- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Pınar im hosgeldinSlm anneler ve tatli bebisleri, nasilsiniz diyeyim dedim ve sesinizi duyamasamda ben iyiyim diyisinizi göreyim dedim. Kendinize iyi bakin, tabi bebislerinize de ...
Canım ortipedik aldım babyhope marka en iyi bu dediler 17 cm. Yüksekliğinde yaylı güzel yatak rahat etti çocuk bende rahatladımSelin nasil bi yatak aldin. Ortopedik pamuk vissco... hangisi iyiymis
canim hic sorma bizde ayni durumdayiz kiz dis agrisindan mahfolmus bi on gun oldu ust disleri siseli ama patlamaya niyeti yok patlasada kizim kurtulsa..Yaw bu dişler mahvetti bizi ama sadece uyku yönündengece 40 kere uyanir
Gündüz desabah 8 de uyandi saat 3 buçuk oldu halen uyumadi banyo yaptırdım uyurmu diye yok oynuyo eee bu dişler bi Sene boyunca çıkacak sa 1 yıl uykusuz mu kalacaz
Yaw bu dişler mahvetti bizi ama sadece uyku yönündengece 40 kere uyanir
Gündüz desabah 8 de uyandi saat 3 buçuk oldu halen uyumadi banyo yaptırdım uyurmu diye yok oynuyo eee bu dişler bi Sene boyunca çıkacak sa 1 yıl uykusuz mu kalacaz
diş sıkıntısı hepimiz de var benimki de cok fena uyuyamıyo kucaktan inmiyo herhalde bu yüzden çok sessizcanim hic sorma bizde ayni durumdayiz kiz dis agrisindan mahfolmus bi on gun oldu ust disleri siseli ama patlamaya niyeti yok patlasada kizim kurtulsa..
Koca bir maaaaaaasallaaaaaaah demek istiyorum.bence olmasi gereken bu zatem buyuduler artik.Merhaba son iki sayfayı okudum,diş ve uykusuzluktan bahsetmişsiniz.
kızımın altta 2 dişi var,üstler kabarık,bizde de tam tersine ne huzursuzluk ne de uyku sorunu var.
gündüzleri 3,5 - 4 saat uyuyor.geceleri ise 9da uyuyor,saat 11.30- 12 gibi uykusunda 120cc süt içiyor ve sabah 7-8 gibi uyanıyor ve uyandığında çok aç olmuyor 100cc sütü zorla içiyor
Anlayacağınız bizde hala iştah yok ama uykumuz çok iyi...
Aranızda bukadar uzun gece uykusu yapan var mı?
Kendisi uyanmadığı için ben de karışmıyorum acıkmıyor demekki
masallahhhh kizina darisi bizim basimizaa benim kizim cok gec uyur..Merhaba son iki sayfayı okudum,diş ve uykusuzluktan bahsetmişsiniz.
kızımın altta 2 dişi var,üstler kabarık,bizde de tam tersine ne huzursuzluk ne de uyku sorunu var.
gündüzleri 3,5 - 4 saat uyuyor.geceleri ise 9da uyuyor,saat 11.30- 12 gibi uykusunda 120cc süt içiyor ve sabah 7-8 gibi uyanıyor ve uyandığında çok aç olmuyor 100cc sütü zorla içiyor
Su an 1 saatlik uykuyla ise geldim, dis konusu bizi de zorluyor, oglus hep kucakta uyumak istedi hafif ateslendi vs...hepinize hayirli gunler
Merhaba son iki sayfayı okudum,diş ve uykusuzluktan bahsetmişsiniz.
benim oğlumda azıları çıkarıyor hiç zamanı değil ama kendisi böyle bir işe girişti:)
zaten uyumayan çocuk gece yarım saatte bir kalkıyor.2 azı çıkardı üstten alttaki azılarda bugun yarın çıkar.
bizimkininde yemesi gitti.
Sabah 1,5 - 2 saat, öğleden sonra 2 saat uyuyor,Gecmis olsun ve isinde kolay gelsin canım
Bizde uyku konusunda yakiniz ama daha az uyuyoruz size göre. Gunduz 4 saat uyusa ohh miss..
Sabah 1,5 - 2 saat, öğleden sonra 2 saat uyuyor,
Uyku iyide iştah yok bizde, oda olsa var yaa deymeyin keyfime:)
Allahimm hala hic disimiz yok..dişsiz bir benim sıpam kaldı sanırım
Çıkar keping imAllahimm hala hic disimiz yok..dişsiz bir benim sıpam kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?