Selam kızlar hayırlı kandiller mutlu yıllar biz yeni yilimizi babamlarda geçirdik annemsiz ilk yılbaşı yanlız bırakmak istemedik yedik içtik oturduk neredeyse bulasik yikayarak gircektim yeni yılakızım ceylinim 10 buçuk gibi uyudu bende 12 yi 10 gece yattım askim la yanyana deliksiz uyuduk sabaha kadar, yastığa surtmekten sacinin arkası tiftik tiftik oluyo bi komik bide uyaninca burnumu ısirmak istiyo o kendine has ağız kokusuyla babasıyla yarisiyoruz ben koklucam ben koklucam diye ,bide öğrendiği şeyleri sırayla yapıyo aç ağzını ,dilin nerde ,bay bay ,alkış ,tel sarar ,akşam olsun bir bir ...Tüm hareketleri yapıyo bi komik bi de yuruse tutuna tutuna evi turluyo duvarlara bile tutunuyo ama yürüme yok ,doğum gününde arı maya teması düşünüyorum ama peçete tabak zor buluruz heralde bakalım ne olcak haksever le aynı gün doğum günümüz
Canım ben senin yaşında yeni evlenmistim suan dolu dolu 30 yaşındayım 5 senelik evliyim başka neler benziyo bilmem ama baya ortak noktamız varcanım geçen sen benzer şeylerimizi yazmıştın ben sana mesaj atmaya calıştım cvp gelmedi galba eşimin telefonundan girmiştimde :)) cevap yazmadı gb olamsın bida yazayım evet çok ortak yönümüz var yaşın kac ben 25im tabi son günelrim ocak 20de 26 olcam yaşlandık yahu :)) 8 yıllık evliyim başka neyimiz benziyo olabilir acaba
geçmiş olsun canım umarın en kisa zamanda iyileşir yavrun hava alsın diye dışarı çıkarmak lazım hasta olacaklar diye korkuyoruz bi buyuseler hayirlisiylaHayirli kandiller anneler gecen kizim hasta demistim bronsit olmus bi gun hastanede kaldik simdi de ben hastayim kizim da hala iyilesmedi cok ciddi bi salgin var diyorlar aman dikkat edin istahi yok sadece zorla azicik emiuor ek gidayi tamamen birakti napicaz bilmiuorum
merhaba canım. öncelikle oğlunun adını çok beğendim. benim oğlumun adıda emir mete. hani bi çocuk var. ünlü. adı emir berke. hafıza sonunu bendede oğlan küçükken vardı. şimdi yok ama olsun geçer. çocukla uğraşmaktandır. kanepeye tutunarak yürüyormuş. hayırlı olsun. maşallah. devamı gelir inşallah.iyigeceler arkadaşlar ne güzel yuruyenler dogum gunu hazırlıkları benim oglum emir berke 18 şubat dogumlu kendi kendine ellerini bırakıp ayakta duruyor kenepelere tutunarak yürüyor ama normal yuruyemiyor yazılanları hep okuyorum ama tlf yazamıyorum pc nin başınada gecemiyorum herkese iyi yıllar size bir sorum olucak aranızda hafıza sorunu yaşayan varmı ben herşeyi unutuyorum bunadımmı yoksa çocukla ugraşmaktanmı bilemedim
Evet canim mina gece cok uyaniyor.Mina dami çok uyaniyo
Canim cok geçmiş olsun.Hayirli kandiller anneler gecen kizim hasta demistim bronsit olmus bi gun hastanede kaldik simdi de ben hastayim kizim da hala iyilesmedi cok ciddi bi salgin var diyorlar aman dikkat edin istahi yok sadece zorla azicik emiuor ek gidayi tamamen birakti napicaz bilmiuorum
Öncedendemi çok uyanırdı yoksa bizim gibi bi kaç haftadır mi böyleEvet canim mina gece cok uyaniyor.
aynı alışkanlıklar bizdede mevcut birde tlf tablet ve leptop bunları görünce almak için çıldırıyor yeni yenide tlf yada kumandayı buldumu yere çarpar olduKızlar en iyi arkadaşımız süpürge...Minik parmaklarıyla ıslak mendil çekmeye de bayılıyo... Kumanda da hala popüler
teşekkürler jelibon umarım bu hafıza sorunu geçicidir yoksa ev yanıcak ocakta ne vara unutuyorum daha nelermerhaba canım. öncelikle oğlunun adını çok beğendim. benim oğlumun adıda emir mete. hani bi çocuk var. ünlü. adı emir berke. hafıza sonunu bendede oğlan küçükken vardı. şimdi yok ama olsun geçer. çocukla uğraşmaktandır. kanepeye tutunarak yürüyormuş. hayırlı olsun. maşallah. devamı gelir inşallah.
çaglardamla kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalışıyorsun galiba seni tebrik ederim hakseverde başarmak üzere bende oglumu sallayarak uyutuyorum ama öyle bile zor uyuyor tam on buçuk aylık sabahtan akşama sallamadım kaçgün ne kendi kendine uyudu nede sustu zaten ne gece ne gündüz uyumuyor sallamayla bile uyumuyor gece boyu savaşıyoruzArkadaslar merhaba uzun aradan sonra geldim gecmisi cook okuyamadim ama baya hareketli gunler yasaniyor bu gece ilk kez ben de kizimi kendi odasinda uyuttum ins devami gelir bakalim bilmiyorum tam 55 dakika agladi kuzum icim parcalandi hic oyle aglatmadim ben onu aglamasin diye neler cektim ama bu sefer aglattim ama oyle birsey ki 55 dk nin sonunda direkt bayildi bakalim gece nasil gececek onu da bilmiyorum max 1 haftada alisir diyorlar yarin gunduz uykusunu da deniycem artik yatagina alismasini istiyorum %100 bakalim sabir ve sebat gerekiyor hayirlisi olsun ins sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?