- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Maşallah bizimki daha cümle kuruyor aah al ve ver başa bak anne baba meme bir kere pepe dedi böyle iste ama zeka süper maşallah ayıptır söylemesi tuvalette oturduğum yerden telefonu getir dedim gitti getirdi göz burun ağız kulak saç kol bacak parmak ayak tırnak meme göbek sordum mu gosteriyo taklit etmeye bayiliyo tırnak makasinı tırnaklarına tutuyo kesiyo aklinca saç fırçası ni kapıyo üstünden saç topluyo goya atiyo sonra saçını taramaya çalışıyo geri geri yurumeler hop hop zıplama çalışmalar gözü kapalı yanıma gelmeleri oyun yapıyo kıkır kıkır gülere. Az önce odasının şeklini değiştirdim yatağının fermuarini açtım girip çıkmayı gösterdim yatağının içinde biraz kitap baktı alissin odasına istiyorum artık. Birde 2 gündür top top kaka yapıyo sabah kalktımi muzlu Çilekli yada çikolatalı süt iciyo sonra yumurta peynir ceviz cici bebe öğlen çorba akşam yemek ne varsa meyve yiyo bazen yemiyo acaba süt kabız mi yapıyo buyuklu kucuklu top topama kızlar ben şubat anneleri topiği dedim zaten sizin ocak annesi oldugunuzu biliyorum ki :)
bu arada muhammed ali cümleleri bağlamaya başladı anne mama,baba atta,anne ayakkabım(akkam) sizlerde başladı mı bunun gibi şeyleri bağlamaya başladı bide en çok aba gel diyor mallede ki ablaları toplayacagız yakında eve.
Biz bitek anne gel diyoruz 2 kelimeli.ama kızlar ben şubat anneleri topiği dedim zaten sizin ocak annesi oldugunuzu biliyorum ki :)
bu arada muhammed ali cümleleri bağlamaya başladı anne mama,baba atta,anne ayakkabım(akkam) sizlerde başladı mı bunun gibi şeyleri bağlamaya başladı bide en çok aba gel diyor mallede ki ablaları toplayacagız yakında eve.
Bir ara Zeynep de top top yapıyordu. Kabızlık değil de yediklerinden oluyor. Kuru incir kuru kayısı kuru erik kaynattım verdim. Çikolata diye yedirdim duzeldiMaşallah bizimki daha cümle kuruyor aah al ve ver başa bak anne baba meme bir kere pepe dedi böyle iste ama zeka süper maşallah ayıptır söylemesi tuvalette oturduğum yerden telefonu getir dedim gitti getirdi göz burun ağız kulak saç kol bacak parmak ayak tırnak meme göbek sordum mu gosteriyo taklit etmeye bayiliyo tırnak makasinı tırnaklarına tutuyo kesiyo aklinca saç fırçası ni kapıyo üstünden saç topluyo goya atiyo sonra saçını taramaya çalışıyo geri geri yurumeler hop hop zıplama çalışmalar gözü kapalı yanıma gelmeleri oyun yapıyo kıkır kıkır gülere. Az önce odasının şeklini değiştirdim yatağının fermuarini açtım girip çıkmayı gösterdim yatağının içinde biraz kitap baktı alissin odasına istiyorum artık. Birde 2 gündür top top kaka yapıyo sabah kalktımi muzlu Çilekli yada çikolatalı süt iciyo sonra yumurta peynir ceviz cici bebe öğlen çorba akşam yemek ne varsa meyve yiyo bazen yemiyo acaba süt kabız mi yapıyo buyuklu kucuklu top top
Dogum gunun kutlu olsun ve hosgeldin canimMerhaba Kızlarr Neler Yapıyorsunuz yaramaz bebişlerinizle Oğlum 19 Aylık Oldu ☺ Bugün benim de doğum günüm.. uzun süredir yokum burda ama tanışmak isterim hepinizle...
canım hoş geldin ve geçmiş doğumgünün kutlu olsun. bebişinin ismi ne canım?Merhaba Kızlarr Neler Yapıyorsunuz yaramaz bebişlerinizle Oğlum 19 Aylık Oldu ☺ Bugün benim de doğum günüm.. uzun süredir yokum burda ama tanışmak isterim hepinizle...
Merhaba Kızlarr Neler Yapıyorsunuz yaramaz bebişlerinizle Oğlum 19 Aylık Oldu ☺ Bugün benim de doğum günüm.. uzun süredir yokum burda ama tanışmak isterim hepinizle...
günaydın canımgünaydın arkadaşlar ve tatlı bebişleri
günaydın canım ensardada cimcikleme huyu başladı herkesi cimcikliyor bi ara ısırıyordu o geçti şimdi bu başladı inşallah geçici bir dönemdirkızlar emirin vurma huyu gelişti baya. kızınca, sinirlenince ya da dediği olmayınca vuruyor. arada inatlığı tutuyor. 2 yaş sendromu için erken mi? biliyorum buda geçici bir dönem ama bazen sebepsizce 30-40 dakika kesintisiz ağladığı oluyor.
ayyy yerim ben o cimcikleyen elleri :). aynen canım çünkü bazen baş etmek çok zor oluyor. bir ara da emirin çığlık atma huyu vardı. allahım bi dçocuk durmaksızın 10-15 kez nasıl bağırır öyle yaaaa?günaydın canım ensardada cimcikleme huyu başladı herkesi cimcikliyor bi ara ısırıyordu o geçti şimdi bu başladı inşallah geçici bir dönemdir
Yapmayin etmeyin bacilar ben her gun okuyorum, sizden haber almam lazim, yasitlarimizin durumunu bilmem lazim ki biz de sizi yakalayabilelim :)))Günaydın herkese buranin hiç tadı kalmadı artık işten güçten Girende yok 2 yas dogum günlerini görürsek iyi
ok zor canım daha 5-6 ay var hemen hemen.Günaydın herkese buranin hiç tadı kalmadı artık işten güçten Girende yok 2 yas dogum günlerini görürsek iyiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?