- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
ben kilo konusunda con sansliyim hamileyken zaten 7 kilo almistim dogumdan sonra hemen verdim..beni gorenler dogum yaptigima inanamiyorlartlfondan giriyorum. videoyu izleyemedim ama benim yerime de zayiflar misiiiiin :))) ben astim kendimi. hamileyken daha zayiftim yav. :)))) nolucak bu kilolar kizlar yaaaaa
yok mu mucizevi bir yontemi olan ????
tlfo
wavvvvv sade 7 kiloben kilo konusunda con sansliyim hamileyken zaten 7 kilo almistim dogumdan sonra hemen verdim..beni gorenler dogum yaptigima inanamiyorlar
canim minam hastadir üsütmüs burnu akiyor ondan asisi yapmadik..cok huysuz olmus geceleri gözleri kapaliyken agliyor ayyy kiyamam canim kizima..Taube mina nin bugün aşısı ve kontrolü vardı demi yanilmiyosaminş çok aglamamiştir kuzucuk gelişimi ne nasilmis şimdiden masallah diyim
merak etme canim o 5 kilonda gider..wavvvvv sade 7 kilomaşallah en güzeli öyle olmak
bende 15 kilo aldım 5 i yapısip kaldi
Ay geçmiş olsun inş bi an once iyileşircanim minam hastadir üsütmüs burnu akiyor ondan asisi yapmadik..cok huysuz olmus geceleri gözleri kapaliyken agliyor ayyy kiyamam canim kizima..
sagol canim..Ay geçmiş olsun inş bi an once iyileşir
maşallah diyorumMerhaba kaderdaslarim...sabah 7 bucukta evi terk ettim, ise gittim, 7de eve vardim.oglumla oynadim yemek hazirladim bulasik topladim oglumu besledim 2 makine camasir yikadim ve astim.dun yikadiklarimi yerlestirdim, eve biraz supurge tuttum bu arada tabi pasayi uyuttum.esimin yarin giyeceklerini utuledim.simdi oglanin camasirlari bitsin diye bekliyorum, kk okuyorum 1 bardak cola iciyorum...her gun bu tempoda geciyor, oglan kah uyuyor kah uyumuyor.bi yandan diyet yapmaya calisiyorum, irade savasi var yani. Yine de sorsaniz ev 10 uzerinden 7 toplu durumda.cocuguma sorsaniz annem tum gun yok aksamda is yapiyor benimle az ilgileniyor der herhalde.hic bir seye ve hic kimseye yetemiyorum...sadece icimi dokmek istedim.
Canim benim sabah evden cikarken bye bye annecigim deyip optugun cocugun suratina bakmiyorsa butun bunlarin hic bir onemi yok...benim annesi oldugumu biliyor mu ondan bile emin degilim.butun yol agladim gelene kadar...maşallah diyorumoglen kendi yazdiklarimdan utandım bi an. çalışmiyorum şu an evdeyim ev işi ve bi bebeğe yetisemiyorum
sen 12 saat çalış evi topla çamaşır bulasik yemek bide bebekherseyi hallediyorsun rabbim kolaylık versin
bu arada esin napiyo sugaronyoursoul
yardımı olmuyomu
inş cinarda büyüyünce ne kadar fedakâr ve çalışkan bi annesi olduğunu anlar
eşinde çok şanslı buarada inş kıymetini biliyordurbide kendini eleştirme kıs daha ne yapacan çalışan bi anne olarak.12 saat evde yoksun.masaallah benim ce birçok evde olan annenin zorlayarak yaptıklarına yetişiyorsun önünde egiliyorum bide çok mütevazın yaptıkları ni görmezlikten gelecek kadar
Ben su anda oglen bir sebze yemegi (kiymali) ya da corba ve yogurt aksam da kasik mamasi ya da sutlac veriyorum.kızlar birkaç sorum olacak..bebekleriniz öğle ve akşam yemeğinde 2 farklı yemek mi yiyorlar?ben öğlen mesala kıymalı şehriye çorbası verdiysem,akşamda sebze yemeği veriyorum mesala kıymalı havuçlu patates sulusu..bu arada hala blendar kullanan var mı?birde bebeğinin eline rahatça çubuk kraker verenler var mı?bizim dişimiz olmadığı için mama sandalyesine bölüp bölüp koyuyorum kendi ordan alıp yiyor..neyse aklıma geldikçe yazarım sorularımı?
ya ben hiç kaşık maması,pirinç unu yada sütlaç yapmadım..iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum..anne sütü,sebze yemeği ve çorba 3 lüsünde gidiyoruz..ara öğünlerde meyve ve yoğurt..Ben su anda oglen bir sebze yemegi (kiymali) ya da corba ve yogurt aksam da kasik mamasi ya da sutlac veriyorum.
bende aynen bu şekilde yani ben derken annem bakıyor annem öğlen çorba yada etli bir yemek köfte vs akşamda kaşık maması veriyoruz.bilmiyorum doğrumu ama günde iki kez yemek ağır gelir diye düşünüyorumBen su anda oglen bir sebze yemegi (kiymali) ya da corba ve yogurt aksam da kasik mamasi ya da sutlac veriyorum.
Iyisi kotusu yok bu isin her annenin kendi usulleri ve tercihi :) bizim dr aksam icin ya kasik mamasi ya da azaltilmis oglen yemegi demisti.ya ben hiç kaşık maması,pirinç unu yada sütlaç yapmadım..iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum..anne sütü,sebze yemeği ve çorba 3 lüsünde gidiyoruz..ara öğünlerde meyve ve yoğurt..
belki bilinçli yapmiyo dur.bende öperim bazen dikkati başka şeydedir bakmaz bile bana.optu günün farkında olmaz.bence daha küçükler.1 yaşından sonra daha duyarlı olurlar benceCanim benim sabah evden cikarken bye bye annecigim deyip optugun cocugun suratina bakmiyorsa butun bunlarin hic bir onemi yok...benim annesi oldugumu biliyor mu ondan bile emin degilim.butun yol agladim gelene kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?