- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Canim daha oncede oyleydi.[/QUOTE][QUOTE DAHAsakhdıştan post: 38647456, member: 191599"]Öncedendemi çok uyanırdı yoksa bizim gibi bi kaç haftadır mi böylesebep ne sizde diş mi
Şükür kumanda sevgisi bitti bizdeKızlar en iyi arkadaşımız süpürge...Minik parmaklarıyla ıslak mendil çekmeye de bayılıyo... Kumanda da hala popüler
canım bizim telefon, leptop, ıslak mendil poşeti. ıslak mendil poşetini eline ver, 1 dakika sonra yarısı yerde. bir taneside ağzında o yüzden fazla vermiyorum. süpürgeyle aramız iyi sayılır. normal yani.Kızlar en iyi arkadaşımız süpürge...Minik parmaklarıyla ıslak mendil çekmeye de bayılıyo... Kumanda da hala popüler
Ak benim kız halen kumanda seviyo tak yak yere vuruyor elinde geziyo süpürge sesinden acayip korkuyo en son öyleydi o korktuğu için evi supuremiyorum birinin gelmesini bekliyorumŞükür kumanda sevgisi bitti bizde
Ama supurge sevgisi anlatılmaz yaşanır.ben supururken fisten cekiyo.ayarıyla oynuyo.dovuyo
heycandan .evi tüm hızıyla dolaniyomasaya yatağa cikiyo.ne yapacağını şaşırıyor
ah canım. insanın içi parçalanır ama bazende ağlatmak gerekiyo işte. büyüdüğü zaman alıştırmak daha zor bence. çünkü inatlaşma gücü artıyor. kolay gelsin. canım.Arkadaslar merhaba uzun aradan sonra geldim gecmisi cook okuyamadim ama baya hareketli gunler yasaniyor bu gece ilk kez ben de kizimi kendi odasinda uyuttum ins devami gelir bakalim bilmiyorum tam 55 dakika agladi kuzum icim parcalandi hic oyle aglatmadim ben onu aglamasin diye neler cektim ama bu sefer aglattim ama oyle birsey ki 55 dk nin sonunda direkt bayildi bakalim gece nasil gececek onu da bilmiyorum max 1 haftada alisir diyorlar yarin gunduz uykusunu da deniycem artik yatagina alismasini istiyorum %100 bakalim sabir ve sebat gerekiyor hayirlisi olsun ins sizler nasilsiniz
canım diş konusunda bir şey diyemeyeceğim ama yere telefon, tablet fırlatma bizde de var. biraz oynar yetre atar. bazen alır, bazende verin diye kudururaynı alışkanlıklar bizdede mevcut birde tlf tablet ve leptop bunları görünce almak için çıldırıyor yeni yenide tlf yada kumandayı buldumu yere çarpar oldu
veeee sonunsa ilk dişin ucu göründü ama ters biraz üst ön dişle köpek dişin arasındaki çıktı varmı başka dişi böyle çıkan
Senin oğlan tam erkek hareketli yaramaz heralde benim ikizim var onunda 14 aylik oğlu var cekmeceleri bosaltiyo içine oturuyo mutfakta folyolar burun burus tv yi kapatıp duruyo bagirsan bile umursamiyo. benim kızım cekmeceyi açar kapatır açar kapatır bazen üstten bir iki bişey çeker o kadar bişeyi yapma dediğimizde ihhh diye cevap verir bizle inatlasir bağırsak gücenir ağlar tam narin daha yuruyemiyo tepelere cikamiyo yatak falan yüksek zaten koltuklar alcak bakalım zamanı gelince biz ne yapcazKislar bebeleriniz koltuğa masaya tv ünitesine yataga cikiyomu.cikiyosa engelleye biliyomusunuz
Benim og lan yerde oturmuyo hiç bunlara cikiyo.naptiysam engelleyemiyorum
Düşer kafasını vurur diye çok korkuyorum
Şükür kaç kere kendi inerken gördüm ama yinede korkuyorum.
Bi ara balondan ve pepee oyuncağı ndan korkuyoduonları koyuyodum cikmiyodu
bi haftadır korkmuyo
teşekkürler jelibon umarım bu hafıza sorunu geçicidir yoksa ev yanıcak ocakta ne vara unutuyorum daha neler
ooo canım seninde işin daha zor. salla salla salla bacakları kopar insanın. diğerleri ağlaya ağlaya uyuyor. bırakıyorlar. ama senin öyle olmuyor anladığım kadarıyla. bende 1 yaşına girmeden başlatırım ama benimkide zor olabilir. canım emzik kullanıyor musun?çaglardamla kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalışıyorsun galiba seni tebrik ederim hakseverde başarmak üzere bende oglumu sallayarak uyutuyorum ama öyle bile zor uyuyor tam on buçuk aylık sabahtan akşama sallamadım kaçgün ne kendi kendine uyudu nede sustu zaten ne gece ne gündüz uyumuyor sallamayla bile uyumuyor gece boyu savaşıyoruz
ay canım okurken hayal ettimde çok tatlı olur yaaa. yerim ben onu.Şükür kumanda sevgisi bitti bizde
Ama supurge sevgisi anlatılmaz yaşanır.ben supururken fisten cekiyo.ayarıyla oynuyo.dovuyo
heycandan .evi tüm hızıyla dolaniyomasaya yatağa cikiyo.ne yapacağını şaşırıyor
canım senin oğlan hızlıymış. yalnız korktuğu şeylerin pepe oyuncağı olması garip ama her bebek farklıdır işte. balon olabilir. benim oğlanda ayağa kalkmaya çalışıyor.Kislar bebeleriniz koltuğa masaya tv ünitesine yataga cikiyomu.cikiyosa engelleye biliyomusunuz
bi haftadır korkmuyo
canım o 14 aylık bebeği anlatırken anı benim arkadaşımım 14 aylık bebeğini anlattın ama onlarda daha fazlası var.Senin oğlan tam erkek hareketli yaramaz heralde benim ikizim var onunda 14 aylik oğlu var cekmeceleri bosaltiyo içine oturuyo mutfakta folyolar burun burus tv yi kapatıp duruyo bagirsan bile umursamiyo. benim kızım cekmeceyi açar kapatır açar kapatır bazen üstten bir iki bişey çeker o kadar bişeyi yapma dediğimizde ihhh diye cevap verir bizle inatlasir bağırsak gücenir ağlar tam narin daha yuruyemiyo tepelere cikamiyo yatak falan yüksek zaten koltuklar alcak bakalım zamanı gelince biz ne yapcaz
Selin supurge den iki ay öncesine kadar oglumda çok korkuyodu.senin gibi eşim beklerdim supurmek için.sonra burnu tıkanmışti.supurgeyle bağlanan bi aparat vardı.burun çekmek için.ondan sonra alıştı.şimdi en sevdigi şey süpürgeA
Ak benim kız halen kumanda seviyo tak yak yere vuruyor elinde geziyo süpürge sesinden acayip korkuyo en son öyleydi o korktuğu için evi supuremiyorum birinin gelmesini bekliyorum
Çok hızlı jelibon.valla cogunu yazmadım.şimdiden böyleyse 1 yaşından sonra tam yürüyünce napacam bilmiyorum.çok yaramaz.kizmaktan anlamıyo.umursamiy o.yaw B8 bebek hiçmi oturmaz.oturmuyo.koltuk masa yatak tepesinde gece 1 kadar.dolaplari kitledimcanım senin oğlan hızlıymış. yalnız korktuğu şeylerin pepe oyuncağı olması garip ama her bebek farklıdır işte. balon olabilir. benim oğlanda ayağa kalkmaya çalışıyor.
Ama çok yaramaz jelibonum.tv fişini cekiyo.hangi kumanda olduğunu biliyo 4 kumanda arasından tv kapatıp acıyo.çiçekleri kıriyo saksı deviriyo.daha neler neler.ay canım okurken hayal ettimde çok tatlı olur yaaa. yerim ben onu.
He işte aynen öyle selin.anlattıklarınıhep var fazlasıda var.bide daha 10 buçuk aylık.17 subat dogumlu.bari yüksek şeylere çıkmasa ondan çok korkuyorum.dengesini kaybedip kafası üstüne düşer diye...14 aylikken halim nolur düşünmek bile istemiyorum.valla sacimi taramaya vaktim olmuyo.bazen yüzümü geç yıkıyorum.bi yere çıkıp bişey yapacak diye.hep pesindeyim.kızmayı umursamiyo.ceylin ne güzel tam kibar bi kız.biz kızınca oğlum daha şiddetli cevap veriyo bagiriyo.hızlıca bişeyler diyo.tabi anlamiyorumSenin oğlan tam erkek hareketli yaramaz heralde benim ikizim var onunda 14 aylik oğlu var cekmeceleri bosaltiyo içine oturuyo mutfakta folyolar burun burus tv yi kapatıp duruyo bagirsan bile umursamiyo. benim kızım cekmeceyi açar kapatır açar kapatır bazen üstten bir iki bişey çeker o kadar bişeyi yapma dediğimizde ihhh diye cevap verir bizle inatlasir bağırsak gücenir ağlar tam narin daha yuruyemiyo tepelere cikamiyo yatak falan yüksek zaten koltuklar alcak bakalım zamanı gelince biz ne yapcaz
Arkadaslar merhaba uzun aradan sonra geldim gecmisi cook okuyamadim ama baya hareketli gunler yasaniyor bu gece ilk kez ben de kizimi kendi odasinda uyuttum ins devami gelir bakalim bilmiyorum tam 55 dakika agladi kuzum icim parcalandi hic oyle aglatmadim ben onu aglamasin diye neler cektim ama bu sefer aglattim ama oyle birsey ki 55 dk nin sonunda direkt bayildi bakalim gece nasil gececek onu da bilmiyorum max 1 haftada alisir diyorlar yarin gunduz uykusunu da deniycem artik yatagina alismasini istiyorum %100 bakalim sabir ve sebat gerekiyor hayirlisi olsun ins sizler nasilsiniz
çaglardamla kendi kendine uyumaya alıştırmaya çalışıyorsun galiba seni tebrik ederim hakseverde başarmak üzere bende oglumu sallayarak uyutuyorum ama öyle bile zor uyuyor tam on buçuk aylık sabahtan akşama sallamadım kaçgün ne kendi kendine uyudu nede sustu zaten ne gece ne gündüz uyumuyor sallamayla bile uyumuyor gece boyu savaşıyoruz
Kislar bebeleriniz koltuğa masaya tv ünitesine yataga cikiyomu.cikiyosa engelleye biliyomusunuz
bi haftadır korkmuyo
Senin oğlan tam erkek hareketli yaramaz heralde benim ikizim var onunda 14 aylik oğlu var cekmeceleri bosaltiyo içine oturuyo mutfakta folyolar burun burus tv yi kapatıp duruyo bagirsan bile umursamiyo. benim kızım cekmeceyi açar kapatır açar kapatır bazen üstten bir iki bişey çeker o kadar bişeyi yapma dediğimizde ihhh diye cevap verir bizle inatlasir bağırsak gücenir ağlar tam narin daha yuruyemiyo tepelere cikamiyo yatak falan yüksek zaten koltuklar alcak bakalım zamanı gelince biz ne yapcaz
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişe biraz baktım da hastalara Allah şifa versn uyku eğitimi verenlere kolay gelsn dişi cıkanlara da hayırlı olsun bi türlü fırsat bulup yazamıyorum kaç gündür oğlum rahatsız hiç keyfi yok ve ateşli diş falan da yok anlamadım ki nedendir. kucağmdan inmek istemiyo dolayısyla hiç bir iş yapamıyorum mutfağimı bilezar zor topluyorm
uykuya gelince onu hiç sormayın zatan doğduğundan beri sorunumuz var uykuyla gece 2-3 gibi emerek güç bela dalar sabaha kadar da tepinir durur neredeyse sabaha kadar memem ağzında.ben de biraz ağlataym uyusun kendi kendine dedim ama olmuyo çünkü benm oğlum normal ağlamıyo resmen morarıyo ve sesi kısılıyo korkup kucağıma alıyorum sırtını biraz sıvazlıyorm nefesi yerne geliyo
İnş. zamanla öğrenir hepiniz Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?