Sağol canım yaptıran arkadaşa danışmak iyi olacak bakımı konusunda özel mesaj atmayı denerim :)canim gecmis olsun.insallah bir problem cikmaz. topicte huzunbaz oglunu sunnet ettirmisti. epeydir yazmiyor ama belki okuyordur. ona ozelden msj atip bir danis istersen.
biz de olmadi ama bazi arkadaslar ihlamur vermisti. ama sen drunuza ya da en azindan saglik ocagina bir sor istersen.gecmis olsun
her bebek kendi duzenini olusturuyor galiba. yani mudahaleye pek izin vermiyor sipalar. bizimki de her gece 9 gibi uyumus olur. ama yatagindan baska yerde uyuyamiyor. gunduz de ayni. aylardir gezme tozmayi unuttuk. uyku saatinde evde olmak icin her isi kosturarak uapiyoruz.
bu arada bence de tlffondan yazmak cooooook zor. simdi de tlf dan goriyorum. sapir sacma yaziyotum. kusura bakmayin artik :)
benim kizimda gec saate uyuyor erken uyumaya alismadi gitti...sabah 10 uyaniyor.Saat ikiye yaklasti kizim zorla uyudu bu bebislerin uyku duzeni ne zaman oturacak sabah dokuzda uyanir ve gece ikiye kadar yok gene mesajlarinizi ojudum hastalara gecmis olsun kizimib idear yoluenfeksiuonu gecti telden yazmak da cok zor yahu
oglumda 10 bucukta uyur nadir 7 dede uyudu ana çoğunlukta 10 buçuk tan sonra uyurbenim kizimda gec saate uyuyor erken uyumaya alismadi gitti...sabah 10 uyaniyor.
Canim kaç kere soylucen hemen bozulur adın gelin olur elimi yıkadım der yani.gecen elimde minik minik ezip balık verirken eşime dedim söyle yedirmeyi benden başka kimse yedirsin istemem dedim annemimi diyosun dedi herkesi dedim.yani annenin titizliği özeni ayrı gerisi fasofisoen iyi duzen kendi kurdugun duzendir. ben de hala uyuyup kalkma ve yemek saatlerini evde panoya yaziyorum. bazen lafam o ksdar karisik oluyorki ne zaman uyudugunu bile unutabiliyorum. bebikler artik buyuduler.tek basimiza ustesinden gelebilmeliyiz. yardim guzel sey ama kimse bizden iyi bakamaz bebislere. ayy hele sigara isine mutlaka mudahale et yaa. esim ellerini yikamadan kizimizi kucagina almaz ve sigara kokan kiyafetini hemen cikarir. bu konuda cok hassasiz. ki ben de kizim olana kadar yillarca sigara ictim. asla birakamam diyordum ama kizima kotu ornek olmamak icin biraktim..
Canım bende dün dış buğday yaptım kv nin evindeMerhaba carsamca diş bugdayi yapicaz kv nin evinde bizim ev kreş gibinoldu çünki :)! Kaldirsam bidaha yerlestircem uff biton iş kv bende yapalim deyince hemen tamam dedim. Gecmisi cok okuyamadim vaktim cok az yemek ögünlerinden bahsedilmis oglumdz kahvaltiyi sevmiyodu tarhana corbasi delisi oyüzden bende her sabah koyu kivamli tarhana yapiyorum icine ekmek dogruyorum minik minik 1 yumurta sarisi ceyrek avakado 1 tatli kasigi labne yada 1 dilim kasar peynir rendesi bi bu kahvaltiyi seviyo birde 6 yada 7 tane cici bebe (evde genelde kurabiye yaparim kurabiyem varsa cici bebenin yerine koyuyorum) 1 er tatli kasigibtahin pekmez rondodan cektigim ceviz findik badem 3lusunden 1 kasik formul mamayla islatiyorum ve her sabah 1 portakal suyu sikıyorum dönüsümlü bu kahvaltilar yiyo öglen corba etli kiymali yada tavuklu arada meyve yada yogurt aksam yatarken pirinc unlu muhallebi
Cok teşekkür ederim canim hemen arastirayim ikisini de Rize'de fakülte seçeneği var ama cok kalabalık çok ilgisizler iyi bir özel hastane olsun istiyorum
Alinti yapamadım yeniyim..teşekkürler sosyoloji
Canım bende dün dış buğday yaptım kv nin evindegüzel geçti önüne tepsiye kalem tesbih tarih kitap falan koydular benimki kalem aldı tepesinden dişleri güzel olan biri 3 kaşık buğday döktü ağzına alıp. Hediyeler verdi güzeldi kısa günün kârı hepsi lcw di kıyafet oldu kislik iyi oldu sende nasıl geçti yazdı sonra foto çektirin birine
MERHABA KIZLAR NASILSINIZGECMİŞİ COK OKUYAMDM MALUM mb gecmiş olsun Allah şifa versn yasakhayal minik inciniz hayırlı olsunbu dişten istiyodun bak oldu hem de üstte.diş buğdayı yapanlar sizn de hayırlı olsun .biz de tahlil yaptı kum döküyomus oğlum yaaa cok şasırdm
zerenim senmisinYasakhayalim avatarin altindaki yaziyi nerden yazdin
kişisel bilgilerine gir özel başlık yaziyo oraya yazYasakhayalim avatarin altindaki yaziyi nerden yazdin
birickm ne diyosun kisMERHABA KIZLAR NASILSINIZGECMİŞİ COK OKUYAMDM MALUM mb gecmiş olsun Allah şifa versn yasakhayal minik inciniz hayırlı olsunbu dişten istiyodun bak oldu hem de üstte.diş buğdayı yapanlar sizn de hayırlı olsun .biz de tahlil yaptı kum döküyomus oğlum yaaa cok şasırdm
güzel olmuş avatar harikaEvet benim bi profilime bakiyim dedim. Hic duzenlememistim. Degisiklik olsun didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?