2014 Şubat Anneleri

bencede onlari gecmis..gule gule kullansin..yakisir zeynebeee.

Bunlar da bizim ilk adim ayakkabilarimiz civilden 50 tl ye aldik ama daha pahalilari da var baska yerlerde. Doktora sorduk adimlarini bu tip oryopedik ayakkabilarla atmasi uygunmus, duz tabanlik veya taban cokmesi gibi seylere engel olurmus. Ama ben sadece dışarı cikarken giydiriyorum sıcak tutsun diye

Eklentiler

• 20141218_225336.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 115

Canım doğumuma gelen eli boş gelmedi ama bende iz bırakan belki de o an bişey yiyemediğimden dolayı annemin benim için getirdiği şahane bir koca kutu tatlı ve tuzlu kurabiyeydi hepsinin görüntüsü ve lezzeti bambaşkaydı...Aralarda atıştırmalık hep ondan yemiştim...

Doğduğunda giyeceği kıyafeti vardır Sonraki dönem için giysi alabilir mevlütte verebilirsin ya da farklı olsun dersen şu bakım setlerinden alabilirsin...

Cumartesi ilk adım bakacağım..Şöyle açık bir renk beyazlı falan eğlenceli biraz..Biraz yazlık ya da mevsimlik öyle kaba düşünmüyorum şu an sokakta gezmiyeceği için parmak ucu basmasını engellemek ve en çok evde giymesi için diyorum ben..Şöyle rahat yani biraz da hafif olmalı..En önemlisi de bilek destekli ve ortapedik olmalı bez değil...
Hadi kolay gelsin iyi alışverişler herkese pabucunu yerim onun

canım benim oğlan alışık değil patlar sıcaktan bununla...

maşallah kızına bşr an muhammed i gördüm kanepeye tırmanışı oyuncakları dağıtmasından :)

canım ben topu ona yuvarlıyorum oda bana atıyor karşılıklı oturarak,oyuncakları al ver yapıyorum,elinden tutuyorum otur kalk,yat oynuyoruz,oyuncakları kovadan alıp atıyor ama daha isimi söylediğim şeyi bilmiyor içinden rastgele alıyor,iki tane nesneyi birbirine vuruyor bide bu ara kaşıkla yemek yedirmeyi öğretiyorum içine pilav koyduğum kaşığı eline veriyorum hop ağza gidiyor bide bizim oğlan eline geçen eşarbım yada yazmamla cee yapıyor bana haniymiş muhammed diyorum örtüyü açıyor,nesneleri örtü altına koyuyorum hani kumanda diye örtüyü açıyor kumandayı buluyor sen ne oynuyorsun,,,,bu ara derdi oyun değil sürekli tırmanmak sürekli tati yapmak ama bide müzik çalıyorum ona oynuyor...
Cocuklarla evde ne oyunlar oynuyorsunuz. Kavram kartlari falan aldiniz mi
teşekür ederim :)
disiniz hayirli olsun..

Benim kiz nerdeyse dogdugundan beri yeşil kaka yapıyor. Bunun disinda hiçbir sikayetimiz yok.kusma ates huysuzluj döküntü vs. Dr dr gezdim bisey cikmadi. Sizinkiler simdi hangi renk yapiyor.. bagirsaklarinda ilerde bi problem cikar mi ki.

canim benim kizimda dun beri kakasi yesildi..daha once oyle degildi..galiba bizim disten olabilir cunku kizimin dun ust disi patladi.

Zerenim bizimki ne yerse renk değişiyor.ama Yeşilde değil surekli.

Reyyan canım ben pek oyun bilmiyorum oyuncaklariyla oynuyoruz hep. Seninkilerden denicem bakalim
Bende bilmiyorum oyun.hem bilsen de farketmiyor benim oglan oynmazki.kafasına göre takılıyo.mesala oturup top atıyorum.hiç topa bakmadan koşup bana sariliyo.sacim.i cekiyo.

Parmaklarını tutuyor saymak ne için bagiriyo bırak diye

Kendine bıraktım ne oynarsa oynasin

canim kizimda saci cok cekiyor sabah uyandiginda gidip babasinin sacini cekerek uyandiriyor...

Kız reyyan ciddimisin

Muhammed bu oyunları mu hepmi oynuyomaşallah

Hemde anlayarak ve sıkılmadan
Benim oğlanda galiba bi anormallik varhiç uyum yokgosteriyom biseyler YAPSIN DİYE YA firlatirya bagiriryada beni döver

Tokat varmiah uykuluyken sabah ne Tokatlar yiyorumvalla iyde okkali vuruyoyıldız sayıyom
yuzumuzu tirmaliyor..ama en cok babasini tirmanarak seviyor bizi gorsen yaptiginda ne cok mutku oluyor..benim kizim tam bi babaci yemek yerken hep babasina gider bana gelmez ohh oh bende rahat yemek yiyorum..biyere gitsek hep babasinin kucaginda oluyor ben varmiyim yokmuyorum umrunda degil..

Bizde de tam tersi.oğlum tam anacibabasına çok gitmez.kucağında uyumaz.gec e bana yardım için kucağına alır.oğlum kıyameti koparır.uykusu geldiğinde aciktiginda bacağıma sarılır.mesala geçen eşim annesi gile götürdü.hiç avunmamis ben olmayınca hemen geri getirdi.yaw ben çok memnunum böyle olduğunayoksa diğer şekil olsa üzülürüm ben istemiyo diyeHEP DUA ETTİM bana Bagli OLSUN DİYE Şükür oylede oldu

Oto buse ablama geldik kızım sosyal bi maymus eşime taksiye satıp otobüs almasını söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…