masaallahhhhTeyzeler Muhammed'im bugün ayakta desteksiz bir 10-15saniye durdu6aylık emekledi 1aydan fazladır sıralıyor kapılardan duvarlardan tutup kalkıyordu zaten. Bugün kendi kendine tutup kalktı ellerini Bıraktı öyle durdu kuzum çok duygulandım ne çabuk büyüyorlar
masallahhh oglusuna..Teyzeler Muhammed'im bugün ayakta desteksiz bir 10-15saniye durdu6aylık emekledi 1aydan fazladır sıralıyor kapılardan duvarlardan tutup kalkıyordu zaten. Bugün kendi kendine tutup kalktı ellerini Bıraktı öyle durdu kuzum çok duygulandım ne çabuk büyüyorlar
bi türkü doğruyere yazamadım mb19 sana cevap vermek istemiştmCanım iki üst iki alt toplam 4diş var benim kuzu da yapıyor aynı hareketi
Ağlama canım öyle kolay mı tek harekete bakıp Teşhis koymak benim oğlumda (adaşlar bu arada ) arabaları çevirip tekerlekleri döndürmeyi çok seviyor
.
Benim eşim de Bitlisli canım yazınca dikkatimi çekti :)
Ca nim benim arkada sin kizi fermuari acip girip yatıyordu, uyanincada cikiyordu. Bende bu yüzden park yatak aldim birde sürekli yer degistirdigim için iyi oluyor katla götür olayi inşallah uykusu gelince girip yatar içinde...Herkese gunaydinnn gün çoktan başladı ya bize lafın gelişi dün kayinvalde ceylosa baktı bizde eşimle gezdik çarşı yat limanı yat turu yaptık baya iyi geldi arada yapmak lazım şimdi kizimla oynasiyorum birazdan uyku vakti.birde oyun parkinin içine yatak baktık ortalama 90 100 tl ortopedik ama bu çocuklar büyüyünce park yatağın fermuarinda mi girip çıkacaklarçok komik olcak.
Kızlar bitliss dediniz ya 5 minare türküsü geldi aklima
inşallah canım ya.valla yegenim ilk dişini 13 aylıkken çıkardıkeping oğlumun alt yerine üstteki iki diş yeri şiş ama tam olarak çıkmadı.3 gecedir sürekli uyaniyo.ciksa da bi kurtulsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?