2014 Şubat Anneleri

Ama muhammed ali küçük benim muhammed den...ins oda bi kaç hafta sonda başlar durmaya ne.maşalah reyyan im neler yapıcan oyle yaparsan bi resim koy.huysuz luk bizdede var.uykuyu hiç demem bile.7 dişi oldu ama uyku ne kalmadı...

canım yürümesi için pek çabam yok zaten şimdiden tutamıyorum o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum, eğer yapmayı başarırsam yüklerim buraya ilginizi çekerse yaparsınız sizde,oğlan uyandı tam 1 saat salladım 10 dk uyudu offff ya.sizin 7 diş allahım kolaylık versinbiz bile dayanamıyoruz diş ağrısına kuzucuklar ne yapsın..

haklısınız. bende 1 ay önce aldım. dışarıya çıkarken falan giydiriyorum. ortapetik ayakkabı aldım.

Şükür aman iyi olsun jelibomun

Oğlumun Bi ay içinde 7 dişi çıktı da belki sizede öyle olabilir dedimama bi yönden iyi oluyo birden kurtuluyo

Haftasonu int girmiyorum ancak baktım bugün )

Prensten teması harika bence verdiğim sitede de. Rahatlıkla bulursun kolay olur.
Taç fikride güzel hatta tütü etek evde kendin bile yaparsın evde yapan çok. Maliyet indirimli olur e bebektende tek üst aldın mı Kıyafet işi de tamam olur.
Ben ilk doğum günü diye çok açıldım valla biraz abartı olacak..

Takvime gelince zor ama pazartesi iş yerimde bakarım.
Belki basit bir yol vardır.
Güzel Şeyler çıkar ortaya )

uyku evet ozamanlarda sorun oluyor aman sizi ısırmasında 33
44
Isırdı vallaçokta acitiyo

geçen mutfaktaydımsadeve terlik vardı çorap yoktu.oğlum yerde oynuyodu.topugum Bi acidifare isirdi sandimhalbuki 8.katta fare ne gezer

Oğlum ısırması nası zipladim

Iki gün önceden eşofmanimin ipiyle oynuyodubendede hamilelikten kalma göbek varbirden Bi isirdiçok acittikorkuyorum yanıma gelince yine Biden ısıracak diye

ay canım ikisinede çok güldüm. şimdi yazarken bile gülüyorum. beim arkadaşımın oğluda 1,5 yaşında. öp diyoruz ısıyrıor. bunu 1 ay önce yapıyordu.

Slm kizlar. Bu ara sınavlarım vardi gelemedim. Galiba kizim 100g kadar verdi. Bi taraftan üzülüyorum bi taraftan keyfi iyi diye teselli ediyorum kendimi.kilo alsin diye naapmaliyim. Bu belki sacma olabilir ama anne olunca öyle yada böyle kilo almasi benim icin onemli yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…