2014 Şubat Anneleri

Ay masallah hayırlı olsun topiğimiz in ikinci yürüyen bebesi oldu elifdarısı biz diğer annelere ins

canim gecmis olsun..masallah elife..darisim bizim basimiza ve diger bebeklerin basina..

canım ben özel olarak kek kurabiye yapmıyorum hiç gelen misafir olursa veriyorum belki 10. aya girince onada başlarım...

Bizim dr 1 yaşına kadar süt vermek senin tercihin demişti. Ben ara öğün olarak evde yapılan poğaça kek, kurabiye veriyorum sürekli. elmalı cevizli tarta bayılıyor sıpam

zeren canım hiç saatli vermiyorum kendi ne zaman acıkırsa sabah anne sütü sonra devam maması veriyorum,sonra 2 çeşit meyve ikindi yoğurtlu yaptıgım bişey örneğin pirinç taze sıkılmış mandilina suyu,akşam bizim yediğim yemekten tırtıklar yatarken hero baby 8 tahıllı veriyorum gün içinden canımız istedikçe emiyor

haftada 2 kezde inek sütünden muhallebi yapıyorum kilosu sadece 9 çok hareketli kilo aldıramıyorum

geçmiş olsuncanım üzülme bağırmada büyüten anne varsa ben tanımıyorum bende bazen kızıyorum muhammede ama uyutunca çok üzülüyorum neden yaptım diye

bu arada muhallebi tarifi
1 su bardağı süt içine 3 tatlı kaşığı silme irmik,1 tatlı kaşığı tepeleme pirinç unu iyice karıştırılarak ocağa alınır kısık ateşte göz göz olana kadar pişirilir hemen pişiyor zaten pişince içine tarçın ve iyice dövülmüş ceviz eklenir kabızlık çeken bebekler için içine iyice haşlanmış ve püre edilmiş kayısı eklenebilir kuzulara afiyet bal olsun..isteğe bağlı pekmez de olur ama ben pekmezi tahinle veriyorum ara ara..

bu arada oğlumla al ver,kovaya oyuncak at al,topu bana yuvarla oyunları oynuyorum yoksa hep tırmanmak istiyor siz neler oynuyorsunuz bide kaşığa yemeği koyuyorum kendi ağzına götürüyor sonra kaşığı bana veriyor kaptan almayı öğretmedim daha

Merhaba kızlar biz geldik cok şükür kazasiz belasız atlattik sünneti simdilik bir sorun yok cuma kontrolü var ömrümden ömür gitti kuzum agladikca tam anestezi olmadi bölgesel uyusturdular ameliyathaneye götürüp maske takıp sersemlestirmisler toplam 15dk sürdü çıktığında uyanık ve ağlıyordu 1saat boyunca hic susmadan ağladı acidan değilmiş kendine gelme asamasinsa korktu heralde.

İlk gittigimiz de 3kere denediler damar yolu acamadilar o zaman başladı korkup ağlamaya sonra bizi almadan götürdüler ameliyathaneye ondan da korktu kuzum. Amcası doktor o girdi yanında.Kimseyi almiyolarmis normalde ama o girdiğinde uyuyomus bebeğim. Orda ne yaptı hic bilmiyorum. Ben de cok ağladım Ama atlattik evimizdeyiz

Aslinda cok şükür cok başarılı gecti doktor iyiydi sadece krem sürülecek sabah aksam o kadar yarın bile yikayabilirsin dedi.Acidan cok korkudan ağladı kuzum bir de her igtimale karsilik en son gece 4de emzirmemi soylemisti 11e kadar ac kaldi sadece emerek uyudugu icin uyuyamadi da o da etkiledi simdi sakinlesti uyudu bitanem

Şükür mb em kurtuldu muhammedimiziyi gectigine çok sevindim

Hayırlı olsun

erkek olmuş darısı damatlığına olsun inşallah darısı adaşı muhammedime olsun inşallah,cabucak iyi olsun kuzucuk...

Inşallah mb emşimdi nası aglıyomu

Oynarken sorun oluyomukuzucuk indir inş

Reyyan muhammed Aliyi nezaman yaptıracan

Bi muhammedimiz oldu sıra senle benim muhammedde

Yaw bide hareketlenen bebek bayıltilmak zorunda deniliyodu.demekki uyusturmada oluyomus.bakalım bize napacak larozaman 1 yaşını geçmiş olacak

canım bana kalsa hemen babası istemiyor kıyamıyorum diyor sanırım 2 yaşında olacak sen ne zaman yaptıracaksın
Ah bende hemen istiyodum anem karşı çıktı sonra babası yalnız kalincada bişey diyemedim.doktorda 2 yaşına doğru dedi.herhalde 1 yaşını geçsin düşünüyorum inş nasipse

Ah bende hemen istiyodum anem karşı çıktı sonra babası yalnız kalincada bişey diyemedim.doktorda 2 yaşına doğru dedi.herhalde 1 yaşını geçsin düşünüyorum inş nasipse
inşallah canım bende tam uyutmasınlar istiyorum onuda el altından yapıyormuş hastane bakalım iyi bir doktor bulursak sadece bölgesel uyuşma yaptırırsak ne güzel olur ben daha cesaretliyim babasının aklı gidiyor,sizde de durum aynı demek ki

Fıtık ameliyatından sonra babası alıştı ameliyata şimdi korkmuyo.tam bayiltildi ozaman Yawrum.sünnette nası yaparlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…