötü oldum..elim ayağım tutmaz oldu izlerken..kızlar eğer içinizde maddi imkanı iyi olupta çalışanlar varsa nolursunuz çocuklarınız kreşe başlayana kadar erteleyin,kendiniz bakın yavrularınıza..
http://www.milliyet.com.tr/bakici-dehseti-yere-firlatti-/dunya/detay/1973370/default.htm
hala elim ayağım titriyor..gözümden yaşlar boşalıyor..yavrum benim ne hale gelmiştir..Allahın belası birde kızın üstüne çıkıyor..
Ay keping bu sayfaya bakamicam cunku neler old tahmin edebiliyorum. Zaten paronayak oldum iyice... bu konu beni cok düşündürüyor çoookkk.subatta annem kv donusumlu bakacaklar. Ama seneye bakıcı ayarlicam. Evimde olacak ve kamera koymayi düşünüyorum. Walla kimseye guvenmiyorum benn. Elin kadinina hic guvenmem. Kres hikayeleri de cok uzucu... krese de gec gonderecem. Varsin sosyallesmesin buyuunce sosyallesir.
Yasakhayalim kizimin adi esra zeren. Esra isra suresinin turkcesi. Gece yolculugu demekmis. Zeren de öz turkce bi isim. Kavrayisi guclu zyol gosteren zeki kisi anlamina geliyor. "Gece yolculugunda yol gosteren" kisi
Haksever cok gecmis olsun. Biz yeni emekliyoruz daha o yaramazlik kismina gelemedik ama cok zor Allah hepsini korusun.
Birde kakasi cok onemli degilmis. Dr cok takilma demisti. Kusma surekli oksuruk ates ishal ciddi kabizlik deride dokuntu kizariklik aglama olursa o besini ertelersin demisti.