- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
olan geçmiş olsun haksever daha sen ve zeynep iyileşme den bu gelmiş başınıza.tadında bişey yoktu canım ama bozulmuş demekki yoksa ne kokuyodu ne ekşiydi ne bilim normaldi tadı benim hatam buzdolabında saklamadım ev petekli sıcak tabi durmamış haliyle .( çok şükür canım hemen atlattık elma kemiriyo şuan yanımda
aynen canım allah yardım ediyo koruyo
babamız yoktu canım sadece corba yedik bide ben mor lahana yemiştim ıyy bida ne mercimek nede mor lahana zor yerim ıyyy :) unutmamm lazım gördüklerimi
ben buzdolabına koymamıştım canım o yüzden bozulmuş sanırım
daha kundaktayken cok giydirmeye calıştılar geçen sene ben giydirtmedim alışmasın diye bu sene yani eskiden kalkınca diek yakmıyodu şimdi uyanır uaynamaz fırlıyo pata pata geziyo kalkınca hemen ayana apatigini geçiriyorum bide karnınıda sürttügü için daha cok yelek giydiriyorum bende ilk kalkınca terli felan oluyo çünkü sıcak oluyo yani vucudu sonr aoyanrken cıkartıyorum ama bende alışsın istemiyorum yani gittimiz yere göre uyum saglamıyoruz bizde alışsın istiyorum her ortama ama yelek istiyo artık karnı vucudu yerde oluyo cünkü belki büyüdügünde azcık yatak keyfiyaparsak ozamana giydirmem :))ama lip im bence bu vücudu alıştırmak la alakali.
hani çevremde gördüğümde öyleydi.bole yataktan kalkarken üzerine bişey giydirilmeye alışkın çocuk giydirilmedigi zaman hemen hasta oluyo.oğlum dogdugundan beri öyle yapmadım şükür öyle sürekli hasta olan bi bebek değil.annem en küçüğümuzü hemen giydirirdi en çok hasta olan oydu .ince ne giysin biraz terlesin hemen hasta olurdu.bilmiyorum ben gerek yeme olsun gerekse giyinme olsun biraz rahat olanlardanim.çok titiz büyütmek istemiyorum öyle bebekler büyükçe zor oluyo.
olan geçmiş olsun haksever daha sen ve zeynep iyileşme den bu gelmiş başınıza.
Haksever zeynep yurudumudaha kundaktayken cok giydirmeye calıştılar geçen sene ben giydirtmedim alışmasın diye bu sene yani eskiden kalkınca diek yakmıyodu şimdi uyanır uaynamaz fırlıyo pata pata geziyo kalkınca hemen ayana apatigini geçiriyorum bide karnınıda sürttügü için daha cok yelek giydiriyorum bende ilk kalkınca terli felan oluyo çünkü sıcak oluyo yani vucudu sonr aoyanrken cıkartıyorum ama bende alışsın istemiyorum yani gittimiz yere göre uyum saglamıyoruz bizde alışsın istiyorum her ortama ama yelek istiyo artık karnı vucudu yerde oluyo cünkü belki büyüdügünde azcık yatak keyfiyaparsak ozamana giydirmem :))
ama lip im bence bu vücudu alıştırmak la alakali.
hani çevremde gördüğümde öyleydi.bole yataktan kalkarken üzerine bişey giydirilmeye alışkın çocuk giydirilmedigi zaman hemen hasta oluyo.oğlum dogdugundan beri öyle yapmadım şükür öyle sürekli hasta olan bi bebek değil.annem en küçüğümuzü hemen giydirirdi en çok hasta olan oydu .ince ne giysin biraz terlesin hemen hasta olurdu.bilmiyorum ben gerek yeme olsun gerekse giyinme olsun biraz rahat olanlardanim.çok titiz büyütmek istemiyorum öyle bebekler büyükçe zor oluyo.
Yaw yine biz Türkler daha çok giydiriyoruz.şapka eldiven ne.
geçen akşam çocuğu aldım gezdirmek icim hava çok soguk tu.ben bile iyi giyindim halde üşüdüm.alman kadın bebeğin başına şapka.bile giydirmemis.
mesala burdaki kredilerde öğretmenler 3 yaşındaki çocukları karda kısa gezdirir.
Örneğin küçük.bi şu yada çamur birikintisi olsun çocuklar kendi geçer basa basa atlamayida bilmezler doğal olarak.umurlarinda olmaz öğretmenlerin.öyle yaş yaş dolaşır çocuklar.
şimdiden alırım yoksa çok zorlanır dayanamam
eskiler zaten hemen çok giydirmeye hazırdaha kundaktayken cok giydirmeye calıştılar geçen sene ben giydirtmedim alışmasın diye bu sene yani eskiden kalkınca diek yakmıyodu şimdi uyanır uaynamaz fırlıyo pata pata geziyo kalkınca hemen ayana apatigini geçiriyorum bide karnınıda sürttügü için daha cok yelek giydiriyorum bende ilk kalkınca terli felan oluyo çünkü sıcak oluyo yani vucudu sonr aoyanrken cıkartıyorum ama bende alışsın istemiyorum yani gittimiz yere göre uyum saglamıyoruz bizde alışsın istiyorum her ortama ama yelek istiyo artık karnı vucudu yerde oluyo cünkü belki büyüdügünde azcık yatak keyfiyaparsak ozamana giydirmem :))
aynen o soğukta yuva çocukları nin bi kısmının ne şapkası ne eldiveni oluyo.Avrupalıların olayına ben hayranım zaten , biz nisan-mayıs ayında kollu, ayaklı tulum giydirirken onların bebeleri ayağı çıplak geziyordu. ben bu işi anlamadım gitti...
Haksever zeynep yurudumu
çok erken hareketlenmiş ti zeyneb bu aylarda yürür diye umut ediyorum
eskiler zaten hemen çok giydirmeye hazır
annem yazın bile 1 kere yıka derdi üşütür musum
her annenin yaptığı kendine göre ya uygundur ya dorudur
inş saglıkla buyusunler
nası giyinirler se giyinsinler ne yerse yesinler bi şekilde buyuyecekler hayırlısıyla
aynen o soğukta yuva çocukları nin bi kısmının ne şapkası ne eldiveni oluyo.
bide suya denk geldilerse ıslak geziyolar
off şimdiden düşünmum yoksa bu cocugu gonderemem
gitmezsede dilde öğrenemez uyumda sağlayamaz
zeynebde aynı benim oglan gibi.koşarak emekliyor kendi tutunarak hızlıca geziyo yürüme hevesi yok.yo canım kendi kendine ordan orya geçerkende atlamayı tercih ediyo :) böle denize atlarcasına hopp dalıyo elinden tutup yürümeyi hiç sevmiyo kendi sıralıyo ayakta duruyo bazen tutunmadan ordan oraya atlayarak geçiyo gözünü kapatıp ama yürüme yok bende yürürü diyodum ama çıks yürümücek herelde yok öyle bi derdi babasıyla adım attırmaya claışıyoruz birbirimizze dogru çömeliyo hemen kendi emekleyip gitmek istiyo :) hızlı gittik tez yorulduk galiba işini hallettiği için takmıyo yani öyle bi emekliyoki benim önüme geçiyo yürürken
ay yıkanma işide beni bunaltıyo kayınvaldem kışın cok yıkanmaz diyo ev sıcak banyoda petek yanıyo bide ısıtıcı acıp yıkıyorum hamam gb oluyo :) giydiriyorum hızlıca ama bilmiyorum bana kalsa en az haftada 2 yıkanmalı ama 15 günde bi yıka bali diyo hatta ona kalsa aydaymış yok artık dedim cocuk rahatsız olur ben 2 gün yıkanmayınca 3 gün hasta olurum valla :))
canım siz neden yurt dışındasınız yani eşin ne işle meşkul sen çalışıyomuydun eskiden unuttum yurt dışı imkanalrı daha güzelmi cocuk acısından merak ettim benimde amcamalr yurt dışında avusturyadalar ömrümde 3-4 klere gördüm yegenlerimi hiç görmedim resmen zaten babamın tarafı soguktur onalrda yurt dışında hiç yoklar gb malesef ama duyduguma göre kreşe gitmesi felan mecburi ve dogum izini 2 yılmış galiba ve sonrada kresi karşılıyomuş devlet ne güzel keşke biizm ülkemizdede olsa bu imkanlar
Tamamdir anladim, ben izmirdeyim bizim de bu aralar sogudu. Bizim merkezi isitma olmadigi icin 24ten asagiya dusurmuyoruz. Ben tek uzun kollu cit citli body altina da pantolon giydiriyorum.Hos yanlis yapiyoruz gibi de geliyor bana, soguga alismasi lazim...ya tatlım antalya biraz soğudu bu aralar. sabah salona girdiğimde 19 dereceydi. bizim kızın odası biraz daha sıcak oluyor, odasında ufo var arada ufoyu çalıştırıyorum yatırmadan önce ve gece emzirmek için gittiğimde. klimayla ısınıyoruz salon ve yatak odasında. klima çalışınca 22-24 derece oluyor en fazla, daha da sıcak yapmıyorum. kaloriferimiz 1 aralık ta yanmaya başlayacak. o zaman düzene girer inşallah.
antalya da güneş çıkmadı mı çok soğuk oluyor canım geçenlerde gündüz dışarısı 9.5 dereceydi.
Arkadaşlar biz çınar icin oto koltuğu bakiyoruz bu vakte kadar pusetini kullandik ama simdi sigmiyor kullanan varsa yorum ve Öneri bekliyorum
6 kayip mi? Canim sen neler yasamissin oyle ya...zeynebde aynı benim oglan gibi.koşarak emekliyor kendi tutunarak hızlıca geziyo yürüme hevesi yok.
evet hakseverim biz almanyada yaşıyoruz.
eşim buranin postanesinde memur.
çocuk imkanları çok iyi.kredi devlet karşılıyor.
Ayrıca çocuk bakim parası veriyo.bana ayrıca aile parası veriyo.
annelik izni bir yıl
evet çalışıyorum hamile kalınca bıraktım.en az oğlum kreşe gidene kadarda calismam yani 3 yaşına kadar.
çünkü oğlum dan önce 6 kaybim var şimdi kimseye birakamiom.
ama dediğin gibi imkanları çok iyi.hiç sıkıntı çekilmiyo eğitim konusunda.
yani en parasız aileye bile cocugununa okuma imkanı sağlıyor devlet
malesef6
6 kayip mi? Canim sen neler yasamissin oyle ya...
canim once alt disler cikiyor ama bazilarinda once ust dislerde cikiyormus..demekkii senin oglununda once ust disler cikacak.kislar önce üst dişler mi cikiyo
baktım muhammed emirimin üst diş yerleri belli oluyo gibi.yapılmış gibi ama elime degmiyo
bide hiç öyle olmazdı gece 4 ten sonra uyumadi.sadece kucagimda sakinlesti
ağzından su gibi akinti geliyo işleniyor heryeri ateş yok.
dahada çıkmazsa bu diş bilmiyorum artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?