2014 Şubat Anneleri

bizde kapanmadi 9 aydir kullaniyoruz d vitaminini reyyanama hic disimiz yok d vitaminimi engelledi ecep

bizim kızın da kafası 34 cm. di doğduğunda, 9 aylıkken de 43 cm. ölçüldü. doktor bıngıldağın kapamasına az kalmış dedi. elleri ve ayakları babasına çekmiş ufak gibi.
d vitamini olarak doğduğundan beri her gün 3 damla devit kullanıyoruz. yazın da her gün güneşe çıkarıyordum. ama kışın zor güneşi bulmak.

zeren oglumda hic alkis by by ne yapmiyo ogretmiyorumda zorlamiyomdazamani gelince kendisi herseyi yapar zaten
zaten oglan ayakta durup tutunarak yurumekten baska biseyde gözu yokki

asagi yukari olculerimiz yalin lip kis bebekelrinki biraz daha kucuk olabiliyo olcumdeoglum da 33 cm olcusunde dogmustu.

Yok daha kapanmamasi lazim erken yani beyin gelisimi devam ediyo ya ben acaba kapandi da mi kafasi küçük diye sordum ama bize cekmis demekki :)

bende öne alamanyalardanim

mesala dun 8 de yatti ama bi saat sonra geri kalkiyo iki saat oynuyo yie tam yatmasi 11 i buluyo

Yok daha kapanmamasi lazim erken yani beyin gelisimi devam ediyo ya ben acaba kapandi da mi kafasi küçük diye sordum ama bize cekmis demekki :)
evet genetikte etkiliyo pink kucuk olacak demekki kafasi bence buyuk kafali olmaktan iydir..kizmi erkekmi yawrunbide adi ne

cnmkzm mesala ben muhammed emiri uykusundan once yatirmaya calisirsam bagiriyo kiziyo ama o istedigi an uyutursam hic ses etmiyo kendi ninnisini soyleyerek uyuyo kucagimda

kislar ya

kac ayliga kadar dis cikmamasi normal bilen varmi

doktoruna sormayi unuttumda

malum biliyosunuz disimiz yokta henuz

canim bende ord okudum sok oldum..bide o kadina inanmanislar kadinda kizinin vidosunu cekip o bazi arkadaslara gondermis..oyle inanmislar..ustun zekalili cocuktur...

canim bende ord okudum sok oldum..bide o kadina inanmanislar kadinda kizinin vidosunu cekip o bazi arkadaslara gondermis..oyle inanmislar..ustun zekalili cocuktur...
yaw bi erken yurudu sayi saydi diye ustun zekali olurmuki

yanlis hatirlamiyom einsstein bile cok gec konusmus adam bilimadami

kislar ya

kislar ya

Bizim akrabanin torunu 11 aylikken cikarmis 6 tane arka arkaya patlamis. Bizimki de 9 aylik olduktan 1 hafta sonra cikti

Bizim akrabanin torunu 11 aylikken cikarmis 6 tane arka arkaya patlamis. Bizimki de 9 aylik olduktan 1 hafta sonra cikti
iymis pink kisce yani 1 yasina kadar beklim

muahammed emirim 17 kasimda tam 9 aylik oldu ama halen diste hicbi belirti ne yok

oğlum bir haftadır 5-6 adım atıyor ama ben çok yürümesine izin vermiyorum.daha erken diye bişey gösterirsek yada almak isterse gayet güzel yürüyüp alıyor

Kesemem ya zaten az. Gecen baglamistim sıkı olmus sanirim kizardi hafiften. Simdi yine fiskiye yaptim baya gevsek. Gecen toka takmistim cikarmis ağzına alirken yakaladim. Allah korusun
bende öne alamanyalardanim

mesala dun 8 de yatti ama bi saat sonra geri kalkiyo iki saat oynuyo yie tam yatmasi 11 i buluyo

Ayni bizim uyku duzeni. Gunduz uyuyor mu yasakhayal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…