canim benim kizim dogdugunda cok sacliydi..esim iku defa sacini kestirdi..masallah kizimin saci cabuk uzuyor..simdide saclarini cimcime yapiyorum..reyyan nasi kesdirdiniz kisoglum durmuyo dedin de
bende kesdirmek istiyorum ama imkasiz durmazki
liiip boşver sütün varken emzir kardeş benim sütüm azalmaya başladığında kızımı mama ve biberona alıştırdım 6.ayda gündüz beni emiyodu gece uykusundan önce 150 cc mama veriyordum hüpletip uyuyodu doğrudan ilk başta böyle kolayca uyuması falan da hoşuma gitti emerken öyle olmuyodu çünkü ama bi baktım yavaş yavaş emmekten soğudu kızım artık bu ay itibariyle hiç emmiyor normalde iştahı falan gayet yerinde maşallah butun yemeklerden falan yer mama için çıldırır ama memeyi hiç emmiyor artık..bizim nisa da annem ayağında sallayınca 5 dk. da uyuyormuş. ben daha hiç o şerefe nail olamadım. ayağımda sallarsam asla uyumuyor illa ki meme istiyor. ağzında meme olmadan katiyen uykuya dalmıyor. dün 30 ml kadar formül mama yaptım ağzına verdim emip de uyusun diye. onun ucuyla dişlerini kaşıdı kaşıdı, içmedi zaten mamayı. bi içiremedik gitti. Allahım ne çok özeniyorum şu elinde biberonuyla sütünü içip yatan bebelere. bundan sonra çocuğum olursa ilk günden biberona ve emziğe alıştırcam.
kısları ki aslında kesimesecanim benim kizim dogdugunda cok sacliydi..esim iku defa sacini kestirdi..masallah kizimin saci cabuk uzuyor..simdide saclarini cimcime yapiyorum..
ah kiscem bide şu var artık.sutumde yok emmiyo mamayi da sevmiyo ek gıda da az bole daha zorliiip boşver sütün varken emzir kardeş benim sütüm azalmaya başladığında kızımı mama ve biberona alıştırdım 6.ayda gündüz beni emiyodu gece uykusundan önce 150 cc mama veriyordum hüpletip uyuyodu doğrudan ilk başta böyle kolayca uyuması falan da hoşuma gitti emerken öyle olmuyodu çünkü ama bi baktım yavaş yavaş emmekten soğudu kızım artık bu ay itibariyle hiç emmiyor normalde iştahı falan gayet yerinde maşallah butun yemeklerden falan yer mama için çıldırır ama memeyi hiç emmiyor artık..o emmeyince benim sütüm de iyice azaldı artık neredeyse hiç yok oysa ne hayallerim vardı 2 yaşına kadar bile emziririm diyodum ama işin içine biberon girince sıpalar kolaya alışıyorlar bi de mamalar tatlı geliyo herhalde..
minada memede uyur..ama annemlere gittigimde annem onu ayaginda salliyor ve uyuyor.ben sallasam uyumuyor..buarada mina gunduzleri 2 defa uyur..gunduzleri toplam 4 saat uyur.bizim nisa da annem ayağında sallayınca 5 dk. da uyuyormuş. ben daha hiç o şerefe nail olamadım. ayağımda sallarsam asla uyumuyor illa ki meme istiyor. ağzında meme olmadan katiyen uykuya dalmıyor. dün 30 ml kadar formül mama yaptım ağzına verdim emip de uyusun diye. onun ucuyla dişlerini kaşıdı kaşıdı, içmedi zaten mamayı. bi içiremedik gitti. Allahım ne çok özeniyorum şu elinde biberonuyla sütünü içip yatan bebelere. bundan sonra çocuğum olursa ilk günden biberona ve emziğe alıştırcam.
zerenim uyku düzeni miz ayniymisaynen okumamak gerekir çünkü bilince insan hep çelişkilerle yaşıyor...
Yasakhayal benimkide 3 kez uyuyor. Bi oglene dogru, bi bu saatlerde bide aksam 40 dk uyur kalkar. Aksam 10-11-12 artik keyfine gore. Bi ara erken uyutuyum dedim hersey iyice mahvoldu. Sonra ne zaman isterse o zaman uyutuyorum
masaallahhhh iyi uzamış saci.keşke bi kestirme dorumu bilmiyorum vitamini saç çeker derler büyükleray ben kızımın saçlarına kıyamıyorum şuan omuzlarına geldi önleri de ortadan ayrılmaya başladı çok tatlı oluyo kestirince aslında daha sağlıklı uzuyomuş ama ilk saçları ya kıyamıyorum
nisa ağlayıp uyuyo sa çok iyi lip.bizimki öğlen 1.5 saat, akşamüstü 1 saat uyuyor. gece 10 da yatıyor. gece birkaç kez uyanıp ağlıyor, emziriyorum, bazen hiç gitmiyorum susup uykuya dalıyor. sabah da daha erken uyanmadıysa eğer 8 de uyandırıyorum.
Benim ceylinim de biri sabah 10 diğeri ogleden sonra 3 gibi olmak üzere günde 2 kez uyuyo bazen 40 dk bazen 1,1.5 saat değişiyo.kendi odasında yatiramiyorum ama bir kaç koymustum uyaninca deli gibi agladi korktu heralde yanımda park yatakta yatıyor yatak odasında yani.birde bizim sitede çok güvercin var her cam kenarında wc banyo caminda bile güvercin onların sesi uyandırıyor kızımı cama carpiyo konarken falan 5 6 tane ailecek kuruluyor panjuraşimdi tüm panjurlari kaldırdım ama telsizden tak tuk sesler geliyo uyanmasin yaa noluurr bu kuşlara ne yapayım çok ilginç bi soru dimi ne alaka ama gercek
ah kiscem bide şu var artık.sutumde yok emmiyo mamayi da sevmiyo ek gıda da az bole daha zor
masaallahhhh iyi uzamış saci.keşke bi kestirme dorumu bilmiyorum vitamini saç çeker derler büyükler
boy uzamaz derler annem uzattığımda küçükkeno yüzden mi kısa degilim
benim kizimda biberunu sevmedi bu saatten tutacagini sanmiyorum..kizim emmeyi cok seviyor..suyuda bardaktan iciyor..liiip boşver sütün varken emzir kardeş benim sütüm azalmaya başladığında kızımı mama ve biberona alıştırdım 6.ayda gündüz beni emiyodu gece uykusundan önce 150 cc mama veriyordum hüpletip uyuyodu doğrudan ilk başta böyle kolayca uyuması falan da hoşuma gitti emerken öyle olmuyodu çünkü ama bi baktım yavaş yavaş emmekten soğudu kızım artık bu ay itibariyle hiç emmiyor normalde iştahı falan gayet yerinde maşallah butun yemeklerden falan yer mama için çıldırır ama memeyi hiç emmiyor artık..o emmeyince benim sütüm de iyice azaldı artık neredeyse hiç yok oysa ne hayallerim vardı 2 yaşına kadar bile emziririm diyodum ama işin içine biberon girince sıpalar kolaya alışıyorlar bi de mamalar tatlı geliyo herhalde..hatta bi daha doğurursam inş hiç biberon vermiycem...ek gıdaya da 6.aydan sonra başlıycam... 4.ayda başladık biz dr tavsiyesiyle halbuki sütüm varken hiç gerek yokmuş bence...
ah bu sesler kızım her sabah 10-11 gibi uyur tam daldığı saatlerde "hurdaaacııı hurdalar alalooommm" diye hurdacı geçer...biz de çöp kamyonundan dertliydik her gün sabah 5 ya da 6 da takır tukur sesten uyanmadığımzı gün olmuyordu. nisa da uyanıyordu tabii. sonra şikayet ettik 1.5 sene uğraştık ancak değiştirdiler saatlerini.
minada memede uyur..ama annemlere gittigimde annem onu ayaginda salliyor ve uyuyor.ben sallasam uyumuyor..buarada mina gunduzleri 2 defa uyur..gunduzleri toplam 4 saat uyur.
nisa ağlayıp uyuyo sa çok iyi lip.
oğlum ben gelmeyince çatlarsına ağlar saatlerce kesinlikle uyumaz
Bizde de genelde matkap makinası çalıştırıyolarah bu sesler kızım her sabah 10-11 gibi uyur tam daldığı saatlerde "hurdaaacııı hurdalar alalooommm" diye hurdacı geçer...
maşallah bardağa da alismisbenim kizimda biberunu sevmedi bu saatten tutacagini sanmiyorum..kizim emmeyi cok seviyor..suyuda bardaktan iciyor..
bi sma hariç tüm mamayi denedim.sma burda yok olsa onuda denerdim.doğru diyosun yine iyi bu aya kadar emzirebilmişsin mama vermeden maşallah..mama konusunda ilk aptamil vermiştik bi gece sütüm gelmeyince marketten almıştık acilen ama onu hiç sevmedi kızım sonra sma aldık ona bayılıyo..her mamayı yemiyolar galiba istersen marka değiştir yani illa vermen gerekirse..
saç konusunu da boyu duymadım hiç ama uzun sayılır kızım bana dr bi ark.da demişti vücuttaki vitamini çeker diye onun oğlu baya hareketlenmiş falan sacını kesince ama ben kızımın daha hareketlisini düşünemiyorum zaten
liiip boşver sütün varken emzir kardeş benim sütüm azalmaya başladığında kızımı mama ve biberona alıştırdım 6.ayda gündüz beni emiyodu gece uykusundan önce 150 cc mama veriyordum hüpletip uyuyodu doğrudan ilk başta böyle kolayca uyuması falan da hoşuma gitti emerken öyle olmuyodu çünkü ama bi baktım yavaş yavaş emmekten soğudu kızım artık bu ay itibariyle hiç emmiyor normalde iştahı falan gayet yerinde maşallah butun yemeklerden falan yer mama için çıldırır ama memeyi hiç emmiyor artık..o emmeyince benim sütüm de iyice azaldı artık neredeyse hiç yok oysa ne hayallerim vardı 2 yaşına kadar bile emziririm diyodum ama işin içine biberon girince sıpalar kolaya alışıyorlar bi de mamalar tatlı geliyo herhalde..hatta bi daha doğurursam inş hiç biberon vermiycem...ek gıdaya da 6.aydan sonra başlıycam... 4.ayda başladık biz dr tavsiyesiyle halbuki sütüm varken hiç gerek yokmuş bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?