2014 Şubat Anneleri

masaallahhhh kıs selin

ceylin uyutuyosunn,oje sürülecek,yemek hazır,çamaşır yıkandi ve ev temiz bide kahve içtim dersen tamamdir

ben bunlar tam 5,5 aydır yapamıyom muhammed emir hareketleneli yani.

Ancak bi supurgeyle cektirebiliyom.

tozu bazen hızlıca alabiliyorumoda tam anlamıyla silmek değil gelişigüzel

yıkanma utulenecek dağ veya tepe olur
yemek bazen yok bazen koca gelince hızlıca bi çeşit yapıp yiyoruz

oje çok lüks şu an banyo mu zor yapiyorumsaci mi oğlanda zor tararim kucağına al diye yapışır bacağıma sacimi çok seviyo da açık gorunce

eee bizim hayatta bole selin hanimcim

yaw ikincisi kız istiyom inş maşallah bakiyorum da kıs anneleri bize göre rahatbi haksever haricmaşallah zeynep oglan bebeği gibi hiç geri kalmiyo annesine neler yapiyo

oje mi ?? oje oje oje neydi ki o??? hiiiim tamam hatirladim. hani coooook eskiden tirnaklarimiza suruyorduk. boyle renkli renkli :)) hatta manikur diye bisey de vardi. fon cektiriyordum.... harbiden unutulmaya yuz tutmus hatiralar bunlar :))
ohhh suslen anacim miss miss.
bizde de bugun temizlik var nazli kizim uyumayi hiiiic istemiyor

zeynep akıllı kardeş itemiyo uslu olsaydı şimdi yanında bitane daha olurdu alalh izin verseydi yai uslu olsa oo on tane yapcaktım :) az cocukla oyun olmuyo şöle ellele tutuşup dönemeli oyunalr oynanmıyo

kreştede az kişili sınıfları hiç sevmezdim kalabalıkta herşey tatlı olurdu şimdi ıssız bia daya düşsen ne istersin deseler bitek kendim keyfim ve kahyamı istiyorum

zeynebide unutma annesi

valla benim gözümde korktu ikinci bebek fikrindenbu oglan gibi olursa canlari sağolsun ama biterimsu an saç baş daginik bitkin yorgun dermansız ve açımiş yapmaya takatim yokannem sakın ikincisi düşünme bile diyo halimi gordukceyeter var bitane diyomuhammed emir 5 çocuğa bedelmis

Okurken çok güldüm valla becermisim demek kendime hiç dış bi gözden bakmamisim .bende ceylin her uyudugunda ve akşamları at gibi kosturuyorum sabah kalkınca ceylin kendi kendine ayilirken onun yumurtasını koyup hemen yatağı evi toplarım ceylin mama sandalyesinde kahvaltisini yediririm o otururken hemen kendim bişey yerim tv açarım ceylosa sonra oyun hep kizimla 10 gibi uykuya gectimi çamaşır makineye bulasik makineye ütü varsa yetiştiği kadar herseyide utulemiyorum pijama gibi önemli şeyleri utuluyorum sonra ceyline çorba yetiştirme yemek aynı anda yetişmesi bi sonraki uykuda böyle oluyo işte temizliğine yine uykuda Tuvaletler toz aksama süper sil böyle işte yani hep bi kosturma toplu tutuyorum tanı hep ojelerimide surdum hemde siyah bis kaldimmi da kızımın günlüğüne yazıyorum hamile kaldigimi ogrendigimden beri yazıyorum baya oldu tahliller grlik halleri doğum Hikayem ilk banyosu mevludu hersey günü gününe yazılı güzel bir hatıra olacak

bende dogurana kadar yazdım bi dogumunu 3 ay sonra yazmışım bide özet geçtim 5 ay kadar 8 . ayda dahada yazmak sitedigim bisürü şey var ama vakit yok bali şu tarihte dişin cıktı şu tarihte anne baba dedin diyeydim oda kafiydi :) uyuyttum az pcye baktım sütü ocaga koydum uyandı ben nabim ((

dünden önceki gece bütün gec eagladı ne salalma ne ymeek ymek hiçbişey durdurmadı bugecede 11den 3e kadar agladı en son babası ben 3ümüz yattık ilk defa sürtüne sürtüne uyudu ama kıpır kıpır bütün gece karnımı agrıyo ya yüz üstü yatıyo sürtünüyo böle yastık koydum en son onun üstünde sürtündü başıa sada karnına geliyo yastık nasıl anlatsam bilemedim yüz üstü o şekilde uyudu 9 a kadar nesi var bilmiyorum ama bidaha böyle bi geceyi kaldıramıcam galiba heryerim agrıyo bogazım şişti sinirlerimi hiç söylemiyorum sıka sıka kendimi dişlerim agrıyo ((

kizlar siz yine sukredin yasiniz genc. ben 36 yasindayim ve hatta 37 olucam. yok anacim bu yastan sonra cooook zor. vallahi enerjim yetmiyor kizima. yillardir alismisiz kendi basimiza olmaya, simdi perisan haldeyim.. annem de simdiye kadar yattiklarinin yerine say diyo :)) bu bebeler bizi perisan etti :))

dis muhabbeti yapilmis. bizim altta 2 tane vardi. simdi ustten de 2 tane geliyor. dislerini birbirine surtup kirt kirt ses cikariyor. ve babasinin burnunu benim de ayak parmaklarimi isirmaya calisiyor pis sey :))

kızımla dansediyoruzzzzzzzzzzzzzz zayıf<lxzıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tlfondan giriyorum. videoyu izleyemedim ama benim yerime de zayiflar misiiiiin :))) ben astim kendimi. hamileyken daha zayiftim yav. :)))) nolucak bu kilolar kizlar yaaaaa
yok mu mucizevi bir yontemi olan ????
tlfo

bari öğlen leri uzun uyusalar oda yok

tlfondan giriyorum. videoyu izleyemedim ama benim yerime de zayiflar misiiiiin :))) ben astim kendimi. hamileyken daha zayiftim yav. :)))) nolucak bu kilolar kizlar yaaaaa
yok mu mucizevi bir yontemi olan ????
tlfo
aynen sosyolojim 5 kilo yapisti gitmiyo

maşallah ezgide dişleniyor

Kilo demeyin ne 5 kilosu keşke 5 kilo fazla olsa o kadar hamileyken Bebe yağı badem yağı surdum karnima sonuç çatlak içinde memeler desen bele indi uzadı rezillik annelik için bunlar napalım bu saatten sonra ebru salli değiliz ki toparlanalim böyle kaldık yaz geldi mi bikinili ayyy iğrenç çocuğu kucagimizdan indirmeyiz artık

Ben yazın nerdeyse palto gezecem 5 aylik hamile gibi karnımı kapatmak icin

aynen sosyolojim 5 kilo yapisti gitmiyo
kiz 5 kilo neki :)) ben 5 kilo daha alirsam doguma girdigim kiloda olacagim :) o kadar yani daha ne diyeyim :)
esim diyor ki, hani su 1800 -1900 lu yillardaki resimlerde olan tombul kadunlar var ya, iste onlar gibi lop lop olmusum :))) peki ben napiyorum, gulup geciyorum :))))
iyice arsiz mi oldum ne :))

ama sosyolojim keşke 5 kilo tüm vucudum a eşit dağılsa diğer yerleri normal o tüm 5 kilo gobekten nası şiş görmenizi istemem o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…