- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Offf çok aglamis.işte cesaret edemiyorum hakseverim.bide benim oglan krize giriyo.yani bayalana kadar aglar.Bi fıtık daha patlatir diye korkuyorum.ayy sesi haal klagımda bildigin bi böğürme canım :)) arada bi volüm düşüyo sersemliyo ses gidiyo hüühooooo barış işte kulaklarımı tıkadım uyku egitiminden önce bi kulaklık edinmeli(( cesaretini herşeyini toplaman lazım canım zor işler ben zaten ağlıyo sallarkende aglıyo sallaerken mutlu olmuyoki ben onun için başladım sen sallamıyosun bildigim kadarıyla sallıyo muydun sen ?
canım nick değiştirdim. ondandır. evet bende sanki senin mesaj attığını o kunuda anımsadım. hatta emin olmak için baktım. benim oğlanın boyuda kilosuda iyi ama emmiyor işte. bizim genlerde var galiba. ikizlerimden kızım 7, oğlum 6, emir metede 9 aylıkken bıraktı.Kis jelibonyaw sen omuydun hatırladım tabi cevap bile yazmıştım emir di diğer adı oglunun
yaw önce desene bunlari maşallah kilosu boyu iyi hay Allah
Yaw tanışmisiz daha önce haberim yok
canım o20 kere çok fazla. 40'ı çıkmamış bebek bile ancak o kadar uyanır. hatta belki daha az. senin oğlan keyiften uyanıyo anlaşılan. insan da yat kalk yat kalk yorulur. aman canım naazar değmesin. bende ilk 3 ay düzene sokmakta biraz sıkıntı çektim ama sizin gibi değil. gecede en fazla 15 oluyordu. oda nadiren 11 aylık bebek gece 1 de uuyuyorilginç.Ooo maşallah sizinki çok iyi.yaw bizim bi ayda 7 diş çıktı düzen ne kalMadi.doğdu doğali diş çıkana kadar çok iydi uykusu.hiç yormadan beni.şimdi Bi aydır bittim.1 de uyuyo genelde.sabah 10 da uyanir.ama bu süre de saymadim ama 20 kere uyaniyo.aç değil.olsa bişey icer oda yok öylesine uyaniyo alışkanlık oldu Bu duzen
13 yaşında canım. nomnormalde oynatmaktan daha çok kızım lanırdı ama oğlanında canı istedi. iyide oldu. çocuk bütün gün bilgisayarda. azıcık ilginlenmiş olduAaaa bidaha mi oğlun var.allah bağışlasın.o kaç yasinda
bencede yokdsa önceden mziği ağzında oynatmazdı. şimdi eliyle oynatıyo azıcık. canım bir şey merak ettim. kaç günde bir banyo yaptırıyorsun Muhammet Emir'i?Hımm ozaman emsin biraz rahatliyo demekki
canım sen bildiğim kadarıyla çalışmıyosun. yarım saatte bir uyanıp gezen sen, gündüz nasıl hop uyut, hop ev işleri, hop yemek yap, nasıl insan dinç olabilir ki? allah korusun. daha önce hiç ses gitti ya da bayıldı mı?Offf çok aglamis.işte cesaret edemiyorum hakseverim.bide benim oglan krize giriyo.yani bayalana kadar aglar.Bi fıtık daha patlatir diye korkuyorum.bi bebek aglamaktan yorulur bizimkinde o yok İşte ya Bayılacak susacak.yada ses kisilacak bide burda şikayet var. apartmandayim alman komşular polis ne çağırır bebeğe bakmiyo aglamıyo ne diye bilirler böyle bi çok ailenin elinden alıyo çocuk yurtları allah gostermesin
bizim uyku Bi aydır berbat.önceleri çok iydi.dişten sonra düzen ne kalmadi.1 de uyuyo ama çok uyaniyo sallamıyo ana bizimkide zor her uyanmada gece bile gezdirip öyle uyumak istiyo
Uykuluyken çok zor kalkiyom.zaten ancak Bi yarim saat uykum oluyo sürekli uyaniyo
Biz son 15-20 gündür önce diş sonra ishal, şimdi de nezle yüzünden her gece 30-40 dk da bir uyanıyoruz... feci bişey..canım sen bildiğim kadarıyla çalışmıyosun. yarım saatte bir uyanıp gezen sen, gündüz nasıl hop uyut, hop ev işleri, hop yemek yap, nasıl insan dinç olabilir ki? allah korusun. daha önce hiç ses gitti ya da bayıldı mı?
Offf çok aglamis.işte cesaret edemiyorum hakseverim.bide benim oglan krize giriyo.yani bayalana kadar aglar.Bi fıtık daha patlatir diye korkuyorum.bi bebek aglamaktan yorulur bizimkinde o yok İşte ya Bayılacak susacak.yada ses kisilacak bide burda şikayet var. apartmandayim alman komşular polis ne çağırır bebeğe bakmiyo aglamıyo ne diye bilirler böyle bi çok ailenin elinden alıyo çocuk yurtları allah gostermesin
bizim uyku Bi aydır berbat.önceleri çok iydi.dişten sonra düzen ne kalmadi.1 de uyuyo ama çok uyaniyo sallamıyo ana bizimkide zor her uyanmada gece bile gezdirip öyle uyumak istiyo
Uykuluyken çok zor kalkiyom.zaten ancak Bi yarim saat uykum oluyo sürekli uyaniyo
Oglumda emmiyo biberon da bıraktı.bazen uyurken kaldırılan biraz verebiliyom.canım nick değiştirdim. ondandır. evet bende sanki senin mesaj attığını o kunuda anımsadım. hatta emin olmak için baktım. benim oğlanın boyuda kilosuda iyi ama emmiyor işte. bizim genlerde var galiba. ikizlerimden kızım 7, oğlum 6, emir metede 9 aylıkken bıraktı.
Sosyolojim aynı durumdayiz.Biz son 15-20 gündür önce diş sonra ishal, şimdi de nezle yüzünden her gece 30-40 dk da bir uyanıyoruz... feci bişey..
gün içinde bazen oturup kalkarken bile gözlerim kararıyor. serseme döndüm, ne yapacağımı falan unutuyorum sürekli... maalesef ben de gündüz uyuma alışkanlığıda yok. 10 dk uyusam daha beter sersem oluyorum.. innnnnşallaaaah bir an önce bitecek bu süreç... yoksa ben de artık derman kalmadı..
Ahhh jelibonum bittim valla.birden düzen bozuldu.nası duzelecek bilmiyom.yada ne zaman düzelircanım o20 kere çok fazla. 40'ı çıkmamış bebek bile ancak o kadar uyanır. hatta belki daha az. senin oğlan keyiften uyanıyo anlaşılan. insan da yat kalk yat kalk yorulur. aman canım naazar değmesin. bende ilk 3 ay düzene sokmakta biraz sıkıntı çektim ama sizin gibi değil. gecede en fazla 15 oluyordu. oda nadiren 11 aylık bebek gece 1 de uuyuyorilginç.
:KK44:
jelibonum muhammed banyoyu çok seviyo.hergün ister yaptıysam.ama kış diye haftada 2 yaptırıyom.çünkü çok terliyo sürekli kudurduğu icinbencede yokdsa önceden mziği ağzında oynatmazdı. şimdi eliyle oynatıyo azıcık. canım bir şey merak ettim. kaç günde bir banyo yaptırıyorsun Muhammet Emir'i?
evet. bazen işim olduğunda eğer karnı tok, uykusu yok ise zaten kendisi onların yanında duruyor. o zaman çok faydaları oluyor bana.Oglumda emmiyo biberon da bıraktı.bazen uyurken kaldırılan biraz verebiliyom.
Maşalah hemde ikiz.yaşlarda büyükmüş..kardesleriyle ilgileniyorlar ne güzel ya.
Yok çalışmıyorum.3 yaşında kreşe başlıy cak ozamana kadar ben bakacam.canım sen bildiğim kadarıyla çalışmıyosun. yarım saatte bir uyanıp gezen sen, gündüz nasıl hop uyut, hop ev işleri, hop yemek yap, nasıl insan dinç olabilir ki? allah korusun. daha önce hiç ses gitti ya da bayıldı mı?
allah ikinizede yardım etsin. kolay değil.Biz son 15-20 gündür önce diş sonra ishal, şimdi de nezle yüzünden her gece 30-40 dk da bir uyanıyoruz... feci bişey..
gün içinde bazen oturup kalkarken bile gözlerim kararıyor. serseme döndüm, ne yapacağımı falan unutuyorum sürekli... maalesef ben de gündüz uyuma alışkanlığıda yok. 10 dk uyusam daha beter sersem oluyorum.. innnnnşallaaaah bir an önce bitecek bu süreç... yoksa ben de artık derman kalmadı..
canıcanım bebekle ten 2 bile zor oluyor. hele senin bebeğin gibi uyku düzeni kaçık olan bir bebekle bir yeter bence. özel yemek mi yiyiyor. senin oğlanda hem gece uyucak, uyancak. hem özel yemek yicek. sizin yediklerinizi yemiyor mu?Yok çalışmıyorum.3 yaşında kreşe başlıy cak ozamana kadar ben bakacam.
Ev halim perişan.yemek eşim gelince yapıyorum.iki çeşidi unuttuk bi çeşit ne yaparsam onu yiyoruzbide oglana özel yemek yapıyorum aksamlari çok yorgunum gündüzleri bide öğlen uykusu bi kere ve sadece 1 saat
Sabırla bekliyorum düzelir uykusu diye
ah kuzum. üzüldüm şimdi iyice haline. insan yorulur tabi. robot değil ki canım buda. inşallah çabucak düzelir. 1 yaşını geçince kesin düzelir bence ama işte daha 1,5 ay var. sersem gibide insan ne yaptığını hatırlar, ne yapacağını. yaptığındanda hayır gelmez bir süre sonra. insan öyle 10 dakika uykuya hasret kalıyor. oğlumdan bilirim. allahım geceleri bir uyanırdı saat 01:00'da uyanır, 02:30'a kadar uyku yok. tabi bunu büyük oğlum yapıyodu.Ahhh jelibonum bittim valla.birden düzen bozuldu.nası duzelecek bilmiyom.yada ne zaman düzelir
aman canım zaten 2 yeter. uyku düzenide yok. hasta olursa 30 dakika değil, 10 dakika sana çok gelir.jelibonum muhammed banyoyu çok seviyo.hergün ister yaptıysam.ama kış diye haftada 2 yaptırıyom.çünkü çok terliyo sürekli kudurduğu icin
Aynenaman canım zaten 2 yeter. uyku düzenide yok. hasta olursa 30 dakika değil, 10 dakika sana çok gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?