valla canım bizim ki biraz değişik lise zamanında arkadaşlarla yazın bir yere işe gitmiştik ve eşimde orada çalışıyordu, öyle bir düşüncem olmadığı için hiç bakmadım ayrıca arkadaşım bakıyordu beyfendiye, sonra bir gün yanıma geldi seninle konuşabilirmiyim diye bende tamam dedim sonra konuştuk, işte bizimki başladı anlatmaya ben ciddi düşünüyorum yaşım şu ailem bu falan öyle güzel konuşuyorki evet dememek gibi bir durumum kalmamıştı o an için , başta benim için öylesineydi ama sonra kendisine hasta oldum, bir insan bu kadar iyi bu kadar saf bu kadar temiz kalpli ve bu kadar yakışıklı olursa olacak olan buydu, 5 sene çıktık 1,5 yıl nişanlı kaldık ve 24 nisanda da evlendik aşkımla
bende iyiyim cok sükür :)ultrason fotografına göre cinsiyet tahmini yapabilen varmı aranızda :)
burdan şu sonuç çıkıyor kız kendini seveni eninde sonunda seviyor ama erkek sevmezse o iş olmaz artık :)o yüzden derlerya sevdiğinle değil snei sevenle evlen die:)
maşallahhh size... Allah kendi bebenide kucağına böyle almayı nasip etsin..
bende iyiyim cok sükür :)ultrason fotografına göre cinsiyet tahmini yapabilen varmı aranızda :)
son adet gunumuzde aynı, ultrosonda 10haftalık gozukmemızde..Bana doktor gec dollenme demedı ama ben gunum 1gun gecınce kan vermıstım degerım 29 cıkmıstı, o zaman tahmın etmıstım. enson ne zaman gıttın kontrole pekı..
kıslar bir yemeğe bakıp geliyorum eşim geldi yeteeeer diyor ama banane bananeeee.)))
merabalar kıslaaar nasılsınız??? bugün çok mide bulantım var yaaa(( bu arada sarı akıntım gelliyor normal mi bu koku yok.....önceden progestan içiyorum diye heralde diyordum en son dün gece içtim ilacı ve artık içmeyecem yine de geldi korkuyorum (((
kalp atışını gördük çok şükürsinyal verir gibi yanıp sönüyodu meleğimin kalbi doktor her şey yolunda dedi progestanı 1 e düşürüp bırak artık dedi.. kese etrafında kanama falan da yokmuş her şey yolunda yani kızlar çok sevindik
haşimato
sağol cnm...tiroit hastalığı ... değerlerin bir düşüyor biryükseliyor bu sebeple her ay kadın doğuma gittiğim gibi endokrinede gidiyorum çünkü değerlerimin normal olması çok önemli... bebeğim için... her ay kan tahlilim var... Allah dermansız dert vermesin ... bunada şükür...tabi gebelikte riskleri olan bir hastalık düşük ve bebeğin kalp atışının durması gibi..kızımda sorun yaşamadım Allahım bunuda sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin...
maşallah Allah bozmasın huzurunuzu yaaaa:))) ama ilginçmiş gerçektenn insan kolay bulamıyor aradığı aşkı ve nerden geleceği nasıl olacağı belli olmuyor kısmet iştee:) bu arada arkadaşın naptı öğrenince???
bugün gittim canımdesene doğumlarımız aynı zamanda olcak Allahın izniyle... ben birsıkıntı olacağını düşünmüyorum 1 hafta geriden gelmenin birde ultrason cihazları tam ölçüm yapamayabiliyor...
Canım benim de troidletim alınmıştı günde 150 mg euytrox alıyorum heray aynen kan tahlili.. İstanbuldaki endokrinoloğum takip ediyor..takip edildikten ve doğru doz ayarlandıktan sonra problem değil dedi dr um..amin canım hepimiz hayırlısıyla atlatırız inşallah..
bende bugun gıttımmmkac mılım olmus annesı mınıgın. saglıklı olsunlarda cnm, hayırlısıyla kucagımıza alalım ınsallah. Benım ılkı sezeryan canım, o yuzden ocakta alıncak.. sanada 4, 5 subat demıstır doktor muhtemelenn :)
yukle fotonu yapayım canım, hos bıldıgımden degıl ama pozısyonu yoruma acıksa tahmın yaparız.. maksat muhabbet olsun...
valla canım ocak anneleri topiğinde 11 haftalıkken öğrenen arkadaslar oldu :)daha erken değilmi cinsiyetler için... ben yapmayı bilmem gerçi ama...
hemen yüklüyorum bi çok kişşi erkek dedi kimse kız demiyo :)
valla canım ocak anneleri topiğinde 11 haftalıkken öğrenen arkadaslar oldu :)
bende 50 lılık ıcıyordum gebelık oncesı, aıle hekımım dozumu ellemedı suan 2,79 tsh ım nrmal dedı ama endıselenmıyo da degılım...
Hadı yukle bakalım,ben ılkınde 12 haftalıkken ogrenmıstım 9ayda degıstırmedı kendını, bunda bebegın pozısyonu, doktorun tecrubesı ve ultrson aletının goruntusu cook onemlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?