- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
canım yeşil kaka üşüdüğü zaman yapar diye biliyorum bide anne sütünü fazla alınca derler aklına takılıyorsa hiç bekleme sabah hastaneye git ve kaka tahlili aldır inşallah bir sorun yoktur muhammed ne yerse kaka rengi öyle çıkıyor..Reyyan canım ben pek oyun bilmiyorumoyuncaklariyla oynuyoruz hep. Seninkilerden denicem bakalim
Benim kiz nerdeyse dogdugundan beri yeşil kaka yapıyor. Bunun disinda hiçbir sikayetimiz yok.kusma ates huysuzluj döküntü vs. Dr dr gezdim bisey cikmadi. Sizinkiler simdi hangi renk yapiyor.. bagirsaklarinda ilerde bi problem cikar mi ki.
Kız reyyanciddimisin
Muhammed bu oyunları mu hepmi oynuyomaşallah
Hemde anlayarak ve sıkılmadan
Benim oğlanda galiba bi anormallik varhiç uyum yok gosteriyom biseyler YAPSIN DİYE YA firlatir ya bagirir yada beni döver
sagol canm iyiyz cok şukur yasirin uyku problemi devam ediyo sabaha karşı 3 teyatıyoruz hala perişan oluyrm sabah da okula gidiyrm kum var demişti doktor bol su içiriyrm yasirin üst dişleri patladı ve baya baya yürüyo aRTIK bizden böylecanm .Muhammed Emir de iyidr inş.Birickm sende gozukmuyodun.Yasir nası annesi.
Yarasin zeynepeOrganik canım dedem arkadaşının tarlasına topladı geçen hafta ordayım ya portakal mandalina limon hem yedik hem oynadım ☺
Geçmiş olsun kuzucuğa.bizde ayniyiz uyku berbat oldu.cok uyaniyo.sagol canm iyiyz cok şukur yasirin uyku problemi devam ediyo sabaha karşı 3 teyatıyoruz hala perişan oluyrm sabah da okula gidiyrm kum var demişti doktor bol su içiriyrm yasirin üst dişleri patladı ve baya baya yürüyo aRTIK bizden böylecanm .Muhammed Emir de iyidr inş.
Yapmazkı reyyan zorlayinca agliyo.aslında bende bilmiyorum netten okuyorum bu ay bunu yapar yazınca deniyorum bakıyorum yapıyor mu diye yaparsa devam yoksa bende unutuyorum
canım yeşil kaka üşüdüğü zaman yapar diye biliyorum bide anne sütünü fazla alınca derler aklına takılıyorsa hiç bekleme sabah hastaneye git ve kaka tahlili aldır inşallah bir sorun yoktur muhammed ne yerse kaka rengi öyle çıkıyor..
canım yapıyor bunları ben evde ve tek olunca tüm günüm onunla geçiyor,ama benim de canımın sıkılsdığı noktalar var mesela bir oyuncakla aşırı dalmış halde oynuyorsa kırk kez çağırsam bakmıyor pek kucakçı ve anacı değil ben gitsem ağlamaz herkese güler bakalım dr bazı bebekler sıcak kanlı diyor herkese gülücük atıyor benim oğlandan çok ileri bebekler var çevremde mesela onlar güle güle yapıyor muhammed bazen ve canı isterse yapıyor,offf bazen çok sıkılıyorum neden bu oğlan beni sevmiyor diyorum bilmiyorum,canım bak sen öğretmeye çalış al ver yaptır öğrenecek sonra elinden tut zorla otur de bir kaç kez sonra direk oturacak öğreniyor bide tv ünitesine tırmanıyor düşerim diye arkaya bakıyor ben varsam pat diye atıyor kendini...sizin bebişlerde bişey dalınca iletişimi kesiyor mu çevreyle.
Iyi fikir he otobüs almakOto buse ablama geldik kızım sosyal bi maymus eşime taksiye satıp otobüs almasını söyledim
Jellibon bende emzirmiyorum.onla ilgisi yok bence.karakter meselesi.benim bir sorum olacak. benim oğlumda şubatta doğdu. mart başı ama olsun. benim oğlum misafir olunca onlara gidiyor. hele halasını çok seviyor. beni istemiyor. yalnız olunca mecbur bana geliyor ama biri olunca gelmiyor. ne yapmalıyım. bu arada emzirmiyorum.
Emzirmenle alakasi yok ben emxiriyorum ama oglum baskalarini gördüğü zaman beni unutuyor hic takmiyor bile o cocugun yapisiyla alakali demekki sosyal bo bebegin varbenim bir sorum olacak. benim oğlumda şubatta doğdu. mart başı ama olsun. benim oğlum misafir olunca onlara gidiyor. hele halasını çok seviyor. beni istemiyor. yalnız olunca mecbur bana geliyor ama biri olunca gelmiyor. ne yapmalıyım. bu arada emzirmiyorum.
Benimkide kayinvaldemi görünce bana gelmez sinir olurum ne buluyor onda anlamam ama su yönden düşün bi yere gitcek olsan arkandan aglamicak birileri onu avutabilecek seni bi yere birakmasa kucagindan inmesede iyi degilbenim bir sorum olacak. benim oğlumda şubatta doğdu. mart başı ama olsun. benim oğlum misafir olunca onlara gidiyor. hele halasını çok seviyor. beni istemiyor. yalnız olunca mecbur bana geliyor ama biri olunca gelmiyor. ne yapmalıyım. bu arada emzirmiyorum.
canim bende emziriyorum.ama kizim kimi gorse gidiyor.kv gittigimde bana gelmiyor hep onlarin kucaginda..yapacak bisey yok..benim bir sorum olacak. benim oğlumda şubatta doğdu. mart başı ama olsun. benim oğlum misafir olunca onlara gidiyor. hele halasını çok seviyor. beni istemiyor. yalnız olunca mecbur bana geliyor ama biri olunca gelmiyor. ne yapmalıyım. bu arada emzirmiyorum.
canim bende emziriyorum.ama kizim kimi gorse gidiyor.kv gittigimde bana gelmiyor hep onlarin kucaginda..yapacak bisey yok..benim bir sorum olacak. benim oğlumda şubatta doğdu. mart başı ama olsun. benim oğlum misafir olunca onlara gidiyor. hele halasını çok seviyor. beni istemiyor. yalnız olunca mecbur bana geliyor ama biri olunca gelmiyor. ne yapmalıyım. bu arada emzirmiyorum.
canım anne olarak beni daha çok sevsin istiyorum herkese içik etmesin yoldaki herkese gülüyor ben bundan hoşlanmıyorum elimde değil,bu arada benim oğlanda şıkıdıma bayılıyor :) jelibonda yazmışya bana gelsin herkese gitmesin diye benim derdim de o...bu arada ben hala emziriyorum emzirme ile alakası yok gören herkes bunun babası da böyle diyor...dün akşam misafirim vardı 40 kat yabancı bir cilve görmemiz lazım ben de bir köşede nasıl üzüldüm anlatamam...[/QUOTE][QUOTEcanım ="yasakhayal, post: 38413534, member: 191599"]Yapmazkı reyyan zorlayinca agliyo.
Yaw takma artık muhammed ali valla maşallah zehir gibi bi bebek
Neti okuyup karıştırma kafaniçok yanlış bilgi var her bebek bir degil
hiç okumam ben takmiyorumda
zamanı gelince yapar kendi diye
Hiç byby be bilmez oğlum.sadece bana düşkün amapeşinden aglar dibimden ayrılmaz
Bi oyuncağı pek odaklanmiyosevmiyo ki oyuncak ne
Neler aldım yüzüne bakmiyo
Derdi dolap kurcalamak dokmek
Bacağıma tutunarak yürümek
Bide muzikte oynamak
Yabancıya hiç Gülmez.yabancı gördüğü an bana sıkıca sarılır gitmezgidiklasalarda
Komiklik yasalarda çok ciddi durur Gülmez
Bi benle oynarken güleroynama şikidimi söylerim cildirir
canım sağol. zaten hep güler yüzlüdür. sebepsizce hiç ağlamaz. ama insan üzülüyor. yanlız olunca da çeşit çeşit oyunla yanımda tutuyorum. emeklemeye 15 gün önce başladı ama fıkır fıkır geziyor evde. birde emeklemesinden diye düşündüm. çabuk sıkılır. hep dolaşır, gezer, birazda yaramaz. belki ondandır. çevreyi tanıyor olabilir.Emzirmenle alakasi yok ben emxiriyorum ama oglum baskalarini gördüğü zaman beni unutuyor hic takmiyor bile o cocugun yapisiyla alakali demekki sosyal bo bebegin var
sende haklısın tabi ama işte çok uzak oluncada bende üzülüyorum. bizimkide anneanne ve halaya öyle. hep peşlerinde.Benimkide kayinvaldemi görünce bana gelmez sinir olurum ne buluyor onda anlamam ama su yönden düşün bi yere gitcek olsan arkandan aglamicak birileri onu avutabilecek seni bi yere birakmasa kucagindan inmesede iyi degil
Onlada alakası yok jelibon.oğlum 3 aydır emekliyo hemdecanım sağol. zaten hep güler yüzlüdür. sebepsizce hiç ağlamaz. ama insan üzülüyor. yanlız olunca da çeşit çeşit oyunla yanımda tutuyorum. emeklemeye 15 gün önce başladı ama fıkır fıkır geziyor evde. birde emeklemesinden diye düşündüm. çabuk sıkılır. hep dolaşır, gezer, birazda yaramaz. belki ondandır. çevreyi tanıyor olabilir.
canim bende emziriyorum.ama kizim kimi gorse gidiyor.kv gittigimde bana gelmiyor hep onlarin kucaginda..yapacak bisey yok..[/QUOTEcanım sanırım aynı kaderi paylaıyoruz.
darısı bizimkilere olsun kimi anne bir an kucaktan inmez diye sitem eder kimi de bizim gibi olur...canım sağol. zaten hep güler yüzlüdür. sebepsizce hiç ağlamaz. ama insan üzülüyor. yanlız olunca da çeşit çeşit oyunla yanımda tutuyorum. emeklemeye 15 gün önce başladı ama fıkır fıkır geziyor evde. birde emeklemesinden diye düşündüm. çabuk sıkılır. hep dolaşır, gezer, birazda yaramaz. belki ondandır. çevreyi tanıyor olabilir.
oh valla ne güzel olmuş sende kafa dağıtmışsındır...Onlada alakası yok jelibon.oğlum 3 aydır emekliyo hemde
Kosarcasina.aşırı hareketli.bu yüzden günde 3 kere şiddetli bi şekilde düşer..mesala herkesin verdigi en sevdigi seyde olsa almaz.çok secici.kanmiyo herseye.bence karakterle alakali.ama belki ilerde yine değişebilir.valla sosyal ne olur olmaz onu bilmem ama ben memnunum şimdilik bu durumdan.heleki bide kendine çekmek isteyen kaynana varsa hayli hayli memnunum. ilk 7 ay üzülüyordum.yaw insan anne olduğunu farklı olduğunu hissetmek istiyodu.hiç beni aramıyo du olmasam bile.aaa seni hiç aramıyo dediklerinde içten içe çok üzülüyordum.ama noldu birden degisti kolay kolay kimseye gitmiyo.opturmuyo.
Oto buse ablama geldik kızım sosyal bi maymus eşime taksiye satıp otobüs almasını söyledim dün orda kaldık bugün gene gittik şimdi evimizdeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?