2014 Şubat Anneleri

Canim fakulte hic tavsiye etmem. Kobay olursunuz asistanlara
Kesinlikle katılıyorum bu yuzden ben de istemiyorum çok kalabalık oluyor ilgi de sıfır geneldw canım senin dediğin hastanelere baktım arayıp konuşamadom henüz ozel de uroloji uzmani fakulte de çocuk cerrahı yapıyor fark olur mu bilmiyorum ama cok büyük ihtimalle Trabzon'da ki özel hastanelerden birisi olacak
Cok teşekkür ederim canım size de cok geçmiş olsun bizde de suphelenmisti ama çıkmadı enfeksiyon çıktı kuzum Kıyamam zordur mutlaka

canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..

aa nasil yani olabiliyormuymus boyle bisey ya ilk defa duydum. cok gecmis olsunbobrek ne zaman kum uretti de dokuyor yav.
evet canm olabiliyomus ve normalmişböbrekler kücük olduğundan oluyomus doktor bol su vern büyüdükçe gecer demş
oğlum sürekli sıkıntılıydı doktor hersey normal bi de idrar tahlili alalım demişti kac kere denedm biturlu beceremedm idrar tutmayı her poset ıslanıp cıkıyodu bi gun evde denedm yolladm .doktor bakıp kum döküyo demiş. bezi bazen böyle kiremitrengi ya da pembe gibi oluyodu bu belirtymiş .

Bricikim gecmis olsun nasil anladin ki. Acil sifalar
sağol canm idrar testyle anlakldı biz enfeksiyondan şüpeleniyordk bu cıktı

canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..

canim gözün aydin.insallah pazartesi sonuclarida temiz cikar.
sağol canm

Kizim 16 ocakta dogdu,birde oglum var 4 yasinda..
Merhaba
Aynı durumdayız benim küçük oğlum da şubat dopumlu. Büyük oğlum kreşe başladığı için 2 aydır sürekli hastalar.. Sizde durum nasıl acaba? Küçük daha çok hırpalanıyor tabi daha 10 aylık 2 kez kulak iltihabı oldu. İlk sene boyle zor geçer diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…