2014 Şubat Anneleri

tuabe geçmiş olsun canım bizim beşik cok derin büyüyenlerden ve normal büyenelrden de değil genç odasını bebek odasına cevittirdik hiç düşünmeden yapmışlar ben zor alıp koyuyorum cocu ama cok hareketli yaramaz oldugu için artı yatak alıcaktık vazgeçtik tek güvenip bıraktıgım yer orası :)

dişiniz hayırlı olsun yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim disiniz hayirli olsunnn...canim bugun benim kizim besikten dustu ve halen soktayim kizlar cok dikkat ettin..kizim aklimdan cikmiyor..cok sükür kizim iyi...
geçmiş olsun taubemmelekler koruyooğlum 3 kere düştürabbime emanetler

Saol hakseverim

sagol canim bizimde park yatak bende hemen indirdim artik dusmez..

canim disiniz hayirli olsunnn...canim bugun benim kizim besikten dustu ve halen soktayim kizlar cok dikkat ettin..kizim aklimdan cikmiyor..cok sükür kizim iyi...

amaniiiin cok gecmis olsun. insan napicagini sasiriyor yav. bizim de bir arabadan dusme maceramiz olmustu. birkac gun kendime gelemis ve kendimi cok yetersiz hissetmistim.
bu sipalar buyuyecekler ama bizim de omrumuzden omur gidiyor yani...

herkese gunaydin bu arada :)) kizlar biz giderek azaliyoruz galiba.. evris lip falan da gelmiyor artik. zaten huzunbaz semender nazliedam hepten face gidip terkettiler burayi....

sagol canim bizimde park yatak bende hemen indirdim artik dusmez..
Canım park yatağın üst filesinde mi yatiriyodun? Orası artık çok alçak zaten bende alta indirdim ama çift kişilik yorganlarla yukselttim ama çok rahatsız ağırlık nerdeyse oraya gomuluyo sağlığı omuru kemik gelişimi için ortopedik yatak şart sordum ben 90 100 lira yaptiralim dedim daha pahali fiyat verdiler bence eğer yoksa sende yatagini al hemen kutular güzel gelissin yatak önemli uykusunu huzurunu etkiler

amaniiiin cok gecmis olsun. insan napicagini sasiriyor yav. bizim de bir arabadan dusme maceramiz olmustu. birkac gun kendime gelemis ve kendimi cok yetersiz hissetmistim.
bu sipalar buyuyecekler ama bizim de omrumuzden omur gidiyor yani...
sagol canim..dogru diyon omrumuzden omur gidiyor..

evet ust filede uyuyordu.dun indirdim annem kizima yatak yapmisti onu koydum bide yatasini koydum gayet iyi oldu yani omulme olmadi.dun fermarini actim gorsen kizim ordan cikiyor ve giriyor kizim icin cok iyi oldu.

kaçıp gidicem diyar diyar canım hiçbişey istemiyo yahu hiçbir şeyyyyyyyyyyyyyyy!!!

dur kiiiiz nereye kaciyorsun. hem tek basina olmaz kacacaksak hep beraber gidelim de muhabbet ederiz. :) bu aralar hepimizin bi kacmaya ihtiyaci var zaten...

Selammm...

Bugün son yarın evdeyim kızımla dolu dolu 3 gün geçireceğim
bugün biterse tabi....
biter canim biter bak hatta bitti bile :) ohh izinlisin galiba. ise baslamak zor yaa. bebislerden ayrilmak cooook zor. ben simdiden kara kara dusunuyorim ise baslayinca nasil olacak diye...

biter canim biter bak hatta bitti bile :) ohh izinlisin galiba. ise baslamak zor yaa. bebislerden ayrilmak cooook zor. ben simdiden kara kara dusunuyorim ise baslayinca nasil olacak diye...

kaldı 3 saat valla deliriyorum bazen özlemekten.
işe başlamak zor cidden başladın mı mecbur alışıyorsun ama senin ne zaman ?

Kızlar hava soğukta olsa bebeklerinizi çıkarıyo musunuz

bura çok soğudu 4 gündür çıkarmadımama dışarıya seviyo balkonu açınca sevinç çığlığı atiyo olmadı iyce giyindim yine cikarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…