2014 Şubat Anneleri

Keping gece aksam biber dolmasi yapmistim. Kiyma, pirinc, az tuz, az ev salcasi, nane. Kiza da yedirdim aksam yatarken problem oldu baya cok gec uyudu. Bide oyle cok yemedi. Toplasan 1 tatli k. anca yemistir.Aksam yemek vermemeye karar verdim

kislar nihayet oğlumun ilk dişi çıkmış alt yerine ilk ön üstten çıktı.yanındaki şiş daha oda çıkar yakında.demekki 5 gecedir dişten uyumuyomusiştahsızlık ateş yapmadı şükür bi gece uykusu değişti sürekli uyandihep kucagimda uyumak istedi

Keping gece aksam biber dolmasi yapmistim. Kiyma, pirinc, az tuz, az ev salcasi, nane. Kiza da yedirdim aksam yatarken problem oldu baya cok gec uyudu. Bide oyle cok yemedi. Toplasan 1 tatli k. anca yemistir.Aksam yemek vermemeye karar verdim
bence alışsın zerenim nerdeyse 10 aylık oldular.tuzsuz salcasiz yap veralışsın akşam yemegi ne sonra zorluk cekebilirsin

hayırlı olsun kıt kıt ısırsın inşallah:)

canım uyku saatinden 2-3 saat önce yedir,acıkırsa seni emsin,eğer emzirmiyorsan mama,yoğurt yada meyve yedir..yatmaya yakın yedirme ev yemeğini..birde mutlaka yemeklerden sonra su ver bol bol..ben artık bizim yemeklerden veriyorum..

yasakhayallll darısı bana bacımmm..hadi gözün aydın..forumun en tembel bebeği benimki heralde

kızlar kızım artık dur durak dinlemiyor..uyanınca oyun parkına tutunup ayağa kalkıyor..yanında kim yatıyorsa onu çığlık atarak uyandırmaya çalışıyor..yerde abisiyle oynasın diye oturtuyorum,2 dakika durmuyor kanepeye yada başka şeye tutunup kalkıyor..alıp başını gidiyor sıralayarak..eğer hol gibi bir yerdeyse tutunacak biryer yoksa hızlı hızlı emekleyerek abisinin odasına gidip darmadağın ediyor heryeri..abisiyle arasında 26 ay var..birbirinin ellerindeki oyuncakları alıp kavga ediyorlar ama o halleri herşeye bedel ya..oğlumun anneeee kızına bak oyuncağımı alıyor demesi,sonra kardeşine dönüp olmaz elif onu sana veremem,annem küçük parça verme kardeşine dedi,al sen bunla oyna demesi..ÖLÜRÜMMMM BUNLARA BENNN..bu arada bugün oğlumun doğumgünü..akşama 4 ümüz kutlayacağız..

maşallah doğum gununuz kutlu olsun benimde biri 25 aylık biri 10 aylık bizde de aynı kavgalar mevcut ama kızım hala konuşamıyor asla kardeş,ine zarar vermiyor oğlum onun elinde ne varsa kapıyor ama ablası hiç ses çıkarmıyor.ablasının saçını çeker of daha neler neler bende sürekli videoya çekiyorum hallerini büyüyünce izleticem onlara

Saol keping im darısı elife

yeni yaşı hayırlı olsun fatih abinin.iki çocuk daha başka oluyo diyalogları ne

inş bebelerimizin bi yurumel eri kaldi

Bende çok fazla ayrı yemek yapmıyorum ogluma.kendi yemeklerizden veriyorum.geçen Kıymalı patates yemegi yaptım ilk defa bi yemeği isteyerek küçük bi kase yedi.zaten mama sandalyesine oturunca gözü bizim tabakta anlıyo değişik bişey yediğimizi ondan istiyoalışsın lar küçük değiller iki ay sobra 1 yaşında olacaklar nasipse

yoksa ilerde zorluk çekeriz Seçici olurlarbizde bi düzen yok.hangi öğün ne isterse onu veriyorumakşam beyaz peynir bile veriyorum yemek yemezsebazen hiç bişey istemeyiniz cherry domates rendeleyip ekmek iciyle yediriyomaç kalmasına napim ne yerse veriyorum kısaca

ya ben hiç kaşık maması,pirinç unu yada sütlaç yapmadım..iyi birşey mi kötü birşey mi bilmiyorum..anne sütü,sebze yemeği ve çorba 3 lüsünde gidiyoruz..ara öğünlerde meyve ve yoğurt..
keping im yerse kaşık maması bazen veriyorum hipp in.daha dün organik pirinç unu yulaf unu irmik ve sütten yaptım muhallebi.biraz yedi.yoğurtu eskiden severdi şimdi sevmiyo 5 kaşık ne yiyo

beyaz krem peynir dene bide zeren.

bende ayrı veriyorum bulamaç yapmıyorumblender yerine çatal kaşıkla eziyorum hafif puturlu olsun diye yemeklerini nede

keping im yerse kaşık maması bazen veriyorum hipp in.daha dün organik pirinç unu yulaf unu irmik ve sütten yaptım muhallebi.biraz yedi.yoğurtu eskiden severdi şimdi sevmiyo 5 kaşık ne yiyo
yeni yaşı hayırlı olsun fatih abinin.iki çocuk daha başka oluyo diyalogları ne

inş bebelerimizin bi yurumel eri kaldi

canım benim maşallah hafızana.zaman su gibi akıp geçiyor valla.geçen sene bu zamanlar ne haldeydik,bir bakmışsın okula başlamışlar..

canim ben cubuk krakeri disi yokken de eline veriyordum. damaklariyla eziyorlar zaten.
yemek olarak biz ne yersek aksam yemeginde aynisini yiyor. oglen genelde tarhana corbasi yiypr. baska corbalarla pek arasi yok. ama tarhanaya asla hayir demez. anniskom bu sene kizim icin acisiz tarhana yapti. her sabah tereyagli omlet veriyorum. yumurtanin beyazini da yiyor. balik da veriyorum ama somon falan hiiiic sevmedi. istavrit ve hamsiyi seviyor. memur cocugu :))))

Canim benim sabah evden cikarken bye bye annecigim deyip optugun cocugun suratina bakmiyorsa butun bunlarin hic bir onemi yok...benim annesi oldugumu biliyor mu ondan bile emin degilim.butun yol agladim gelene kadar...
ah canim benim kizimin ben annesi degil resmen bakicisiyim. tum gun beraberiz guya. hayatta benim arlamdan aglamaz, gormeyince aramaz.. amaaaaa tam bir baba delisi. kucagina bir atlayisi var... innnnsallah birgun benim de annesi oldugumu idrak edecek :)

canim disiniz hayirli olsunnn...canim bugun benim kizim besikten dustu ve halen soktayim kizlar cok dikkat ettin..kizim aklimdan cikmiyor..cok sükür kizim iyi...

benim kizimda tam bi babacii..buarada benim kizimda hamsiyi ve istavriti cok seviyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…