2014 Şubat Anneleri

canim insallah sunnetiniz iyi gecer simdiden gecmis olsun..

Canım yinede verme doktorların bi bildiği vardır şimdi bişey olmaz ilerde olur Allah korusun dinlemek lazım denileni

Nasi da sevmiştim akını Hâlbuki

Menemen yapmıştım maşallah yemişti hepsini
canım ben akın veriyorum ama yağda yapınca diğer türlü yani haşlamada sadece beyazını yiyor bide sütten muhallebi yapıyorum ama şekersiz cevizli,tarçınlı,irmikli olraka onuda her gün değil ara ara veriyorum kabız olmasın diye sütü doktor önerdi yumurta akını ben verdim alerji olmadı devam ettik...

benim oğlum yaklaşık iki haftadır yürüyor.hatta ilerletti koşuyor.balkon kapısı yada dış kapı açılsın onu tutabilene aşk olsun.benim bide 25 aylık kızım var kardeşini sürekli tutuyor kucaklamaya çalışıyor ve düşürüyor bizdede böyle bir sorun var şuanda

Aynı bende yağda pişirirken yada Menemen yaparsam yiyo yumurtayi
Aaa sütü veren sendin şimdi hatırladım reyyanyaw yumurta akını kim veriyoduhaksever de veriyodu ama bi kisceye doktor demişti onu hatirlayamadim

Tarçın bende katım söylediğin iyi oldu

Ay maşalahdarısı başımızane güzel oluyodur

Kiskaniyo galiba

sütü iki farklı doktor önerdi ama her gün verme dedi kabızlık yaparmış,1 yaşına az kaldı sütün tadına alışmalılar yoksa zor olur yumurta akını bir arkadaş yazmıştı bebeği ocak doğumluydu ama adını hatırlamayamadım şimdi..

Doru bencede alısmalilarhani alerji yapmiyosa şükür bizlerin bebelerinde yapmadı vermeye devambende çok vermiyom muhallebi yaparsam veriyorum

Doru bencede alısmalilarhani alerji yapmiyosa şükür bizlerin bebelerinde yapmadı vermeye devambende çok vermiyom muhallebi yaparsam veriyorum
canım artık salça vs herşeyi veriyorum akşam ne yersem oda yiyor üstelik dişi bile yok ama dişi varmış gibi dilini döndüre döndüre yiyor :) bencede alerji yapmıyorsa herşeyi verin salam ve sucuk dışında ne kadar korkursak o kadar hasta olur ben çok üsütne düşmüyorum bakıyorum nokta benek yok veriyorum geçen gün kuşburnu verdim sabah sonra ıhlamır verdim ara ara limon yiyor :)

Bizim doktor muhallebiyi falan keci sutuyle yap demişti bişey yaparken en fazla 200 cc süt kullanıyoruz öyle biberon a koyup icmesini istemiyoruz demişti daha hic yapmadım muhallebi falan kahvaltı çorba yoğurt meyve menüsü ve anne sütü kilo alımı iyi maşallah.

Katılıyorum reyyan im sana .bende hiç Sakinmiyorum.bizde ne pişirse yerse veriyorum.Salçalı çok az tuzlu ekşili .bazen biraz acılı oluyo yiyo.hani 1 yaşına girecekler inş.yoksa büyüdükçe zorlaniriz Seçici olurlar.her tadı bilsinler.iri tanecik Bile veriyorum.sorun yasamiyoruz şükür.çünkü hep püresi verince taneyi red edip yemezlermis.aslında deneme yanılma yoluyla büyütüyoruz işte.allah yardımcımız olsun.

Keçi sütünü Türkiyedeki doktorlar öneriyo anne sütüne yakın diye .geçen tv deki doktor keçi sütü abartilmasin kansızlık yapar bebeklerde dedi.almanyadayim burdaki hiç bi doktordan keçi sütünü duymadım.acep burdaki doktorlar mi bilmiyo bu sütün anlam ve onemi

Son düzenleme:
Bizim kilomuz 8900.bi onceki ay 30g bu ayda 150g almis.. 10 gündür mama kasik sayimiz5-6 ya cikti. Hemen yansimis zaten kilosuna. Bu kizi napsam ben ya. Daha 15 gune kadar sadece emiyordu.. bana da yazik

Bizim kilomuz 8900.bi onceki ay 30g bu ayda 150g almis.. 10 gündür mama kasik sayimiz5-6 ya cikti. Hemen yansimis zaten kilosuna. Bu kizi napsam ben ya. Daha 15 gune kadar sadece emiyordu.. bana da yazik
Zerenim valla ben zorlayarak alıştırdım.çoğu karşı çıkar ama yapacak biseyim yoktu.sadece emme olmazki yetersiz anne sütü her ihtiyacı karşılamıyor malesef.bide şunu denesen emzirmeyi azalt önce ağlar aç kalınca yer bence.ben ogluma öyle yaptım.biberonu azalttim baya alıştı ek gıdaya.kilosu 9 aylıkken 9200 boy 76 geldi.kilo alımı çok az kızının olmadı bırak emzirmeyi.böyle nereye kadar giderki

yinede kendin bilirsin ben olsam bunları bi yapardimmidesi kuculurse zor yer ek gıdayi.şu an küçük değiller bi çok gıdayi puturlu yemeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…