2014 Şubat Anneleri

Şükür emir metede rahatsinmasalah kuzuya

Bizimkilerdende veriyorum.mesala et tavuk yemiyo.ozaman çorba pure gibi şeyler yapıyorumjelibonum bide ben aylarca iştahla uğraştım şükür onu duzelttik

Kandiliniz mübarek olsun kislar

Yaptığımız tüm dualar kabul olsun insAmin...

Maşallah pjelibon25, post: 38629553, member: 560128"]27 şubatta canım. hani hatırlarsın belki. merhaba ben emir mete kendi ağzımdan doğum hikayem gibi başlığı olan bir konum var. bu forumda istersen link ataatabilirim. kilosu ilk doğduğunda 3450 gramdı. şuan ise 9100 gram. en son 15 gün önce ölçtüm. goyu ilk doğduğun da 50cm, şuan ise 70 cm. yine aynı gün lçüldü.[/QUOTE]
Masallah oğluna benim kısımda 27 Şubat doğumlu.

Şükür emir metede rahatsinmasalah kuzuya
evet uyumadan önce ayaklarımda sallıyorum ama gecenin bi vakti kalkıp sallamak istemiyo. savbaha karş en geç 05'te sütünü içer. memesini ağzına veririm. birkaç pişpiş. birkaç kez hafifçe sırtına vurduğumda uyuyo zaten.

Bizimkilerdende veriyorum.mesala et tavuk yemiyo.ozaman çorba pure gibi şeyler yapıyorumjelibonum bide ben aylarca iştahla uğraştım şükür onu duzelttik
ben ilk aylarda hiç giremedim. yazın zaten net yoktu. köydeydik. iştahla uğraşmak kolay olmuyor. benim kızım hala zayıf. bebekkende tamam biberon bitti derdim. arkasından kusardı. tamam emdi derdim. arkasından yine kusardı. benim kuzenimniminoğlu var. şuan 16k. tavuk bacağına bayılır. her şeyi yiyiyor. göbekten eğilemiyo.

OTE="jelibon25, post: 38629553, member: 560128"]27 şubatta canım. hani hatırlarsın belki. merhaba ben emir mete kendi ağzımdan doğum hikayem gibi başlığı olan bir konum var. bu forumda istersen link ataatabilirim. kilosu ilk doğduğunda 3450 gramdı. şuan ise 9100 gram. en son 15 gün önce ölçtüm. goyu ilk doğduğun da 50cm, şuan ise 70 cm. yine aynı gün lçüldü.[/QUOTE]
Masallah oğluna. Kızıma 27 şubatta doğdu.

Masallah oğluna benim kısımda 27 Şubat doğumlu.[/QUOTE]
aynı gün doğmuşlar. saat kaçta doğdu? doğumgünü hazırlıklarına başladın mı?

E="jelibon25, post: 38634720, member: 560128"]Masallah oğluna benim kısımda 27 Şubat doğumlu.[/QUOTE]
aynı gün doğmuşlar. saat kaçta doğdu? doğumgünü hazırlıklarına başladın mı?[/QUOTE]
Kizim saat 15:30 doğdu. Senin oğlunun kaçta doğdu. Daha hazırlık lara baslamadik

iyigeceler arkadaşlar ne güzel yuruyenler dogum gunu hazırlıkları benim oglum emir berke 18 şubat dogumlu kendi kendine ellerini bırakıp ayakta duruyor kenepelere tutunarak yürüyor ama normal yuruyemiyor yazılanları hep okuyorum ama tlf yazamıyorum pc nin başınada gecemiyorum herkese iyi yıllar size bir sorum olucak aranızda hafıza sorunu yaşayan varmı ben herşeyi unutuyorum bunadımmı yoksa çocukla ugraşmaktanmı bilemedim

E="jelibon25, post: 38634720, member: 560128"]Masallah oğluna benim kısımda 27 Şubat doğumlu.
aynı gün doğmuşlar. saat kaçta doğdu? doğumgünü hazırlıklarına başladın mı?[/QUOTE]
Kizim saat 15:30 doğdu. Senin oğlunun kaçta doğdu. Daha hazırlık lara baslamadik[/QUOTE]
benim oğlum 09:05'te doğdu. canım senin kızın kaç cm ve kaç kilogram doğdu? normal doğummu sezeryan mı?

Cok geçmiş olsun canim benim oğlumda bronşit oldu ben de çok üzüldüm sünnet olurken ameliyathanede hastane de usuttu susturayim derkem teriyle ilgilenemedim suçlu hissetme kendini su durumda ihmal etmen normal insallah çabucak iyileşir hafta ateşi çok çıktı suruplar fayda etmedi en son surup+iğne ile atlattık inşallah siz de bir an önce atlatirsiniz kayinvalidene de geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…