2014 Şubat Anneleri

herkese günaydın bugün 18 ay aşısı için sağlık ocağından çağırdılar ağır gelirmi hastalanırmı aslında kafam çok karışık yaptırmamayı düşünüyorum da eşim kızıyor netten bi çocuk doktoru yaptırmayın yan etkisi çok fazla falan demiş kafam karıştı

Canim bence yaptım biz yan etkisi olmadı.

canım bende bilmiyorum ne yapacağız. benimde 2 gündür kafamda bu soru. hadi hayırlısı.

anneler bir konuda yardım istiyorum. oğlum kitap kurdu, sürekli bu bu bu diye soruyor ben de söylüyorum. yazın aldığım kitap artık onu sıkıyor. çocuklarınızın eğlenceli kitaplarını yazabilir misiniz. malum kitaplar pahalı almışken işine yarasın.teşekkürler.

anneler birde mantar oldum ben yaaaa çok kaşınıyor. bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz. malum gebelik var ben de.

caniuum sitem etmek de haklisin.. En basta da benim gibi hayirsizlara...
Giriyorum,yazilanlaei okuyirum ama iki

Hah iste bak en cok da bu sebepten yazmadab cikiyorum
Ya tlfondan girmek cook zor, artik iyice eskidi tlfon . Beni degistiiiiiir diye bagiriyor ama ven ise baslayana kadar kendisini duymamazliktan geliyorum ) abuk sabuk msjlar yazarsam, siz duzeltip okuyun artik
Ama sitem etmek de haklisin. Kaderimiz diger topikler gibi olmasin.

Kizlaaaaar hepinize sesleniyorum.. Firsat buldukca, iki satir da olsa mutlaka birseyler yazalim, canlanalim.. Sagolsunlar hala gemen hergun gelip biseyler yazan arkadaslar var..

Biz kizimla anneanne ve dedeye geldiiiiik, bayram sonuna kadar burdayiz. Ezos simarip duruyor. Ve beni hiiiic aramayan kizim bu aralar costu, tepemden inmiyor.
Beraber uyumaya basladik. Son 3 ayimiz. İse baslarken costu bizim sipa
Hala yemek yemiyor.. Mama icmeye devam, inek sutu icince de oguruyor (zatan sadece 1 yudum iciyor) nasil birakacak mamayi bilmiyorum. Tecrubeli anneleeer , bir el atin olaya

anneler birde mantar oldum ben yaaaa çok kaşınıyor. bitkisel bir çözümü var mı bildiğiniz. malum gebelik var ben de.

Canim sirke konusunda dikkatli ol. Bir arkadas yapmisti da resmen kavrulnustu, daha beter olmustu. Mutlaka druna git. Hamilelik de kullanilabilen mantar ilaclari var.
Kitap sormussun, biz de ya-pa nin birkac kitabi car. Resimler sekiller, onu seviyor.

canım benim süt içme konusunda bende pek başarılı değilim gece uykusunun arasında bile farkediyor bende sütün içine mama karıştırıp öyle veriyorum bazen de sade süt veriyorum pek içtiği söylenemez ama işte napıyım bi dene istersen bide hangi mamayı kullanıyorsun

Aptamil 4 numara kullaniyorum canim. Ezos baska mama icmiyor..
Evimize donunce ben de dedigin gibi yspmayi planliyorum. Sut ve suyu karistirip mamayi oyle yapacagim. Zamanla mama miktarini azaltip sutu arttiracagim.
Zaten ciroz benim kizim, dogru duzgun yemek yemiyor. Yedigi de boyuna gidiyor..

Sirkeyi pamuga döküp surunce iyi geliyir galiba ama yine de doktora git cok fena kasindirir meret
canim sirkeyi bende duydum ama sirkeli su ile yikaniyormus diye duydum. sirke asitli oldugu icin yakmaz mi
Sirkeyi pamuga döküp surunce iyi geliyir galiba ama yine de doktora git cok fena kasindirir meret

canim kitaplarin resimlerini atabilir misin. kapaklarini cunku acikcasi saatlerce kitapcida kitap secmek cok yoruyor.universite okurken hic cikmadigim kitapci simdi ustume ustume geliyor.

anneler süt isi konusulmus bir yerde okudum sut icirmek istiyorsaniz yapilacaklar diye pipetle verin, onun sevdigi hatta sectigi bardakla verin , kendinden pipetli suluk gibi bardaklar var onunla verin , icine meyve katarak verin, ya da bal ve son olarak karsisina gecip bir bardak kendinize doldurup onun gozunun icine bska baka himmmm diye diye afiyetle icin. bende kucuk pipetli sut ise yaradi. bardaktan icmiyordu bende karsisinda ictim simdi iciyor. ayrica birde sadece pinar iciyor baska sutlere yanasmiyor. arkadasa soyledim onun ogluda kucukken pinar iciyormus baskada icmiyormus. yani damak tadina uygun degisik sutleri arayin. mesela benimki devam sutlerini hic sevmedi.cok uzun oldu kusura bskmayin.

canim kitaplarin resimlerini atabilir misin. kapaklarini cunku acikcasi saatlerce kitapcida kitap secmek cok yoruyor.universite okurken hic cikmadigim kitapci simdi ustume ustume geliyor.

Canim, bu harikulade tlfonum ile resim eklemem coook zor kitaplarimizin cogu evde. Bayram donusu evimuze gidinxe esumun tlfonundan gonderirim olur mu
Ay yine abuk sabuk kelimeler yazdim yukarida ama duzeltmeye kalksam,heppten karisicak sen anlaiste..
Kizina sectigin isim cook guzel. Benim kizimin adi da ezgi ama genelde ezosum veya ezo diye severiz
Sutle ilgili tavsiyelerini deneyecegim. Ferci xogunu yaprim. Sadece hazir ce meyveli sut denemedim. her aksam ailecek kek ve sut saatimiz var. Esim cocukken bu kadar sut icmemistim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…