2014 Şubat Anneleri

Offf çok aglamis.işte cesaret edemiyorum hakseverim.bide benim oglan krize giriyo.yani bayalana kadar aglar.Bi fıtık daha patlatir diye korkuyorum.bi bebek aglamaktan yorulur bizimkinde o yok İşte ya Bayılacak susacak.yada ses kisilacakbide burda şikayet var.apartmandayimalman komşular polis ne çağırır bebeğe bakmiyo aglamıyo ne diye bilirlerböyle bi çok ailenin elinden alıyo çocuk yurtları allah gostermesin

bizim uyku Bi aydır berbat.önceleri çok iydi.dişten sonra düzen ne kalmadi.1 de uyuyo ama çok uyaniyosallamıyo ana bizimkide zor her uyanmada gece bile gezdirip öyle uyumak istiyo

Uykuluyken çok zor kalkiyom.zaten ancak Bi yarim saat uykum oluyo sürekli uyaniyo

Kis jelibonyaw sen omuydunhatırladım tabicevap bile yazmıştımemir di diğer adı oglunun

yaw önce desene bunlarimaşallah kilosu boyu iyihay Allah

Yaw tanışmisiz daha önce haberim yok
canım nick değiştirdim. ondandır. evet bende sanki senin mesaj attığını o kunuda anımsadım. hatta emin olmak için baktım. benim oğlanın boyuda kilosuda iyi ama emmiyor işte. bizim genlerde var galiba. ikizlerimden kızım 7, oğlum 6, emir metede 9 aylıkken bıraktı.

canım o20 kere çok fazla. 40'ı çıkmamış bebek bile ancak o kadar uyanır. hatta belki daha az. senin oğlan keyiften uyanıyo anlaşılan. insan da yat kalk yat kalk yorulur. aman canım naazar değmesin. bende ilk 3 ay düzene sokmakta biraz sıkıntı çektim ama sizin gibi değil. gecede en fazla 15 oluyordu. oda nadiren 11 aylık bebek gece 1 de uuyuyorilginç.
:KK44:

canım sen bildiğim kadarıyla çalışmıyosun. yarım saatte bir uyanıp gezen sen, gündüz nasıl hop uyut, hop ev işleri, hop yemek yap, nasıl insan dinç olabilir ki? allah korusun. daha önce hiç ses gitti ya da bayıldı mı?

Biz son 15-20 gündür önce diş sonra ishal, şimdi de nezle yüzünden her gece 30-40 dk da bir uyanıyoruz... feci bişey..
gün içinde bazen oturup kalkarken bile gözlerim kararıyor. serseme döndüm, ne yapacağımı falan unutuyorum sürekli... maalesef ben de gündüz uyuma alışkanlığıda yok. 10 dk uyusam daha beter sersem oluyorum.. innnnnşallaaaah bir an önce bitecek bu süreç... yoksa ben de artık derman kalmadı..

allah korusun canım ya aman bide orda meram anlatmaya uğraşırsınız biizm türk cocukları böyle oluyoda denmez :))) onlar hiç almıyodur böle ellerine kucaklarına :)

Oglumda emmiyo biberon da bıraktı.bazen uyurken kaldırılan biraz verebiliyom.

Maşalah hemde ikiz.yaşlarda büyükmüş..kardesleriyle ilgileniyorlar ne güzel ya.

Sosyolojim aynı durumdayiz.

Ahhh jelibonum bittim valla.birden düzen bozuldu.nası duzelecek bilmiyom.yada ne zaman düzelir

bencede yokdsa önceden mziği ağzında oynatmazdı. şimdi eliyle oynatıyo azıcık. canım bir şey merak ettim. kaç günde bir banyo yaptırıyorsun Muhammet Emir'i?
jelibonum muhammed banyoyu çok seviyo.hergün ister yaptıysam.ama kış diye haftada 2 yaptırıyom.çünkü çok terliyo sürekli kudurduğu icin

Oglumda emmiyo biberon da bıraktı.bazen uyurken kaldırılan biraz verebiliyom.

Maşalah hemde ikiz.yaşlarda büyükmüş..kardesleriyle ilgileniyorlar ne güzel ya.
evet. bazen işim olduğunda eğer karnı tok, uykusu yok ise zaten kendisi onların yanında duruyor. o zaman çok faydaları oluyor bana.

Yok çalışmıyorum.3 yaşında kreşe başlıy cak ozamana kadar ben bakacam.

Ev halim perişan.yemek eşim gelince yapıyorum.iki çeşidi unuttuk bi çeşit ne yaparsam onu yiyoruzbide oglana özel yemek yapıyorum aksamlariçok yorgunum gündüzleribide öğlen uykusu bi kere ve sadece 1 saat

Sabırla bekliyorum düzelir uykusu diye

allah ikinizede yardım etsin. kolay değil.

canıcanım bebekle ten 2 bile zor oluyor. hele senin bebeğin gibi uyku düzeni kaçık olan bir bebekle bir yeter bence. özel yemek mi yiyiyor. senin oğlanda hem gece uyucak, uyancak. hem özel yemek yicek. sizin yediklerinizi yemiyor mu?

Ahhh jelibonum bittim valla.birden düzen bozuldu.nası duzelecek bilmiyom.yada ne zaman düzelir
ah kuzum. üzüldüm şimdi iyice haline. insan yorulur tabi. robot değil ki canım buda. inşallah çabucak düzelir. 1 yaşını geçince kesin düzelir bence ama işte daha 1,5 ay var. sersem gibide insan ne yaptığını hatırlar, ne yapacağını. yaptığındanda hayır gelmez bir süre sonra. insan öyle 10 dakika uykuya hasret kalıyor. oğlumdan bilirim. allahım geceleri bir uyanırdı saat 01:00'da uyanır, 02:30'a kadar uyku yok. tabi bunu büyük oğlum yapıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…