2014 Şubat Anneleri

maşallah Allah bozmasın huzurunuzu yaaaa:))) ama ilginçmiş gerçektenn insan kolay bulamıyor aradığı aşkı ve nerden geleceği nasıl olacağı belli olmuyor kısmet iştee:) bu arada arkadaşın naptı öğrenince???

burdan şu sonuç çıkıyor kız kendini seveni eninde sonunda seviyor ama erkek sevmezse o iş olmaz artık :)o yüzden derlerya sevdiğinle değil snei sevenle evlen die:)

bence de öyle canım ama sevilmeyecek gibi değilki, bu arada sürekli buradayım akşam eve geldiğinde onunla pek ilgilenemiyorum biraz bozuluyor ama birşey demiyor, ondan çok sizinle konuşuyorum allah sonumuzu hayreylesin

bugün gittim canım desene doğumlarımız aynı zamanda olcak Allahın izniyle... ben birsıkıntı olacağını düşünmüyorum 1 hafta geriden gelmenin birde ultrason cihazları tam ölçüm yapamayabiliyor...

Canım ben de epey progestan kullandım hatta dün bıraktım, o beyaz akıntı yapar.. İdrarında yanma varmı.. Dr um bu haftalarda idrar yolu enfeksiyonu çok görülür dedi.. Ben de kasıklarıma arada ağrı giriyor dedim.. İdrar tahlili istedi..bu arada siz de yiğenin de çok tatlısınız maşallah,genç anne olucan ne güzel

Gözünüz aydın canım

Canım benim de troidletim alınmıştı günde 150 mg euytrox alıyorum heray aynen kan tahlili.. İstanbuldaki endokrinoloğum takip ediyor..takip edildikten ve doğru doz ayarlandıktan sonra problem değil dedi dr um..amin canım hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah..

amin canım hepimizin inşallah valla canım eşim konuşurken kendimi kaybettiğimi için o an aklıma bile gelmedi ama saolsun birşey demedi,

bende bugun gıttımmm kac mılım olmus annesı mınıgın. saglıklı olsunlarda cnm, hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallah. Benım ılkı sezeryan canım, o yuzden ocakta alıncak.. sanada 4, 5 subat demıstır doktor muhtemelenn :)

sanada geçmiş olsun ... tabiki doz ayarlanınca Allahın izniyle sıkıntı olmaz... inşallhh ...
bende 125lik içiyorum euytrox... hayırlısı Rabbimden...

çok benzer yanımız var yaw... 28,4 mm sanırım... benimde ilk doğumum sezeryan ama ikinciyi
normal düşünüyorum doktorumda destekliyor...inşallahh yapabilirim ... ilk çocupun kaç yaşında.. benim 2,5 yaşında kızım var..

yukle fotonu yapayım canım, hos bıldıgımden degıl ama pozısyonu yoruma acıksa tahmın yaparız.. maksat muhabbet olsun...

hemen yüklüyorum bi çok kişşi erkek dedi kimse kız demiyo :)

daha erken değilmi cinsiyetler için... ben yapmayı bilmem gerçi ama...
valla canım ocak anneleri topiğinde 11 haftalıkken öğrenen arkadaslar oldu :)

bende 50 lılık ıcıyordum gebelık oncesı, aıle hekımım dozumu ellemedı suan 2,79 tsh ım nrmal dedı ama endıselenmıyo da degılım...

hemen yüklüyorum bi çok kişşi erkek dedi kimse kız demiyo :)

valla canım ocak anneleri topiğinde 11 haftalıkken öğrenen arkadaslar oldu :)

Hadı yukle bakalım, ben ılkınde 12 haftalıkken ogrenmıstım 9ayda degıstırmedı kendını, bunda bebegın pozısyonu, doktorun tecrubesı ve ultrson aletının goruntusu cook onemlı...

Hadı yukle bakalım, ben ılkınde 12 haftalıkken ogrenmıstım 9ayda degıstırmedı kendını, bunda bebegın pozısyonu, doktorun tecrubesı ve ultrson aletının goruntusu cook onemlı...

ne güzel hemen ögrenmişsin 18 temmuzda randevum var ınsallah söyler doktorum biraz garantici hemen söylemek istemiyor ama ben catlaıgm baska bi doktora daha giderim söylemezse iki yıllık doktorum ama napıyım bendekide can meraktan catlıyorum hiç meraklı degilim ama cinsiyet konusunda hassaslastım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…