2014 Şubat Anneleri

Canim hayırlı olsun. Erkek oldu kuzuuu:)

canim hayirli olsun ..darisi diger bebislerin basina..

Kislar Bebeğine rafadan yumurta veren varmi.ben pişmiş ve haşlama olarak verdim.hani o biraz çiğ gibi oluyo ya bişey olurmuki

Bari bu sorumla belki topik canlanır.kimse gelmemis gece en son haksever in mesajından sonra

Akibetimiz aralık ve ocak annelerine dönmez ins

Kislar Bebeğine rafadan yumurta veren varmi.ben pişmiş ve haşlama olarak verdim.hani o biraz çiğ gibi oluyo ya bişey olurmuki
yumurta bizim uzmanlik alanimiz :)) rafadan olarak da veriyorum ben. hatta ilk aylarda sadece rafadan verdim.

Bari bu sorumla belki topik canlanır.kimse gelmemis gece en son haksever in mesajından sonra

Akibetimiz aralık ve ocak annelerine dönmez ins
aman allah korusun.. sen ve birkac arkadas sagolun bos birakmiyorsunuz burayi. aslinda ben de surekli okuyorum ama is yazmaya gelince sipacik firsat vermiyor ki.. su anda da uzerime tirmanmaya calisiyor :))

Inşallah mb emşimdi nası aglıyomu

Oynarken sorun oluyomukuzucuk indir inş
Yeni gördüm kuzum yazdığını çok şükür iyi dün cis yaparken ağladı bugün aglamiyor artık sadece krem surerken ağlıyor yere hiç birakmiyorum annem yanimda zaten uyurken de yatağında yatıyor ama yaninda bekliyoruz kalkmasin carpmasin diye suan problem cok sıkıldı kucakta durmak istemiyor emeklemek sıralamak istiyor. Oyalamaya çalışıyoruz.

Bu arada muayene olduğunda doktor sakinleştirici yapılacak sersemliycek dedi ama ne yaptilar bilmiyorum bölgesel uyusturdular uyuttular ama nasıl emin değilim amcası girdiğinde uyumuş haldeymis toplam 15dkdan az sürdü çıktığında uyanıkti ve ağlıyordu Iceri almadan yaklasik 45dk once ağrı kesici fitil verdiler.Sunnetten sonra doktora sormak aklıma gelmedi o an cuma kontrolde sorarım. En kötüsü çıktıktan sonra ki 45dkydi. O zaman kesintisiz ve cok şiddetli ağladı. O sure emzirmeme izin vermediler sakinlestoremedik.

Suan cok şükür iyi altini degistirirkwn mizmizlaniyorkhareket etmesine engel olmaya çalışıyorum inun dışında iyiyiz cok şükür estetik dikis var sargi felan hic bir şey yok pansuman yok çok şükür atlattik darisi erkek benek sahibi tüm annelerin başına :)
Canim hayırlı olsun. Erkek oldu kuzuuu:)
Evet canim erkek oldu minik kuzum :) Teşekkür ederim:)
canim hayirli olsun ..darisi diger bebislerin basina..
Amin canim cok sagol :)
Erkek olan kuzuma geçmiş olsun tez iyilessin inş
Amin teyzesi çok teşekkür ederiz :)

Evet yaa Sosyolojim korkuyorum topik iyice boş kalacak diye.çünkü iyi oluyo bilgi paylaşıyoruz.soruyoruz öğreniyoruz.

Bak sordum içim rahatladı bende verim.hemen iki arkadaştan cevap geldi.

Ne güzel yoksa araştırıp duracak tim bura olmasaydi

dün kucamda taşıyarak giderken dolmuşla gelirken otobüse binerek ilk deneyimlerimizi yaşadık 10 dakkalık yoldu ama korkmuştum çıkarken yanlız korktugum gb olmadı çok mutlu oldu kızım:) bu sabah süt aldık ekmek aldık yumurta aldık gelirken kedi gördük delirdi kedilere bardı bardı kucamdan atlıcaktı yere çömeldim baktırdım çok mutlu oldu baya bi izledi :))
sonrada okuma yerine sohbete gittik kızımla ordada tesbihlerle oynadı arada naralar attı şimdi uyuttumda bi bakim dedim aslında belim kopuyo ve kızlar ben hep diyodum ya her ay adet oldum oldum diye diye nazar deydirdim kendime yadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa başka bişey var belim kopuyo 2 gün zeynebi taşıdım diye bittim kasımda bi batma var allahım aklımda zaten hep o olasılık hamilemiyim diye ama yani bişey yapmadık yani bişeylede korunmuyoruz kendisi korunuyo eşim güya işte allaha emanet bişey oldumuki acaba yılarca ugraştık olmadı böyle olurmuki test yapmayada cesaretim yok acıkcası korkuyorum rabbim en güzleini bilir ama malesef kendime güvenmiyorum bu konuda yoksa cok cocuk istiyorum kardeşi olsun inşallah kızımın ama ben o güce sahip değilim daha hepimiz perişan oluruz korkum ondan ( bilmiyorum çok gerginim 2aydır olmadım gecen ay tam adet olcam sandım lekeler geldi 2-3 gün sonra bişey yok hep adet olcam olcam dedim yok bi belirtide yok bu bel agrımda taşıyınca oldu kızımı öyle işte bide bu süşünce kemiriyo içimi (

yasakhayal canım ben çogu zman rafadan yediriyorum en saglıklısı o çünkü pişmiş yumurtadansa rafadan daha sağlıklı bide mesela büyük yumurtadansa küçüğü daha makbulmuş haberlerde izlemiştim kahverengidense beyaz yumurta dışı beyaz ve küçük olucak ve rafadan olucakmış :) öyle izlemiştim

Ay anne kız baya bişeyler yapmışsınız

Ins hamile degilsindir hakseverim

Bizim bebekler zor bebekbenimde yok cesaretim.ikinciye daha

Tamam saolun kislar bende yerse ole verim yumurtayi

Ay anne kız baya bişeyler yapmışsınız

Ins hamile degilsindir hakseverim

Bizim bebekler zor bebekbenimde yok cesaretim.ikinciye daha

Tamam saolun kislar bende yerse ole verim yumurtayi

eskiden düzensizdi bıraksam senede 3-4 kere olurdum gene ona önmüşümdür dimi yani öle her ay oldum oldum oldum oldummmmmmmmmmmmm eskiye dönmüşümdür dimi tırsıyorum sonrada hayal ediyorum sonra korkuyorum sonra aglıyorum öyle yani içimde fırtınalar test yapsam iyi olcek

canim ben dogum yaptigimdan beri adet olmadim esim korunuyor ama bende cok korkuyorum..cesaretim yok test yapmayaaa.

Yap baride rahatlaama olursa çok zorlanirsin

canm hayırlı olsun gözünüz aydın darısı bizim basımıza inş.

canim ben dogum yaptigimdan beri adet olmadim esim korunuyor ama bende cok korkuyorum..cesaretim yok test yapmayaaa.
Demin başka bi topikte arkadaşım oğlu 14 aylik hiç regl olmamış.sezeryan yeri için doktora gitmiş tesadüfen hamile olduğunu öğrenmişbelki gitmeseydi doktora6 aylık olana kadar ogrenemeyede bilirdi
regl olmadığı için zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…