biz senle çok rahat normal doğum yapabilirmişiz canım:)asagi yukari olculerimiz yalin lip kis bebekelrinki biraz daha kucuk olabiliyo olcumdeoglum da 33 cm olcusunde dogmustu.
yaw bi erken yurudu sayi saydi diye ustun zekali olurmuki
yanlis hatirlamiyom einsstein bile cok gec konusmus adam bilimadami
oğlum bir haftadır 5-6 adım atıyor ama ben çok yürümesine izin vermiyorum.daha erken diye bişey gösterirsek yada almak isterse gayet güzel yürüyüp alıyor
canim bende ord okudum sok oldum..bide o kadina inanmanislar kadinda kizinin vidosunu cekip o bazi arkadaslara gondermis..oyle inanmislar..ustun zekalili cocuktur...
kislar ya
kac ayliga kadar dis cikmamasi normal bilen varmi
doktoruna sormayi unuttumda
malum biliyosunuz disimiz yokta henuz
Ne bilim korkuyo lip ya çıkmazsa diye1 yaşına kadar normal yasakhayal, boşver erken çıkmasın yaa diş süreci çok zor, 6 aylıktan beri uğraşıoz biz. iştahı miştahı tüm gidiyo bebelerin...
oğlunun ağzında salyalanma arttı mı peki, bir de diş çıkacak yerler hafif kabarık mı istersen bir kontrol et. salyalanmadan sonra 1-2 ay içinde dişler çıkıyor.
cnmkzm mesala ben muhammed emiri uykusundan once yatirmaya calisirsam bagiriyo kiziyoama o istedigi an uyutursam hic ses etmiyo kendi ninnisini soyleyerek uyuyo kucagimda
3 kere 1 er saat uyurKesemem ya zaten az. Gecen baglamistim sıkı olmus sanirim kizardi hafiften. Simdi yine fiskiye yaptim baya gevsek. Gecen toka takmistim cikarmis ağzına alirken yakaladim. Allah korusun
Ayni bizim uyku duzeni. Gunduz uyuyor mu yasakhayal
ah lip o özenti bendede var.biberonu uyurken verebiliyorum yoksa asla almazbizim nisa da annem ayağında sallayınca 5 dk. da uyuyormuş. ben daha hiç o şerefe nail olamadım. ayağımda sallarsam asla uyumuyor illa ki meme istiyor. ağzında meme olmadan katiyen uykuya dalmıyor. dün 30 ml kadar formül mama yaptım ağzına verdim emip de uyusun diye. onun ucuyla dişlerini kaşıdı kaşıdı, içmedi zaten mamayı. bi içiremedik gitti. Allahım ne çok özeniyorum şu elinde biberonuyla sütünü içip yatan bebelere. bundan sonra çocuğum olursa ilk günden biberona ve emziğe alıştırcam.
Ne bilim korkuyo lip ya çıkmazsa diye
oo salya 4.aydan beri var özellikle bi aydır musluk gibi
kabarık lip yok diş kökleri 4.aydan beri beyaz gibi
şükür şu an hepimizin bebeği aynı şeyleri yapıyo geri kalan yookya öyle bir sey yok tabii de, üstün zekalı çocukların genel özellikleri olarak yaşıtlarına göre daha uzun ve daha kilolu doğmaları + erken yürüme, erken konuşma gibi bazı özellikler göstermeleri diye makaleler var. ben de merak edip okumuştum. ama zeren arkadaşın da dediği gibi o tip çocuklar türkiye de 100 çocuktan 2-3 çocukta çıkıyor ve eğitimleri çok zor. normal çocuklardan farklılar. ben bizim topikte de var mı diye merak ettim, çünkü genel sohbetlerde bebişlerimizin maşallahı var, Allah uzun ve sağlıklı ömür versin hepsine
1 yaşını geçirmeden ilk disimiz çıkarsa rahatladım dişleri var diyegülüm sizin diş bence 1 aya kalmaz çıkar salyalar iyicene arttıysa. ilk önce alttan 2 diş patlıyor. onların bir derdi sıkıntısı olmuyor. ama üst kesiciler çıkarken ateş oluyor, burun akıntısı oluyor. üst kesicilerin yanındaki dişler de rahat çıkıyor. bakalım bizimkinin sırada ön azılar veya köpek dişleri var. ne halt edecez onlar çıkarsa. inşallah geç çıkar biraz daha
ah lip o özenti bendede var.biberonu uyurken verebiliyorum yoksa asla almaz
içimde kaldı uyanık ken biberon almamasi
1 yaşını geçirmeden ilk disimiz çıkarsa rahatladım dişleri var diye
maşallah nisa baya dislenecek
Aman almasın lip im anne sütü gibisi varmibizimkine dün uykuya dalınca mememi çektim biberon verdim hemen anladı mızıklandı. geri meme verdim. zaten 10 aylık çocuğa da biberon alıştırmak saçma olucak, böyle devam edecez artık, emzirmeyi bırakmak istemiyorum az da olsa ağzına süt gidiyor. ben bir de o sütü içirmek için uğraşmak istemiyorum.
amin tatlım, sağlıklı olsunlar da...şükür şu an hepimizin bebeği aynı şeyleri yapıyo geri kalan yookamin
Aman almasın lip im anne sütü gibisi varmi
3 kere 1 er saat uyur
aynen okumamak gerekir çünkü bilince insan hep çelişkilerle yaşıyor...annem de senin gibi söylüyor canım, benim kadar az sütü olan birisi, hele ki tek tarafından hiç süt gelmeyen birisi şimdiye çoktaan mamaya başlamıştı. ben resmen inat ettim. kayınvalidem hep ilk günden mama da ver meme de ver, dedi. ama onlara karşı dimdik durdum. şimdi arasıra doğru mu yaptım, diye sorguluyorum kendimi.
annelik çok zor, hele ki çok okuyor çok biliyorsan daha da zor.en iyisi hiç bir şey bilmemek...
aynen okumamak gerekir çünkü bilince insan hep çelişkilerle yaşıyor...
Yasakhayal benimkide 3 kez uyuyor. Bi oglene dogru, bi bu saatlerde bide aksam 40 dk uyur kalkar. Aksam 10-11-12 artik keyfine gore. Bi ara erken uyutuyum dedim hersey iyice mahvoldu. Sonra ne zaman isterse o zaman uyutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?