Iyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.
Çok şükür sünnet çok iyi geçti sünnetle ilgili problem yaşamadık ilk gün cis yaparken ağladı sonraları sadece krem sürerken. Suan cok şükür tamamen iyileşti eskiye döndük artık.
Sünnet degil ama sonrası hastalık mahvetti bizi.Ameliyathanede üşüttü bebeğim sonra 1saat kesintisiz ağladığında da çok terledi hiç dikkat edemedikCok fena ağladı sadece sakinlestirmeye odaklandik bronşit oldu 3gun surup tedavisi oldu fayda etmedi cok ateslendi 4,5 gun boyunca 39lardaydi atesi en son igne vuruldu bayagi röntgen cekildi bir sürü ilaç kullandik malesef yeni atlattık.Dunden beri iyi cok sukur kontrole gittik ilaclar bitti iyilestik. Ama kuzum mahvoldu ilactan nefret ediyor herseferinde kustu cok sukur artik icmek yok
Bu arada en son ayın 15inde sunnetten bir gün önce corba icmisti ağzını kesinlikle açmıyor o gindem beri 1mama kasigi dahi yediremedim muhallebi mama kahvalti yogurt corba hic bir sey Yemiyor. Zaten iştahsızdi iyice fena oldu. hem hastalık hem sünnet Üst üste geldi.Sunnet oldugu gün altıncı disimizi de çıkardık hepsini biranda yaşadı çok yıprandi. Çok ustelemek istemiyorum insallah duzelir ama bayagi kilo verdi belli oluyor.Sasece emiyor o da cok az zaten tek taraf ve sütüm de cok az
Bizden bu kadar hepinizi özledim Umarım herkes iyidir Biz cok şükür iyiyiz.Bir de su yeme problemini çözsek
NerDen anladin kilo verdiğini zerenim.Slm kizlar. Bu ara sınavlarım vardi gelemedim. Galiba kizim 100g kadar verdi. Bi taraftan üzülüyorum bi taraftan keyfi iyi diye teselli ediyorum kendimi.kilo alsin diye naapmaliyim. Bu belki sacma olabilir ama anne olunca öyle yada böyle kilo almasi benim icin onemli yani..
Çok geçmiş olsun mb em.rabbim beterinden korusun.kaşık yerine bi süre elinle versen.muhammed emirde kaşığı görünce kitlerdi ağzını.3 ay böyleydi.hep elimde verdim sulu şeyleri ekmekle verdim.şimdi kaşıkla yiyo.kitlemiyo ağzını.Iyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.
Çok şükür sünnet çok iyi geçti sünnetle ilgili problem yaşamadık ilk gün cis yaparken ağladı sonraları sadece krem sürerken. Suan cok şükür tamamen iyileşti eskiye döndük artık.
Sünnet degil ama sonrası hastalık mahvetti bizi.Ameliyathanede üşüttü bebeğim sonra 1saat kesintisiz ağladığında da çok terledi hiç dikkat edemedikCok fena ağladı sadece sakinlestirmeye odaklandik bronşit oldu 3gun surup tedavisi oldu fayda etmedi cok ateslendi 4,5 gun boyunca 39lardaydi atesi en son igne vuruldu bayagi röntgen cekildi bir sürü ilaç kullandik malesef yeni atlattık.Dunden beri iyi cok sukur kontrole gittik ilaclar bitti iyilestik. Ama kuzum mahvoldu ilactan nefret ediyor herseferinde kustu cok sukur artik icmek yok
Bu arada en son ayın 15inde sunnetten bir gün önce corba icmisti ağzını kesinlikle açmıyor o gindem beri 1mama kasigi dahi yediremedim muhallebi mama kahvalti yogurt corba hic bir sey Yemiyor. Zaten iştahsızdi iyice fena oldu. hem hastalık hem sünnet Üst üste geldi.Sunnet oldugu gün altıncı disimizi de çıkardık hepsini biranda yaşadı çok yıprandi. Çok ustelemek istemiyorum insallah duzelir ama bayagi kilo verdi belli oluyor.Sasece emiyor o da cok az zaten tek taraf ve sütüm de cok az
Bizden bu kadar hepinizi özledim Umarım herkes iyidir Biz cok şükür iyiyiz.Bir de su yeme problemini çözsek
canim cok gecmis olsun.Iyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.
kızlar öyle bir hastalıktan çıktıkki Allah düşmanımın başına vermesin..kuzum ağzına lokma alamadı geniz akıntısından..neyse çok şükür atlattık..kızlar çok yoruluyorum gün içinde..inanın kurulmuş robot gibiyim..çocuklarımın arasında 2 yaş var..biliyorum seneye çok rahat edeceğim ama gücüm kalmadı..bitmiyor bu evin işi gücü..keşke çalışan bir bayan olsaydım diyorum ama kuzularımı kimselere emanet edemem..yaw zamanında analarımız nasıl hiçbir elektronik alet olmadan o kadar bebeye bakmışlar..anam benimmmm hakkını ödeyemem Allah senden bin kere razı olsunnn
bu arada hala diş miş yok
ah canım bu tempona bide işi kat öyle düşün.
bence evde olman özellikle çocukların için nimet onlara daha fazla vakit ayırıyorsun.
Çalışan olunca bu kadar olmuyor
Hayalimdeki anne eve gelecek kızı ile hoppala zıppala oynayacaktı ama ben evden çıkınca pert oluyorum.
Kızım uyuyor 11 / 12 de evi topla bulaşıkları hallet benim yatmam 02.00 Sabah 7 de tekrar uyan
hemen hemen her günüm böyle geçiyor.
canım benim aslında her ikisininde kendine göre avantajları var..biz çalışmayan anneler çocuklarıyla daha haşır neşiriz,siz çalışan annelerde de en azından iş yerinde 1 kahve içerken sohbet edecek ortam oluyor (ev işinden çocuk sesinden uzak),işe gidip gelirken açık havada en azından deşarj oluyorsunuzdur..neyse çocuklarımız sağlıklı sıhhatli ya çok şükür gerisi boş..
ay canım ikisinede çok güldüm. şimdi yazarken bile gülüyorum. beim arkadaşımın oğluda 1,5 yaşında. öp diyoruz ısıyrıor. bunu 1 ay önce yapıyordu.
Slm kizlar. Bu ara sınavlarım vardi gelemedim. Galiba kizim 100g kadar verdi. Bi taraftan üzülüyorum bi taraftan keyfi iyi diye teselli ediyorum kendimi.kilo alsin diye naapmaliyim. Bu belki sacma olabilir ama anne olunca öyle yada böyle kilo almasi benim icin onemli yani..
yasakhayal kız nerdesin bugun ses yok yoklama var tatlımmmIyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.
canm geçmiş olsun inş.Iyi geceler kızlar ben geldim.Çok uzun zaman oldu neler konustunuz okuyamadım. Biliyorsunuz kuzucum 16aralikta sünnet oldu.Bir türlü fırsat bulup yazamadım.
ben hala oğlum için doru düzgün çorba yapamadımKızlar hangi corbalari yapıyorsunuz bebislere çeşit istiyorum ben tarhana, tavuk suyuna çorba, mercimek soğan sarımsak irmik patates top köfte öyle bi karisim çorba yapıyorum bunları içiriyorum seviyo bugün yoğurt çorbası denedim sevmedi yada diş olayından icmedi başka ne yapmalı sütlü brokoli denemek istiyorum onuda daha hic anne sutunden başka süt icmedi vermek istemiyorum ne önerirsiniz
Cok sagol canim cok gecmis olsun sizede olabilir bence de yaptirin benim oglumda cok az ve koyu yapıyordu simdi iyi sunnette problem yasamadik bez koruyor gercekten sadece ilk iki gün biraz zordu cis yaparken ağladı bir de krem sürerken pansuman yok sargı bezi yok sadece gunde iki kere krwm suruyoduk onu da bıraktık 3,4 gün kucaktan inmedi sonra normal hareket etti dikkat ederek tabi.15gun sonra mama sandalyesine felanda oturmaya başladı artik.canm geçmiş olsun inş.
Daha önce yazmıştm belki okumussundur oğlum kum döküyormuş diye . son zamanlarda dikkat ediyorum öğlum gece uykusundahiç çiş etmiyo .ne kadar su içse de bezi uyanana kadar kuru acaba çişini mi tutuyo da kum yapıyo. bu düşünceler beni ara tatilde sünnete yöneltti büyük ihtimal yaptırırız. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum bana vreceğiniz her türlü bilgiye ihtiyacm var.
Kahvaltıda önemli olan yumurta sarisi peynir protein kalsiyum yani fazla cesitlendirmeden denesen yani cici bebe islat ihlamurla yumurta sarisi peynir az biraz ceviz iyi dövülmüş böyle versen sevebilirben hala oğlum için doru düzgün çorba yapamadım
.artık hazırladığım kahvaltı karışımını sevmiyo,her seyi tek tek veriym .kahvaltıda corba versm olur mu
oglum sabaha kadar havaya tekmeler atıyo ben bu soruna bağlıyrm. bi yaptırdığınız sünnetin adını soracaktım .nasıl desem dikişli falan mı biz bitlisteyz acaba burada yaptırabilir mymCok sagol canim cok gecmis olsun sizede olabilir bence de yaptirin benim oglumda cok az ve koyu yapıyordu simdi iyi sunnette problem yasamadik bez koruyor gercekten sadece ilk iki gün biraz zordu cis yaparken ağladı bir de krem sürerken pansuman yok sargı bezi yok sadece gunde iki kere krwm suruyoduk onu da bıraktık 3,4 gün kucaktan inmedi sonra normal hareket etti dikkat ederek tabi.15gun sonra mama sandalyesine felanda oturmaya başladı artik.
10 gun kadar köpük bardaklarin dip kısmını kesip onu koyarak bezledik ve iki kwrw krem surduk tek farki o. Bizi sünnet degil hastanede usutmesi zorladı sormak istediğin herseyi sorabilirsin iyi ki yaptırmışiz sunneti iyilesti tamamen cok sukur sunnetten sonraki ilk bir saat cok cok ağladı o zan cok kötüydüOnun dışında cok aglamadi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?