2014 Şubat Anneleri

Yani bende duymadım illaki verilmeli diye

Sizin oralarin yağı meşhur olur

Bende yemeklerin ne organik zeytinyağı alıyorum onla yapiyomordan karşılasin ihtiyacini

aynen bursa zaten tamam da bide bi ayamız gemlik bi ayamız mudanyada :)) görümcemin eşi tarla satın alıyo yani içindeki zeytini satın alıyo onu kendisi toplatıp yag yaptırıyo bizde onlarla beraber alıyoruz senelik yani tamamen organik başka satın alsan bile cesitli zeytin katıyolar ama kendimiz olunca tek tarla ürünü bide iyisini bakıyoruz zeytinmizide öyle alıyoruz ama ben öyle zeytin sevmiyorum burusuk olmucak büyük etli olcak hani şua yakkabı boyasıyla boyuyolar denenleri seviyorum ama almıyoruz tabisi :)))

Bende aile arasında yapıcam.

Ama süs konusunu ne düşünmedim daharesim bekleriz fındık kurdunun

aa ekelemem mi bi yapımda eklerim bol bol resim

Arkadaslar merhaba. Biraz konu dışı olacak ama bir sorum var. Subat annesiyim ve 10 gun once tekrar hamile oldugumu ogrendim. 4 haftalik hamileyim hala emziriyorum. Bebegim 15 gundur hicbirsey yemedi sadece uyurken emiyor oda artik istekli emmiyor. Sütün dokunduğu için yemiyor diyorlar. Ama doktor emzirmenin bir zarari yok demisti. Emzirdigim icin çevremden cok tepki aliyorum biraktirmak da istemiyorum. Lutfen bilgisi olan paylassin kizim kilo verdi 15 gundur tek lokma yemedi her yolu denedim sutumden mi kaynaklaniyor

tam bilgi sahibi değilim ama benim kızımda 26 aylık oğlumda 10 aylık. kızım 7 aylıkken hamile kaldım bende.
Bana ilk gittiğim dr emzirme dediği için bıraktım .Sonra dr değiştirdim o dr keşke emzirseydin.hiçbir zararı yok karnındaki bebek için demişti.Ama ben çoktan kızımı memeden kesmiştim.Benim kızımda aksine beni emmek istemiyordu.benim çevremdekilerde anladı hamile olduğunu o yüzden emmiyor demişlerdi.
emzirilebilir diye okumuştum ama senin yediklerine çok dikkat etmen gerek iyi beslenmen gerek.
bebeğin belki diş çıkarıyordur.benim 10 aylık oğlumda şimdi emmiyor.kendiliğinden bıraktı.
bebeğin diş çıkarıyorsa memeğe daha düşkün oluyorlar.sevdiği şeyleri yedirmeğe çalış diş çıkardığını hissediyorsan damaklarına ağrı kesici jellerden sür birde öyle yedirmeyi dene derim

Selam ,

Doğum günü hazırlıklarına ve çalışmaya devam arada gelip buraya da bakıyorum..
doğum günü için herşeyi kendim yaptım pasta hariç kesme işlemleri kaldı bir tek işte

1 ay sonra kızım 1 yaşında şuan son haftalarımızın izinlerimizin keyfini sürüyorduk ne güzel..

neler yaptın canımm bende herşeyi kendim yapıcam bi blogtan bütün partilere özel çıkartmalar buldum cupkek altlıgı pecetelik bardaklık kürdan çubukları gb farklı organizasyonalra özel var prenses temalı yada arabalar temalı gb bisürü temaların cıktısı alıncak şekilde resimelrini koymuşlar ordan faydalanıcam sen neler yaptın bende kurabiyesinden pastasına tütüsüe kadar herşeyi kendim yapmak istiyorum bakalım becerebilcek miyim :)

keyfekeder saatlerim diye blog var orda güzel şeyler var.
ben internetten model buldum çize çize kendim yaptım bazılarını hazır yaptım.
su şişesi kağıdı , kürdanlık , kuzu temalı sabun , giriş panosunu , 1 yaşa özel not kağııdı, poşet içine çikolata stickerı bide banner yaptım

temamız beyaz pembe puantiye

tütü kendime ve kıızma yaptırıyorum yapamam kendim.
kurabiye bu aralar yapmam lazım.

çatal , kaşık , tabak , masa örtüsü falan aldım

o maşallah cogu bitmiş en iyisi ne yapcana karar vermişsin o kadar çok şey varki kafam kazan oldu :) hem sen tecrübelisin bu işi yapıyosun ben daha nerden ne alıcma karar veremedim çarşıya mı cıksam internetten mi alsam puff :) ben bi temaya karar versem gerisi gelcekte :) tütü kendinede mi yaptırcaksın nasıl olcakki ben teseddürlüyüm gündüz arkadaşlarla kutlucaz akşam ailecek gündüz istedigimi giyebilirim ama tütüylede komik olurum yani galiba annelerinki değişik oluyo hoş fizik lazım ona bu göbüşü nabcaz 58 kiloyum dogumdan önceki kilom ama bu göbek yoktu zeynepten miras kaldı pembe beyaz puantiyeli tabak bardak balonalr buldum bende netten bakıyorum vakit buldukca kalp gül ve prenses lerin oldugu bişi olabilir ne bilim ya ilkdefa seker hamuruyla çalışıcam alabilirsem malzemeleri o yüzden ne yapıcam bilmiyorum pasta ve kurabiyelere göre temada belli olur sanırım karar versem iyi olcak :)

bu arada ayıp olmazsa şeker hamurunu nerden alıyosun canım netten mi yani sen bu işi yaptıgından en uygun yeri bulmuşsundur milyon tane satan site var nasıl karar vericem bilemedim

aynen temaya karar ver gerisi gelir. prenses yapabilirsin taçlı falan güzel olur hem.
tütü konusunda bende kararsızım banada miras yada hatıra diyelim bir göbek var google melekiçmeli yaz onun giydiği tütü takımı yaptırıyorum kızıma normal kabarık tütü benimki kabarık olmayacak yani üstümüze de beyaz badi yaptıracağım. doğum günümüz akşam olacak dedeler falan filan 1 kerede çıkartmak istedim aradan ilk doğum günü özel olsun istedim.

Tüm alışverişimi eminönünden yaptım. internetten barmar , hammadde , kullanat gibi siteler olabilir hepsi güvenilir.
sitcker ne yapacağına kadar ver bende yapabilirim.
aslında öyle çok bilgim yok elimden geldğince yapıyorum.

kokulu sabun satışı yapıyorum. şeker hamuru kurabiye falan pek alakam yok sadce kendime yapıyorum çünkü :)
Dağıtmaya kokulu sabun istersen onda ancak tecrubeli olarak yardımcı olurum :)

kızıma 1. yaş gününde hello kity li konsept düzenlemiştim kıyafetinden süslemesine çerçevesine çok güzel olmuştu.
2. yaşında pepee yaptık aynı şekilde ben hep dışarıdan aldım pastasını yaptırdım süsleri yerinden gidip aldım
oğluma 1. yaşında kızım gibi büyük çaplı bişey düşünmüyorum çünkü ilk yaşı hatırlamıyorlar.ama kızım 2. yaşındaki partisinde çok sevindi pastasını üfledi oynadı felan güzeldi .
oğluma sadece pasta yaptırıp az kişiyle kutlama düşünüyorum

5 tane diş çıkardı ama boyle problem yasamamistim. Jel de kullaniyorum. Umarim mrmeyi biraktirmak zorunda kalmam.

oyy çok saol canım hemen inceliyim kız uyurken dediğin şeyleri bende tam taç prenses temasına karar vermiştim aklımı okudun :))) pastayıda böylede şekillendirdim kafamda örenklerde var iki katlı yapıp ortaya bi kurdele olduda bitti kurabiyelerde taç şeklinde :))

melek içeliyede baktım evet anne kız bir örnek giyiniyolar herelde hep ne güzel hep para lazım ya şöyle şeylere :))) özendim :) güzel cnaım kıznınki kabarık seninki o şekilde olur çok şirin olursunuz :)

sabun değilde ben şey düşündüm takvim yapmak istiyorum becerebilirsem zeynebin resimlerini 1.ay 2. ay her aya o aya uygun resimi koyup 12 ayı tamamlamak istiyorum nasıl beceririm bilmiyorum ama aklımda o var gelenlere hediye onu vermeyi düşünüyorum böyle bişeyi tasarlıcam bi yer biliyomusun bi site bi uygulama biliyosan seviniirim :)

evet en azından ne yapcama karar verdim prensessssssssssssssssssssssss zaten odamız prenses odası kapımızda prenses odası yazıyo e daha ne olsun babası beni prensesim diye kandırmıştı eh dogunca ben kraliçe oldum prenseslik makamımıda elimden aldı oyy kuzum benim ya :)

benim oğlumun doğumgünü hazırlıklarına ocağın 15'inde başlarım. ya da daha geç. aslında hazırlıklardan en zoru bence pasta. bir şey anlamıyorlar ama olsun. fotoğraflarını gösteririz büyüyünce artık. sanada kolay gelsin.

kolay gelsin cnm.

takvim işi harika fikir de kolay değil.

Yasakhayal Teşekkürler cevabın için yeni yazabiliyorum 25 subat li benim kız geçen cuma doktor kontrolünde 9 kilo 100 gr di ancak şu 3 -4 gundur bayagi zayıfladi en az bi yarım kilo vermiştir belki yarın sağlık ocağında tarttiririm sabahları biraz daha aç oluyo yumurta sarisin tek verince sevdi genelde hepsini karışık yapıyorum tektek vermeyi az yer zaten kilosu az diye istemedim heralde bulamac halinde pek sevmiyor artık farklı bişeyler yapmayı denicem Sağol cevabın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…