Yok canim yaz tatilinde örcem ins. Kizin biraz buyumesini bekliyorumgüzel olmuş avatar harikasen yapmıştın demi koyunu
He dorudur.bi arada göstermiştin resmi galiba ordan aklımda kalmışYok canim yaz tatilinde örcem ins. Kizin biraz buyumesini bekliyorum
He dorudur.bi arada göstermiştin resmi galiba ordan aklımda kalmış
Kesinlikle katılıyorum bu yuzden ben de istemiyorum çok kalabalık oluyor ilgi de sıfır geneldw canım senin dediğin hastanelere baktım arayıp konuşamadom henüz ozel de uroloji uzmani fakulte de çocuk cerrahı yapıyor fark olur mu bilmiyorum ama cok büyük ihtimalle Trabzon'da ki özel hastanelerden birisi olacakCanim fakulte hic tavsiye etmem. Kobay olursunuz asistanlara
Cok teşekkür ederim canım size de cok geçmiş olsun bizde de suphelenmisti ama çıkmadı enfeksiyon çıktı kuzum Kıyamam zordur mutlakaMERHABA KIZLAR NASILSINIZGECMİŞİ COK OKUYAMDM MALUM mb gecmiş olsun Allah şifa versn yasakhayal minik inciniz hayırlı olsunbu dişten istiyodun bak oldu hem de üstte.diş buğdayı yapanlar sizn de hayırlı olsun .biz de tahlil yaptı kum döküyomus oğlum yaaa cok şasırdm
Sağol canım inşallah en hayırlı neresi ise orda olir bugün böbreklerde bir sey çıkmadı ya cok şükür bir şekilde halledicez insallahMb19 detayli bilmiyorum canim ya
Hosbuldummmm :))Hosgeldin canım.
tskMaşallah sende süper hafiza varmis
yamerbad hosgeldin geçmişe bakamadim çok fazla Yawrun nezaman doğdu kızmi erkekmiHosbuldummmm :))
gozunaydinKızlar ultrasyon da bakıldı cok şükür bir sey çıkmadı böbreklerde :) Pazartesi tahlil de temiz çıkar inşallah
canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..MERHABA KIZLAR NASILSINIZGECMİŞİ COK OKUYAMDM MALUM mb gecmiş olsun Allah şifa versn yasakhayal minik inciniz hayırlı olsunbu dişten istiyodun bak oldu hem de üstte.diş buğdayı yapanlar sizn de hayırlı olsun .biz de tahlil yaptı kum döküyomus oğlum yaaa cok şasırdm
canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..
gozunaydin
Teşekkür ederim canlarcanim gözün aydin.insallah pazartesi sonuclarida temiz cikar.
evet canm olabiliyomus ve normalmişböbrekler kücük olduğundan oluyomus doktor bol su vern büyüdükçe gecer demşaa nasil yani olabiliyormuymus boyle bisey ya ilk defa duydum. cok gecmis olsunbobrek ne zaman kum uretti de dokuyor yav.
oğlum sürekli sıkıntılıydı doktor hersey normal bi de idrar tahlili alalım demişti kac kere denedm biturlu beceremedm idrar tutmayı her poset ıslanıp cıkıyodu bi gun evde denedm yolladm .doktor bakıp kum döküyo demişbirickm ne diyosun kisYasir kummu döküyomus alla alla daha neler duyacaz
ben de ,nanamadm . cok zordur kum sancısı acaba ondan mı oğlumhep sıkıntılı bitürlü tam dalamazkıvranıp durur bak bu saat oldu oyun oynuyorz hiç niyeti yo uyumaya. benm de sinirlerm bozuldu kk yı actm
geçmiş olsun nası anlaşıldı şikayeti neydi
sağol canm idrar testyle anlakldı biz enfeksiyondan şüpeleniyordk bu cıktıBricikim gecmis olsun nasil anladin ki. Acil sifalar
canim cok gecmis olsun..kiyamam ben ona..
sağol canmcanim gözün aydin.insallah pazartesi sonuclarida temiz cikar.
Kizim 16 ocakta dogdu,birde oglum var 4 yasinda..yamerbad hosgeldin geçmişe bakamadim çok fazla Yawrun nezaman doğdu kızmi erkekmibide adı ne
MerhabaKizim 16 ocakta dogdu,birde oglum var 4 yasinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?