haklısın. canım.aynı bizim oğlan yapacak bişey yok eve gelen herkese elini uzatıyor belki zamanla değişir bende çok üzülüyorum bu duruma...
darısı bizimkilere olsun kimi anne bir an kucaktan inmez diye sitem eder kimi de bizim gibi olur...
oh valla ne güzel olmuş sende kafa dağıtmışsındır...
kızlar biz artık yürüyoruz ama hala dişimiz yok
ay maşallah elife darısı bizimkilere gerçi şimdi doğal afet olan oğlum yürünce ne işler açar başımıza...canım muhammede biz acd3 diye bir vitamin kullandık dr yazdı ondan sonra dişi çıktı dr sor istersenJelibon25 bundan sonra mesaj yazarken dip not düşkü senin kaderini paylaşan kızlar yazsın.bi benden başka herkes cevap yazdın.çokta önemli değil umrumdada degil ama bebegi kimseye gitmeyen anneler yazmasin diye uyarmak icin yazdim.cunku karsilik alamayacaklar senden.bundan sonra bizde bari bizle aynı kaderi paylaşmayan kızlara cevap ne yazmayalim.mesala oğlum dan daha çok iştahlı bebegi olan kızlara cevap vermim.
yada oğlum dan önce yürüyen arkadaşımızın oğluna maşallah ne demeyelim.
Ama hata bendeki yeni topiğe geldiğin halde ilk cevap ben olduğum için.
ogluma söylum de herkese gitsin bende buraya öyle yazım belki ozaman cevap verirsin belki.çünkü aksi olan bebeklerin annesine cevap verme tahammülün yok belli yani
kızlar biz artık yürüyoruz ama hala dişimiz yok
benim oğlumun daha hiç dikş yok. sizin bebeklerinizin ilk dişi ne zaman çıktı şuan kaç dişi var?
Yok önemli değil reyyan imcanım bence gözden kaçırmıştır yoksa senin gibi birine yanıt yazılmaz mı arkadaşım
ay maşallah elife darısı bizimkilere gerçi şimdi doğal afet olan oğlum yürünce ne işler açar başımıza...canım muhammede biz acd3 diye bir vitamin kullandık dr yazdı ondan sonra dişi çıktı dr sor istersen
jelibon oğlum ilk dişini geçen hafta patlattı.
Biraz cevap olarak gec kalmisim ama bence de kendimize bakmalıyiz arkadasim ben de oglusumun dogum gününe sacimi boyaticam yeni ciciler de almaya başladim biraz da spor yapmali tabi9
Daha önce sormuştum neyle korunuyosunuz diye dikkat edelim diye kimse takmamisti şimdi tirstiniz mi bakimben sağlık ocağına sordum ayda bir yapılan deri altı iğneleri ,doğum kontrol hapları anda olsa hormon içeriyor sütun kalitesini bozar ama zaten sütun eskisi gibi besleyici değil bunları dusunebilirsin en iyisi spiral dedi rahminde bi kucukluk yoksa ama yine adet günlerini takip edeceksin haplar %99koruyosa spiral %97 falan korur dedi.oyle yani ne yaptırdım derseniz daha hic bişey hayatımda radikal kararlar alıyorum 2015 benim yılım olucak uzun sacimi kestirdim geçen gün küt gibi önler uzun sonra Diyetisyen e gitme kararı aldım eskisi gibi fıstık olucam yani Gençliğim gibi 2 senedir Akrepler zor geciyo mis bu kötü dönem 20 yılda bir olurmuş bu sene özgürlüğüne kavuşmuş mahkum gibi rahatlicalmisiz inşallah 2 senedir annemin hastalığı işten cikarilmam ölüm zordu gerçekten tek güzel kızım oldu
Üst dis bizim de öyle oldu ben o yüzden biraz gec anlayabildim ama ust disler sanki daha büyük geliyorlarmerhaba kizlar bise soracktm hani damaklarda boyle cizgi gibi bi yer olur ys disler gerisinden cikar benim oglumun ust disler o cizginin baya ustune dogru cikti boyle olan bebesimiz var mi
Test yapabildin mi arkadasim insallah hakkinizda hayırlısı olmuşturBizim 6 dişimiz oldu 2 alt 4 üstte
Lütfen yasakhayal sen de bırakma buralari yorumlarin sorularin cok güzel oluyorYok önemli değil reyyan imbundan sonra cevap vermem okadar görünmemesi imkansız.zaten iki sayfa ancak vardi zıt cevap verdiğim için hoşuna gitmedi galiba
Yok ben burdayım pinkim niye gidim sizden ayrilmamLütfen yasakhayal sen de bırakma buralari yorumlarin sorularin cok güzel oluyor
Pink im puslu çıkmışDis cikarma sirasi
Aaa ben unutmustumTest yapabildin mi arkadasim insallah hakkinizda hayırlısı olmuştur
Telefondan kaydedip de yazmistim ama olmamis miPink im puslu çıkmışmerak etmiştim göremedim sırayı
Şimdi olmuş saolTelefondan kaydedip de yazmistim ama olmamis mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?