2014 Şubat Anneleri

sürekli ayakta duran hiç oturmak istemeyen tv ünitesinin boşluk kısımlarına giren kanepe arkalarında emeklemeye çalışan bir oğlum var 1 sn bir yerde duramıyor eskiden dede yada dededet anne felan derdi şimdi tek derdi yürümek acıkırsa mama susarsa bum geri kaln tüm gün kanepede yürüyor sizinkilerde öyle mi bide oyuncakları toplayıp kovasına atmayı öğrendi çok yoruluyorum uyku düzeni kalmadı gece yanımızda uyumak istiyor sizinkilerde durum ne tüm bebişlere rabbim sağlık versin....

canim bizde ayni durumdayiz bende kizimla cok yoruluyorum..

Bizimkide tüm gün tv ünitesine koltuklara tutunarak yuruyo uyku saatlerini değiştirdi 9 da uyuyan çocuk 11 de uyur oldu sabah 7 bucukta kalkardi 9 oldu e tabi gündüz saatleride değişti.HEpimiz yoruluyoruz bide gece deliksiz uyusa ne güzel olur çanları sağolsun yinede dünyanın en güzel seyleri

Reyyan oğlun nasıl.en son bi yakınının kağıtları otizm den suphelenmis tin.yok demi öyle bişey ..takmiyosun artik her söyleneni .uzmuyosun kendini

Reyyan oğlun nasıl.en son bi yakınının kağıtları otizm den suphelenmis tin.yok demi öyle bişey ..takmiyosun artik her söyleneni .uzmuyosun kendini
takmıyorum canım dr görüştüm dans ediyor,al ver yapıyor,byby yapıyor kutuya oyuncakları atıyor ve seslenince bakıyor yani sorun yok gibi sen nasılsın

Geçmiş olsun ne güzel sonuçları temiz çıkmış hayirlisiyla sünneti de atlatirsiniz inşallah
Cok tesekkur ederim canım insallah :)
çok sağol yasakhayalim sizin ki cok daha zor bizim ki basit çok şükür haklısın insallah kazasiz belasiz atlatiriz .Bir arkadaşın bebeği bayağı problem yaşadı bir kac ay once sünnet oldu ister istemez bir korku oldu içimde. Şans tabi inşallah çok cabuk gecer bu aksam eşimin ailesi geldi yarın de benim annem kardesim gelecek fırsat buldukça yazarım size insallah :)

takmıyorum canım dr görüştüm dans ediyor,al ver yapıyor,byby yapıyor kutuya oyuncakları atıyor ve seslenince bakıyor yani sorun yok gibi sen nasılsın
Şükür bak muhammed sağlıklı bi bebekkimsenin her dediğine bakma

Sen bile anlarsın anne olarak

Reyyan im muhammed emir diş çıkardı bi haftada 4 tane uyku düzeni ne bozuldu baya.çok zormuş diş cikarma

Oooo bizim oglan gibi inş bıkar

Evris nerdesin canım gelsen ara sıra merak ediyoz oğlun nası.

Canımsın ben de çok ama çok özledim hepinizi.Haklısın biraz ara verdim.Hangi işi yapacağımı şaşırıyorum biraz titiz ve planlıyım artık önem sırasına göre hallediyorum.Bundan böyle özletmem kendimi Benim oğluş da gayet iyi PİRANA gibi öpüyorum herkesi...

Kizlar burda 14 aylik bi bebek vefat etmis memur ailelerden 3-4 u cocuklarini ayni bakiciya vermişler. Cocuklar tv yi 14 aylik bebegin ustune düşürmüşler..... cok kötüyüm

member: 588397"]Kizlar burda 14 aylik bi bebek vefat etmis memur ailelerden 3-4 u cocuklarini ayni bakiciya vermişler. Cocuklar tv yi 14 aylik bebegin ustune düşürmüşler..... cok kötüyüm[/QUOTE]
Offffff Yawrum benim.Allaha ailesine sabır versin.

Yazdim silindi anlamadim. Bizim alttan uçuncu disimiz çikti çikti üstten hic yok bu normal midir .
Bizimde önce üstten 3 sonra alttan iki diş çıktı.pınar canım her bebek bir değil.önce alt çıkarken bizde üstten çıktı.bence anormal değil.sonuçta cikiyo ya diş

Bende korktuğum için iki hafta önce tv yi biraz daha yükseğe duvara astık.yetisemiyor artık.

Kolay değil iki oğlun var ama gel merakta birakma bi 5 dk da bize ayir

Korkma mb em belki o bebekte bi sorun cikmistir.ondan zor iyilesmis tir.sen güzel düşünkü güzel olsun.bak yeğenim 2 yaşına doğru oldu.3 ay önce.hiç ağrım adı.3 gün kosaa koşa oynadı.inş muhammed de acı cekmiycekne zaman olacak haber vermeyi unutmaoooo misafirlerin varkolay gelsin

Unutma burayi

Kizlar burda 14 aylik bi bebek vefat etmis memur ailelerden 3-4 u cocuklarini ayni bakiciya vermişler. Cocuklar tv yi 14 aylik bebegin ustune düşürmüşler..... cok kötüyüm
Offf cok üzüldüm En korktuğum seylerden birisi bizim ki de unitede sabit degil ve alcak hemen bir çözüm bulmamiz lazim Allah ailesine sabır versin
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın.Her bebeğin bünyesi farklı inşallah cabuk atlatiriz yarin kan tahlilkeri var sali 8de de sünnet icin hastanede olucaz. Misafir cok ev kalabalik bayağı ama fırsat bulup yazarim inşallah moral buluyorum sizden

Tv nizi sağlamlastirin.allah korusun simdi en hareketli dönemleri başladı.hayırlısı olsun iki gün sonra muhammedimizerkek adam olacakdarısı bizim muhammed e ins

Kizlar esime öyle demişler ama Haberlere baktim. Tv örtüsünü çekmiş ve üstüne düşmüş diyor. Hangisi dogru bilmiyorum. Evdeki dolap kitaplik unite vs hepsini sabitlemek lazim.

Yasakhayalim tv yi yukari alman iyi olmus canim.

Allah yavrularimizi korusun... kimseyi yavrusundan ayirmasin Allah...

Amin.

Offf her iki durumda çok aci
Ailesini düşünemiyorum

Mesala yemek yerken ortuyu sarkitmiyorum artık.mama sandalyesini masaya uzanamayacak şekilde uzağa koyuyorum.primleri kapattık.elini sokuyo du.mutfak ve yatak odası dolap kapılarını güvenlik kilitiyle kapattikbiz tedbirimizi alalım gerisi Rabbine kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…