2014 Şubat Anneleri

Ben cikariyorum canim ama cok sogukta degil firtina ruzgar olursa cikarmiyorum kulakli sapkasini atkisini takiyorum arabasina oturtuncada bahtaniyesiyle örtuyorum cok sokakci kiyamiyorumda sıkılıyo evde yürüyüs yapmis oluyorum bende hem günes gördünmü toparlan at kendini hemen en iyi d vitamini

dorusun isimxeve kapatmim sıkı giydirim cikarim

Iyi Akşamlar kızlar. Yazmıştım Muhammed idrar yolu enfeksiyonu olmuştu bir hafta ilaç kullandık bugün tekrar idrar tahlili ve kültürü için gittik.pazartesi sonuç çıkacak yarın da ultrasona giricez böbreklere bakılacak enfeksiyon zarar verebilirmiş inşallah bir şey çıkmaz. Sonrasinda da hemen Sünnet planlamamızı söyledi doktor. Rizedeyim pek güvendiğim bir yer yok Trabzon yakın Medical park var ama nasıldır bilmiyorum Fakülte mi özel hastane mi seçmeliyim için kafam çok Karışık bakımı nasıl olacak hiç bilmiyorum Sünnet ettiren anneler yardım edin

canim insallah bisey cikmaz...

canim insallah bisey cikmaz...
İnşallah canım erkek bebekler de pek beklenmedik bir şey inşallah ciddi bir şey çıkmaz.niye oldu bilmiyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum ama mikrop mu kaptı acaba çok üzgünüm hiç bir şey çıkmasa da en kısa zamanda hayırlısıyla sünnet olur atlatırız inşallah teşekkür ederim tekrar

Trabzonda ozel karadeniz temiz diye duydum ama bilmiyorum canim. Imperial de de iyi bi cocuk dr var diye esime birisi demisti ama biz giresunda adaya götürüyoruz. Giresuna biraz daha yakiniz ve trabzonda trafik oluyo biraz..

korkma mb iminş geçmiş olacak enfeksiyonoğlum olmadı daha sunnetyaşını doldurun ca nasipse yaptiracamyaptıranlar yardimci olur

Saat ikiye yaklasti kizim zorla uyudu bu bebislerin uyku duzeni ne zaman oturacak sabah dokuzda uyanir ve gece ikiye kadar yok gene mesajlarinizi ojudum hastalara gecmis olsun kizimib idear yoluenfeksiuonu gecti telden yazmak da cok zor yahu

Ben müdahele ettim uykusuna daha kötü oldu.simdi ne zaman isterse o zaman uyuyor. Uyku düzeni büyüyunce duzelecek mecbur. İlk 6 aya kadar gece 12 sabah 5-6 uyandigimi pek bilmem.ama aksam 8-12 gaz sikintisi mahvediyodu koliktik. Sabaha kadar uyku güzeldi tabi. Simdi karışık bi duzen gidiyoruz bakalim nereye

Gunaydin herkese ben biliyorsunuz kv de kaliyodum 2 ay kadar eve döndüğümde bütün düzen bozuktu ceylinin. Gün içinde ne yedi kaçta yattı kaç saat uyuyo hepsi karismisti .kaynanamin tek bildiği tarhana çorbası mayaladigi inek sütü eskimiş olabilir 2 haftalik birde tulbente havuç rendeleyip o sigarali elleriyle sıkıp havuç suyu yapmaktı .Eve geldim ilk bikaç gün elimde kagit kalem herseyi yazdım kaçta uyudu kaçta uyandi ne zaman ne yedi ne sevdi az çok çocuk kendini anlatiyo zaten. Akşam 9 da uyusun istedim uykusu yoksa bile hep o saatte salladim uyuttum alıştı eskiden ayagimda tutuyodum uyaniyodu şimdi hemen yatağına uyansada pis pis yapıp uyutuyorum. Tabi bebekten bebege çok fark var ama ben böyle düzen kurdum kızımda beni fazla uzmuyo ALLAH var

Trabzonda ozel karadeniz temiz diye duydum ama bilmiyorum canim. Imperial de de iyi bi cocuk dr var diye esime birisi demisti ama biz giresunda adaya götürüyoruz. Giresuna biraz daha yakiniz ve trabzonda trafik oluyo biraz..
Cok teşekkür ederim canim hemen arastirayim ikisini de Rize'de fakülte seçeneği var ama cok kalabalık çok ilgisizler iyi bir özel hastane olsun istiyorum

korkma mb iminş geçmiş olacak enfeksiyonoğlum olmadı daha sunnetyaşını doldurun ca nasipse yaptiracamyaptıranlar yardimci olur
Teşekkürler ederim canım inşallah geçmiştir bu kadar ciddi sonuçları olabileceğini düşünmemiştim böbreklerde bir sıkıntı çıkmasın inşallah ateş felan hiç olmadı idrar koyu renk ve yoğun kokulu diye şüphelenmistim anlamayabilirdim cok şükür erken farkettik. Hayirlisiyla sünnet için iyi bir hastane ve doktor buluruz inşallah

Cok teşekkür ederim canim hemen arastirayim ikisini de Rize'de fakülte seçeneği var ama cok kalabalık çok ilgisizler iyi bir özel hastane olsun istiyorum
Ben oglumun sünneti icin ozeli de arastirdim devleti de, fakültede cocuk cerrahina yaptirdik ama cok sonraya gün veriyorlar. Ozelde üroloji doktorlari yapiyor. Biz 6.5 aylikken yaptirdik hareketi olmadigi icin rahat oldu, lokal anesteziydi. Ilk gün sıkıntılıydı sonra sorun olmadi. Kagit bardaklarin üst tarafini kesip pipisine koyunca beze degmemis oldu

canim gecmis olsun.insallah bir problem cikmaz. topicte huzunbaz oglunu sunnet ettirmisti. epeydir yazmiyor ama belki okuyordur. ona ozelden msj atip bir danis istersen.
Merhaba üşütmeye bagli kusmsda neler yapıyorsunuz. ...
biz de olmadi ama bazi arkadaslar ihlamur vermisti. ama sen drunuza ya da en azindan saglik ocagina bir sor istersen.gecmis olsun

Saat ikiye yaklasti kizim zorla uyudu bu bebislerin uyku duzeni ne zaman oturacak sabah dokuzda uyanir ve gece ikiye kadar yok gene mesajlarinizi ojudum hastalara gecmis olsun kizimib idear yoluenfeksiuonu gecti telden yazmak da cok zor yahu
her bebek kendi duzenini olusturuyor galiba. yani mudahaleye pek izin vermiyor sipalar. bizimki de her gece 9 gibi uyumus olur. ama yatagindan baska yerde uyuyamiyor. gunduz de ayni. aylardir gezme tozmayi unuttuk. uyku saatinde evde olmak icin her isi kosturarak uapiyoruz.
bu arada bence de tlffondan yazmak cooooook zor. simdi de tlf dan goriyorum. sapir sacma yaziyotum. kusura bakmayin artik :)

Çok teşekkür ederim canım cok faydalı oldu yazdıkların özellikle bez olayı nasıl olacak diye düşünüyordum bizim en kısa zamanda yaptirmamiz lazım fakülte o yönden de Problem olabilir. Hepsini iyice araştırmam konuşmam lazım simdi planlamiyorduk oyuzden hic arastirmamistim hayırlısı olur insallah

en iyi duzen kendi kurdugun duzendir. ben de hala uyuyup kalkma ve yemek saatlerini evde panoya yaziyorum. bazen lafam o ksdar karisik oluyorki ne zaman uyudugunu bile unutabiliyorum. bebikler artik buyuduler.tek basimiza ustesinden gelebilmeliyiz. yardim guzel sey ama kimse bizden iyi bakamaz bebislere. ayy hele sigara isine mutlaka mudahale et yaa. esim ellerini yikamadan kizimizi kucagina almaz ve sigara kokan kiyafetini hemen cikarir. bu konuda cok hassasiz. ki ben de kizim olana kadar yillarca sigara ictim. asla birakamam diyordum ama kizima kotu ornek olmamak icin biraktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…