2014 Şubat Anneleri

[QUOTE DAHAsakhdıştan post: 38647456, member: 191599"]Öncedendemi çok uyanırdı yoksa bizim gibi bi kaç haftadır mi böylesebep ne sizde diş mi
Canim daha oncede oyleydi.[/QUOTE]
Allah sabir versin.çok zormuş bi ayda çok iyi anladım sen ve haksever.

Kızlar en iyi arkadaşımız süpürge...Minik parmaklarıyla ıslak mendil çekmeye de bayılıyo... Kumanda da hala popüler
Şükür kumanda sevgisi bitti bizde

Ama supurge sevgisi anlatılmaz yaşanır.ben supururken fisten cekiyo.ayarıyla oynuyo.dovuyo

heycandan .evi tüm hızıyla dolaniyomasaya yatağa cikiyo.ne yapacağını şaşırıyor

Kislar bebeleriniz koltuğa masaya tv ünitesine yataga cikiyomu.cikiyosa engelleye biliyomusunuz

Benim og lan yerde oturmuyo hiç bunlara cikiyo.naptiysam engelleyemiyorum

Düşer kafasını vurur diye çok korkuyorum

Şükür kaç kere kendi inerken gördüm ama yinede korkuyorum.

Bi ara balondan ve pepee oyuncağı ndan korkuyoduonları koyuyodum cikmiyodu

bi haftadır korkmuyo

Kızlar en iyi arkadaşımız süpürge...Minik parmaklarıyla ıslak mendil çekmeye de bayılıyo... Kumanda da hala popüler
canım bizim telefon, leptop, ıslak mendil poşeti. ıslak mendil poşetini eline ver, 1 dakika sonra yarısı yerde. bir taneside ağzında o yüzden fazla vermiyorum. süpürgeyle aramız iyi sayılır. normal yani.

A
Ak benim kız halen kumanda seviyo tak yak yere vuruyor elinde geziyo süpürge sesinden acayip korkuyo en son öyleydi o korktuğu için evi supuremiyorum birinin gelmesini bekliyorum

ah canım. insanın içi parçalanır ama bazende ağlatmak gerekiyo işte. büyüdüğü zaman alıştırmak daha zor bence. çünkü inatlaşma gücü artıyor. kolay gelsin. canım.

canım diş konusunda bir şey diyemeyeceğim ama yere telefon, tablet fırlatma bizde de var. biraz oynar yetre atar. bazen alır, bazende verin diye kudurur

Senin oğlan tam erkek hareketli yaramaz heralde benim ikizim var onunda 14 aylik oğlu var cekmeceleri bosaltiyo içine oturuyo mutfakta folyolar burun burus tv yi kapatıp duruyo bagirsan bile umursamiyo. benim kızım cekmeceyi açar kapatır açar kapatır bazen üstten bir iki bişey çeker o kadar bişeyi yapma dediğimizde ihhh diye cevap verir bizle inatlasir bağırsak gücenir ağlar tam narin daha yuruyemiyo tepelere cikamiyo yatak falan yüksek zaten koltuklar alcak bakalım zamanı gelince biz ne yapcaz

ooo canım seninde işin daha zor. salla salla salla bacakları kopar insanın. diğerleri ağlaya ağlaya uyuyor. bırakıyorlar. ama senin öyle olmuyor anladığım kadarıyla. bende 1 yaşına girmeden başlatırım ama benimkide zor olabilir. canım emzik kullanıyor musun?

canım senin oğlan hızlıymış. yalnız korktuğu şeylerin pepe oyuncağı olması garip ama her bebek farklıdır işte. balon olabilir. benim oğlanda ayağa kalkmaya çalışıyor.

canım o 14 aylık bebeği anlatırken anı benim arkadaşımım 14 aylık bebeğini anlattın ama onlarda daha fazlası var.

merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişe biraz baktım da hastalara Allah şifa versn uyku eğitimi verenlere kolay gelsn dişi cıkanlara da hayırlı olsun bi türlü fırsat bulup yazamıyorum kaç gündür oğlum rahatsız hiç keyfi yok ve ateşli diş falan da yok anlamadım ki nedendir. kucağmdan inmek istemiyo dolayısyla hiç bir iş yapamıyorum mutfağimı bilezar zor topluyorm

uykuya gelince onu hiç sormayın zatan doğduğundan beri sorunumuz var uykuyla gece 2-3 gibi emerek güç bela dalar sabaha kadar da tepinir durur neredeyse sabaha kadar memem ağzında.ben de biraz ağlataym uyusun kendi kendine dedim ama olmuyo çünkü benm oğlum normal ağlamıyo resmen morarıyo ve sesi kısılıyo korkup kucağıma alıyorum sırtını biraz sıvazlıyorm nefesi yerne geliyo
İnş. zamanla öğrenir hepiniz Allah a emanet olun

A

Ak benim kız halen kumanda seviyo tak yak yere vuruyor elinde geziyo süpürge sesinden acayip korkuyo en son öyleydi o korktuğu için evi supuremiyorum birinin gelmesini bekliyorum
Selin supurge den iki ay öncesine kadar oglumda çok korkuyodu.senin gibi eşim beklerdim supurmek için.sonra burnu tıkanmışti.supurgeyle bağlanan bi aparat vardı.burun çekmek için.ondan sonra alıştı.şimdi en sevdigi şey süpürge

canım senin oğlan hızlıymış. yalnız korktuğu şeylerin pepe oyuncağı olması garip ama her bebek farklıdır işte. balon olabilir. benim oğlanda ayağa kalkmaya çalışıyor.
Çok hızlı jelibon.valla cogunu yazmadım.şimdiden böyleyse 1 yaşından sonra tam yürüyünce napacam bilmiyorum.çok yaramaz.kizmaktan anlamıyo.umursamiy o.yaw B8 bebek hiçmi oturmaz.oturmuyo.koltuk masa yatak tepesinde gece 1 kadar.dolaplari kitledim yoksa evde nevar döker kırar.pepe şarkı söylüyor ya hızlıca hareket ediyo bide ondan korkuyodu.malesef korkmuyo artık.bende emiri durdaramiyom artık.çok perişan im.

ay canım okurken hayal ettimde çok tatlı olur yaaa. yerim ben onu.
Ama çok yaramaz jelibonum.tv fişini cekiyo.hangi kumanda olduğunu biliyo 4 kumanda arasından tv kapatıp acıyo.çiçekleri kıriyo saksı deviriyo.daha neler neler.supurge yapamıyorum.hemen Prizden cekiyo..çok işim var bu oglanladaha 5 veya 6 adım atiyo.tam yururse nolacak halim bilmiyorum

He işte aynen öyle selin.anlattıklarınıhep var fazlasıda var.bide daha 10 buçuk aylık.17 subat dogumlu.bari yüksek şeylere çıkmasa ondan çok korkuyorum.dengesini kaybedip kafası üstüne düşer diye...14 aylikken halim nolur düşünmek bile istemiyorum.valla sacimi taramaya vaktim olmuyo.bazen yüzümü geç yıkıyorum.bi yere çıkıp bişey yapacak diye.hep pesindeyim.kızmayı umursamiyo.ceylin ne güzel tam kibar bi kız.biz kızınca oğlum daha şiddetli cevap veriyo bagiriyo.hızlıca bişeyler diyo.tabi anlamiyorum

canım asla yüzünü gösterme dokunma o beşikte kalktıkca sen yatır o kalksın sen yatır hiç muhattab olma asla konuşma ve yüzüne bakma yüzünüde gösterme başını koluna daya ben sadece pışş pışş diyorum bak öglen uykusu 5 dakka sürdü en fazla 20-30 dakka sürüyo artık oda çok sinirli felansa 10-15 dakkada uyuyo artık salalrken bile aglayıp krize giriyodu o yüzden başladım bu eğitime delirtiyo beni elini tutu bacanı sıkıştır deli gb bara bara bnenni söle begenmez bide nenniyi değiştir saatlerce sallıyodum cıldırtıyodu beni (( şimdi öle değil ohh başınada pufumu koydum oturdum yerden pıs pıss bi kalkıp yatırıyorum zaten bi süre sonra kalkamıyo yada ben ayaga kelkınca o atıyo kendini yatırcam diye asla almıcamı biliyo kararlı oldugunu hissettir kendine büyük hedefler koy en fazla 1 saat aglar de şimdi aglatmazsam bidaha ömür boyu uyku düzeni olmucak de hep kendine telkin ver yataga yatırmadan kendini rahatlat tuvaletini yap aklındaki işlerini bitir sadece basında beklemeye odaklan canın sıkılmasın çünkü çok zekiler nefes alışverişinden bile anlıyolar malesef :))

canım bende dogdu dogalı ayamda ne gezmek bildim ne evime gelen misafiri deli gb lohusalıktan çıkamadım aylarca hala daha cıktıgım sölenemez cünkü kızım 40lı bebek gbydi sürekli tepemde ( bereket şişman değil bide senini işmansa kopar bacakalrın merake tme ne morarır ne catlar öle bişey yok sen yeterki kararlı ol asla kucana alma ve asla konuşma muhattab olma ona kararlı oldugunu hissettir benimki zaten aglıyodu dediğin gb ayakta sallarkende mutsuzdu ne kaybederimkid edim başlarken ölede aglıyo böylede şimdi çok daha güzel herşey kendi kendine uyudugu için daha uzun süre uyuyo maşallah subannallah çok şükür rabbime arada gene bazen bişeyler oluyo daha cok aglıyo ama arada olanlarıda afffedicem artık ilerde inş yatana koyup odasından çkıcam o kendi kendine uyucak :)

benimkide hep tv ünitesinde cekyatlar büyük geliyo ama altına yastık koyup tırmanıyo :) yada bizim bacamızı felan kullanıyo çıkıyo :)
eskiden cekyatta yataktayken düşeri artık kbiliyo düşceni ellerini uzatıyo degemeyince salmıyo kendini çok hoşuma gidiyo canının kıymetini biliyo artık :) büyüdü
bizimkide yer sofrası görmesin birine gidince çok zorlanıyorum mümkün değil yedirtmiyo tepesine cıkıyo :)
mutfak dolaplarımı boşaltıyo alamadım daha kilitlerden hepsini indiriyo aşaya delirtiyo beni ama çok mutlu oluyo görsen tam bi ev kadını gb o tencereyi alıyo o kapa kapatıyo sinir :))

ıyy benimkide mutfak dolapalrımı boşatlıyo (

canım alıştır biran önce sallanmasınlar artık yazık bizede (( benimkide gece emekler gb yatakta dört dönüyo tutamıyorum valla:)) başta beşiğinde uyutuyorum işlk kalkısında emziriyorum yatama alıyorum beraber yatıryoruz sonraki kalkışında mama veriyorum sonrada emziriyorum diger uyanmalarında

Annelerrr kizim bugun tekrar hastalaniyor gibi yeniden oksuruk ve burun akintisi basladi ben de hastayim napicam bilmiyorum yaramazliga da devam bu arda koltuklara cikip inebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…