canim cok gecmis olsun seni anliyorum bebde 6 aylik hamileyken erken dogum yaptim canim kizim 3 gun yasiyabildi..minaylada hamileligim cok riskliydi bende haftada bir igne vuruyordumm..sukurler olsun o gunleri atlattikk..malesef
kan pıhtılaşma sorunum vardı.iğne ölüyodum yine kaybediyodum.doktorlar da niye kaybettiğimi anlayamadılar.tüm testleri incelemeleri yapmislardi çünkü..oğlum dan önce iki aylık ikizleri kaybettim.yabi bu yaşadıkların 5 yıl içinde oldu.şükür ki en sonunda ogluma kavustum.
rabbım kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.baya yıprandım bu 5 yıl içinde.
hele 3 .yawrumu evde birden doğum yaptım.4.5 aylık ti.oda erkekte.kocaman bebeğim elime gelmişti.
ama rabbim den umut kesilmez mis.şükürler olsun
ooo sanada geçmiş olsun Taubem sonunda bizimde yüzümüz güldü inş isteyen herkes kavustuk yawrusunacanim cok gecmis olsun seni anliyorum bebde 6 aylik hamileyken erken dogum yaptim canim kizim 3 gun yasiyabildi..minaylada hamileligim cok riskliydi bende haftada bir igne vuruyordumm..sukurler olsun o gunleri atlattikk..
aaa dorudur.vaktim üst bi tuhaf olmuş diş yeri cok belli olmuş.iki yerde.inş çıksında atlatsincanim once alt disler cikiyor ama bazilarinda once ust dislerde cikiyormus..demekkii senin oglununda once ust disler cikacak.
bence normal giyimi.çok kalın sıkar kuzulari.
zeren maşallah kızına sakin bebek bi başka yaw.ben benim oglani 5 dk fazla tutamam bi yerde.
bizim evde hiç hali yok.
çok küçük orta masanın altında var onuda masa kaplıyo.
canim cok gecmis olsun seni anliyorum bebde 6 aylik hamileyken erken dogum yaptim canim kizim 3 gun yasiyabildi..minaylada hamileligim cok riskliydi bende haftada bir igne vuruyordumm..sukurler olsun o gunleri atlattikk..
ooo sanada geçmiş olsun Taubem sonunda bizimde yüzümüz güldü inş isteyen herkes kavustuk yawrusuna
amin canim..sagol canim benim.ooo sanada geçmiş olsun Taubem sonunda bizimde yüzümüz güldü inş isteyen herkes kavustuk yawrusuna
sagol canim benim.Maşallah de teyzesi. Erkekler yaramaz olurlar ama ikisi de guzel ya iyiki varlar.
Sizin evde hali yok mu. Orda halici mi yok yoksa :) halilarim dun geldi bugun serdim. Rahatladim ya. Alisik olunca ciplak gibi geldi ev :) :)
Gecmis olsun tuba. Ins bi da yasamazsin
Canim sanada gecmis olsun baya zor gunler gecirmissin. Allah korusun bi da olmaz ins
hımm anladım normal yani üstten çıkabilirYasakhsyalim once alt iki sonra ust iki cikiyo. Ama taubanin dedigi gibi degisebilir.
Kizlar bidebbizim üstten disimiz dun cikti.bugun biraz daha belirgin ve kizim alttaki disleriyle gicirdatiyo.birbirine surtuyo. Bisey olur mu.sizde de oldu mu ya
canim tam bilgim yok cunku kizimin alt iki disi var..ust disleri baya sismisler ama patlamamislar keske patlasalarda kizim kurtulsa.Yasakhsyalim once alt iki sonra ust iki cikiyo. Ama taubanin dedigi gibi degisebilir.
Kizlar bidebbizim üstten disimiz dun cikti.bugun biraz daha belirgin ve kizim alttaki disleriyle gicirdatiyo.birbirine surtuyo. Bisey olur mu.sizde de oldu mu ya
Arkadaşlar biz çınar icin oto koltuğu bakiyoruz bu vakte kadar pusetini kullandik ama simdi sigmiyor kullanan varsa yorum ve Öneri bekliyorum
hımm anladım normal yani üstten çıkabilir
maşallah kaç disi oldu simdi
2 altta 1 ustte.ustteki diger diste yakin zamanda cikar sanırım. morarmis cikacak yeri..
Taube ins cikar rahatlarsiniz.
Isimx hayirli olsun canım.
Biz yeni puset almadik ya. Su digeriyle devam ediyoruz. Bu yenilerde yatabiliyo mu yolda
canim tam bilgim yok cunku kizimin alt iki disi var..ust disleri baya sismisler ama patlamamislar keske patlasalarda kizim kurtulsa.
canim disiniz hayirli olsun.Sonunda disimiz ciktiii altta bitane cam kırigi gibi:)
benim kizim dis cikardigi zaman cok huysuz geceleri cok uyaniyordu bide cok ishali gidiyordu bizim belirtiler bunlardi..insallah bu usttekilerini cikarirda kizim rahatlar.Cok sarstimi dis olayi biz cok anlamadik cok rahatsizlik vermedi uyku problemimiz var bizimde hep uyaniyo sadece bu ara daha cok uyandi hep sorunlu oldugu icin anlamadim sanirim dis yaptirdi insallah rahat cikartir bebikin
Biz maxi cosi pearl kullaniyoruz cok memnunuz.
teşekkür ederim arkadaslar bugün birkac yer gezdikten sonra pregonun isofixli bi modelini aldik inşallah oglum sever de yolculuklarimiz rahat gecerCanim biz çikonunkini aldik cok şık ve cok rahat benimde oglum var erkek koltugu tam :) ejder cok sevdi orda gayet rahat pusetten cok daha konforlu istersen modelini yazarim sana
canim biz ferrum damlasi kullaniyoruz.Zeren canim alinti yapamiyorum ama evet kizim da coj yapiyor o gicirtiyi arkadaslar kan ilaci ne kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?