2014 Şubat Anneleri

Canım korkma bizimki de yürümüyor, tutunup ayakta duruyor, sıralıyor. Doktorumuza göre 18. aya kadar vakti var, hiç sorun yok. Ben endişelenmiyorum açıkçası. Elbet yürüyecek.
sağol canım drlar normal diyorsa normaldir beklemedeyim bende.

Yaw millet niye böle niye moral bozuyor zevkmi alıyorlar anlamıyorum. .her bebek farklı erkenden yurur gecte
Canim mina daha 9,5 aylik onu gorenler ay daha yurumuyormu cok gec kalmis yo onun yasindakiler yurumeye baslamislar ben bunlari duyunca cok uzuluyordum esim hep kizardi bana ne takiyoesun onlari kizimiz sagliklidir ya onemli olan ol illaki yurucek diyordu ve ben oyle rahatliyordum...

olabilir lip zaten iştahıda yok belki dişi çıkacaktır bilmiyorum ki.

ay hiç sorma canım dün akşam yine bana afakanlar bastı, önüne kap kacak koyuyorum onların kapaklarını kapatıyor içlerine bir şeyler koyuyor filan, bir de müzik açıyoruz öyle yedirebildim, vallahi beni çocuktan soğuttan bu sıpa:))

canım sorun para değil aslında eşim müdür iyi kazanıyor ama herşeyi gereksiz görüyor yani gidip alsam şöyle bakar güzel olmuş ama diye başlayan bir dünya cümle kurar.

sanırım eşler daha rahat biz anneler bu pimpiriklikle ne yapacaksak :)

senin kızının da maşallahı var canım, millet kıskanıyor bence, sakın çocuğunu fazla gösterme ve bol bol nazar duası oku, çünkü sabi masum bir bebek için yorum yapmak hiç normal değill...

canım başka bebek düşünüyorsan inşallah gelecek olan yormaz :)

Reyyancim uzulme bizde sizinle ayni durumdayiz esimde isdemedi kutlamamizi sade ucumuz kutlucaz.
senin kızının da maşallahı var canım, millet kıskanıyor bence, sakın çocuğunu fazla gösterme ve bol bol nazar duası oku, çünkü sabi masum bir bebek için yorum yapmak hiç normal değill...
Canim hic sorma kizim cok nazara geliyor...sirf onun icin fazla biyere gitmiyorum....cok sevdigim bi arkadasim var kizimdan uc ay buyuktur gorsen kiziyla kizimi cok kiyasliyordu..cok zoruma gitti bende araya mesafe koydum.

merhaba anneler yaklaşık iki aydır hiç girmemiştim siteye.dun bugun geçmişi okudum.
ne güzel herkes doğum gunu kutlamış tüm bebişlerin bir yaşı kutlu olsun
bizimde 14 şubattı ama kutlamadık hastaydık.artık ilerleyen haftalarda kutluycaz.
hastalık salgın herhalde biz evcek hasta olduk iki çocuğumda antibiyotik kullanmadan geçmedi.sadece bende kaldı biraz burun tıkanıklığı boğaz ağrısı.
benim oğlum inanılmaz yaramaz benim gibi olan var mı?koltukların tepesine çıkıyor ordan tv ünitesine sandalyeyelere çıkıp ordan masa üstüne geçiyor tek derdi masa üstünde tepinsin çok kuvvetli annem bakıyor ben çalıştığım için kadın ayağında zapdedip uyutamıyor 2 buçuk yaşında ablası var kızım onun saçlarını yoluyor heryerini tırmalıyor ne yapacağımızı şaşırdık
köpek dişi çıkaran oldumu bizim azılar bitti şimdi bir köpek dişimiz çıktı

hay masallah. ne diyeyim allah annene yardim etsin..ben bide bizim kiza yaramaz diyordum :)))) ama yaramazliklari bile tatli bu sipalarin :)))

Offf çok ama çok geçmiş olsun muhammed baranimiza

Ins kuzucuk doğum gününde aslan gibi olur

Mb em kilo alınır yeterki ishal kusma si kesilsin

Bebekler nekadar çok hastalaniyomus

Hiç bi melek hastalanmaz ins

Canim cok gecmis olsun..insallah dogum gununde iylesmis olur..kiyamam onlara..

coook cok gecmis olsun. bu nedir boyle yaa bebislerin cogu hasta (
onlara bisey olmasin, elimiz ayagimiz tutmaz oluyor...

çok teşekkür ederim kızlar bugün daha iyi çok şükür ateş yok ishal devam ediyor

Bugün Muhammed Emir'imin doğum günü.
Kaybettiğim 6 bebeklerimden sonra o kadar aci cektikten sonra Rabbim seni verdi . Şükürler olsun

Iyi doğdun oğlum iyiki varsin

iyi ki doğdun Muhammed Emir Allah uzun sağlıklı hayırlı cok mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah

Yasakhayalim kuzucuk da hastalanmis yeni gördüm biraz toparlamis inşallah bir daha tekrarlamaz ateş çok zor

iyi ki doğdun Muhammed Emir Allah uzun sağlıklı hayırlı cok mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah

Yasakhayalim kuzucuk da hastalanmis yeni gördüm biraz toparlamis inşallah bir daha tekrarlamaz ateş çok zor
Saol mb em..Şükür biraz toparlandı. .ins muhammed baran kuzucuk toparlanır. .bizde çok çektik hemde bi aydır. .sadece kusma ishal yoktu ama vardı istahsizlik. .şurda 4 gündür ateşi yok..bizde de 39 ve 40 bile cikiyodu..Canımsin geçecek bu zor günler yaratıcı oluyo ama geçiyo merak etme..sürekli yaz Merakta bırakma. .

Cok sagol canim benim inşallah oyle yapmaya çalışıyorum bol sıvı veriyorum

Muhammed Emirin de cok yükselmiş atesi inşallah olmaz bir daha bayağı da uzun sürmüş biz de dün bi ara 40.9 gördük cok sukur bugün yok sabah 6da 38oldu sadece bir daha çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…