2014 Şubat Anneleri

slm kizlar umarim herkes iyidir..
yarin dr kontrolumuz var.kan tahlili de yapilacak. drumuz su ozel yapilan menenjit asisini da yapicaz dedi. sizler yaptirdiniz mi?

HEPSİ aynı demekki bunların baksana :) telefon delileri. :)

slm kizlar umarim herkes iyidir..
yarin dr kontrolumuz var.kan tahlili de yapilacak. drumuz su ozel yapilan menenjit asisini da yapicaz dedi. sizler yaptirdiniz mi?

bu ayın 24 ,ünde yaptırıcaz biz 2. dozu ilk dozu 10 aylıkken olduk.
hem kontrol hem aşı olucaz

HEPSİ aynı demekki bunların baksana :) telefon delileri. :)

bu ayın 24 ,ünde yaptırıcaz biz 2. dozu ilk dozu 10 aylıkken olduk.
hem kontrol hem aşı olucaz
biz ilk defa yaptiricaz. sanirim tek doz olucak. yandik yine.kuzucuk drunu gorur gormez aglamaya basliyor zaten. onceden ates dusurucu vermek gerekir mi acaba.asi ates falan yapiyor mu ?

biz ilk defa yaptiricaz. sanirim tek doz olucak. yandik yine.kuzucuk drunu gorur gormez aglamaya basliyor zaten. onceden ates dusurucu vermek gerekir mi acaba.asi ates falan yapiyor mu ?

benimde dr görsün sorun yok ama yanına yaklaşşsın hele bide üstünü soyalıkm çığlık çıplıya
ilk dozda vermedim gene önden vermem duruma göre bakarız
vucudun mikroplada savaşması lazım

merhaba kızlar tam da menenjit (meningokok) aşısını araştırıyordum burda da konuşulmuş. ben de yaptırmaya karar verdim bzm dr. gerek yok dedi ama doğum yaptığım hastanedeki dr ilk önce bu aşıyı söyleyip ihmal etmeyin demişti. ama yarın 1 yaş aşılarını olup bi dahaki ay onu yaptırmayı düşünüyoruz. hepsi birden ağır gelmesin.. bnm merak ettiğim sağlık ocaklarında yapılıyor mu bu aşılar? yaptıranlar nerede yaptırdı acaba?

aşı meselesi dışında bizim de kilo sıkıntımız var. kızım 9420 çıktı boy 78 ama o kadar yiyo nereye gidiyo yedikleri anlamıyorum. 3 aydır emmiyo devam sütü veriyodum yaşına gelince onu da bıraktık inek sütüne geçtik. 10 gün oldu.. en son kasımda gitmiştik 8400 çıkmıştı 3 ayda 1 kilo almış... bu aralar bi de yürüyo diye iyice hareketlendi. yani aslında kiloyu çok takmıyorum ama o kadar yediriyorum iştahı da yerinde ilginç yani kilo almaması. az yediriyorum desem o da değil biraz fazla olunca çıkartıyo dr.da normal napıcan göbekli bebeği diyo

bi de bu aralar beğenmediği yemekleri çıkartmaya başladı. yeni yeni huylar ... acayip sinir yapıyo istediği şeyler olmayınca ağlıyo ama arada durup bi bakıyo durumu kontrol ediyo falan çok üçkağıtçı oluyo bu bebeler telefon hastalığı bnmkinde de başladı artık saklıyorum yanındayken çok elime almamaya çalışıyorum youtuedan şarkı açmamı istiyo sürekli onlara bakıyo bağımlılık yapmasından korkuyorum. kumandayı görür görmez basıyo bi tuşa açıyo tv.yi bi glücükler bi mutluluk sormayın..5-10 dk. sonra çaktırmadan kapatıyorum biraz bakınıyo etrafa sonra vazgeçiyo neyse ki

Aynen bizimkide yiyip kilo almayanlardan :) kilo 9100 boy 76 sok oldum kilosunu duyunca bir iki dakka kendime gelemedim :))) cok sukur sagligi yerinde hareketli metobolizmasi hozli demekki nabayom boyle citlenbik buyucek anlasilan :) arkadasimin kizi var oda 5 yasinda minnacik ama okulda birinci bi laflar bi hareketler bole acayip zeki kurani kerim okumayi bile biliyo hemde 25 gunde ogrendi okumayi ezberide super . Yani akli fikri yerinde olsunda nabalim bole teselli ediyorum kendimi. Doktor cok begendi uzun dedi . Sizin dogum kilosu boyu kac ? Bizim 2940 boy 49 du.

Canım takma ben 2200 kg doğmuşum hep zayıf bi çocuktum ergenlikten hain nutellayla tanısında ilk kilosu aldım ve hep balık eti sonra tombul oldum şimdi derdim kilo vermek cagimiz obezite çağı zaten çocuklar fast food yemekten kucucukken tombullar sağlıklı mı yeter kilo iyi değil

Aynen 43 kiloyla evlendim simdi tosun gb 58 kiloyum ilk yururken dayim diyomus herkez otursun ozge yuruyo ustune basarsiniz diyomus :) ananemde kuru tahta. Kasik suratli derdi hep

Aynen 43 kiloyla evlendim simdi tosun gb 58 kiloyum ilk yururken dayim diyomus herkez otursun ozge yuruyo ustune basarsiniz diyomus :) ananemde kuru tahta. Kasik suratli derdi hep
Kız seninki kilomu delimisin ben yazmaya utanıyorum Sibel Can gibiyim herkes çok yakisiyo diyo da kilonun neyi güzel

Bugün Dr kontrolumuze gittik sağlık ocaginin ölctüğü 74cm boyu Dr 76.5 ölçtü kilo aynı 10 kg artık herseyi yiyebilir 3 ana öğün yoğurt meyve muhallebi artık ara öğün dedi menenjit aşısı istersek 14. Ve 17. Ayda hastanede yapilabilirmis özel aşı 150 160 tl falan dedi ve kan idrar testi istedi elinin üstünden aglaya aglaya damardan kan aldılar ben tuttum kalmasına izin vermedim içim gitti sıra geldi idrara verdiler yapışkan bi poşet kız çocuğu çok zor eve geldik ugras dene yok beceremedik internetten bi bakayım dedim bi care buldum beyin önünü kesip yapistirdik kullanmadigim bim bezinden yaptım ve daha ayağa kaldirdigim gibi sansima cis yaptı hemen hastaneye götürdük yarım saat süre veriyolar ve 5. Dişimiz geldi ve yürümeye alıştık hizlandik heryeri turluyo işte böyle bezini resmini ekliyim belki lazım olur sizede care olur

üzülme canım bizimki de 1 haftadır öyleydi dün akşam iyice acıktırdık, akşam eve gidince emzirmedim iştahı tıkanmasın diye, sofrada yemek yerken elimi koparacaktı neredeyse, iştahı açıldı biraz çok şükür Allahıma... kayınvalidem de bizde, her arayıp sorana çocuğun yemek yemediğini iştahsız olduğunu anlatıyordu ben de delirecek gibi oluyordum, dün çok şükür düzeldi.inşallah tüm yavrularımızın iştahları açılır bizi üzmezler...

Lip im Dr sonuçlarını yaz demiştin alıntı yapamadım yazdığım şeyleri dedi Dr damlalar bitti artık kullanmiyoruz tahliller mafetti bizi inşallah hepiniz atlatirsiniz çocuklar Dr dan korktu valla

aynen bizimkide eski telefonları veriyoruz bataryayı çıkartıp zarar görmesin diye fırlatıyor ya konuşan kediyi istiyo yada karşısında şebeklik yapıcak adam

ben de oyuncak telefon aldım fisher price ordan müzik dinliyor arasıra da kulağına değil de kafasının arkasına götürüyor...eti cin-benim o bisküvi-pınar aç bitir salam-şevval sam bellona-ttnet in beyaz kedili reklamlarına bayılıyor. hatta mutfaktaki dolapta eti cin olduğunu biliyor, dolabı açınca "eti din "diyor. bir gün annem büyük 13'lü eti cin paketini açmadan eline vermiş baksın diye, geldiğinde bakmış ki bizim ufaklık eti cin paketini açmış içindeki bisküvileri döke saça yiyor:)

bir de bu ara işaret parmağını dudaklarına götürüp "şşş" yapıyor onu öğrettik, elini ağzına götürüp öpücük gönderiyor. bazen de omuz silkiyor onu nereden öğrendiyse...

Lip im Dr sonuçlarını yaz demiştin alıntı yapamadım yazdığım şeyleri dedi Dr damlalar bitti artık kullanmiyoruz tahliller mafetti bizi inşallah hepiniz atlatirsiniz çocuklar Dr dan korktu valla

tamam tatlım okudum sağol,
biz kan tahlili yaptırmadık ya bilmedim şimdi demir ilacını bıraksak mı acaba?
devit d vitaminine devam mı peki, onu da mı bırakıyorsunuz?
idrar tahlili biraz zor oluyor evet biz de 1 defa yaptırmıştık,hastanede beklemiştik 1 saat filan, bir sey çıkmamıştı. ama kan alınması çok zor oluyor kesinlikle...

Yerim o bilmisi maşallah bizimki daha saf saf gezip inatlasma peşinde sinirlendimi çat yiyoruz tokat tırnak ne gelirse baba nadir anne gel diyo başka laf yok

valla kızlar benim bile doktora gidileceği gün stresten bağırsaklarım bozuluyor, asabileşiyorum, yusuf yusuf oluyorum resmen, çocuklar napsın?

Hem demir i hem d vitamini bitirdik kesti işte kan aldiki eğer bi kansizlik bişey çıkarsa ona göre surup falan vercek bende taşıyıcı Akdeniz anemisi var bakalım kızım onu almışım benden kansizlik çıkarsa belki surup verir yarın alcaz sonuçları

Yerim o bilmisi maşallah bizimki daha saf saf gezip inatlasma peşinde sinirlendimi çat yiyoruz tokat tırnak ne gelirse baba nadir anne gel diyo başka laf yok

ya ben de baba demek kolay diye 5-6 aylıktan beri hep babasının resmini gösterip baba- baba- baba diye tekrarladım. çocuk 6,5 aylıkken ba-ba demeye başladı sonra da mama-meme-dede-nannanne(annanne)-eti din(eti cin)-gaga(kaka)-çisss(çiş)-biy(bir) diye bir şeyler gevelemeye başladı. ama anne yi çok az söylüyor. en son doğumgününde çok net "anne" dedi, eşim de yanımdaydı. ama gün içinde söylemiyor.

ay inşallah senden geçmemiştir anemi canım, Allah korusun eğer hem eşin hem de sen taşıyıcı olsaydınız o zaman zor oluyor. kanını oo yüzden almıştır zaten selin, eğer kan değerleri iyiyse demek ki besinlerden yeteri kadar alıyor , ilave bir sey vermeyecek, inşallah güzel çıkar sonuçlarınız...

Inşallah canim bakalım ben bi zorluğunu görmedim hiç sadece daha çok ūşūŕūm Dr benim kansizligimi falan bilmiyo 1 yas kontrolleri dedi her çocuktan istiyo belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…