- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
ben de sabah kahvaltısında omlet, kaşar peyniri, ekmek, akşam yemeğinde de mantı, et, balık, köfte, pirinç pilavı ne olursa az miktarda veriyorum ama önüne koyuyorum kendi yesin diye, o da döke saça yarısı içerde yarısı dışarda yemeye çalışıyor ama tam anlamıyla doyuramıyor kendini. ben de bu tip gıdalarda miktarı ayarlayamıyorum illa ki çorba yedirmem gerekiyor sanki, çorbasını vermezsem aç kaldı gibi geliyor.
Selam.
iş hayatına devam kızım anneme şükür alıştı ama akşamları bana kök söktürüyor
Canim selam.bizim doktorun dedigine gore bu ayda ani seslere sicrama ve korkma normalmis.canim cok gecmis olsun artik cok dikkatli olmaliyiz..
Selam.
iş hayatına devam kızım anneme şükür alıştı ama akşamları bana kök söktürüyor
EVET alışması iyi oldugünaydın anneye alışması güzel olmuş ama seni özlediği için naz yapıyordur :)
aynen speedyim, akşamları televizyonu kapatıp yerde oyun oynatıyoruz başka türlü ne uykusu geliyor ne de keyfi oluyor, ya gezecek ya oyun oynayacak, tam oyun çocuğu oldular...
s
size de geçmiş olsun zerenim,
o arada sıçraması tam uykuya dalacakken oluyor bizde de, bol bol oku üfle canım felak, nas, ayetel kürsi ... için rahatlar
Arkadaslar bu diken çıkarma işini hic denemeyin.benim kízım suan 1 bucuk aylik.bana da kaynanam soylemisti yapmak istedi izin vermedim.kirk banyosunu birlikte yaptiriyorduk.2 dakikaligina mutfaga godop sicak su aldim.ve iceri girdigimde bebegim ciyak ciyak agliyodu.kaynanam benden gizli diken cikarmaya kalkmis.cocugumun sirti mosmordu sinirden deliye dondum.bebegim o gunden beri banyo yaparken agliyo ve sirtinin ustune 2 gun yatiramadim.hala izi duruyo.ve merak ediyosaniz diken falan da cikmadi.kaynanama gore gec kalmisoz da ondan cikmamis,bu da onun kendini savunma taktigi.cocuklarin sirtinda zaten tuyler var ve bunlar kendiliginden dokuluyo.bu cahil goruslere inanmayin günah o bebeklere
Merhaba anneler biz antibiyotige basladik uyumuyor gece ikide yatti alti bucukta uyandi surekli oyun istiyor kucagimdan inmek istemiyor
Merhaba anneler biz antibiyotige basladik uyumuyor gece ikide yatti alti bucukta uyandi surekli oyun istiyor kucagimdan inmek istemiyor
Sağol ca nim şimdi iyi banyo yaptı uyudu TV bakiyorum aylardan sonra ilk kezçook geçmiş olsun canım, oğlun nasıl şimdi ? valla bizde de her gün bir olaylar bir olaylar....
kızıma doğum için kuzu yapıyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ikte-el-emeklerim.770804/page-5#post-37966905
Ben haftada 1 yıkıyor bazen çok terler yada üzerine çok bişey dokulduyse iki defa yikadigimda oluyo.file hiç kullanmadım zaten.kızlar kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz? şimdi malum kış sezonuna girdik. annem haftada 1 kez yıkamak kafi diyor ama ben haftada en azından 2 defa yıkanmalı diye düşünüyorum. yoksa çocuk yıkanmadan nasıl serpilecek?
kendi odasında pembe plastik küvetinde yıkıyoruz, kovayla su getirip tasla döküyoruz, fileyi kaldırdık çoktandır. bugün öğlen yıkadık, yine ağladı sıpa. yaklaşık 2-3 aydır böyle ağlıyor banyo yaptırırken.
o yüzden banyoyu da çok seviyo fırsat buldum kapısı açık sa orda oturuyo küvete tutunup dakikalarca ayakta duruyo
biraz büyüsün yüzme kursuna yazdiracam
lip im sadece küvet çamaşır makinası var ilaçlar mutfakta ama yinede alıyorum ordan küvete kafasını ne vurur diyekuzum ya ne tatlı oluyor o masum halleri,
canım dikkat ediyorsundur mutlaka ama bu dönemden sonra tam merak ve oyun zamanları ben banyodan çok korkuyorum, temizlik malzemeleri kovalar filan var.
speedyim maşallah ne güzel objeler yapıyorsun, doğum günü için galiba...
ben doğum günü yapıp yapmamakta kararsızım, bir yer bulduk dışarda yapmak için ama çok pahalı geldi. kişi başı 20 tl miydi neydi , bir de pasta parası vardı ilave olarak. yani toplam 500-600 lirayı buluyordu. bu işte sınır yok millet 2000 tl harcayıp doğum günü kutluyormuş, şaşırdım valla.
evde yapmak hele hiç akıl karı değil, safi yorgunluk. bir de kimi çağırıcam, kimse yok annemlerden başka, çocuğun arkadaşı da yok. hmm gerçi var bir tane erkek arkadaşı, adı poyraz, aynı sitedeyiz onlar da karşı apt. da oturuyorlar. ama bizimkinden 3 ay küçük :) bir de alt komşumun kızı olacak ama aralık ayında daha doğmadı.
Haftadakızlar kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz? şimdi malum kış sezonuna girdik. annem haftada 1 kez yıkamak kafi diyor ama ben haftada en azından 2 defa yıkanmalı diye düşünüyorum. yoksa çocuk yıkanmadan nasıl serpilecek?
kendi odasında pembe plastik küvetinde yıkıyoruz, kovayla su getirip tasla döküyoruz, fileyi kaldırdık çoktandır. bugün öğlen yıkadık, yine ağladı sıpa. yaklaşık 2-3 aydır böyle ağlıyor banyo yaptırırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?