- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Bi hafta içinde 4 diş patladı hiç disi yokkenn oglumun birden 4 dişi olduEvet bu dis zamanlari zor geciyo.bizim ustteki dislerden 3 ü bi arada çıktı. Bir gun arayla patladilar. Toplam 5 dişli oldukcok tatli lar
Masallahhhhhbenim oğlumda azıları çıkarıyor hiç zamanı değil ama kendisi böyle bir işe girişti:)
zaten uyumayan çocuk gece yarım saatte bir kalkıyor.2 azı çıkardı üstten alttaki azılarda bugun yarın çıkar.
bizimkininde yemesi gitti.
Mrb cnmkzmMerhaba son iki sayfayı okudum,diş ve uykusuzluktan bahsetmişsiniz.
kızımın altta 2 dişi var,üstler kabarık,bizde de tam tersine ne huzursuzluk ne de uyku sorunu var.
gündüzleri 3,5 - 4 saat uyuyor.geceleri ise 9da uyuyor,saat 11.30- 12 gibi uykusunda 120cc süt içiyor ve sabah 7-8 gibi uyanıyor ve uyandığında çok aç olmuyor 100cc sütü zorla içiyor
Anlayacağınız bizde hala iştah yok ama uykumuz çok iyi...
Aranızda bukadar uzun gece uykusu yapan var mı?
Kendisi uyanmadığı için ben de karışmıyorum acıkmıyor demekki
OfF bu sorun bizde de var malesefMerhaba anneler kizim tam bir bilgisayar ve telefon dusmani olfugu icin giremiyorm bilgisayari kapatmayi ogrendi teli firlatiyor aadece onunla ilgilenmeliyim kizim artik koltuklara ve sehpalara tirmaniyor ya cikiyor sehpanin ustune oturuyor ve bana el salliyor ordan inmeye calisiyor cok hareketli bi saniye durmuyor yerinde bazen pesinde kosmak zorunda kaliyorum
canim sanki kizimi anlatmissin biz laptomuzu kaldirdik kullanmiyoruz..onun yaninda telf kullanamiyoruz kizim izin vermiyor..kimde telefon gorsen hemen kisiye gidiyor..Merhaba anneler kizim tam bir bilgisayar ve telefon dusmani olfugu icin giremiyorm bilgisayari kapatmayi ogrendi teli firlatiyor aadece onunla ilgilenmeliyim kizim artik koltuklara ve sehpalara tirmaniyor ya cikiyor sehpanin ustune oturuyor ve bana el salliyor ordan inmeye calisiyor cok hareketli bi saniye durmuyor yerinde bazen pesinde kosmak zorunda kaliyorum
Demekki bu döneme ait bi özellik çoğu bebek aynı şeye ilgi duyuyo.canim sanki kizimi anlatmissin biz laptomuzu kaldirdik kullanmiyoruz..onun yaninda telf kullanamiyoruz kizim izin vermiyor..kimde telefon gorsen hemen kisiye gidiyor..
Cikar canım merak etme zamani gelince. Yemegi zaten ön dislerle öğütmuyorlar
Çıkar keping imüzülme
Keping im bizde de öyleydi bi hafta içinde şişti ve 4 diş ciktiinşallah birgün çıkacak bakalım..yalnız kızlar o bu haliyle çok mutlu..valla 1 tane çinekopu mideye indiriyor maşallah.hemde bizim yediğimiz gibi veriyorum..blendarı hiç elime almıyorum..yemekleri öylece veriyorum..kendi bir güzel çiğneye çiğneye yutuyor..bu arada dişinde hiçbir belirti yok..ne kızarıklık ne şişlik
Keping im bizde de öyleydi bi hafta içinde şişti ve 4 diş cikti
Bak yemesi de iymis maşallah
Bizimkide kumanda delisi kimandalari sakliyoruz artık yada pilini çıkarıp veriyoruz bu sefer pilleri istiyo saçlar uzun ama Kıvırcık olduğu için kısa duruyo islandimi ensesi görünmüyor çok tatlı oluyo ama yikanmak bi zulüm ciyak ciyak niye öyle bilmiyorum 8. Gün yikanmadi hala korkuyorum havada soğuk
canim kizimin sacini iki defa kestirdik simdi yine saci uzundur saci duzdur sacini cimcime yapiyorum cok tali oluyor..ayy maşallah kuzuna annesi,ne deyim darısı bana artık..bu arada bebeklerin saç durumu ne alemde?benimkinin arkaları var önleri yok..dişte yok..anlayacağın çirkin ördek yavrusu gibi kuzum ama Rabbim bir kirpik vermiş bakmaya doyamıyorum maşallah..
benim kizim banyo yapmayi cok seviyor suyla oynuyor..Bizimkide kumanda delisi kimandalari sakliyoruz artık yada pilini çıkarıp veriyoruz bu sefer pilleri istiyo saçlar uzun ama Kıvırcık olduğu için kısa duruyo islandimi ensesi görünmüyor çok tatlı oluyo ama yikanmak bi zulüm ciyak ciyak niye öyle bilmiyorum 8. Gün yikanmadi hala korkuyorum havada soğuk
Yaw çok tatlisin keping imayy maşallah kuzuna annesi,ne deyim darısı bana artık..bu arada bebeklerin saç durumu ne alemde?benimkinin arkaları var önleri yok..dişte yok..anlayacağın çirkin ördek yavrusu gibi kuzum ama Rabbim bir kirpik vermiş bakmaya doyamıyorum maşallah..
Nasi kestirdiniz taubecanim kizimin sacini iki defa kestirdik simdi yine saci uzundur saci duzdur sacini cimcime yapiyorum cok tali oluyor..
Şükür o kumanda tutkusunu atlattık son bi aydır.3 ay ondan başka bişeyi gözü gormuyoduBizimkide kumanda delisi kimandalari sakliyoruz artık yada pilini çıkarıp veriyoruz bu sefer pilleri istiyo saçlar uzun ama Kıvırcık olduğu için kısa duruyo islandimi ensesi görünmüyor çok tatlı oluyo ama yikanmak bi zulüm ciyak ciyak niye öyle bilmiyorum 8. Gün yikanmadi hala korkuyorum havada soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?