Canım yüzen balıklar var vik vik ötüyo basınca hiç banamisin demiyo kollar bana doğru beni al diye vaaaaa vaaaaa bagriyo korkuyorum yanlız yikamaya babası da ayrı bi telaş sumu sıcak sumu soğuk onlada olmuyo çocuğum pis pis geziyo onun pisi nolcak ta poposu pisik olsun istemiyorum .ilk yılbaşı geliyo bebislerle dışarıda zor olur anne baba evi evdeyiz heraldeŞükür o kumanda tutkusunu atlattık son bi aydır.3 ay ondan başka bişeyi gözü gormuyodu
Selin ördek atın suya sever bence suyu o zaman
canim kizim iki ayliktikestirdik durdu aglamadii esim sacini kestirdi..kestirdigimiz icin kizimin saci gur cikti..Nasi kestirdiniz taubedurdumu kiprasmadan
Sevmiyo demek suyuCanım yüzen balıklar var vik vik ötüyo basınca hiç banamisin demiyo kollar bana doğru beni al diye vaaaaa vaaaaa bagriyo korkuyorum yanlız yikamaya babası da ayrı bi telaş sumu sıcak sumu soğuk onlada olmuyo çocuğum pis pis geziyo onun pisi nolcak ta poposu pisik olsun istemiyorum .ilk yılbaşı geliyo bebislerle dışarıda zor olur anne baba evi evdeyiz heralde
Canim ayni durumdayiz, inşallah bizimkide distir ve hemen cikar, yoksa çok zor....Pınar im hosgeldinm.ali nasi
yolundami hersey bizi diş uykusuz birakiyo tek sorun bu simdilik bu günümüzede sukur
Geçmiş olsun ne güzel sonuçları temiz çıkmış hayirlisiyla sünneti de atlatirsiniz inşallahMerhaba güzel anneler yine kimseler yok buralarda :) Ben de yazamadim uzun zamandır idrar tahlili ve kültürü twmiz çıktı cok şükür enfeksiyon temizlenmis Sali günü sabah 8de sünnet olacak kuzum özel hastanede çocuk cerrahı yapacak planlı olmadığı için hic hazirlamamistim kendimi gerginim nasıl olacak kuzum acı çekecek cok cok cok hateketli bakımını nasıl yapıcam hic bilmiyorumdua edin bize sorunsuz atlatalim insallah
Korkma mb.inş çabuk atlatacak.bak oglumda fıtık tan oldu.çok hareketli ydi.doktor hareket etmesin dedi.tutamadım.dustude çok kes şükür hiç bişey olmadı.onlar ağrı kesici ne yapar.küçükler de daha çabuk iyileşiyor pipiMerhaba güzel anneler yine kimseler yok buralarda :) Ben de yazamadim uzun zamandır idrar tahlili ve kültürü twmiz çıktı cok şükür enfeksiyon temizlenmis Sali günü sabah 8de sünnet olacak kuzum özel hastanede çocuk cerrahı yapacak planlı olmadığı için hic hazirlamamistim kendimi gerginim nasıl olacak kuzum acı çekecek cok cok cok hateketli bakımını nasıl yapıcam hic bilmiyorumdua edin bize sorunsuz atlatalim insallah
Oooo bizim oglan gibi inş bıkarKumandaya çıldırıyorrrrrr..Ben kumandayı streçe sarıyor sık sık değiştiriyorum ama bu sefer de streçi yiyiyor
Aynen zerenim sana katılıyorum.aynı taktiği Bebde uyguladım.kumanda dan bikti.mesala elimde akıllı Telimi görünce eskiden çok ağlardı.ver diye.eline vere vere bikti.şimdi teli elimde görünce istemiyo sadece kiskaniyo galiba bırakıp onla ilgilenmemi istiyo.babası telini vermez onda görünce ver diye agliyo mesala.bişeyleri ondan sakladikca anlıyo dahada ilgisini cekiyoKizlar kumanda telefon tablet pc vs icin bebeklerimiz cok seviyo. Bence sakindigimiz icin alma yeme dedigimiz icin ilgilerini daha cok cekiyor. Ben telefonu tableti laptopu kapali sekilde ve kumandalari ortaya koyuyorum. Baslarda epey oynadi ama simdi hic ilgisini çekmiyor. Arada eline aliyo o kadar... yani bi nevi herseyi eline vererek bu davranisi sönmeye biraktim.
Yaw onu bende ogluma yaptım.olmadı yineBenim emzik emmeyen kızım eline oyuncak diye verdiğim emzigi emmeye başladı çok tatlı ağzında emzikli hali
Mutfak dolaplarıni karıştırıp icinde uygun bulduğumuz yere de oturuveriyoruz
Mamasın da blender geçirip veriyorum hep çünkü sürekli ku sü yordu bugün catalla ezip verdim denemek için neyse iyi kötü yedi elhamdulillah kusma dan ama reklamsiz yemiyoruz bide onu halletsek
Ben de teli ve laptopu ortaya birakiyorum ama hic bu davranisi sonmedi firlamanin kizlar ya bizimkinin yurumeye hic niyeti yok ayaga kaldiriyorum oturuyor yurume calismasi icin sadece kendi koltuklardan vs tutunup yuruyor ben de biraktim kendi haline sarki vs soyleyince eslik ediyor hem soyluyor hem oynuyor alkis yapiyor muzihi seviyor kizim
Zeren im tv müzik kanallarını aç canım bişey olmaz yaw.bizler tv izlemedikmi sanki.yada kendin sole hep.sesim güzel değil ama söylerim ben ogluma.mesala oynama şikidim şikidimi söylerim masaya tutunup ritim tutar popoyu sallarCanim ortaya koydugun materyallerle ilgilenince hemen bebeginde ilgisi ona yogunlasiyor.mesela laptop açıkken ustune oturup tuşlara basmaya bayiliyo.hemen kapatip yere koyuyorum ustunde tepiniyo sonra baska seye yonleniyo. Ya muzik esliginde nasil dans ettirdin.ben tv pek acmiyorum. Muzik de ara sira dinlerim. Ben oynamam ama kizimin her muzikte dans etmesini azicik oynak olmasini isterim
canım benim oğlumunda dişi yok işin kötüsü kabarma felan da yok dr acd3 verdi bakalım beklemedeyiz bende blendırsız yemek veriyorum çiğneyerek yiyor yemede sıkıntı yok da birde diş çıksaydı ya....Allahimm hala hic disimiz yok..dişsiz bir benim sıpam kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?