bencede onlari gecmis..gule gule kullansin..yakisir zeynebeee.BUNLARDA BENİM KIZÇENİN AYAKKABILARI :)) HANDE YENER VE DMET AKALINA RAKİP OLCAK BÜYÜYÜNCE AYAKKABI KONUSUNDAEki Görüntüle 1341791
ALTLARI BÖYLE YUMUŞAK TABAN HEPSİNİNEki Görüntüle 1341792
BUNLARDA EN SON ALDIKLARIMIZ :) BAYILDIM İKİSİNEDE HEMEN ASKER DESENLİ BADİ BULMAM LAZIM ASKER YEŞİLİ TAYT ALDIM VE BU AYAKKABILARI BİDE TÜYLÜ YELEK ALDIM 2-3 YAŞ YAZIYO AMA ÇOK ŞEKER OLDU 4 YAŞINA KADAR GİYİP HAKKINI VERİCEZ SANIRIM :)
Eki Görüntüle 1341794 Eki Görüntüle 1341795 Eki Görüntüle 1341797
kızlar merhaba,
herkes iyi anladığım kadarıyla (bazı hamile miyim acaba endişelerini saymazsak :)) . ben de henüz regl olmadım bu arada ama doktorum on ikinci aya kadar normal demişti o yüzden henüz endişelenmiyorum..
Size bir sorum olacak yeni doğum yapacak birine sizce en iyi hediye ne olur hastaneye ve mevlüde giderken? Ben bilemedim çünkü ben doğumda yanımda çok insan istemedim zaten hem normal doğum olduğu için bi gün kaldık döndük odayı falan da süsletmedim o yüzden hediye gelmedi ki istemedim de zaten. ama şimdi bu sezeryan olucak büyük ihtimalle kalabalık da olucak. En çok neye ihtiyacımız olmuştu ki bizim? Kıyafet falan zaten vardır bir sürü daha özel bi şey alayım istiyorum. Bi bana yardım etseniz ya :)
Eki Görüntüle 1341583 Eki Görüntüle 1341596 Eki Görüntüle 1341599 Eki Görüntüle 1341609 Eki Görüntüle 1341611 Eki Görüntüle 1341612 Eki Görüntüle 1341614
bunlarda kızçemin son halleri hazır cubuk krakerle mama sandelyesine oturtmuşken yükleyim dedim :))
maşallah subannallah kuzuma
Eki Görüntüle 1341571 Eki Görüntüle 1341572 Eki Görüntüle 1341573 Eki Görüntüle 1341574
kızımın yaramazlıkta son noktaları hanımlar
yere koltgun minderlerini koyup tırmanıyo pcye giremesin diye evin köşesine sıkıştırdık koltukların arasına sandalye koydum altından geçiyodu geçemesin diye sandalyenin altına minder koydum gene üstünden arasından geçiyo yahu tutamıyorum bu cadıyı ben
teşekür ederim :)Cocuklarla evde ne oyunlar oynuyorsunuz. Kavram kartlari falan aldiniz mi
disiniz hayirli olsun..
canim benim kizimda dun beri kakasi yesildi..daha once oyle degildi..galiba bizim disten olabilir cunku kizimin dun ust disi patladi.Benim kiz nerdeyse dogdugundan beri yeşil kaka yapıyor. Bunun disinda hiçbir sikayetimiz yok.kusma ates huysuzluj döküntü vs. Dr dr gezdim bisey cikmadi. Sizinkiler simdi hangi renk yapiyor.. bagirsaklarinda ilerde bi problem cikar mi ki.
Zerenim bizimki ne yerse renk değişiyor.ama Yeşilde değil surekli.Benim kiz nerdeyse dogdugundan beri yeşil kaka yapıyor. Bunun disinda hiçbir sikayetimiz yok.kusma ates huysuzluj döküntü vs. Dr dr gezdim bisey cikmadi. Sizinkiler simdi hangi renk yapiyor.. bagirsaklarinda ilerde bi problem cikar mi ki.
Bende bilmiyorum oyun.hem bilsen de farketmiyor benim oglan oynmazki.kafasına göre takılıyo.mesala oturup top atıyorum.hiç topa bakmadan koşup bana sariliyo.sacim.i cekiyo.Reyyan canım ben pek oyun bilmiyorumoyuncaklariyla oynuyoruz hep. Seninkilerden denicem bakalim
canim kizimda saci cok cekiyor sabah uyandiginda gidip babasinin sacini cekerek uyandiriyor...Bende bilmiyorum oyun.hem bilsen de farketmiyor benim oglan oynmazki.kafasına göre takılıyo.mesala oturup top atıyorum.hiç topa bakmadan koşup bana sariliyo.sacim.i cekiyo.
Parmaklarını tutuyor saymak ne için bagiriyo bırak diye
Kendine bıraktımne oynarsa oynasin
canim kizimda saci cok cekiyor sabah uyandiginda gidip babasinin sacini cekerek uyandiriyor...
Kız reyyancanım benim oğlan alışık değil patlar sıcaktan bununla...
maşallah kızına bşr an muhammed i gördüm kanepeye tırmanışı oyuncakları dağıtmasından :)
canım ben topu ona yuvarlıyorum oda bana atıyor karşılıklı oturarak,oyuncakları al ver yapıyorum,elinden tutuyorum otur kalk,yat oynuyoruz,oyuncakları kovadan alıp atıyor ama daha isimi söylediğim şeyi bilmiyor içinden rastgele alıyor,iki tane nesneyi birbirine vuruyor bide bu ara kaşıkla yemek yedirmeyi öğretiyorum içine pilav koyduğum kaşığı eline veriyorum hop ağza gidiyor bide bizim oğlan eline geçen eşarbım yada yazmamla cee yapıyor bana haniymiş muhammed diyorum örtüyü açıyor,nesneleri örtü altına koyuyorum hani kumanda diye örtüyü açıyor kumandayı buluyor sen ne oynuyorsun,,,,bu ara derdi oyun değil sürekli tırmanmak sürekli tati yapmak ama bide müzik çalıyorum ona oynuyor...
teşekür ederim :)
Haksever kisEki Görüntüle 1341583 Eki Görüntüle 1341596 Eki Görüntüle 1341599 Eki Görüntüle 1341609 Eki Görüntüle 1341611 Eki Görüntüle 1341612 Eki Görüntüle 1341614
bunlarda kızçemin son halleri hazır cubuk krakerle mama sandelyesine oturtmuşken yükleyim dedim :))
maşallah subannallah kuzuma
Rabbim nazarlardan korusunEki Görüntüle 1341571 Eki Görüntüle 1341572 Eki Görüntüle 1341573 Eki Görüntüle 1341574
kızımın yaramazlıkta son noktaları hanımlar
yere koltgun minderlerini koyup tırmanıyo pcye giremesin diye evin köşesine sıkıştırdık koltukların arasına sandalye koydum altından geçiyodu geçemesin diye sandalyenin altına minder koydum gene üstünden arasından geçiyo yahu tutamıyorum bu cadıyı ben
yuzumuzu tirmaliyor..ama en cok babasini tirmanarak seviyor bizi gorsen yaptiginda ne cok mutku oluyor..benim kizim tam bi babaci yemek yerken hep babasina gider bana gelmez ohh oh bende rahat yemek yiyorum..biyere gitsek hep babasinin kucaginda oluyor ben varmiyim yokmuyorum umrunda degil..
Tokat varmiah uykuluyken sabah ne Tokatlar yiyorum valla iyde okkali vuruyo yıldız sayıyom
Bizde de tam tersi.oğlum tam anaciyuzumuzu tirmaliyor..ama en cok babasini tirmanarak seviyor bizi gorsen yaptiginda ne cok mutku oluyor..benim kizim tam bi babaci yemek yerken hep babasina gider bana gelmez ohh oh bende rahat yemek yiyorum..biyere gitsek hep babasinin kucaginda oluyor ben varmiyim yokmuyorum umrunda degil..
Haksever kiso portakal ne öyle zeynep kadar
Maşallah fındık kurduma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?