2014 Şubat Anneleri

Aaaa kimse gelmemis dünden beri

Bebeği iştahlı olmayan anneler balkabağı corbasi denedinizmi

Ben sütle yaptım oğlum baya yedi şükür.

Dünden ıspanak kırmızı biber bulgur üçlüsünden oluşan çorba yaptım koyuu bi şekilde baya içti yine

isterseniz sizde bi deneyin.bide anladimki hergün değişik bişeyler istiyo

yapacam inş hergün değişik tatlar

yumurtayi rafadan yemedi iki gün denedim

haşlanmış pişmiş yiyo

benden bukadar

sizde yazın bişeyler aktif olalim

Gunaydin anneler uzun zaman okdu ugrayamadim kizim hasta hem grip hem de dis daha dogrusu disler cikariyor dun gece atesini dusuremeyince geceyi hastanede gecirdik anneler kizim surekli kafasini vuruyor yani nasil diyeyim dedigi olmadi mesela hop kafayi yere atiyor cocuk sarkilari soylememe bayiliyor ve benim yaptigim hareketlri yapiyor taklitci kapi gicirtisina bile oynuyor insallah hemen iyilesir de bu gallerine doner kuzum oksurukten uyuyamiyor ki bebegim

canim benim cok gecmis olsun.

Gunaydinlar. Cok gecmis olsun inşallah bir an önce toparlanir kizin.
Benim kız da oynamaya bayılıyor.
29ocak dogumlu ama hala diş yok. Fakat uc gundur 5-6adim atiyor kendi başına. Cok guzel bir duyguymuş.

Arkadaslar aranizda bebegi kafasini saga sola sallayan var mi? Bizimki bu ara cok yapiyor kafama takildi...

biz varız..çoğu defa başını sağa sola sallıyor

Gunaydinlar. Cok gecmis olsun inşallah bir an önce toparlanir kizin.
Benim kız da oynamaya bayılıyor.
29ocak dogumlu ama hala diş yok. Fakat uc gundur 5-6adim atiyor kendi başına. Cok guzel bir duyguymuş.

bizdede diş yok

Selam subat anneleri forum degistiginden beri bulamiyordum topigi cok sukur buldum.
Benim 4 subat dogumlu bir kizim var . Bebeklerimiz buyuduler cok sukur herkesi dogum gunu telasi sarmis.Benim sizlere sorum olucakti bebeklerinize ayakkabi aldiniz mi?ilk adim ayakkabisi.Nasil ayakkabilar tercih ettiniz?

canım çok tedavi gördüm en son tüp bebek yöntemi ile oldu...
Hayırlısı olsun güzel haberlerini en kisa zamanda İns bekliyorum.oglunda çok ugrastin mi hemen mi oldu
lilpie diye bir site var canım ordan yapıyorsun http://lilypie.com/Premature_Baby.php kutuları dolduruyorsun en son da image url ye tıklıyorsun en alt kutuya bir kod geliyor onu kopyala yapıştır yapıyorsun kk imza alanında yukarıda bir kutu var altta fare ile gezin üzerinde resim yazıyor oraya url gir diye umarım anlatabilmişimdir.
reyyan o seyi nasi yaptin adi ne bilmiorum ama hani oglum 9 ay 3 haftalik e yazan sey varya

Aynen öksürük,diş,burun akıntısı tavan. Biz peditus kullanıyoruz. Bir de burun spreyi. Ihlmur evde yoktu o yüzden rezene içirmeye çaışıyorum. Ihlamuru doktorum önermişti. Artı diş de çıkarıyoruz. Ve arkada ki dişleri çok kaşınıyor. Onlar kaşıyacağım diye midesini bulandırıp duruyor sürekli. Bir de ben mandalina, limon(yarım bile sıkmıyorum) yarım çay kaşığı kadar da pekmez atıp içirdim. Öksürüğüne iyi geldiğini düşünüyorum. Ilık ılık muhallebi de rahatlatıyor. Nacizane :)

Benim kızımda da var bir süredir daha çok gaza gelirse dizleriin üstüne kalkıp oynuyo

Teşekkürler reyyanhadi inş bu sefer tupe gerek kalmadan kavuşursunuz yavrunuza

Selamlar. Ben ilk adim ayakkabisini iki ay once almistim ama hala yuruyemiyor. Ben cok kararsiz kaldim cok guzel ayakkabilar var. Genelde bot tarzlar vardi ortopedik ama ben rugan aldim abiye ayakkabi gibi:d onun disinda spor ayakkabilari vardi ama onlar ortopedik olmuyor bide deri olmasi hava almasi cok onemli

yok kuzum ya bugun adet oldum ben...yapabildin mi bebek çıkartmasını.
Buldum ama telden olmuyo artık laptopa geçtiğim zaman yapacam

Hayirlisi üzülme reyyan im.inş tedavisiz gelecek bu sefer kuzun

Muhammed nasiyürüme ne varmibizde şu an sadece desteksiz ayakta durma var.sadece bi adım atiyo başka yok

canım oğlan diş huysuzluğu dışında iyi çok uyanıyor gündüz uyku yok gece sürekli uyanıyor yüremekten korkuyor tutunarak kalkıyor sıralıyor biz tutarsak tati yapıyor tek başına asla yeltenmiyor desteksiz ayakta kalmıyor hemen oturuyor yada elini uzatıyor daha zamanı var yani yürümeye geçen gün hadi oğlum diye kapeneye sırtını dayadım hiç adım atmıyor gel dedikçe ya emekleyerek geliyor yada elini uzatıyor demek ki muhammed emir yürümeye hazır canım bir kez adım attıysa gerisi kolay bende netten polardan oyuncak yapımı çoraptan kukla oyuncak yapımına bakıyorum sende bak bebeklere öneririliyor hayal gücü gelişiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…