ayy cok korkuttun benim ilk isim test yapmak olucak....insallah hamile degilim canim kizim daha kucuktur...allah olmuyanlara versin..Demin başka bi topikte arkadaşım oğlu 14 aylik hiç regl olmamış.sezeryan yeri için doktora gitmiş tesadüfen hamile olduğunu öğrenmişbelki gitmeseydi doktora 6 aylık olana kadar ogrenemeyede bilirdi
regl olmadığı için zaten
Valla bu gün söyledi topikteayy cok korkuttun benim ilk isim test yapmak olucak....insallah hamile degilim canim kizim daha kucuktur...allah olmuyanlara versin..
canim ben dogum yaptigimdan beri adet olmadim esim korunuyor ama bende cok korkuyorum..cesaretim yok test yapmayaaa.
Yap baride rahatlaama olursa çok zorlanirsin
Hayırlısı olsuncnım daha adet olmayanalr var güveniyosan korkma bizim eşim korunuyo ama oda şeyle değil ani kendi kendine off seneelrce çocuk sitedik korunmayı beceremiyoruz
bencede yapmam lazım sitresten hepten olamıyorum
Hayırlısı olsun
Zaten biri geldimi diğer bebekler hemen geliyo.mesala amcamın 10 yıl olmadi Tüp Bebekle BI OĞLU OLDU. SONRA kendiliginden arka arkaya BI kizi BI OĞLU daha oldu
tımaraneden bi dönüm arsa alsın bali eşim evi oraya taşırız
zaten o bizi delirtip keyfine bakcak :))) şuan üzümle sakinleşiriyorum 2 dakka pcye oturtmuyo telefonu elime alamıyorum tvye dogru bakamıyorum hep yerde oturcam ona bakıcam ilgi manyagı oldu diyorum eşimde sana çekmiş diyo aynı annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyoYok zeynep imi göndermem oraya
Teşekkür ederim canım :) inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız zamanı gelince :)canm hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bizim basımıza inş.
Son sayfayı okuyabildim ancak kızlar çok eğlencelisiniz ya :)
Arkadaşlar bebeğime ilk adım almayı düşünüyorum Alan var mı cici ayakkabı ?
Boşuna anasina bak kızını al dememiş lerzaten o bizi delirtip keyfine bakcak :))) şuan üzümle sakinleşiriyorum 2 dakka pcye oturtmuyo telefonu elime alamıyorum tvye dogru bakamıyorum hep yerde oturcam ona bakıcam ilgi manyagı oldu diyorum eşimde sana çekmiş diyo aynı annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyo
Valla evrisim bende altı yumuşak ayakkabı giydiriyorum şu an.Son sayfayı okuyabildim ancak kızlar çok eğlencelisiniz ya :)
Baktimbildiğimiz ayakkabilarmis
demi özel değil yani
Öğrenmiş oldum saol hiç bilmiyodumözel canım bebek ayakkabısı ik olanına özeniliyo ya ortobetik 5 noktalı 10 noktalı felan ara tuzakları işte baya baya ciddi fahiş fiyatlı olanlarıda var biz de onalrdan giydikte ondan böle düzgün yürüyoruz allahım herşeyi ticaret yaptılar bakıyorum sokaktaki cocukalrada romanların cocukalrı pıtır pıtır valal ayakkabısız bile yürüyolar küçücükken :) bi ayakkabıya servet yatırmam ama ben yumusak tabanlı ayakkabı kullanıcam yaşına kadar bence daha iyi onalr kimisi sert olucak diyo kimisi yumuşak nedir bilmiyorum dogrusu
canım ayakkabının altı baya yumuşak oluyor ama fazla pahalı ayakkabıya gerek yok bence artık her yerde var bu ayakkabılardan ben hiç ayakkabı almadım halası sürekli alıp bize veriyor içinde hiç rahat edemediği için kutusuna geri koyuyorum bakalım bir yürüsün rahat bişey alırım bende.Baktimbildiğimiz ayakkabilarmis
demi özel değil yani
Canım gözünüz aydın, çok geçmiş olsun..Teşekkür ederim canım :) inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız zamanı gelince :)
Yav benim kız ayağında ayakkabı falan tutmuyor ki. Ve bu doğduğundan beri böyle. bayramda falab süslü ayakkabı giydirelim dedik, çıkartana kadar tepinip durdu. şimdi de giymek istemiyor. Ben de dışarı çıkarken ayacıkları üşümesin diye büyük ev pandufları var ya bot şeklinde,işte onlardan aldım. güç bela biraz onlar duruyor ayağında. Ama yürümeye başlayınca da spor ayakkabı ile başlamayı düşünüyorum..Son sayfayı okuyabildim ancak kızlar çok eğlencelisiniz ya :)
kızlar dün oğlum halasının parmağını ısırarak ilk dişini gösterdi ne zaman tam olarak uzar acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?