2014 Şubat Anneleri

canım özür dilerim. ne desen haklısın. gözümden kaçmış. benim oğlum ilk 6 ay benim yanımdan ayrılmazdı. 7,5 aylıktan beri başkalarından bana gelmiyor. başka insanlara gitmeyip dizinin dibinde aşırı durunca, birinin kucağındayken seni görüp gitmek isteyip ağlamaya başlayıncada kötü oluyor. bence.

kızlar biz artık yürüyoruz ama hala dişimiz yok
hayırlı olsun. maşallah canım. desteksiz mi yürüyor, destekli mi? koltuktan tutunması şeklinde değilde biri kolunun altından tutarda arkasından gelir. öyle mi yoksa koltuktan tutunarak falan mı?

Bende bilinçli yaptın sanmıştım jelibon

Neyse anlaşıldı önemli degilbbence değişir daha merak etmedönemlik bence bunlarbizdede tam tersiydi
ilk 7 ay beni hiç aramazdiçok laf yedim aa seni aramıyo ne diyesonra birden degisti kimseye gitmiyo simdi

inş senin Yawrun da böyle olur bence iyice aklı ersin anneyi ister

az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anca z'll'den firsat buldum yaptim yok bisi kizlar rahat olun

ya olmasi icin bisi yapmiyoruz ama olmamasi icin kesin bisi kullanmiyoruz ya korkuyorum kendi kendimize korunuyoruz iste bide yillarin rahatligi var ugrasirken olmadida bu kadar korunma yeter diyoruz hayirlisi olsun 10 aylik cokta uzulmezdim vah tuh dmezdim ama kizim icin uzulurdum kucuk emiyo ne bilim zaten cok zor bi cocuk guclu olmama lazim hamile kalip ah vah dicek yatip dinlencek karnim kocaman olupta is goremicek hale gelcek luksum yok yani rabbim kizimiza omur huzur versin

bu arada bebeği yürüyenlere bir sorum var, birdenbire patır patır yürümeye mi başladı yoksa örneğin yardımsız 6-7 adım atıp sonra oturuyor / düşüyor mu?
lipcm benm oğlumuzun zamandır yuruyo ama öyle koşarca değil tabi düşe kalka 5-6 adım atıyo bazen de hiç yürümek istemiyo. bazan da bi bakıyorm salonu baştan başa yürüyo ama rahat yürümesi bence bir ayı alır
ayrıca yeni işin hayırlı olsun . benm oğlum da pütürlü yemiyo benm suçum tabi. yesin diye sürekli blendırdan geçirdm .ama karalıyım 15 tatilde alışrcm inşallah

aslına bakarsanız kızlar ben ikinciyi ardından da üçüncüyü düşünüyorum .hayalim hep üç çocuktu. amaaaaaaaaaaa oğlum bizi pert ettiği için cesaret edemiyorum .oysa ne güzel üçü bir arada büyürdü

hayırlı olsun. maşallah canım. desteksiz mi yürüyor, destekli mi? koltuktan tutunması şeklinde değilde biri kolunun altından tutarda arkasından gelir. öyle mi yoksa koltuktan tutunarak falan mı?

sağol canım.yok tek başına alıp başını gidiyor,10 adım atıo sonra poposunun üstüne oturuyor..ilk başta kanepeye tutanarak kalktı,sonra kanepenin bir ucundan diğer ucuna yürüdü,sonra tek başına ayakta durmaya başladı,sonra bir kanepeden diğer kanepeye yürüdü..şimdide istediği yere gidiyor..yarı emekleyip yarı bir yerlerden tutunup kalkıp yürüyerek..aklı neye eserse artık..

Amin.hakseverim bence bu sonuç daha hayırlı.zeynep en azından bi buçuk yaşında ne olsun

Bence annenin blenderdan gecirmesiyle alakali degil ben hic blender kullanmadim hep ezerek veriyordum yiyeceklerini ama bu son bir aydir puturlu gidalari hep tukuruyor galiba damak tadlari olusuyor corba sevmeyen oglum corba icmeye basladi merak etme bir anlari bir anlarina uymuyor sürekli degisiyorlar

canimsin kiiiiz, niye sinirlendin sen oyle. ben gecmisi bi okuyayim

ayyyyyy sinir oldum yaa. bir suru alinti yapip cevap yazdim hepsi silindiiiiiii. gicik telefon.
biz kizimla anneanne dedeye geldik. aslinda dinleniyor olmam lazim ama sagolsun sipacik resmen cildirdi. geceleri 40 dk 1 saat te bir uyaniyor. dun gece 12 defa kalkti. sabah ta 7 de ayaktaydi. resmen kafamin ici uyusuk gibi.
cevaplari sonra yazicam. kuzucuk uyurken azicik uzanayim..

Aaaa oglumda yapıyo bazen mantıklı Pink söylediklerin.halbuki bende hep puturlu vermistim

Diş olmasın sosyolojim

canim hayirlisi bence bebislerimiz kucuktur.

Bi ayda 6 diş çıkardı oğlum

4 yukarda iki altta

Eeee bizim uyku duzenimiz bozulmasında nolsungece saat başı bazen 40 dk bir ağlayarak uyaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…