2014 Şubat Anneleri

canim cok gecmis olsun seni anliyorum bebde 6 aylik hamileyken erken dogum yaptim canim kizim 3 gun yasiyabildi..minaylada hamileligim cok riskliydi bende haftada bir igne vuruyordumm..sukurler olsun o gunleri atlattikk..

canim cok gecmis olsun seni anliyorum bebde 6 aylik hamileyken erken dogum yaptim canim kizim 3 gun yasiyabildi..minaylada hamileligim cok riskliydi bende haftada bir igne vuruyordumm..sukurler olsun o gunleri atlattikk..
ooo sanada geçmiş olsun Taubem sonunda bizimde yüzümüz güldü inş isteyen herkes kavustuk yawrusuna

canim once alt disler cikiyor ama bazilarinda once ust dislerde cikiyormus..demekkii senin oglununda once ust disler cikacak.
aaa dorudur.vaktim üst bi tuhaf olmuş diş yeri cok belli olmuş.iki yerde.inş çıksında atlatsin

Maşallah de teyzesi. Erkekler yaramaz olurlar ama ikisi de guzel ya iyiki varlar.
Sizin evde hali yok mu. Orda halici mi yok yoksa :) halilarim dun geldi bugun serdim. Rahatladim ya. Alisik olunca ciplak gibi geldi ev :) :)

Gecmis olsun tuba. Ins bi da yasamazsin

ooo sanada geçmiş olsun Taubem sonunda bizimde yüzümüz güldü inş isteyen herkes kavustuk yawrusuna

Canim sanada gecmis olsun baya zor gunler gecirmissin. Allah korusun bi da olmaz ins

Maşallah zerenim dorusun kizlar daha uslu oluyo

yok Halıcı var evimde de vardihani tüylü halılar varya ondan zor oluyodu temizliği ne kıl çöp içinden zor çıkıyodu kaldırdım hepsinişimdi daha rahatım hemen supurup siliyomönceden komple kaplama haklıydı onuda sevmedim bişey dökülse sadece siliyodum

saol zerenim şükür zor günler geçirdim ama sonu güzel oldu

sagol canim benim.

Yasakhsyalim once alt iki sonra ust iki cikiyo. Ama taubanin dedigi gibi degisebilir.
Kizlar bidebbizim üstten disimiz dun cikti.bugun biraz daha belirgin ve kizim alttaki disleriyle gicirdatiyo.birbirine surtuyo. Bisey olur mu.sizde de oldu mu ya

Yasakhsyalim once alt iki sonra ust iki cikiyo. Ama taubanin dedigi gibi degisebilir.
Kizlar bidebbizim üstten disimiz dun cikti.bugun biraz daha belirgin ve kizim alttaki disleriyle gicirdatiyo.birbirine surtuyo. Bisey olur mu.sizde de oldu mu ya
hımm anladım normal yani üstten çıkabilir

maşallah kaç disi oldu simdi

canim tam bilgim yok cunku kizimin alt iki disi var..ust disleri baya sismisler ama patlamamislar keske patlasalarda kizim kurtulsa.

Arkadaşlar biz çınar icin oto koltuğu bakiyoruz bu vakte kadar pusetini kullandik ama simdi sigmiyor kullanan varsa yorum ve Öneri bekliyorum

Canim biz çikonunkini aldik cok şık ve cok rahat benimde oglum var erkek koltugu tam :) ejder cok sevdi orda gayet rahat pusetten cok daha konforlu istersen modelini yazarim sana

hımm anladım normal yani üstten çıkabilir

maşallah kaç disi oldu simdi

2 altta 1 ustte.ustteki diger diste yakin zamanda cikar sanırım. morarmis cikacak yeri..

Taube ins cikar rahatlarsiniz.

Isimx hayirli olsun canım.

Biz yeni puset almadik ya. Su digeriyle devam ediyoruz. Bu yenilerde yatabiliyo mu yolda

S
2 altta 1 ustte.ustteki diger diste yakin zamanda cikar sanırım. morarmis cikacak yeri..

Taube ins cikar rahatlarsiniz.

Isimx hayirli olsun canım.

Biz yeni puset almadik ya. Su digeriyle devam ediyoruz. Bu yenilerde yatabiliyo mu yolda

Saol canim pusetine daha sıgıyosa alma tabi

canim tam bilgim yok cunku kizimin alt iki disi var..ust disleri baya sismisler ama patlamamislar keske patlasalarda kizim kurtulsa.

Cok sarstimi dis olayi biz cok anlamadik cok rahatsizlik vermedi uyku problemimiz var bizimde hep uyaniyo sadece bu ara daha cok uyandi hep sorunlu oldugu icin anlamadim sanirim dis yaptirdi insallah rahat cikartir bebikin

Cok sarstimi dis olayi biz cok anlamadik cok rahatsizlik vermedi uyku problemimiz var bizimde hep uyaniyo sadece bu ara daha cok uyandi hep sorunlu oldugu icin anlamadim sanirim dis yaptirdi insallah rahat cikartir bebikin
benim kizim dis cikardigi zaman cok huysuz geceleri cok uyaniyordu bide cok ishali gidiyordu bizim belirtiler bunlardi..insallah bu usttekilerini cikarirda kizim rahatlar.

Biz maxi cosi pearl kullaniyoruz cok memnunuz.

Canim biz çikonunkini aldik cok şık ve cok rahat benimde oglum var erkek koltugu tam :) ejder cok sevdi orda gayet rahat pusetten cok daha konforlu istersen modelini yazarim sana
teşekkür ederim arkadaslar bugün birkac yer gezdikten sonra pregonun isofixli bi modelini aldik inşallah oglum sever de yolculuklarimiz rahat gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…