2014 Şubat Anneleri

Teyzeler Muhammed'im bugün ayakta desteksiz bir 10-15saniye durdu 6aylık emekledi 1aydan fazladır sıralıyor kapılardan duvarlardan tutup kalkıyordu zaten. Bugün kendi kendine tutup kalktı ellerini Bıraktı öyle durdu kuzum çok duygulandım ne çabuk büyüyorlar

Herkese gunaydinnn gün çoktan başladı ya bize lafın gelişi dün kayinvalde ceylosa baktı bizde eşimle gezdik çarşı yat limanı yat turu yaptık baya iyi geldi arada yapmak lazım şimdi kizimla oynasiyorum birazdan uyku vakti.birde oyun parkinin içine yatak baktık ortalama 90 100 tl ortopedik ama bu çocuklar büyüyünce park yatağın fermuarinda mi girip çıkacaklar çok komik olcak.

masaallahhhh

masallahhh oglusuna..

.
Benim eşim de Bitlisli canım yazınca dikkatimi çekti :)
Aaa öyle mi ne güzel

bi türkü doğruyere yazamadım mb19 sana cevap vermek istemiştm

bi türkü doğruyere yazamadım mb19 sana cevap vermek istemiştm
Anladım canım :) Orda mı yaşıyorsun biz bayramdan bayrama gidiyoruz 3,4kere bir jac günlüğüne gittim pek bilmiyorum

4. disimizde geldi. Geldi ama kulaklarımizi cekistirmekten hep çizik yara oldu. Bide bugun sanirim ufak düşüşlerde olmus. Dudagini biraz kanatmis

masallahhhhah zerenim o düsmeler oluyo keşke olmasa ama düşe kalka buyuycekler işte.onla geçmiş olsun.oğlumun da kanamısti masanın kenarına çarpmisti.rabbim beterinden korusun

Ca nim benim arkada sin kizi fermuari acip girip yatıyordu, uyanincada cikiyordu. Bende bu yüzden park yatak aldim birde sürekli yer degistirdigim için iyi oluyor katla götür olayi inşallah uykusu gelince girip yatar içinde...

Ca nim benim arkada sin kizi fermuari acip girip yatıyordu, uyanincada cikiyordu. Bende bu yüzden park yatak aldim birde sürekli yer degistirdigim için iyi oluyor katla götür olayi inşallah uykusu gelince girip yatar içinde...​

benimkide tahta beşik ama bi kaç tahtasıni geleceği düşünerek çıkarmali yapmışlar bende onu cikaracam biraz buyuyunce

ben de ilk Bitlise atandığım da aklıma o türkü gelmitiBu arada kk yı yine karıştırmışlar alıntı yapamıyorm​

güzel türkü amayaw bende yapamıyom yazım alıntı yaptığım kişiyle karışıyor.nedenini de bulamadım.bazı kızların ki karışmıyor ama

inşallah canım ya.valla yegenim ilk dişini 13 aylıkken çıkardı​

geç çıkaranlar oluyomus inş bizim kuzular da dişlenir

Gunayddiinnn kimseler bişey yazmamis herkes yoğun heralde bende suan ayagimda salliyorum ceyloşu uyusun da oje sürmeyi planlıyorum inşallah hemen uyanmaz dün yemek yaptim bugüne var ev temiz çamaşır yıkadım bugün dinlenme günü Ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…