2014 Şubat Anneleri

Tv nizi sağlamlastirin.allah korusun simdi en hareketli dönemleri başladı.hayırlısı olsun iki gün sonra muhammedimizerkek adam olacakdarısı bizim muhammed e ins
Evet canim hersey kapali kilitli bir tek tv sabitlenecek en kisa zamansa ayyy evet teyzesi kuzum minik erkek olacak amin darisi adaşımıza ben bir ogreneyim her şeyi ayrıntılı bilgi aktarımı yapıcam insallah size

Çok üzüldüm ama ya ölen bebişe melek olmuş o

Kızlar bugün anneanne akşam da babaanne klasik haftasonu gezmeleri yedi yuttu yani tabak görmesin çıldırıyor ne bulduysa yedi yaw bu çocuk obez olacak çok korkuyorum iştahlandı noldu anlamıyorum

Maşallah de annesidarısı bize ce tüm istahsiz bebeklere ins

Hani hazır gereksiz gıda neyse obez olur derim ama düzenli sağlıklı sebzesini etini başlığını yiyen ne bebek ne çocuk bence obez olmazyesin ne güzel iste

Ah bide biz o günleri gorelimzorlanmadan oyun olmadan kandirmadan yesinler ins

Evet canim hersey kapali kilitli bir tek tv sabitlenecek en kisa zamansa ayyy evet teyzesi kuzum minik erkek olacak amin darisi adaşımıza ben bir ogreneyim her şeyi ayrıntılı bilgi aktarımı yapıcam insallah size
Bekliyorum mb 'em antacaklarini

Bizde yasiycaz inş tecrubemiz olsun simdiden

günaydın canım..benim oğlumda 11 aylıkken sünnet olmuştu..eğer sünneti iyi geçerse inşallah,ertesi gün bıraktığın yerden devam ediyor bebek sanki hiçbirşey olmamış gibi..bu arada medicalcilerden 4 tane sünnet kilotu al..delikli çok rahat oluyor..ben bez takmadım 1 hafta..yeri geldi kaka yaptı o kilota,hemen kakasını akıtıp sadece kilotu çamaşır makinesine attım 60 dereceye..döngülü şekilde 4 kilotu böyle böyle 1 hafta giydirdim..

sünnet kilodu bak istersen

http://ilan.elookat.com/ilan-SUNNET-KILODU-IMALAT-TOPTAN-uasuAAN-1744877.htm

tüm medicalcilerde var..2 yıl önce 10 tl idi..bunu bize drumuz söylemişti..çoğu kimse bilmiyor..umarım yardımı olur sana..

Kizlar ben mart annesiyim 2 mart benim oglus,gece uykusunu nasil duzene koydunuz?10:30 da emerek uyuyor 7 e kadar 2 saate bir bazen saat basi kalkiyor emmek istiyor,uykudan once bi dunya sey yedirsem de farketmiyor,darmaduman oldum,calisiyorum ,evde 5 yasinda bir oglum saha var,baba dz ben de yirgunkuktan bitik vaziyetteyiz,soyle 4 saat kesintisiz uyusa

allahım yardım etsin biz bile dişte ne kadar zorlanıyoruz kuzucuklar nasıl dayanıyor,muhammedin hala dişi yok bakalım beklemedeyiz :)
kızloar bizim oğaln alkışı öğrendi artık byby yapmıyor tüm bebekler böyle mi bir şeyi öğrenince diğerini unutuyor mu mesela eskiden dönerdi emeklemeye başladı dönmeyi bıraktı,tüm gün tutunarak yürüyor düşmesin diye perişan perişan dolanıyorum ama bazen yetişemiyorum bir yerine bişey olacak diye korkuyorum bide beşiğinde zıplamayı öğrendi aşağı düşecek allah göstermesin anne olmak zormuş vesselam...

canım merhaba benim oğlum 9,5 aylık hala uyku düzeni yok beşiğinden kaldırmadan tıpışlamaya çaışıyorum kıyamet kopuyor anca kucaga alacam sen dene beşikten kaldırmadan popoyu tıpışla belki işe yarar...

kızlar kızım az önce kendi kendine 5-10 sn arası ayakta durdu..5 yada 6 kere yaptı bunu..inşallah yürümeye başlar en kısa zamanda..
dun gece yatmadan önce senin msjını okumuştum. Rüyamda kızım ayakta duruyor ve yürümeye çalışıyordu anaaaam nasıl mutlu oldum ..uyanınca bile gözümün önünden gitmedi

Amaaaan maşallah annesi .. yiyecekler ki büyüsünler :)) Benim kız da balık yerken beni korkutuyor

canım sana moral vermek isterdim ama benim kızım geceleri emmediği , mama da yemediği halde maximum 2 saatte bir kalkıyor. annesini özlüyor herhalde ben artık alıştım galiba. sersem sepelek kalkıp pışpışlıyorum. ağlamaya devam ederse kucağıma alıyorum biraz. İşin en kötü yanı da, ben uyanınca hemen uyuyamam. en az 30-40 dk dolanıyorum evde... artık 4-5 saat uyku uyuduğum gün bile iyi hissediyorum kendimi. umarım bir gün pilim bitmez
canım etrafında kafasını vuracağı eşyalar yoksa ben artık bırakıyorum. Düşüyor tabii ama her saniye yanında olamıyoruz. düşe kalka büyüyecek.. Geçen bizimki mutfak dolabına tutunurken eli kaydı ve sırt ustü düşüp kafayı vurdu. Çıkan sesten ben korktum ama o gayet sakin kalkıp dolaba tırmanmaya devam etti

canım aynen tüm ev ona göre değişti sehpalar kalktı sadece kanepe ve tv kaldı buna ragmen düşüyor ve yoluna devam ediyor ev içi kaza önleyici aldım çekmeyi açmasın diye arkamı bir döndüm oturmuş ve onu söküyor bende koli bantı taktım kafa darbesini aldığı oluyor ama biraz aglayıp gene kalkıyor yürümeye başlıyor tutunarak...tüm çekmeler boşalıyor bide denge kaybı yaşıyorsa elini bana uzatıyor tut diye

Valla reyyan benim oglan alkis ta by by da yapmiyo.ama şuna katılıyorum.yeni bişey öğrenince bazen eskiden yaptıklarını yapmıyor.benim muhammed de çoğunlukla tutunarak yuruyo yada ayakta duruyo.ben bişey öğretmeye de çalışmıyorum.kendisi yapıyo herseyi.sadece ne olursa olsun anlatıyorum.mesala tabak kaldiriyorum bunu seslide söylüyorum.

Aynen her sn yanlarında olamıyoruz.ah sosyoloji.m benim oğlanda okadar çok şiddetli düştükü sayısını unuttum.ay düşünce nası ses cikiyodiyorum biz öyle düşsek kaç saat inlerizbebekler hemen toparlaniyogaliba canlari çok acimiyomelekler koruyo

Normal duygu bizde de bi düzen yok.eskiden daha iydi.iki haftadır diş yüzünden tepetaklak olduk.12 den önce yatmioo.saat başı uyaniyo.

Selam kızlar aylik kontrolden geldik şimdi boynuz 74 cm kilo 9750 olmuş. 1 yaşına kadar bal yumurta beyazı tuz hariç tüm ev yemeklerinden yiyebilir artık dedi Çatalla ezip ogurebilir korkma öyle kolay değil boğulma dedi onlar çok rahat hallederler dedi.bir daha kontrola 1 yaşında gelcek dedi iste böyle. Çok yorgunum ev les gibi ütü var yemek yok ama ben uzaniyorum suan hiç halim yok

Maşallah

Ben iki haftadır yumurta akını veriyorum.şükür alerji ne yapmadi.acaba vermekle yanlısmı yapiyorumdoktoruna da sormadımçünkü bi yaşına kadar kontrol yok

Kislar başka veren varmi yumurta akini

masallah kizina..bizimde 5 aralikta asimiz vardi kizimin kilosu 10kg boyi 74..bizde daha yumurta aki vermedik..

Ayyy çok teşekkür ederim canım inşallah çok iyi geçer bizim ki de yarın bu saatlerde bitmiş olacak baktım küloda çok önceden görmüştüm civilde ama hiç gelmedi aklima alayım ondan da nasıl rahat ederse öyle davranırim sagol tatlım moral oldun inşallah bizimki de sıkıntısız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…