2014 Şubat Anneleri

canım douyp doymadığını en iyi sen bilirsin sonuçta 9 ay devirdin bebeğinle önüne yemek vermedim hiç acaba yiyebilir mi bilmiyorum ama ekmek verdiğimde hepsini ağzına tıkıyor bende deniyip bakıyım kendi yiyebilecek mi..

günaydın anneye alışması güzel olmuş ama seni özlediği için naz yapıyordur :)
Selam.

iş hayatına devam kızım anneme şükür alıştı ama akşamları bana kök söktürüyor

aynen speedyim, akşamları televizyonu kapatıp yerde oyun oynatıyoruz başka türlü ne uykusu geliyor ne de keyfi oluyor, ya gezecek ya oyun oynayacak, tam oyun çocuğu oldular...

bizde öyleyiz canım akşam hiç iş yapmayıp sırf onunla ilgileniyorum zaten izin vermiyor iş yapmama falan.
bu ara kokulu sabun yapmaya başladım kız uyuyor ancak o zaman işte işlerimi yada sabunlarımı yapıyorum :)

s

size de geçmiş olsun zerenim,
o arada sıçraması tam uykuya dalacakken oluyor bizde de, bol bol oku üfle canım felak, nas, ayetel kürsi ... için rahatlar

Aynen uykuya dalarken oluyor.Okumaya çalışırım pek bilmiyorum. Memlekete gittigimizde cok asiri sicramasi olmustu acayip korkmustum. 3-4 saniyede bir sicriyodu. Sonra tum aile seferber olup esi dostu aradik herkes okudu ufledi bende kitaptan okudum. Bide zemzem buldular icirdik. Sonra hemen gecti.. nazar oldu heralde.

O nedir ya. Ben hic öyle bisey duymadim. Bi de kv öyle bisey yapsa çok fena olurdum heralde. Kadina demedigimi birakmazdim saygi cercevesinde tabi. Yerdim heralde kvyi

speedyim maşallah ne güzel objeler yapıyorsun, doğum günü için galiba...
ben doğum günü yapıp yapmamakta kararsızım, bir yer bulduk dışarda yapmak için ama çok pahalı geldi. kişi başı 20 tl miydi neydi , bir de pasta parası vardı ilave olarak. yani toplam 500-600 lirayı buluyordu. bu işte sınır yok millet 2000 tl harcayıp doğum günü kutluyormuş, şaşırdım valla.
evde yapmak hele hiç akıl karı değil, safi yorgunluk. bir de kimi çağırıcam, kimse yok annemlerden başka, çocuğun arkadaşı da yok. hmm gerçi var bir tane erkek arkadaşı, adı poyraz, aynı sitedeyiz onlar da karşı apt. da oturuyorlar. ama bizimkinden 3 ay küçük :) bir de alt komşumun kızı olacak ama aralık ayında daha doğmadı.

kızlar kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz? şimdi malum kış sezonuna girdik. annem haftada 1 kez yıkamak kafi diyor ama ben haftada en azından 2 defa yıkanmalı diye düşünüyorum. yoksa çocuk yıkanmadan nasıl serpilecek?
kendi odasında pembe plastik küvetinde yıkıyoruz, kovayla su getirip tasla döküyoruz, fileyi kaldırdık çoktandır. bugün öğlen yıkadık, yine ağladı sıpa. yaklaşık 2-3 aydır böyle ağlıyor banyo yaptırırken.

Ben haftada 1 yıkıyor bazen çok terler yada üzerine çok bişey dokulduyse iki defa yikadigimda oluyo.file hiç kullanmadım zaten.

banyoyu ısıtip orda kendi kuvetimizin içine onun kuvetini koyup yıkıyorum.2 ay öncesinde odada yikardim zor olurdu su taşı geri götür şimdi daha rahatım.

bizde de tam tersi sudan çıkardığım zaman kıyamet kopuyor evde.suyu çok seviyo.ördek atıyorum içine onla oynuyo.vuruyor suya çok seviniyo.

sudan aldığım an öyle şiddetli bağırıyor ki apartman ayağa kalkiyo.üst komşu duymus niye öyle bagiriyordu çocuk demiş esime

o yüzden banyoyu da çok seviyo fırsat buldum kapısı açık sa orda oturuyo küvete tutunup dakikalarca ayakta duruyo

biraz büyüsün yüzme kursuna yazdiracam

kuzum ya ne tatlı oluyor o masum halleri,

canım dikkat ediyorsundur mutlaka ama bu dönemden sonra tam merak ve oyun zamanları ben banyodan çok korkuyorum, temizlik malzemeleri kovalar filan var.

kuzum ya ne tatlı oluyor o masum halleri,

canım dikkat ediyorsundur mutlaka ama bu dönemden sonra tam merak ve oyun zamanları ben banyodan çok korkuyorum, temizlik malzemeleri kovalar filan var.
lip im sadece küvet çamaşır makinası var ilaçlar mutfakta ama yinede alıyorum ordan küvete kafasını ne vurur diye

kovalarimda küçük bi yerim var orda

sağol canım yeni başladım kk dann epey sipariş aldıjm ama iyi oldu keyifle yapıyorum vaslla

bende dışarda kutluyacağım detayları belli değil ama bakalım

Haftada
2 yıkıyorum canım. Bi ara bizimle Çığlık çığlığa ağlıyordu toplardan aldık küvette döktük oynadık sonra yıkadım alıştı şimdi gene iyiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…