2014 Şubat Anneleri

Oku oku yeni bitirdim walla

Reyyan o eline bir bir yaptigin oyunu anlatir misin. Ben bilmiyorum da.. duydum annem yigenime oynatiyodu ama net bilmiyorum

Oku oku yeni bitirdim walla

Reyyan o eline bir bir yaptigin oyunu anlatir misin. Ben bilmiyorum da.. duydum annem yigenime oynatiyodu ama net bilmiyorum
canım sol avuç açık oluyor sağ elimizin işaret parmağı ile sol avuca vuruyoruz bir bir babana söylerim diyorum :) yada babası yaparken annene söylerim diyor alkışa başladı sıpam bide şakkıdı yapıyor elleri ile ben şarkı söyledikçe şuan algıları çok açık

maşallah canım hafıza yerinde :) kızlar oğlum çok öksürüyor dr öksürük şurubunu 2 yaş öncesi veremen diyor sizce evde ne yapabilirim

arkadaşlar günaydın, güzel bir hafta dilerim,

hakseverim geçmiş olsun 20 lik diş fenadır, benim alttakilerin ikisi de operasyonla alındı, 1-2 gün halsiz bırakır aman dikkat et kuzum. bir de antibiyotik olarak ne verdiler, süte geçebilen bir ilaçsa sütünü sağıp dökmen gerekebilir. onu araştır bence canım. çünkü sen 3 saat beklesen de sütüne tesir edebilir antibiyotik.

eltangel, size de geçmiş olsun canım, kuzuna hele hiç kıyamam. idrar yolu enfeksiyonu çok yaygınmış, belki bir çok kişide var ama haberleri yok, bebek çişini yaparken huzursuz ve ağlıyorsa enfeksiyon olabilirmiş. doktor öyle demişti bize.

biricikm bence ilk defa verdiğin yiyeceklerden de şüphelenmelisin. mesela biz tarhana çorbası vermiyoruz, çok fena alerji olmuştu, hala da korkuyorum veremiyorum.

ben de dün ilk defa yer elması koydum çorbasına. (patates+havuç+yer elması+etsuyu+ekmek ) ilk önce güzel güzel yedi, sonra fazla geldi galiba biraz kustu, midesi kalktı, hem ağız hem de burundan, nasıl ağladı, benim de içim parçalandı...off kıyamadım hiç yaa... cumartesi günü de muhallebi yedirirken biraz kusmuştu...çok üzülüyorum

maşallah canım hafıza yerinde :) kızlar oğlum çok öksürüyor dr öksürük şurubunu 2 yaş öncesi veremen diyor sizce evde ne yapabilirim
geçmiş olsun.

şükür öksürüğü olmadı hiç ama bizim doktorda grip ne olduğunda bi burun açıcı veriyo hiç bi ilaç vermiyo

Yasakhayal hafızan süpermiş yaa. Ne güzel aklında kalmış bebiklerin isimleri. Ben akşam ne yediğimi bile zor hatırlıyorum. :))
İşe gitmediğim için günlerin bile çoğu kez farkında değilim yav . Geçen hafta eşim kızımla konuşurken, "babacık yarın işe gitmeyecek, kızıyla kahvaltı yapacak" dediğinde, aaa hayırdır izin mi aldın dedim. Meğer cuma günüymüş :))))
Bir çocuk doğurdum, beynim sulandı yaaaaa :))))))

tsk

Bu kadar kisa miydi annem sanki uzun uzun biseyler soyluyordu

Merhaba anneler nasılsınız?,anlatacağım sorunu yaşayan varmı merak ettim...
5 gündür kızım uykuya dalma sorunu yaşıyor,daha doğrusu uykusu geldiği halde uyumak istemiyor.
sallayarak uyutuyorum ve sallamaya başladığım an kıyameti koparıyor,
Hem gece uykusuna yatacağı zaman hemde gündüz uykusunda aynı şeyi yapıyor
Sizler böyle bir sorun yaşadınız mı?neden böyle oldu anlamadım

Bu kadar kisa miydi annem sanki uzun uzun biseyler soyluyordu
ben blmiyorum canım başka türlüyse bilen arkadaşlar vardır sanırım kızlar 2 aydır muhammedin baş ölçüsü aynı çıkıyor sorun olur mu dr soramadım daha doğrusu aynı olduğunu evdeki kağıda bakınca anladım

evet canm yaşayanvar bizzzuzun zamadır yaşıyoruz ne zaman biter bilmiyrm uyuyo yatağına koyuyorum birkaç dakka sonra kıvranmaya başlıyo alıp emdiriyorm yatıyo koyyorum tekrar aynı şeyler. bazı geceler neredeyse hiç uyumuyorum sabaha kadar yatakta uyuma savaşı veriyoruz .bu arada tüm bunları yaparken gözleri kapalı . nadir gecelerde de olsa biraz daha iyi uyur

canım günaydın,
bu aylarda ciddi bir artış olmuyor zaten, eğer persentil eğrisinde düşüş veya yükseliş olursa o zaman doktor söylerdi. Ayrıca yanlış ölçülmüş de olabilir. İçin rahat etmezse bir mezura ile kendin evde ölçebilirsin.Bizim kızın kafası doğduğundan beri %25 lik persentilde. Yani yapı olarak ufak yapılı. Babamız azcık koca kafalıdır ama benim de kafa yapım ufaktır.

günaydın sağol canım biliyorum ilk aylar kadar hızlı büyüme olmuyor ama baş çevresi önemli diyorlar ya ben ölçmeye kalksam farklı çıkar çünkü hiç yerinde durmuyor ki :)

aynı sorun şu sıralar bizde de var, uyku saatini biraz öne almak istiyorum ama mümkün olmuyor. dün sırayla emzirdim, yatağına yatırıp kitap okudum, pışpışladım, ayağımda salladım, ve en sonunda tekrar emzirdim, tüm bunlar 1 saat sürdü. ve ancak uyudu. ben de bittim tabii

kızlar bir şey sormak istiyorum,
bizim topikteki bebeklerden yürüyen var mı?
benim çevremde en erken yürüyen 9 aylık bebek var, demin okudum 2013 aralık anneleri topiğinde bir bebek 6 aylıkken yürümüş, hatta konuşuyor ve 1-2-3 diye sayabiliyormuş. üstün zekalı olduğunu düşünüyorlar. etrafta hiç böyle bir şey görmediğim için inanması zor geliyor, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…