2014 Şubat Anneleri

olan geçmiş olsun haksever daha sen ve zeynep iyileşme den bu gelmiş başınıza.

daha kundaktayken cok giydirmeye calıştılar geçen sene ben giydirtmedim alışmasın diye bu sene yani eskiden kalkınca diek yakmıyodu şimdi uyanır uaynamaz fırlıyo pata pata geziyo kalkınca hemen ayana apatigini geçiriyorum bide karnınıda sürttügü için daha cok yelek giydiriyorum bende ilk kalkınca terli felan oluyo çünkü sıcak oluyo yani vucudu sonr aoyanrken cıkartıyorum ama bende alışsın istemiyorum yani gittimiz yere göre uyum saglamıyoruz bizde alışsın istiyorum her ortama ama yelek istiyo artık karnı vucudu yerde oluyo cünkü belki büyüdügünde azcık yatak keyfiyaparsak ozamana giydirmem :))

Haksever zeynep yurudumu

çok erken hareketlenmiş ti zeyneb bu aylarda yürür diye umut ediyorum

evet canım alışkanlıkla alakalı, ben eskiden hiç üşümezdim, ama şimdi bebeğe gaz olmasın aman üşütmeyeyim diye diye son 1 senedir iyice üşümeye başladım. benim de annem çok evhamlıdır, ben anneme göre daha rahat bir insanım düşün artık ikimizin bileşiminden ancak bu kadar oluyor :))

Avrupalıların olayına ben hayranım zaten , biz nisan-mayıs ayında kollu, ayaklı tulum giydirirken onların bebeleri ayağı çıplak geziyordu. ben bu işi anlamadım gitti...

eskiler zaten hemen çok giydirmeye hazır

annem yazın bile 1 kere yıka derdi üşütür musum

her annenin yaptığı kendine göre ya uygundur ya dorudur

inş saglıkla buyusunler

nası giyinirler se giyinsinler ne yerse yesinler bi şekilde buyuyecekler hayırlısıyla

Son düzenleme:
Avrupalıların olayına ben hayranım zaten , biz nisan-mayıs ayında kollu, ayaklı tulum giydirirken onların bebeleri ayağı çıplak geziyordu. ben bu işi anlamadım gitti...
aynen o soğukta yuva çocukları nin bi kısmının ne şapkası ne eldiveni oluyo.

bide suya denk geldilerse ıslak geziyolar

off şimdiden düşünmum yoksa bu cocugu gonderemem

gitmezsede dilde öğrenemez uyumda sağlayamaz

ooo telden yazınca mesajlarım nekadar eksik ve yanlış oluyo

kusura bakmayın kızlar

anlıyosunuzdur ins

okudumdabazı kelimeleri bende anlamadım kendi yazım olduğu halde

Haksever zeynep yurudumu

çok erken hareketlenmiş ti zeyneb bu aylarda yürür diye umut ediyorum

yo canım kendi kendine ordan orya geçerkende atlamayı tercih ediyo :) böle denize atlarcasına hopp dalıyo elinden tutup yürümeyi hiç sevmiyo kendi sıralıyo ayakta duruyo bazen tutunmadan ordan oraya atlayarak geçiyo gözünü kapatıp ama yürüme yok bende yürürü diyodum ama çıks yürümücek herelde yok öyle bi derdi babasıyla adım attırmaya claışıyoruz birbirimizze dogru çömeliyo hemen kendi emekleyip gitmek istiyo :) hızlı gittik tez yorulduk galiba işini hallettiği için takmıyo yani öyle bi emekliyoki benim önüme geçiyo yürürken

ay yıkanma işide beni bunaltıyo kayınvaldem kışın cok yıkanmaz diyo ev sıcak banyoda petek yanıyo bide ısıtıcı acıp yıkıyorum hamam gb oluyo :) giydiriyorum hızlıca ama bilmiyorum bana kalsa en az haftada 2 yıkanmalı ama 15 günde bi yıka bali diyo hatta ona kalsa aydaymış yok artık dedim cocuk rahatsız olur ben 2 gün yıkanmayınca 3 gün hasta olurum valla :))

canım siz neden yurt dışındasınız yani eşin ne işle meşkul sen çalışıyomuydun eskiden unuttum yurt dışı imkanalrı daha güzelmi cocuk acısından merak ettim benimde amcamalr yurt dışında avusturyadalar ömrümde 3-4 klere gördüm yegenlerimi hiç görmedim resmen zaten babamın tarafı soguktur onalrda yurt dışında hiç yoklar gb malesef ama duyduguma göre kreşe gitmesi felan mecburi ve dogum izini 2 yılmış galiba ve sonrada kresi karşılıyomuş devlet ne güzel keşke biizm ülkemizdede olsa bu imkanlar

zeynebde aynı benim oglan gibi.koşarak emekliyor kendi tutunarak hızlıca geziyo yürüme hevesi yok.

evet hakseverim biz almanyada yaşıyoruz.

eşim buranin postanesinde memur.

çocuk imkanları çok iyi.kredi devlet karşılıyor.

Ayrıca çocuk bakim parası veriyo.bana ayrıca aile parası veriyo.

annelik izni bir yıl
evet çalışıyorum hamile kalınca bıraktım.en az oğlum kreşe gidene kadarda calismam yani 3 yaşına kadar.

çünkü oğlum dan önce 6 kaybim var şimdi kimseye birakamiom.

ama dediğin gibi imkanları çok iyi.hiç sıkıntı çekilmiyo eğitim konusunda.

yani en parasız aileye bile cocugununa okuma imkanı sağlıyor devlet

Arkadaşlar biz çınar icin oto koltuğu bakiyoruz bu vakte kadar pusetini kullandik ama simdi sigmiyor kullanan varsa yorum ve Öneri bekliyorum

Annelrer ben ve kapi gicirtisina bile oynayan kizim geldi ya bi gorseniz en ufak melodide oynuyor ayrica hemen tutunup ayaga kalkiyor ve bi yerlerden tutunarak yuruyor bizim su aralar sorunumuz kahvalti o kadar cok yol denedim yok peynir vs yemiyor

Tamamdir anladim, ben izmirdeyim bizim de bu aralar sogudu. Bizim merkezi isitma olmadigi icin 24ten asagiya dusurmuyoruz. Ben tek uzun kollu cit citli body altina da pantolon giydiriyorum.Hos yanlis yapiyoruz gibi de geliyor bana, soguga alismasi lazim...

6
6 kayip mi? Canim sen neler yasamissin oyle ya...

6

6 kayip mi? Canim sen neler yasamissin oyle ya...
malesef

kan pıhtılaşma sorunum vardı.iğne ölüyodum yine kaybediyodum.doktorlar da niye kaybettiğimi anlayamadılar.tüm testleri incelemeleri yapmislardi çünkü..oğlum dan önce iki aylık ikizleri kaybettim.yabi bu yaşadıkların 5 yıl içinde oldu.şükür ki en sonunda ogluma kavustum.

rabbım kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın.baya yıprandım bu 5 yıl içinde.

hele 3 .yawrumu evde birden doğum yaptım.4.5 aylık ti.oda erkekte.kocaman bebeğim elime gelmişti.

ama rabbim den umut kesilmez mis.şükürler olsun

kislar önce üst dişler mi cikiyo

baktım muhammed emirimin üst diş yerleri belli oluyo gibi.yapılmış gibi ama elime degmiyo

bide hiç öyle olmazdı gece 4 ten sonra uyumadi.sadece kucagimda sakinlesti

ağzından su gibi akinti geliyo işleniyor heryeri ateş yok.

dahada çıkmazsa bu diş bilmiyorum artikin

canim once alt disler cikiyor ama bazilarinda once ust dislerde cikiyormus..demekkii senin oglununda once ust disler cikacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…