2014 Şubat Anneleri

Sağol canım yaptıran arkadaşa danışmak iyi olacak bakımı konusunda özel mesaj atmayı denerim :)

Saat ikiye yaklasti kizim zorla uyudu bu bebislerin uyku duzeni ne zaman oturacak sabah dokuzda uyanir ve gece ikiye kadar yok gene mesajlarinizi ojudum hastalara gecmis olsun kizimib idear yoluenfeksiuonu gecti telden yazmak da cok zor yahu
benim kizimda gec saate uyuyor erken uyumaya alismadi gitti...sabah 10 uyaniyor.

Canim kaç kere soylucen hemen bozulur adın gelin olur elimi yıkadım der yani.gecen elimde minik minik ezip balık verirken eşime dedim söyle yedirmeyi benden başka kimse yedirsin istemem dedim annemimi diyosun dedi herkesi dedim.yani annenin titizliği özeni ayrı gerisi fasofiso

Merhaba carsamca diş bugdayi yapicaz kv nin evinde bizim ev kreş gibinoldu çünki :)! Kaldirsam bidaha yerlestircem uff biton iş kv bende yapalim deyince hemen tamam dedim. Gecmisi cok okuyamadim vaktim cok az yemek ögünlerinden bahsedilmis oglumdz kahvaltiyi sevmiyodu tarhana corbasi delisi oyüzden bende her sabah koyu kivamli tarhana yapiyorum icine ekmek dogruyorum minik minik 1 yumurta sarisi ceyrek avakado 1 tatli kasigi labne yada 1 dilim kasar peynir rendesi bi bu kahvaltiyi seviyo birde 6 yada 7 tane cici bebe (evde genelde kurabiye yaparim kurabiyem varsa cici bebenin yerine koyuyorum) 1 er tatli kasigibtahin pekmez rondodan cektigim ceviz findik badem 3lusunden 1 kasik formul mamayla islatiyorum ve her sabah 1 portakal suyu sikıyorum dönüsümlü bu kahvaltilar yiyo öglen corba etli kiymali yada tavuklu arada meyve yada yogurt aksam yatarken pirinc unlu muhallebi

Canım bende dün dış buğday yaptım kv nin evinde güzel geçti önüne tepsiye kalem tesbih tarih kitap falan koydular benimki kalem aldı tepesinden dişleri güzel olan biri 3 kaşık buğday döktü ağzına alıp. Hediyeler verdi güzeldi kısa günün kârı hepsi lcw di kıyafet oldu kislik iyi oldu sende nasıl geçti yazdı sonra foto çektirin birine

MERHABA KIZLAR NASILSINIZGECMİŞİ COK OKUYAMDM MALUM mb gecmiş olsun Allah şifa versn yasakhayal minik inciniz hayırlı olsunbu dişten istiyodun bak oldu hem de üstte.diş buğdayı yapanlar sizn de hayırlı olsun .biz de tahlil yaptı kum döküyomus oğlum yaaa cok şasırdm

Ohh ne güzel olmus daha yapmadik carsamba yapicaz güzel olur inşallah bizimkide kiyafet full yazik giyemeden kücülen var ilk cocuk olunca daldik kiyafete :)) neyse fazla mal göz cikarmasmisss

aa nasil yani olabiliyormuymus boyle bisey ya ilk defa duydum. cok gecmis olsunbobrek ne zaman kum uretti de dokuyor yav.

birickm ne diyosun kisYasir kummu döküyomusalla alla daha neler duyacaz
geçmiş olsunnası anlaşıldı şikayeti neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…