- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canim bizde ayni durumdayiz bende kizimla cok yoruluyorum..sürekli ayakta duran hiç oturmak istemeyen tv ünitesinin boşluk kısımlarına giren kanepe arkalarında emeklemeye çalışan bir oğlum var 1 sn bir yerde duramıyor eskiden dede yada dededet anne felan derdi şimdi tek derdi yürümek acıkırsa mama susarsa bum geri kaln tüm gün kanepede yürüyor sizinkilerde öyle mi bide oyuncakları toplayıp kovasına atmayı öğrendi çok yoruluyorum uyku düzeni kalmadı gece yanımızda uyumak istiyor sizinkilerde durum ne tüm bebişlere rabbim sağlık versin....
Bizimkide tüm gün tv ünitesine koltuklara tutunarak yuruyo uyku saatlerini değiştirdi 9 da uyuyan çocuk 11 de uyur oldu sabah 7 bucukta kalkardi 9 oldu e tabi gündüz saatleride değişti.HEpimiz yoruluyoruz bide gece deliksiz uyusa ne güzel olur çanları sağolsun yinede dünyanın en güzel seylerisürekli ayakta duran hiç oturmak istemeyen tv ünitesinin boşluk kısımlarına giren kanepe arkalarında emeklemeye çalışan bir oğlum var 1 sn bir yerde duramıyor eskiden dede yada dededet anne felan derdi şimdi tek derdi yürümek acıkırsa mama susarsa bum geri kaln tüm gün kanepede yürüyor sizinkilerde öyle mi bide oyuncakları toplayıp kovasına atmayı öğrendi çok yoruluyorum uyku düzeni kalmadı gece yanımızda uyumak istiyor sizinkilerde durum ne tüm bebişlere rabbim sağlık versin....
Reyyan oğlun nasıl.en son bi yakınının kağıtları otizm den suphelenmis tin.yok demi öyle bişey ..takmiyosun artik her söyleneni .uzmuyosun kendinisürekli ayakta duran hiç oturmak istemeyen tv ünitesinin boşluk kısımlarına giren kanepe arkalarında emeklemeye çalışan bir oğlum var 1 sn bir yerde duramıyor eskiden dede yada dededet anne felan derdi şimdi tek derdi yürümek acıkırsa mama susarsa bum geri kaln tüm gün kanepede yürüyor sizinkilerde öyle mi bide oyuncakları toplayıp kovasına atmayı öğrendi çok yoruluyorum uyku düzeni kalmadı gece yanımızda uyumak istiyor sizinkilerde durum ne tüm bebişlere rabbim sağlık versin....
takmıyorum canım dr görüştüm dans ediyor,al ver yapıyor,byby yapıyor kutuya oyuncakları atıyor ve seslenince bakıyor yani sorun yok gibi sen nasılsınReyyan oğlun nasıl.en son bi yakınının kağıtları otizm den suphelenmis tin.yok demi öyle bişey ..takmiyosun artik her söyleneni .uzmuyosun kendini
Cok tesekkur ederim canım insallah :)Geçmiş olsun ne güzel sonuçları temiz çıkmış hayirlisiyla sünneti de atlatirsiniz inşallah
çok sağol yasakhayalim sizin ki cok daha zor bizim ki basit çok şükür haklısın insallah kazasiz belasiz atlatiriz .Bir arkadaşın bebeği bayağı problem yaşadı bir kac ay once sünnet oldu ister istemez bir korku oldu içimde. Şans tabi inşallah çok cabuk gecer bu aksam eşimin ailesi geldi yarın de benim annem kardesim gelecek fırsat buldukça yazarım size insallah :)Korkma mb.inş çabuk atlatacak.bak oglumda fıtık tan oldu.çok hareketli ydi.doktor hareket etmesin dedi.tutamadım.dustude çok kes şükür hiç bişey olmadı.onlar ağrı kesici ne yapar.küçükler de daha çabuk iyileşiyor pipi
Şükür bak muhammed sağlıklı bi bebektakmıyorum canım dr görüştüm dans ediyor,al ver yapıyor,byby yapıyor kutuya oyuncakları atıyor ve seslenince bakıyor yani sorun yok gibi sen nasılsın
Oooo bizim oglan gibi inş bıkar
Evris nerdesin canımgelsen ara sıra merak ediyoz oğlun nası.
Off yaaaa... Çok kötu oldum. Allah ailesine sabir versinKizlar burda 14 aylik bi bebek vefat etmismemur ailelerden 3-4 u cocuklarini ayni bakiciya vermişler. Cocuklar tv yi 14 aylik bebegin ustune düşürmüşler..... cok kötüyüm
Bizimde önce üstten 3 sonra alttan iki diş çıktı.pınar canım her bebek bir değil.önce alt çıkarken bizde üstten çıktı.bence anormal değil.sonuçta cikiyo ya dişYazdim silindi anlamadim. Bizim alttan uçuncu disimiz çikti çikti üstten hic yok bu normal midir .
Kolay değil iki oğlun var ama gel merakta birakma bi 5 dk da bize ayirCanımsın ben de çok ama çok özledim hepinizi.Haklısın biraz ara verdim.Hangi işi yapacağımı şaşırıyorum biraz titiz ve planlıyım artık önem sırasına göre hallediyorum.Bundan böyle özletmem kendimiBenim oğluş da gayet iyi PİRANA gibi öpüyorum herkesi...
Korkma mb em belki o bebekte bi sorun cikmistir.ondan zor iyilesmis tir.sen güzel düşünkü güzel olsun.bak yeğenim 2 yaşına doğru oldu.3 ay önce.hiç ağrım adı.3 gün kosaa koşa oynadı.Cok tesekkur ederim canım insallah :)
çok sağol yasakhayalim sizin ki cok daha zor bizim ki basit çok şükür haklısın insallah kazasiz belasiz atlatiriz .Bir arkadaşın bebeği bayağı problem yaşadı bir kac ay once sünnet oldu ister istemez bir korku oldu içimde. Şans tabi inşallah çok cabuk gecer bu aksam eşimin ailesi geldi yarın de benim annem kardesim gelecek fırsat buldukça yazarım size insallah :)
Offf cok üzüldümKizlar burda 14 aylik bi bebek vefat etmismemur ailelerden 3-4 u cocuklarini ayni bakiciya vermişler. Cocuklar tv yi 14 aylik bebegin ustune düşürmüşler..... cok kötüyüm
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.Her bebeğin bünyesi farklı inşallah cabuk atlatiriz yarin kan tahlilkeri var sali 8de de sünnet icin hastanede olucaz. Misafir cok ev kalabalik bayağı ama fırsat bulup yazarim inşallah moral buluyorum sizdenKorkma mb em belki o bebekte bi sorun cikmistir.ondan zor iyilesmis tir.sen güzel düşünkü güzel olsun.bak yeğenim 2 yaşına doğru oldu.3 ay önce.hiç ağrım adı.3 gün kosaa koşa oynadı.inş muhammed de acı cekmiycek ne zaman olacak haber vermeyi unutma oooo misafirlerin var kolay gelsin
Unutma burayi
Tv nizi sağlamlastirin.allah korusun simdi en hareketli dönemleri başladı.Offf cok üzüldümEn korktuğum seylerden birisi bizim ki de unitede sabit degil ve alcak hemen bir çözüm bulmamiz lazim Allah ailesine sabır versin
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.Her bebeğin bünyesi farklı inşallah cabuk atlatiriz yarin kan tahlilkeri var sali 8de de sünnet icin hastanede olucaz. Misafir cok ev kalabalik bayağı ama fırsat bulup yazarim inşallah moral buluyorum sizden
Amin.Kizlar esime öyle demişler ama Haberlere baktim. Tv örtüsünü çekmiş ve üstüne düşmüş diyor. Hangisi dogru bilmiyorum. Evdeki dolap kitaplik unite vs hepsini sabitlemek lazim.
Yasakhayalim tv yi yukari alman iyi olmus canim.
Allah yavrularimizi korusun... kimseyi yavrusundan ayirmasin Allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?