2014 Şubat Anneleri

Evet bu dis zamanlari zor geciyo.bizim ustteki dislerden 3 ü bi arada çıktı. Bir gun arayla patladilar. Toplam 5 dişli olduk cok tatli lar
Bi hafta içinde 4 diş patladı hiç disi yokkenn oglumun birden 4 dişi olduama çok uykusuz kaldikama çok istahsiz olmadı şükür bişeyler yiyoherseyden tattı bu zamana kadar bal patlıcan haric

Çok zor ve sancılı bi dönemmis bu diş olayı.öğlen uyuyamadi dışarda gezdirdim uyudu eve geldim almadım arabadan biraz daha uyudu.

Masallahhhhh

Mrb cnmkzm

Geceleri oglumda hiç icmiyoana bu dis yüzünden çok uyaniyoönceden en fazla 3 kere uyanirdi

Islah çok iyi olmasada oyunla kaldırmayla yiyo biseyler.Özel bazen yapiyorum
ne pişirse ondan veriyorum

Domatesle ekmeği seviyoyemek yemediği zaman ondan veriyorum

Son düzenleme:
Merhaba anneler kizim tam bir bilgisayar ve telefon dusmani olfugu icin giremiyorm bilgisayari kapatmayi ogrendi teli firlatiyor aadece onunla ilgilenmeliyim kizim artik koltuklara ve sehpalara tirmaniyor ya cikiyor sehpanin ustune oturuyor ve bana el salliyor ordan inmeye calisiyor cok hareketli bi saniye durmuyor yerinde bazen pesinde kosmak zorunda kaliyorum

O
OfF bu sorun bizde de var malesefkimseyle telde konusamiyorum

Laptop açamıyorumtelden gizlice yaziyorum

Bence çoğunlukla böyle bebekler

Bebek laptopu akıllı teli aldım firlatiyogözü bizimkilerdeonlarda biliyo hangisi gercek

Oyuncak ne almiycamyazık verilen parayaoynamiyokikabloyla cekmeceyle ne oynuyooyuncaklarla oynamiyomuzikli kitap aldım yanına bile gitmiyo eline almiyoyok oyuncak ne olursun usluca

canim sanki kizimi anlatmissin biz laptomuzu kaldirdik kullanmiyoruz..onun yaninda telf kullanamiyoruz kizim izin vermiyor..kimde telefon gorsen hemen kisiye gidiyor..

canim sanki kizimi anlatmissin biz laptomuzu kaldirdik kullanmiyoruz..onun yaninda telf kullanamiyoruz kizim izin vermiyor..kimde telefon gorsen hemen kisiye gidiyor..
Demekki bu döneme ait bi özellik çoğu bebek aynı şeye ilgi duyuyo.yani bi bebeğe ait bi özellik degil

Cikar canım merak etme zamani gelince. Yemegi zaten ön dislerle öğütmuyorlar

Çıkar keping im üzülme

inşallah birgün çıkacak bakalım..yalnız kızlar o bu haliyle çok mutlu..valla 1 tane çinekopu mideye indiriyor maşallah.hemde bizim yediğimiz gibi veriyorum..blendarı hiç elime almıyorum..yemekleri öylece veriyorum..kendi bir güzel çiğneye çiğneye yutuyor..bu arada dişinde hiçbir belirti yok..ne kızarıklık ne şişlik

Keping im bizde de öyleydi bi hafta içinde şişti ve 4 diş cikti

Bak yemesi de iymis maşallah

Keping im bizde de öyleydi bi hafta içinde şişti ve 4 diş cikti

Bak yemesi de iymis maşallah

ayy maşallah kuzuna annesi,ne deyim darısı bana artık..bu arada bebeklerin saç durumu ne alemde?benimkinin arkaları var önleri yok..dişte yok..anlayacağın çirkin ördek yavrusu gibi kuzum ama Rabbim bir kirpik vermiş bakmaya doyamıyorum maşallah..

Bizimkide kumanda delisi kimandalari sakliyoruz artık yada pilini çıkarıp veriyoruz bu sefer pilleri istiyo saçlar uzun ama Kıvırcık olduğu için kısa duruyo islandimi ensesi görünmüyor çok tatlı oluyo ama yikanmak bi zulüm ciyak ciyak niye öyle bilmiyorum 8. Gün yikanmadi hala korkuyorum havada soğuk

BİZİMKİ de bir dönem çok ağladı
oyun topları aldık şimdi zevkle yıkanıyor

canim kizimin sacini iki defa kestirdik simdi yine saci uzundur saci duzdur sacini cimcime yapiyorum cok tali oluyor..

benim kizim banyo yapmayi cok seviyor suyla oynuyor..

Yaw çok tatlisin keping imyirim o çirkin ordekinimasallahhhh ok kirpiklerine elifin

Bizde de taşlarda arkada az tepede cokorada Lule lule oluyo

Ah dursa bi kazitmak istiyom ama şimdi imkansiz

Şükür o kumanda tutkusunu atlattık son bi aydır.3 ay ondan başka bişeyi gözü gormuyodu

Selin ördek atın suya sever bence suyu o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…