- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Ama muhammed ali küçük benim muhammed den...ins oda bi kaç hafta sonda başlar durmaya ne.maşalah reyyan im neler yapıcan oyle yaparsan bi resim koy.huysuz luk bizdede var.uykuyu hiç demem bile.7 dişi oldu ama uyku ne kalmadı...canım oğlan diş huysuzluğu dışında iyi çok uyanıyor gündüz uyku yok gece sürekli uyanıyor yüremekten korkuyor tutunarak kalkıyor sıralıyor biz tutarsak tati yapıyor tek başına asla yeltenmiyor desteksiz ayakta kalmıyor hemen oturuyor yada elini uzatıyor daha zamanı var yani yürümeye geçen gün hadi oğlum diye kapeneye sırtını dayadım hiç adım atmıyor gel dedikçe ya emekleyerek geliyor yada elini uzatıyor demek ki muhammed emir yürümeye hazır canım bir kez adım attıysa gerisi kolay bende netten polardan oyuncak yapımı çoraptan kukla oyuncak yapımına bakıyorum sende bak bebeklere öneririliyor hayal gücü gelişiyormuş..
aman canım biraz beklesinler. daha yeni iyice keyiflendi. 2 gündür huysuzdu. şimdi iyi. nedeni yok. doktorada görütrdük ama işte kulağı dahil yer yeri bakıldı. şimdibugün öğlenden beri keyfimizde yerinde.Hayırlı olsungelir bi ay içinde hepsi arka arkaya
haklısınız. bende 1 ay önce aldım. dışarıya çıkarken falan giydiriyorum. ortapetik ayakkabı aldım.Selamlar. Ben ilk adim ayakkabisini iki ay once almistim ama hala yuruyemiyor. Ben cok kararsiz kaldim cok guzel ayakkabilar var. Genelde bot tarzlar vardi ortopedik ama ben rugan aldim abiye ayakkabi gibi:d onun disinda spor ayakkabilari vardi ama onlar ortopedik olmuyor bide deri olmasi hava almasi cok onemli
Şükür aman iyi olsun jelibomunaman canım biraz beklesinler. daha yeni iyice keyiflendi. 2 gündür huysuzdu. şimdi iyi. nedeni yok. doktorada görütrdük ama işte kulağı dahil yer yeri bakıldı. şimdibugün öğlenden beri keyfimizde yerinde.
Haftasonu int girmiyorum ancak baktım bugünoyy çok saol canım hemen inceliyim kız uyurken dediğin şeyleri bende tam taç prenses temasına karar vermiştim aklımı okudun :))) pastayıda böylede şekillendirdim kafamda örenklerde var iki katlı yapıp ortaya bi kurdele olduda bitti kurabiyelerde taç şeklinde :))
melek içeliyede baktım evet anne kız bir örnek giyiniyolar herelde hep ne güzel hep para lazım ya şöyle şeylere :))) özendim :) güzel cnaım kıznınki kabarık seninki o şekilde olur çok şirin olursunuz :)
sabun değilde ben şey düşündüm takvim yapmak istiyorum becerebilirsem zeynebin resimlerini 1.ay 2. ay her aya o aya uygun resimi koyup 12 ayı tamamlamak istiyorum nasıl beceririm bilmiyorum ama aklımda o var gelenlere hediye onu vermeyi düşünüyorumböyle bişeyi tasarlıcam bi yer biliyomusun bi site bi uygulama biliyosan seviniirim :)
evet en azından ne yapcama karar verdim prensessssssssssssssssssssssss zaten odamız prenses odası kapımızda prenses odası yazıyo e daha ne olsun babası beni prensesim diye kandırmıştı eh dogunca ben kraliçe oldum prenseslik makamımıda elimden aldı oyy kuzum benim ya :)
maşallah canım. senin oğlan hızlıymış. peşpeşe hepsini sıralamış. hemde 1 ayda.Şükür aman iyi olsun jelibomun
Oğlumun Bi ay içinde 7 dişi çıktı da belki sizede öyle olabilir dedimama bi yönden iyi oluyo birden kurtuluyo
Uyku ne kalmadi amamaşallah canım. senin oğlan hızlıymış. peşpeşe hepsini sıralamış. hemde 1 ayda.
Kocalar evde ya ondan giren azpazar olunca herkes eşe dosta mı gitti....
canım zaten bir sen varsın daimi :) bizimkide toplantıya gitti birazdan gelir...Kocalar evde ya ondan giren az
Evdede olsa ben yine girerim
canım zaten bir sen varsın daimi :) bizimkide toplantıya gitti birazdan gelir...
olabilir canım.pazar olunca herkes eşe dosta mı gitti....
uyku evet ozamanlarda sorun oluyor aman sizi ısırmasında 33Uyku ne kalmadi amaama iyde oldu jelibon bi çırpıda kurtuldu. yetişti diğer bebelere herseyi isiriyo ne güzel
Isırdı vallauyku evet ozamanlarda sorun oluyor aman sizi ısırmasında 33
44
canim biz hamileken burda cok seyler paylastik dogum yaptiktan sonra buraki cogu kisi birakti bide cogu kisi fecabooktan takiliyorlar.ilk 4,5 sayfaya baktımda amma çok üye varmış. bebeği doğan topiği bıraktı galiba.
ay canım ikisinede çok güldüm. şimdi yazarken bile gülüyorum. beim arkadaşımın oğluda 1,5 yaşında. öp diyoruz ısıyrıor. bunu 1 ay önce yapıyordu.Isırdı vallaçokta acitiyo
geçen mutfaktaydım sadeve terlik vardı çorap yoktu.oğlum yerde oynuyodu.topugum Bi acidi fare isirdi sandim halbuki 8.katta fare ne gezer
Oğlum ısırması nası zipladim
Iki gün önceden eşofmanimin ipiyle oynuyodubendede hamilelikten kalma göbek var birden Bi isirdi çok acitti korkuyorum yanıma gelince yine Biden ısıracak diye
evet genelde öyle oluyor zaten. biz burada en fazla 6 ile 10 arası kişi kaldık.canim biz hamileken burda cok seyler paylastik dogum yaptiktan sonra buraki cogu kisi birakti bide cogu kisi fecabooktan takiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?