- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
benim oglum evde bu sene vermedik biz. Bizim sadece kizim diş cikariyor o yuzden atesleniyor ve huysuzluk var. Ilk disinde boyle olmamisti ama ikincide atesleniyor....Merhaba
Aynı durumdayız benim küçük oğlum da şubat dopumlu. Büyük oğlum kreşe başladığı için 2 aydır sürekli hastalar.. Sizde durum nasıl acaba? Küçük daha çok hırpalanıyor tabi daha 10 aylık 2 kez kulak iltihabı oldu. İlk sene boyle zor geçer diyorlar...
Merhaba
benim oglum evde bu sene vermedik biz. Bizim sadece kizim diş cikariyor o yuzden atesleniyor ve huysuzluk var. Ilk disinde boyle olmamisti ama ikincide atesleniyor....
Merhaba
benim oglum evde bu sene vermedik biz. Bizim sadece kizim diş cikariyor o yuzden atesleniyor ve huysuzluk var. Ilk disinde boyle olmamisti ama ikincide atesleniyor....
Sıkıldığı icin cbizde vermeyi düşündük ama sobnra vazgectik biz. Calismiyorum ben evdeyim surekli. Firsat bulursam elisi falan yapiyorum oyalanmak icin.Ates yapti kac gundur cekiyoruz hala cikaramadi disini, cikarsa rahatliyacak huysuzluguda gecer belki.Oyle mi? Hastalık açısından iyi olmuş tabi ama aslında 4 yaş tam yuva yaşı herşeye rapmen verdim ben çünkü bu sene olmazsa seneye hastalıklar olacak kaçış yok bu süreçten diye:) bir de evde çok sıkılıyorlar ben bebekle ilgilenincw ona eskisi kadar vakit ayıramıyordum tabi... Ben küçüğü daha da erken vermeyi planlıyorum 2,5 gibi :) o zaten şimdiden yuva mikrobuyla haşır neşir olmaya başladı o zamana kadar alışacak herhalde.
Çalışsam büyüğü de kesin verirdim o yaşlarda ama kariyere ara verdim ikinci de yuvaya başlayınca bişeyler yaparım artık :)
Diş ateş yapıyor muymuş bu kadar bizimkinin de dişler çıkıyor hastalık arasında kaynayıp gidiyor :) allah sağlık versin geçici süreçler bunlar:)
gunaydin anneler ve bebisleriiiii :)
hafta sonu rehavetini hala atamadik galiba :))
kizlar ben kizima bir turlu ceviz badem vs yediremiyorum. bebe biskuvisi falan sevmiyor ki icine katayim.yogurduna ekleyince de yemiyor. cerezleri siz nasil veriyorsunuz?
Ben kabuklu alıp sarımsak dövücüde iyce dövüp veriyorum.yiyo oyleCeviz ve bademi cig mi yoksa disarda satilanlardan mi veriyorsun canim. Bademler hep islenmis. Cig bulamadim ben. Hic vermedim ben. Artik verme zamanim geldi sanirim
Sosyolojim ne seviyo sa Ona katgunaydin anneler ve bebisleriiiii :)
kizlar ben kizima bir turlu ceviz badem vs yediremiyorum. bebe biskuvisi falan sevmiyor ki icine katayim.yogurduna ekleyince de yemiyor. cerezleri siz nasil veriyorsunuz?
MaşallahIyilik sağlık takiliyoruz kizimla hafta sonu park yatağının içine yatagini aldık sonunda kızımın rahat bi gece geçirdi.yagmurdu burasi hala öyle sayılır zor oldu ama gezmiş olduk hem.benim kıza ağzını aç ve dilini göster diyoruz yapıyo maşallah çok tatlı oluyo o minik dilini cikariyo sokuyo kulaklar nerde gosteriyo bilmiş yaa
gunaydin anneler ve bebisleriiiii :)
Allah yardimcin olsun canım kazandigin para helal olsun hersey bebislere içingünaydın
bu sabahta kızımdan ayrıldım geldim işe.
akşam eve gidince ayrı çalış buraya gel ayrı çalış çok yoruluyorum.
Allah yardimcin olsun canım kazandigin para helal olsun hersey bebislere için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?