takvim işi harika fikir de kolay değil.
Sen becerirsin bence hakseverbakalım bende becerebilcek miyim :)
Hayırlı olsunkızlar benim oğlum diş patlattı. dün öğlenden beri huysuzdu. akşama doğru ateşi çıktı. ağzına baktığımda üst ön 4 dişten birisi iyicec kabarmıştı. imdi de dişini patlattı.
Uyuturken ayaginda mi salliyorsun? Bizimki uykusu gelince yapiyor bazen de kucagima aldigimda boynuma yapıyor sevdigini göstermek içinArkadaslar aranizda bebegi kafasini saga sola sallayan var mi? Bizimki bu ara cok yapiyor kafama takildi...
Aslinda ayakta sallamaya yeni basladim, istemiyordum ama artik kucagimda tasiyamiyorun 11.5 kg oldu...sallamasam mi acaba...Uyuturken ayaginda mi salliyorsun? Bizimki uykusu gelince yapiyor bazen de kucagima aldigimda boynuma yapıyor sevdigini göstermek için
canim benim cok gecmis olsun.Gunaydin anneler uzun zaman okdu ugrayamadim kizim hasta hem grip hem de dis daha dogrusu disler cikariyor dun gece atesini dusuremeyince geceyi hastanede gecirdik anneler kizim surekli kafasini vuruyor yani nasil diyeyim dedigi olmadi mesela hop kafayi yere atiyor cocuk sarkilari soylememe bayiliyor ve benim yaptigim hareketlri yapiyor taklitci kapi gicirtisina bile oynuyor insallah hemen iyilesir de bu gallerine doner kuzum oksurukten uyuyamiyor ki bebegim
Gunaydin anneler uzun zaman okdu ugrayamadim kizim hasta hem grip hem de dis daha dogrusu disler cikariyor dun gece atesini dusuremeyince geceyi hastanede gecirdik anneler kizim surekli kafasini vuruyor yani nasil diyeyim dedigi olmadi mesela hop kafayi yere atiyor cocuk sarkilari soylememe bayiliyor ve benim yaptigim hareketlri yapiyor taklitci kapi gicirtisina bile oynuyor insallah hemen iyilesir de bu gallerine doner kuzum oksurukten uyuyamiyor ki bebegim
Arkadaslar aranizda bebegi kafasini saga sola sallayan var mi? Bizimki bu ara cok yapiyor kafama takildi...
Gunaydinlar. Cok gecmis olsun inşallah bir an önce toparlanir kizin.
Benim kız da oynamaya bayılıyor.
29ocak dogumlu ama hala diş yok. Fakat uc gundur 5-6adim atiyor kendi başına. Cok guzel bir duyguymuş.
lilpie diye bir site var canım ordan yapıyorsun http://lilypie.com/Premature_Baby.php kutuları dolduruyorsun en son da image url ye tıklıyorsun en alt kutuya bir kod geliyor onu kopyala yapıştır yapıyorsun kk imza alanında yukarıda bir kutu var altta fare ile gezin üzerinde resim yazıyor oraya url gir diye umarım anlatabilmişimdir.Hayırlısı olsun güzel haberlerini en kisa zamanda İns bekliyorum.oglunda çok ugrastin mi hemen mi oldu
reyyan o seyi nasi yaptin adi ne bilmiorum ama hani oglum 9 ay 3 haftalik e yazan sey varya
kafa salllamagenelde biz şarkı söyleyince yapıyor bide uykusu gelince.Arkadaslar aranizda bebegi kafasini saga sola sallayan var mi? Bizimki bu ara cok yapiyor kafama takildi...
Gunaydin anneler uzun zaman okdu ugrayamadim kizim hasta hem grip hem de dis daha dogrusu disler cikariyor dun gece atesini dusuremeyince geceyi hastanede gecirdik anneler kizim surekli kafasini vuruyor yani nasil diyeyim dedigi olmadi mesela hop kafayi yere atiyor cocuk sarkilari soylememe bayiliyor ve benim yaptigim hareketlri yapiyor taklitci kapi gicirtisina bile oynuyor insallah hemen iyilesir de bu gallerine doner kuzum oksurukten uyuyamiyor ki bebegim
Teşekkürler reyyancanım çok tedavi gördüm en son tüp bebek yöntemi ile oldu...
lilpie diye bir site var canım ordan yapıyorsun http://lilypie.com/Premature_Baby.php kutuları dolduruyorsun en son da image url ye tıklıyorsun en alt kutuya bir kod geliyor onu kopyala yapıştır yapıyorsun kk imza alanında yukarıda bir kutu var altta fare ile gezin üzerinde resim yazıyor oraya url gir diye umarım anlatabilmişimdir.
Selamlar. Ben ilk adim ayakkabisini iki ay once almistim ama hala yuruyemiyor. Ben cok kararsiz kaldim cok guzel ayakkabilar var. Genelde bot tarzlar vardi ortopedik ama ben rugan aldim abiye ayakkabi gibi:d onun disinda spor ayakkabilari vardi ama onlar ortopedik olmuyor bide deri olmasi hava almasi cok onemliSelam subat anneleri forum degistiginden beri bulamiyordum topigi cok sukur buldum.
Benim 4 subat dogumlu bir kizim var . Bebeklerimiz buyuduler cok sukur herkesi dogum gunu telasi sarmis.Benim sizlere sorum olucakti bebeklerinize ayakkabi aldiniz mi?ilk adim ayakkabisi.Nasil ayakkabilar tercih ettiniz?
Teşekkürler reyyanhadi inş bu sefer tupe gerek kalmadan kavuşursunuz yavrunuza
Buldum ama telden olmuyo artık laptopa geçtiğim zaman yapacamyok kuzum ya bugun adet oldum ben...yapabildin mi bebek çıkartmasını.
canım oğlan diş huysuzluğu dışında iyi çok uyanıyor gündüz uyku yok gece sürekli uyanıyor yüremekten korkuyor tutunarak kalkıyor sıralıyor biz tutarsak tati yapıyor tek başına asla yeltenmiyor desteksiz ayakta kalmıyor hemen oturuyor yada elini uzatıyor daha zamanı var yani yürümeye geçen gün hadi oğlum diye kapeneye sırtını dayadım hiç adım atmıyor gel dedikçe ya emekleyerek geliyor yada elini uzatıyor demek ki muhammed emir yürümeye hazır canım bir kez adım attıysa gerisi kolay bende netten polardan oyuncak yapımı çoraptan kukla oyuncak yapımına bakıyorum sende bak bebeklere öneririliyor hayal gücü gelişiyormuş..Buldum ama telden olmuyo artık laptopa geçtiğim zaman yapacam
Hayirlisi üzülme reyyan im.inş tedavisiz gelecek bu sefer kuzun
Muhammed nasiyürüme ne varmi bizde şu an sadece desteksiz ayakta durma var.sadece bi adım atiyo başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?