- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Şükür emir metede rahatsinah kuzum. üzüldüm şimdi iyice haline. insan yorulur tabi. robot değil ki canım buda. inşallah çabucak düzelir. 1 yaşını geçince kesin düzelir bence ama işte daha 1,5 ay var. sersem gibide insan ne yaptığını hatırlar, ne yapacağını. yaptığındanda hayır gelmez bir süre sonra. insan öyle 10 dakika uykuya hasret kalıyor. oğlumdan bilirim. allahım geceleri bir uyanırdı saat 01:00'da uyanır, 02:30'a kadar uyku yok. tabi bunu büyük oğlum yapıyodu.
Bizimkilerdende veriyorum.mesala et tavuk yemiyo.ozaman çorba pure gibi şeyler yapıyorumcanıcanım bebekle ten 2 bile zor oluyor. hele senin bebeğin gibi uyku düzeni kaçık olan bir bebekle bir yeter bence. özel yemek mi yiyiyor. senin oğlanda hem gece uyucak, uyancak. hem özel yemek yicek. sizin yediklerinizi yemiyor mu?
Canim korktu uyandi emdikten tekrar uyudu.kizi geceleri etmek için çok uyanır.jelibuyandı post: 38629654 .!.:canım havai fişekten korkmadı mı?x
evet uyumadan önce ayaklarımda sallıyorum ama gecenin bi vakti kalkıp sallamak istemiyo. savbaha karş en geç 05'te sütünü içer. memesini ağzına veririm. birkaç pişpiş. birkaç kez hafifçe sırtına vurduğumda uyuyo zaten.Şükür emir metede rahatsinmasalah kuzuya
ben ilk aylarda hiç giremedim. yazın zaten net yoktu. köydeydik. iştahla uğraşmak kolay olmuyor. benim kızım hala zayıf. bebekkende tamam biberon bitti derdim. arkasından kusardı. tamam emdi derdim. arkasından yine kusardı. benim kuzenimniminoğlu var. şuan 16k. tavuk bacağına bayılır. her şeyi yiyiyor. göbekten eğilemiyo.Bizimkilerdende veriyorum.mesala et tavuk yemiyo.ozaman çorba pure gibi şeyler yapıyorumjelibonum bide ben aylarca iştahla uğraştım şükür onu duzelttik
seninde canım. sen en çok oğluşun uyku düzeni için dua edersin. emir bebek, :)
anladm canım.Canim korktu uyandi emdikten tekrar uyudu.kizi geceleri etmek için çok uyanır.
27 şubatta canım. hani hatırlarsın belki. merhaba ben emir mete kendi ağzımdan doğum hikayem gibi başlığı olan bir konum var. bu forumda istersen link ataatabilirim. kilosu ilk doğduğunda 3450 gramdı. şuan ise 9100 gram. en son 15 gün önce ölçtüm. goyu ilk doğduğun da 50cm, şuan ise 70 cm. yine aynı gün lçüldü.
Masallah oğluna benim kısımda 27 Şubat doğumlu.[/QUOTE]Maşallah pjelibon25, post: 38629553, member: 560128"]27 şubatta canım. hani hatırlarsın belki. merhaba ben emir mete kendi ağzımdan doğum hikayem gibi başlığı olan bir konum var. bu forumda istersen link ataatabilirim. kilosu ilk doğduğunda 3450 gramdı. şuan ise 9100 gram. en son 15 gün önce ölçtüm. goyu ilk doğduğun da 50cm, şuan ise 70 cm. yine aynı gün lçüldü.
Canim seninde kandilin mubarek olsun
Canim seninde kandilin mübarek olsunher kesin mevlüt kandili mübarek olsun.
Mina dami çok uyaniyoCanim korktu uyandi emdikten tekrar uyudu.kizi geceleri etmek için çok uyanır.
allahım maşallah diyeyimde nazar değmesin. ikinizede kolay gelsin.Mina dami çok uyaniyo
aynı gün doğmuşlar. saat kaçta doğdu? doğumgünü hazırlıklarına başladın mı?[/QUOTE]E="jelibon25, post: 38634720, member: 560128"]Masallah oğluna benim kısımda 27 Şubat doğumlu.
Slm anneler biz kötü durumdayız inşallah siz iyisinizdir. Kayinvalidemin beyin kanaması riski vardi simdi de oğlum hasta. Ateşi yuksek ve düşmüyor, ara ara öksürük, istahsizlik, suyu sevmeme, agizdan bolca su akmasi ve hirilti. Sanirim bronşit olduk. Bu aralar kosturmacadan oğluna bakamadim hep benim yüzünden.çok ihmal ettim oğlumu. Sağlık ocaginin verdiği ilaclari bile doğru dürüst kullanmadim olan bu iste. Berbat durumdayim, kendimi dövmek istiyorum.Esim gelince acil e goturcem bari bir serum versinler. Garibimin hic tasi tuzu yok. Yeni yildan isteğim oğlumun hastaligini bana versin. O çok küçük,görseniz zayifti iyice çöktü, hep benim yuzumden. İçimi birine dikmen lazimdi kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?