- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ay masallah hayırlı olsun topiğimiz in ikinci yürüyen bebesi oldu elifkızlar bizde hastayız..hasta olanlara geçmiş olsun.eşim sürekli hastanede olduğu için ee malum hastalık kapıda bekliyor bizi.neyse atlatmaya çalışıyoruz çok şükür..bu arada galiba elifim yürüyecek..yaklaşık 1 dakika ayakta durabiliyor artık..az önce 3 kere 2 adım atıp düştü..valla abimiz poposuyla çocucuğu bir ittiriyor yallah tepe taklak gidiyor kuzum
kızlar mevsimiyken bol bol karnıbahar,pırasa,ıspanak verin kuzucuklara..ben karnıbaharı kızartıp(yumurtalı) öylece veriyorum parmak arası..pırasa yemeği yumuşak olduğu için onuda öylece kaşıkla veriyorum..ıspanağıda kıymalı pirinçli lapa çorbası yapıp içine koyuyorum öylece veriyorum..babamız her hafta pazardan ıspanak pırasa karnıbahar alıyor..hatta brokoli çorbasıda yapıyorum.kuzucuklar yiyorsa herşeyden verin artık,maşallah kocaman oldular..
canim malesef bizim lekelerde gitmiyor..Anneler bi sorum var dalinin bebek deterjanini kullaniyoum 40derecede yikiyorum ama yemek lekeleri cikmiyor neden olabilir ne yapmaliyim sizler ne yapiyorsunuz
canim gecmis olsun..masallah elife..darisim bizim basimiza ve diger bebeklerin basina..kızlar bizde hastayız..hasta olanlara geçmiş olsun.eşim sürekli hastanede olduğu için ee malum hastalık kapıda bekliyor bizi.neyse atlatmaya çalışıyoruz çok şükür..bu arada galiba elifim yürüyecek..yaklaşık 1 dakika ayakta durabiliyor artık..az önce 3 kere 2 adım atıp düştü..valla abimiz poposuyla çocucuğu bir ittiriyor yallah tepe taklak gidiyor kuzum
kızlar mevsimiyken bol bol karnıbahar,pırasa,ıspanak verin kuzucuklara..ben karnıbaharı kızartıp(yumurtalı) öylece veriyorum parmak arası..pırasa yemeği yumuşak olduğu için onuda öylece kaşıkla veriyorum..ıspanağıda kıymalı pirinçli lapa çorbası yapıp içine koyuyorum öylece veriyorum..babamız her hafta pazardan ıspanak pırasa karnıbahar alıyor..hatta brokoli çorbasıda yapıyorum.kuzucuklar yiyorsa herşeyden verin artık,maşallah kocaman oldular..
Bizim dr 1 yaşına kadar süt vermek senin tercihin demişti. Ben ara öğün olarak evde yapılan poğaça kek, kurabiye veriyorum sürekli. elmalı cevizli tarta bayılıyor sıpam
Günlük menüleriniz nasil kizlar.ben anne sütünü azaltiyim. Yemek aralarini aciyim. Kahvaltisini bulamac vermiyorum öyle yemiyor. Ayri ayri verince biraz daha iyi yiyor. Aksam bizim yemeklerden de veriyorum ama yemiyo pek. Muhallebi veriyorum. Oglen corba sebze veriyorum. Ikindin de yogurt.meyve pek vermiyorum.aksamki muhallebisine kuru meyve koyuyorum kabiz olmasin diye. Yemekleri rondodan hic gecirmedim.dun makarna vardi az salca az tuz.catalla ezdim onune koydum yedik yuttuk. Ama 5-6lokma ancadir.
Sabah 9 kahvalti
Oglen 12 yemek
Ikindi 2 bucuk gibi yogurt
Aksam 6 gibi muhallebi
Veriyorum... sizler nasil veriyosunuz ya. İnşallah yanlis yapmiyorumdur
saol canım yazıyodum bende tam ah canım bizim pc masaüstü oturamıyorum hiç tahammülü yok benim başka bişeyle ugraşmama cok zor bi hafta geçirdik geçen hafta sonu gezmeye gittik mudanyaya kayınvaldeme zaten o zmana kadar 10 günü geçiktir sabahlara kadar aglıyodu hiç uyku yoktu gram uykumuz varmış o yetiyomuş delircektim gidince gece kayınvaldemle yattı o salaldı doyurdu giydirdi altını aldı 2 gün böle balayında gb hisettim dedim bu hafta kalalım biraz dinleneyim cok bunaldım evde sürekli aglamak o aglıyo ben barıyorum aglıyorum sonra pişman oluyorum böle bi kısır döngü cok yıprandım neyse kaldık meger hafta sonu görümcem cocukalr vardı ondan duruyomuş ay ondan sonra 2 gece bar agla bar agla eşimde gelemedi hiç gecen hafta işinden dolayı yolalrdaydı gmei yüklediler neyse salı akşmaı acillik olduk ateşi felan cıktı tırmalıyo cocuk yatagı hepimiz maf olduk orda verdiller fitili bunun gülleri actı cocukalr vardı etrafta hepsie barıyo hadi hadiiiiiiiiiiiiii aaa uu kendi kendine konuşuyo cenesi düştü doktora girdik doktorada hadiiiiiii hadiiiiiiiiii diyo tamam uşagım hemen bakıp yollucam dedi doktorda :)) neyse bademciklerindenmiş 5 ilaçla geir döndük ilaçları kullandık 3 gün hep ateşlendi sonra iyileşti sonrada isal oldu zira hala isal antibiyotik isal yaaprmış her alt alışımda onu yıka zıbınlarını yıka maf oldum pazar evimize geldik gecesi misafir geldi temizlik hazırlık öldüm bugün eşim calışmadı güya bugünde aile faciyası yaşıcakdık o aglıyo ben kızıyorum kzııyorum diye eşim bana kızıyo ben eşime barıyorum yarım et diye( ben bi boşaldım agla agla içim çıktı tuvalete koştum sinirlerim boşaldı ayakalrım uyuştu filan ( neyse sonra eşim uyuttu kızı onunla uyudu ben bida agla agla sevmiyo beni herkez,i seviyo beni sevmiyo benimle olmak sitemiyo diye başladım aglamaya sonra eşim sevdi felan benide sakinleştirdi uyuttu yatakta sızmışım .. sonra 3 sat uyumuş kız maşalalh kendime geldim 1 saat sonra kalktım yemek filan yedik markete gitik kızıma ciciler aldık oyuncakalr aldık oda yoruldu iyice evimize geldik aldgımız oyuncakalrla oynadık sonrada uyuttum biraz oturdum işte pcye yoksa hiç uykumuz ffilan yok bugün maf oldu cok yoruldu da uyudu birazdan hortlamazsa iyidir allah bana güç kuvvet sabır versin nasıl büyütücem bilmiyorum (
Şükür mb em kurtuldu muhammedimizMerhaba kızlar biz geldik cok şükür kazasiz belasız atlattik sünneti simdilik bir sorun yok cuma kontrolü var ömrümden ömür gitti kuzum agladikca tam anestezi olmadi bölgesel uyusturdular ameliyathaneye götürüp maske takıp sersemlestirmisler toplam 15dk sürdü çıktığında uyanık ve ağlıyordu 1saat boyunca hic susmadan ağladıacidan değilmiş kendine gelme asamasinsa korktu heralde.
İlk gittigimiz de 3kere denediler damar yolu acamadilar o zaman başladı korkup ağlamaya sonra bizi almadan götürdüler ameliyathaneye ondan da korktu kuzum. Amcası doktor o girdi yanında.Kimseyi almiyolarmis normalde ama o girdiğinde uyuyomus bebeğim. Orda ne yaptı hic bilmiyorum.Ben de cok ağladım Ama atlattik evimizdeyiz
Aslinda cok şükür cok başarılı gecti doktor iyiydi sadece krem sürülecek sabah aksam o kadar yarın bile yikayabilirsin dedi.Acidan cok korkudan ağladı kuzum bir de her igtimale karsilik en son gece 4de emzirmemi soylemisti 11e kadar ac kaldi sadece emerek uyudugu icin uyuyamadi da o da etkiledi simdi sakinlesti uyudu bitanem
Merhaba kızlar biz geldik cok şükür kazasiz belasız atlattik sünneti simdilik bir sorun yok cuma kontrolü var ömrümden ömür gitti kuzum agladikca tam anestezi olmadi bölgesel uyusturdular ameliyathaneye götürüp maske takıp sersemlestirmisler toplam 15dk sürdü çıktığında uyanık ve ağlıyordu 1saat boyunca hic susmadan ağladıacidan değilmiş kendine gelme asamasinsa korktu heralde.
İlk gittigimiz de 3kere denediler damar yolu acamadilar o zaman başladı korkup ağlamaya sonra bizi almadan götürdüler ameliyathaneye ondan da korktu kuzum. Amcası doktor o girdi yanında.Kimseyi almiyolarmis normalde ama o girdiğinde uyuyomus bebeğim. Orda ne yaptı hic bilmiyorum.Ben de cok ağladım Ama atlattik evimizdeyiz
Aslinda cok şükür cok başarılı gecti doktor iyiydi sadece krem sürülecek sabah aksam o kadar yarın bile yikayabilirsin dedi.Acidan cok korkudan ağladı kuzum bir de her igtimale karsilik en son gece 4de emzirmemi soylemisti 11e kadar ac kaldi sadece emerek uyudugu icin uyuyamadi da o da etkiledi simdi sakinlesti uyudu bitanem
Şükür mb em kurtuldu muhammedimiziyi gectigine çok sevindim
Hayırlı olsun
erkek olmuş darısı damatlığına olsun inşallah darısı adaşı muhammedime olsun inşallah,cabucak iyi olsun kuzucuk...[/QUOTE
Çok teşekkür ederiz teyzeleri :) Amin darısı başınıza adaşlarımıza :)
:) muhammedeler karıştı kuzum benim oğlan değil mb19 un oğlu erkek olmuş darısı bizim muhammedlere :)Inşallah mb emşimdi nası aglıyomu
Oynarken sorun oluyomukuzucuk indir inş
Düzelttim hemen yanlış alıntı olmuş sonra farkettim reyyan im:) muhammedeler karıştı kuzum benim oğlan değil mb19 un oğlu erkek olmuş darısı bizim muhammedlere :)
evet ya ne tatlı muhammed emir,muhammed ali ve muahmmed allahım acılarını,hastalıklarını göstermesin inşallahDüzelttim hemen yanlış alıntı olmuş sonra farkettim reyyan imnapim 3 muhammed birarada
canım bana kalsa hemen babası istemiyor kıyamıyorum diyor sanırım 2 yaşında olacak sen ne zaman yaptıracaksınReyyan muhammed Aliyi nezaman yaptıracan
Bi muhammedimiz oldu sıra senle benim muhammedde
Muhammed baran mb nin oğlunun adidaevet ya ne tatlı muhammed emir,muhammed ali ve muahmmed allahım acılarını,hastalıklarını göstermesin inşallah
Ah bende hemen istiyodum anem karşı çıktı sonra babası yalnız kalincada bişey diyemedim.doktorda 2 yaşına doğru dedi.herhalde 1 yaşını geçsin düşünüyorum inş nasipsecanım bana kalsa hemen babası istemiyor kıyamıyorum diyor sanırım 2 yaşında olacak sen ne zaman yaptıracaksın
inşallah canım bende tam uyutmasınlar istiyorum onuda el altından yapıyormuş hastane bakalım iyi bir doktor bulursak sadece bölgesel uyuşma yaptırırsak ne güzel olur ben daha cesaretliyim babasının aklı gidiyor,sizde de durum aynı demek kiAh bende hemen istiyodum anem karşı çıktı sonra babası yalnız kalincada bişey diyemedim.doktorda 2 yaşına doğru dedi.herhalde 1 yaşını geçsin düşünüyorum inş nasipse
Fıtık ameliyatından sonra babası alıştı ameliyata şimdi korkmuyo.tam bayiltildi ozaman Yawrum.sünnette nası yaparlar bilmiyoruminşallah canım bende tam uyutmasınlar istiyorum onuda el altından yapıyormuş hastane bakalım iyi bir doktor bulursak sadece bölgesel uyuşma yaptırırsak ne güzel olur ben daha cesaretliyim babasının aklı gidiyor,sizde de durum aynı demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?