9eskiden düzensizdi bıraksam senede 3-4 kere olurdum gene ona önmüşümdür dimi yani öle her ay oldum oldum oldum oldummmmmmmmmmmmm eskiye dönmüşümdür dimi tırsıyorum sonrada hayal ediyorum sonra korkuyorum sonra aglıyorum öyle yani içimde fırtınalar test yapsam iyi olcek
Daha önce sormuştum neyle korunuyosunuz diye dikkat edelim diye kimse takmamisti şimdi tirstiniz mi bakimcanim ben dogum yaptigimdan beri adet olmadim esim korunuyor ama bende cok korkuyorum..cesaretim yok test yapmayaaa.
gözün aydın canım..bir dişsiz şimdi elifmi kaldıkızlar dün oğlum halasının parmağını ısırarak ilk dişini gösterdi ne zaman tam olarak uzar acaba...
Ben evde şimdi altı yumuşak ayakkabı giydiriyorum.çünkü sürekli evde geziyo yoksa üşütür.şimdi muhammed ali giymiyomu evde.çok hareketli ama reyyancanım ayakkabının altı baya yumuşak oluyor ama fazla pahalı ayakkabıya gerek yok bence artık her yerde var bu ayakkabılardan ben hiç ayakkabı almadım halası sürekli alıp bize veriyor içinde hiç rahat edemediği için kutusuna geri koyuyorum bakalım bir yürüsün rahat bişey alırım bende.
Aaaaa Sosyolojim çok zor olmazmi canım.bu yıl ilk defa oldu rutubet.inş iyi bi ev bulursunuz.yeni evde ezgi saglıkla buyur inş.ALLAH yardımcınız olsunherkese günaydııın :)) Aslında canım çooook sıkkın kızlar yaa. Şu kış günü bebekle bir de ev taşımak zorunda kalıcam. Evim inanılmaz rutubet yaptı. Kızımı hasta etmekten korkuyorum. Taşınmaya karar verdik. Bir yandan ev arıyorum, iyice strese girdim yaa. Zaten kış günü doğru düzgün boş ev bile yok..
Gozunuzaydin hayırlı olsun.kızlar dün oğlum halasının parmağını ısırarak ilk dişini gösterdi ne zaman tam olarak uzar acaba...
Canım güzel bi fotoğraf albümü alabilirsin defter gibi bişey olabilir gelen düşüncelerini yazsın diye ayak izi çıkarılan alcilar dan olurkızlar merhaba,
herkes iyi anladığım kadarıyla (bazı hamile miyim acaba endişelerini saymazsak :)) . ben de henüz regl olmadım bu arada ama doktorum on ikinci aya kadar normal demişti o yüzden henüz endişelenmiyorum..
Size bir sorum olacak yeni doğum yapacak birine sizce en iyi hediye ne olur hastaneye ve mevlüde giderken? Ben bilemedim çünkü ben doğumda yanımda çok insan istemedim zaten hem normal doğum olduğu için bi gün kaldık döndük odayı falan da süsletmedim o yüzden hediye gelmedi ki istemedim de zaten. ama şimdi bu sezeryan olucak büyük ihtimalle kalabalık da olucak. En çok neye ihtiyacımız olmuştu ki bizim? Kıyafet falan zaten vardır bir sürü daha özel bi şey alayım istiyorum. Bi bana yardım etseniz ya :)
Ovvvvhadi gözün aydın. Tam uzaması 3-4 haftayı buluyor canım. Muhtemelen birkaç gün içinde hemen yandan 2. bir diş de gelir :))
gözün aydın canım..bir dişsiz şimdi elifmi kaldı
inşallah haftaya çok belirgin olur annesi
Ben evde şimdi altı yumuşak ayakkabı giydiriyorum.çünkü sürekli evde geziyo yoksa üşütür.şimdi muhammed ali giymiyomu evde.çok hareketli ama reyyan
Üsütme sin kuzucukben çift çorap bide ayakkabı giydiriyom
Gozunuzaydin hayırlı olsun.
Bizimki iki hafta oldu yarıya kadar ancak uzadı.sosyolojinin dediği gibi 4 haftayı buluyo galiba tam uzamasi
Teşekkür ederim canım. Sana da kolay gelsin normalde bile taşınmak çok zor.Insallah içine sinen güzel bir ev bulup sıkıntısız taşınırsın :)Canım gözünüz aydın, çok geçmiş olsun..
Yav benim kız ayağında ayakkabı falan tutmuyor ki. Ve bu doğduğundan beri böyle. bayramda falab süslü ayakkabı giydirelim dedik, çıkartana kadar tepinip durdu. şimdi de giymek istemiyor. Ben de dışarı çıkarken ayacıkları üşümesin diye büyük ev pandufları var ya bot şeklinde,işte onlardan aldım. güç bela biraz onlar duruyor ayağında. Ama yürümeye başlayınca da spor ayakkabı ile başlamayı düşünüyorum..
Ovvvvhadi gözün aydın. Tam uzaması 3-4 haftayı buluyor canım. Muhtemelen birkaç gün içinde hemen yandan 2. bir diş de gelir :))
Reyyan im benim evde laminat ve kaloriferli.evim sıcak ama yer nede olsa yine biraz soğuk olur diye çorap ce ayakkabı giydiriyorum.şükür hasta olmuyo.sağol canım dişlek bebekleri pek severim dünden beri muhammedin dişini seviyoruz psikopat gibi...canım bu arada ev işi zor olmuş allahım yardımcın olsun inşallah gönlüne göre bir ev bulursun.
canım bizimki bir anda çıktı elifin dişi de bir anda çıkacak sanırım.
dişimiz için teşekkür ederiz :) canım ben evde çorapta giydirmiyorum çoğu zaman yalın ayak oluyor ev parke ve ısınması güzel kaloriferli tecrübeli ablalar bana hep sen ne giyorsan bir fazlasını giysin dedi bebekliğinden beri bende öyle yaptım dışarı çıkarken de bir patikli alt bir çorap giydiriyorum ayakkabıyı sevmiyor ağlıyor...
Canım biz Muhammed'e 2ay önce aldık ilk adım ayakkabısini. Adidas aldım ben biraz pahalı diğerleri ne kadar bilmiyorum ama çok rahat. Evde sıralarken dışarı çıkarken genelde onları giydiriyorumBaktimbildiğimiz ayakkabilarmis
demi özel değil yani
G gul -ak bot şeklinde giydirdinmi.ben uzun olarak gizledim donunun altına ağladı çıkaramadı alıştı şimdi.kızlar bu bebeklerin ayakkabı sevmemesi ne kötü benimkide iki haftadır yürüyor ama asla ayağına ayakkabı giydiremiyorum özendik aldık hepsi küçüldü abimde marka spor ayakkabılar getirmişti hiç birini giydiremiyorum.çıkarana kadar ağlıyor ayakkabıyı illa çıkarıcaz ondan sonra susacak kızım hiç böyle deildi bu oğlan bizi çıldırtıyor bu konuda
Bi resmini koyabilirmisin mb emCanım biz Muhammed'e 2ay önce aldık ilk adım ayakkabısini. Adidas aldım ben biraz pahalı diğerleri ne kadar bilmiyorum ama çok rahat. Evde sıralarken dışarı çıkarken genelde onları giydiriyorum
canım fazla ayakkabı giydirmek zararlı diyor dr bende yürüyene kadar giydirmem ama çorabı ben üşürsem giydiriyorum bunu dikate alacam ve giydirecem artık...Reyyan im benim evde laminat ve kaloriferli.evim sıcak ama yer nede olsa yine biraz soğuk olur diye çorap ce ayakkabı giydiriyorum.şükür hasta olmuyo.
Ayak üst giy mesinden önemli.boşa dememiş ler başı serin ayağı sıcak tut diye.
Yinede ayağına bari bi çorap giydir.yatarken çıplak ana evde dolasirken ayağını iyi giydirrim.
Önce oglumda ağladı bot şeklinde aldım.eşofman inin altına gizledim çıkaramadı alıştı.
Aslında ayakkabı dediysem patik gibi bişey.altı ne yumuşak..rahat bişey.canım fazla ayakkabı giydirmek zararlı diyor dr bende yürüyene kadar giydirmem ama çorabı ben üşürsem giydiriyorum bunu dikate alacam ve giydirecem artık...
herkese günaydııın :)) Aslında canım çooook sıkkın kızlar yaa. Şu kış günü bebekle bir de ev taşımak zorunda kalıcam. Evim inanılmaz rutubet yaptı. Kızımı hasta etmekten korkuyorum. Taşınmaya karar verdik. Bir yandan ev arıyorum, iyice strese girdim yaa. Zaten kış günü doğru düzgün boş ev bile yok..
9
Daha önce sormuştum neyle korunuyosunuz diye dikkat edelim diye kimse takmamisti şimdi tirstiniz mi bakimben sağlık ocağına sordum ayda bir yapılan deri altı iğneleri ,doğum kontrol hapları anda olsa hormon içeriyor sütun kalitesini bozar ama zaten sütun eskisi gibi besleyici değil bunları dusunebilirsin en iyisi spiral dedi rahminde bi kucukluk yoksa ama yine adet günlerini takip edeceksin haplar %99koruyosa spiral %97 falan korur dedi.oyle yani ne yaptırdım derseniz daha hic bişey hayatımda radikal kararlar alıyorum 2015 benim yılım olucak uzun sacimi kestirdim geçen gün küt gibi önler uzun sonra Diyetisyen e gitme kararı aldım eskisi gibi fıstık olucam yani Gençliğim gibi 2 senedir Akrepler zor geciyo mis bu kötü dönem 20 yılda bir olurmuş bu sene özgürlüğüne kavuşmuş mahkum gibi rahatlicalmisiz inşallah 2 senedir annemin hastalığı işten cikarilmam ölüm zordu gerçekten tek güzel kızım oldu
kızlar merhaba,
herkes iyi anladığım kadarıyla (bazı hamile miyim acaba endişelerini saymazsak :)) . ben de henüz regl olmadım bu arada ama doktorum on ikinci aya kadar normal demişti o yüzden henüz endişelenmiyorum..
Size bir sorum olacak yeni doğum yapacak birine sizce en iyi hediye ne olur hastaneye ve mevlüde giderken? Ben bilemedim çünkü ben doğumda yanımda çok insan istemedim zaten hem normal doğum olduğu için bi gün kaldık döndük odayı falan da süsletmedim o yüzden hediye gelmedi ki istemedim de zaten. ama şimdi bu sezeryan olucak büyük ihtimalle kalabalık da olucak. En çok neye ihtiyacımız olmuştu ki bizim? Kıyafet falan zaten vardır bir sürü daha özel bi şey alayım istiyorum. Bi bana yardım etseniz ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?