2014 Şubat Anneleri

ne ütü varmış be aslında ne cok giyemediğim kıyafetim varmış almanyadan oğlu gelmiş kadıncaz kadar mutluyum şuan giymeye kıyamıcam hiçbirini dolabım düzenlendi yupiiiii

zeynep uyurken başkladım uayndı hala bitmemişti 2 ütüleyim dedim oynuyodu döndüümde bu vaziyette buldum

kızımın yaramazlıkta son noktaları hanımlar

yere koltgun minderlerini koyup tırmanıyo pcye giremesin diye evin köşesine sıkıştırdık koltukların arasına sandalye koydum altından geçiyodu geçemesin diye sandalyenin altına minder koydum gene üstünden arasından geçiyo yahu tutamıyorum bu cadıyı ben

Cocuklarla evde ne oyunlar oynuyorsunuz. Kavram kartlari falan aldiniz mi

canım daha cok ama cok erken :))) kavramalrı 5-6 yaşında bile bazı cocukalr zorlanıyo ögrenmekte daha konuşmayan cocuklara kavram nasıl ögretilir ki :)

canım fazla ayakkabı giydirmek zararlı diyor dr bende yürüyene kadar giydirmem ama çorabı ben üşürsem giydiriyorum bunu dikate alacam ve giydirecem artık...

Bende oyle dinledim okudum. Tabani yumusak olan ayakkabilar tercih edilmeliymis. Ortopedik kullanmak yanlismis ve ayagi yapisi bozuk insanlarda ortopedik ayakkabi kullanilirmis. Ayakkabi bende disaricikarken giydiriyorum. Evde corap sicaksa onuda cikartiyorum. Sevmiyor sicagi. Kalorifer az yaniyorsa corap arti ev veya hazir patik giydiriyorum.

canım daha cok ama cok erken :))) kavramalrı 5-6 yaşında bile bazı cocukalr zorlanıyo ögrenmekte daha konuşmayan cocuklara kavram nasıl ögretilir ki :)

Maşallah zeynep cok tatliiiiii. Şerbetli tatli hemde. Oyy yerim yaaa :)
Canim ayina uygun kavram kartlari var. Onlari dediydim..

Maşallah zeynep cok tatliiiiii. Şerbetli tatli hemde. Oyy yerim yaaa :)
Canim ayina uygun kavram kartlari var. Onlari dediydim..

saol canım sen herelde ilk sözcüklerim kartlarını diyosun evet öyle kitaplar alıcam bende meyve resimelri olan sebze hayvanalr araçlar yavaş yavaş alıcam o söyleyemesede her gördüğünde bu at bu fil bu köpek gb söyleyip seslerini cıakrtmak onun hafızasına yerleştirir :)) kavram dersen hani eşya altında üstünde renk ler felna sayıalr girer o konulara onlar için çok erken daha anaokulu öğretmeniyim bende o yüzden söylüyorum canım:))

en son legolar aldım büyük parçalı onalrla oynuyoruz

kız bebişimiz oldugundan cay takımalrı tabakalr tencereler bayılıyoruz mama yedirmeye cay içirmeye :))

top havuzu toplarından aldım onlarla oynuyruz kovaya topluyorum o boşaltıyo hala toplamayı öğretmeedim :) bütün gün oyuncak topluyorum

şarkıalrdan çok hoşlanıyo kızım parmak oyunalrı oynuyorum oda alkışlıyo beni

baş parmagım... bir minik iki minik üc minik tavşan... 3 küçük ördek .. annem bana bir bebek aldı... örümcek... anne ördek baba ördek yavruları... daha bunun gb bisürü şarkıyı ezbere tastikliyo artık dili olsa söylücek bazı şarkıları sevmiyo bakmıyo bile onalrı atlıyoruz sevdiklerini defalarca söylesem sıkılmıyo hele ali babaya bayılıyo arabayla yolcıulukalrımızı öyle yapıyoruz yoksa aglıyo daHA COK ŞEY VAR sonra devam ederim aglıyo cünkü (

Aaaaa Sosyolojim çok zor olmazmi canım.bu yıl ilk defa oldu rutubet.inş iyi bi ev bulursunuz.yeni evde ezgi saglıkla buyur inş.ALLAH yardımcınız olsun
Amiiiin.. gözümde büyüyor vallahi.. Tabii taşınmak için önce ev bulmam lazım :))

Kıııız cadıya bak sen.. maşallah pek tatlı olmuş...
Ya iyice büyüdü bunlar. Artık bebeklikten çıktılar. Kızlar 2. isteyenler yapsın bari :))
Aha uyandı benim ki

hayırlısı olsun canım.
zor olacak ama annene falan bırakırsın eve girdikten sonra yavaş yavaş yerleşirsin artık.

vicco aldık biz ayakakbı.

tüm gün ayağında olmamalı çocuk ayağı ile kavramalı yeri buna katılıyorum.

ama ayakkabının burnu tamamen bükülüyor ise bu bile problem değil , ayağını içinde rahat hareket ettirebiliyormuş.

off deme öyle zaten üç buçukum :))) ben hamileysem tımaraneden kral dairesini tutucam :)

Bi resmini koyabilirmisin mb em
Canim becerebilirsem koyucam bu mesajla insallah :)

Bunlarin da alti yumusak ayakkabi gibi değil yani disarda yürüdüğü zaman giyemez bunu her zaman giydirmiyorum evde ama genelde bunlari ya da panduf tarzi patik giydiriyorum

Eklentiler

• 20141218_175531.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 107
  • 20141218_175518.webp
    30 KB · Görüntüleme: 95
BUNLARDA BENİM KIZÇENİN AYAKKABILARI :)) HANDE YENER VE DMET AKALINA RAKİP OLCAK BÜYÜYÜNCE AYAKKABI KONUSUNDA

ALTLARI BÖYLE YUMUŞAK TABAN HEPSİNİN

BUNLARDA EN SON ALDIKLARIMIZ :) BAYILDIM İKİSİNEDE HEMEN ASKER DESENLİ BADİ BULMAM LAZIM ASKER YEŞİLİ TAYT ALDIM VE BU AYAKKABILARI BİDE TÜYLÜ YELEK ALDIM 2-3 YAŞ YAZIYO AMA ÇOK ŞEKER OLDU 4 YAŞINA KADAR GİYİP HAKKINI VERİCEZ SANIRIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…